بازی آنلاین دژکوب
بدو بیا ببین چه خبره
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی آنلاین دژکوب
بدو بیا ببین چه خبره
سلام
به نظر من یکی از بهترین و مناسب ترین سرعت ها همین 20 ایکسه چون نه دیر تموم میشه نه زود
سرورهای سرعت پایین تر وقتی دو دسته یا سه دسته اتحاد روبروی هم قرار میگیره ممکنه با شکست خوردن یکیشون همه حذف کنن و یه اتحاد برنده تنها بمونه تا اخر بازی
ولی اینجا دیگه یه تاتحاد هم بمونه تا اخر بازی زیاد وقتشون هدر نمیره
راست میگن پس بیا
بازی آنلاین دژکوب
فیض خوبی یادته چند بار صفرت کردم
از همه سرورا اون سروری که تیم arash میره جالب تره
یکی همیشه درگیریه
یکی اینکه نامردیم خوب یاد میدن
یارو فقط خودشو نمیزنه وگرنه داداششم باشه میزنه هاها
مرسی از نظرت که واقعا درست گفتی
توی یک جنگ اگه نزنی میخوری عزیزم دیگه طرف نمیاد بگه مردیه یا نامردیه . ما اومدیم مردونه بازی کنیم ولی دیدیم مرد نداریم ماهم شدیم مثل بقیه .
اصلا شک نکن داداشمم باشه روبروی من قرار بگیره میزنمش اینکه خیلی چیز عجیبی نیست .
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو .
آها سرور قبل رو میگی شما .
بله من که خاطرم نیست شما میگی 0 کردم حتما همینطوره من با اطمینان میگم هرکس که منو میشناسه میتونی ازش بپرسی بی دلیل کسی رو 0 نمیکنم .
حتما یا به هم اتحادی یا یه کاری کردی شما 0 شدی .
جای ما خالیه اقا ارش خخخخخخخخخخخ
کدوم اکانت رو زدی؟؟؟
طوری زندگی کن که نه دنیا بتونه عوضت کنه ، نه رفیقات تورو با دنیا عوض کنن
زدن برو بچه های ساید خودی چه با دلیل چه بی دلیل باعث تاسفه
بی دلیل = نشانه بچه بدون کسیه که زده
با دلیل = باعث تاسف ساید و نشانه ضعف لیدریه که نتونسته بچه هاشو دور هم جم کنه
به امید روزی که موضوع بحث همتون افتخار به مردونه بازی کردن باشه دوستان عزیز
من هم موافقم.
کلا عاشق این بازیم.
کاملا موافقم داداش ، حرفم بیشتر برای بعد از خوابیدن تب و تاب چند هفته اول و مشخص شدن ساید بندی ها بود وقتی که رفقا از نارفیقا جدا شدن
وگرنه ما توو این سایت به دلیل ضعیف عمل کردن مولتی هانتر توو اکثر سرورها پلیرهایی هستن که توو تمام سایدا اکانت دارن و راحت جاسوسی میکنن و خودزنی راه میندازن و صد در صد باید با اینها برخورد کرد
خب رسوا بشیم مگه این همه ، چیزی بجز یه بازیه !!!
ما یه رنگ بودیم هستیم و میمونیم ، حالا سرور بخواد مداد رنگی 24 رنگ هم بشه دست چنتا بچه کوچیک و باهاش کل سرورو رنگی رنگی کنن بزار بشه! تونستی مردونه جلوشو بگیر نتونستی مردونه بگو نتونستم در هر دو صورت برنده واقعی خودتی که سره یه بازی مردونگیتو ندادی ;)
داداش مولتی نمیتونه همه کاربرا رو چک کنه...شمت نگا تعداد سرور ها کنین...تعداد پلیر ها رو نگاه کنین...واقها ادمین و مولتی ها و برنامه نویسای عزیز زحمت میکشن ک کیفیت بازی ها بالا بره!!!
مشکل از دوستان هستش ک مثل ترسو ها چند اکانت دارن ک بازی بقیه رو خراب کنن و خودشون شاخ بشن!!!
بازم 10 تا که خوبه داداش گلم ، توو بعضی از سرورا طرف اومده مثلا از XXX01 شرو کرده تا XXX25 اکانت زده و قشنگ هم همینطوری که گفتم شماره گزاری کرده اسم اکانتاشو و راحت داره بازی میکنه
یا همین سرور a5 ، بعد از کتیبه ها یه سری ماجرا پیش اومد که واردش نمیشم ولی همین مولتی اونجا پیام داده : متاسفم از اتفاقایی که افتاده برید پلیس فتا شکایت کنید ما هم باهاتون همکاری میکنیم و آی پی ها رو بهتون میدیم :D
این یعنی چی؟!!!
بی ادبی نباشه مولتیه عزیز ولی این حرفت چیزی بجر اینه که داری میگی من هویجم !!!!! بهتر نیست از اول محکمتر جلوی خرید و فروش ها و مولتی بازیا رو بگیری که کار به این جور جاها نکشه؟!
در اینکه دارن زحمت میکشن هیچ شکی نیست داداشم واقعا هم سایت خوبی دارن و ازشون برای زحماتشون تشکر میکنم
ولی شما ببین مثلا هر کالایی که تولید میشه بهترینم باشه ولی بعدش ضمانت و ساپورت نداشته باشه به درد نمیخوره!!!
معذرت میخوام که اینو میگم ولی دقیقا مثل وضع الانه سایت ، زحمت کشیده میشه سرورها ایجاد میشه ولی مدیریت نمیشه و همین نتیجه میشه که جوه سرورها بعد چند هفته خراب میشی و ما توو سایت سرورهای زیاد با تعداد افراد کم رو میبینیم !!!
خیلی سادست تعدادی با خرید و فروش و مولتی بازی جذابیت سرور رو برای اونهایی که دارن درست بازی میکنن از بین میبرن و اون عده میرن سرور بعدی و باز همین روند تکرار میشه تا جایی که اون کسی هم که میخواد سالم بازی کنه به این نتیجه میرسه که باید به روش های نادرست رو بیاره
همین سرور a5 ک شما میگین از ادمین خواستن سخت گیری کنه واسه خرید و فروش اکانت...خیلی از تاپ های سرور رو مسدود کرد...خیلیا مسدود شدن...از اون ب بعد خدایی من کمتر دیدم کسی رو پروفایلش پیام واسه فروش بذاره
من موندم این چ وضعیه ما هر کی رو میخوایم چیف کنیم تا دفساز دوستمونه...اصلا سرور رو ب گند کشیدن!!!:confused:
میدونم داداشم ولی کاش این کارو هفته اول تا دهمه هر سرور انجام بدن از همون اول ، نه وقتی که کار نادرست اتفاق افتاده و خیلیا هم ضررشو دیدن
چون واقعا تعداد افرادی که این کارها رو میکنن زیاد نیست تشخیصشونم چندان سخت نیست
در آخر فقط امیدوارم شما که اینقدر زحمت میکشید و سایتی با این قدرت و سرعت و به روز بودن رو ایجاد کردید و سرورهایی به این خوبی میزنید با پشتیبانی و مدیریت بیشتر از سرورهاتون بعد از باز شدنشون ، هم باعث بشید که به پلیر ها بیشتر خوش بگذره هم نتیجه زحمات خودتون بهتر جلوه کنه و نشون داده بشه
بازم ممنون
داداش وظیفه ما هم هست ک ب مولتی کمک کنیم!!!
اینا رو باید بذارن جون بکنه پاشون ی دفعه مولتی همشو مسدود کنه ک داغش رو دلش بمونه طرف از عصبانیت سکته کنه!!!;)
بعضی ها هم میان فقط اردوگاه میزنن با اون قفس ها ک اول بازی هستش حیوون میگیرن...دیگه ادامه نمیدن...بعد واسه غارتشون باید تلفات داد اول بازی...ادمین خدایی این قفسا اول بازی رو بردار!!!