باسلام
کاربران عزیز میتوانند در این بخش با رعایت قوانین انجمن به گفت و گو در رابطه با سرور اول لیگ، IranT3 بپردازند.
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
کاربران عزیز میتوانند در این بخش با رعایت قوانین انجمن به گفت و گو در رابطه با سرور اول لیگ، IranT3 بپردازند.
واقعا سرور بدون فروم فایده نداره
دوستان خوبی هم تو سرور هستن
کم کم بیان صحبت کنن استفاده کنیم از محضرشون
باعرض سلام و خسته نباشید به همه بچه های سرور
من از دیروز اومدم تو سرور به دعوت اقا پیام عزیز البته دوستان دیگه فرصت داشتن و زود تر ملحق شدن ولی چیزی که تو یکی دو روز گذشته و همین امشب هم مجدد تکرار شده بن شدن اکانت های بچه ها بوده به دلایل نه چندان منصفانه اکانت هایی که نه پوش منبع دادن نه ایپی مشترک داشتن نه خسارتی زدن و مال ساید دیگه بودن این که یه اکانتی بیشتر با جانشینی بالا کشیده شده یا او لاگین هاش ایپی وی پی ان دار هم بوده غیر از ای پی های ایران یا با گوشی لاگین کرده و از این دست ایراد ها که بی ایراد هم نیست و هر کدوم دلایل خودشو داره برای صاحب اکانت شما یه پنل دستت بگیری بیای بن کنی که منصفانه نیست . بچه ها دارن گلد می زنن و وقت میذارن بیست روز گذشته وقت گذاشته شده هزینه کردن .شما بیای بگی من تشخیص دادم شما مولتی هستی همین!!!یا ما باید به قانونی که این بازی داره احترام بزاریم یا همون اول بگیم تشخیص من هرچی بود و اگر موافقید تایید کنید بیایید وارد بازی شوید. یعد یکی دوسال برگشیم داریم با دوستان پلی میدیم همین تغییرات جدید برامون گیج کننده و چالش گونه است شما دیگه حالا انقدر مته به خشخاش نذار ،فرقی نداره اگر دوستانی که رو برو هم پلی میدن چنین مواردی دارن اونا هم نباید اذیت شن. من تا این لحظه یک بار هم نشده بیام فروم و در بازه این موارد بنویسم ولی الان با پلیر اک گلابی صحبت کردم خیلی ناراحت بود اکش بن شده بود لطفا یه تجدید نظری در نحوه مدیریت این سرور بفرمایید. بچه ها مضطرب به ادامه بازی و دلخور از این که تا اینحا اکانت هاشون بن شده . با احترام به قوانین سرور و به دور از هوچی گری با کمال احترام به مدیرت سرور .
سلام بر همه 3 تا از اکانتای ما هم بن شده مشکلش چی بوده؟ اینکه با گوشی ساختیمش اقا عزیز برادر مگه اونی که با گوشی اکانت میسازه ادم نیس؟؟؟؟ نه دزدیه نه کلک نه حقه بازی چنتا اکانت با گوشی میسازم جانشین میکنم رو پی سی بازی میکنم باهاشون این کجاشششششششش مششششششششکلللللللللل داره امییییییییید خانننننننننن به نفع توه که ملت فکر میکنن سایدت پلیر زیاد داره خخخخخخخخ این مورد رو برای همه ازاد کنین اصلا هر کی با من دشمنه به جز گوشی بذار با ای پی ثابتش 5 تا اکانت بسازه من مشکلی ندارم ولی اکانتای منو برگردونننن
خب شاهد یک بن دسته جمعی بودیم از طرف مولتی هانتر
اما چیزی که مشخصه هنوز یه عده با قدرت تمام مشغول پوش هستند
خدا قوت
ی سوال از امید دو دوستان عزیز لطفا جواب بدید
نفر اول تاپ غارت chilo با 26 میل غارت هست اگه بگیم ایشون 70% غارت رو از ابادی 30% از ناتار و 10%از پلیر ها میگیره با ی حساب سرانگشتی میشه
70% از 26 میل =18.2میل که اگه بگیم هر ابادی 8کی منبع میده میشه حدود 2275 ابادی
30% از 26 میل=5.2میل که بازم بگیم ناتار 8کی منبع میده میشه حدود 650 ده ناتار
اون 10% هم میشه 2.6 میل که کاریش نداریم
حالا با توجه به ارقام بالا به عکس ها توجه کنید
میبینید که ابادی ها پرن حالا ما میگیم تازه زاد و ولد کردن خب پس با ی حساب دیگه
توی هر ابادی حداقل 60 حیوون هست که توی 2275 ابادی میشه حدودا136500 تا حیوون ناتار هم حساب نمیکنم
خب به رتبه جناب chiko نگاه کنید فقط 27کی کشته واقعا عجیبه
ایشون این همه منبع از کجا میاره؟
امید جان اگه این تقلب نیست پس چیه ی توضیح بدیدفایل پیوست 3163فایل پیوست 3164فایل پیوست 3165
عزیز جان شما فرض کن ده میپرید دهی که ساعت 5 بعد از ظهر چیف شده ساعت 11 شب بپره چه تاثیری داره !!
همرهای آساسین و نکبت کامل دیوار شد همر پیراتس دوتا همرش زحمی از رنک 2 رید تشریف آوردن 5 رید !!
مورد بعدی اتک قابل اینسرت بود ربطی به چاشنی شانس نداشت شما هم موفق باشید سرور جذابی رو در پیش رو داشته باشیم
واندر جنوب غرب مبارک
چرا این سرور اینطوره :rolleyes: چقدر مولتی اکانت
ماشاا.. مولتی هانتر حواسش به همه جا هست الا اکانت های مولتی و اکانتهایی که خریداری شده
طرف تو اتحاد نیست رنک اکانتشم 9999999999 اتک میزاریم میگه فلانی نزن منم از شمال ;) بعد شرمندش میشیم چرا تو جنوب هم اکانت داره
پ ن پ ویلاشو تو جنوب ساخته پنج شنبه جمعه بیاد هوا عوض کنه
برخورد با اکانتهای مولتی خیلی هم خوبه
حداقل یه بنده خدایی نمیاد 20 تا اکانت مولتی بکشه 5 تا همر گرز بکشه این هفته مولتی هانتر 5 تا مولتیش رو بن کنه بره 5 تا مولتی دیگه اش رو بزنه بره تا زمان کتیبه ها همرش 2 برابر اون بنده خدایی بشه که بدون پوش بازی میکنه !
اون نامه ای که طرف گفته نزنید من از شمالم رو هم یه اسکرین بزار ببینیم کدوم اکانت رو زدیم اونور که خودمون هم خبر نداریم
- - - Updated - - -
مورد بعدی که برام جای سواله الان مجازات مولتی اکانتی و پوش کردن صرفا برمیگرده به اکانت مولتی بنظر من باید اکانتی که پوش میگیره مجازات بشه نه اینکه صرفا اون اکانتی که کپ بالا کشیده شده بن بشه تو تمام سرورهای درست هم همین قانونه در تمام سایت های معتبر
امید جان بنظرم بد نیست کلیه قوانین سرور ها رو یه بازنگری کلی روش انجام بدی که هم جایی اگه لازم داشت اصلاح بشه یا تغییر داده بشه
این که صرفا بنویسی براساس تشخیص مولتی هانتر و نیاز به پاسخگویی نداره زیاد قشنگ نیست قوانین رو هرجا لازمه اصلاح کنید هم مجری هم بازیکن ها راحت به بازی ادامه بدند
دوست عزیز چیزی که واضحه اینه تو ساید جنوب غرب کلی مولتی ساید های دیگه وجود داره و غیر قابل انکاره خریدن اکانت ها به کنار
من نامه زدم 100 بار فقط جانشین 2 جواب میده چطور ممکنه تو ساید یه اکانت بالای 300 کی دف داشته باشه با 11 تا قهرمان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلا ما 11 نفر بزور هستیم :(از کجا اومده. شما یه نگاهی به 20 تا قهرمان تاپ کن لطفا
طرف تونسته اکانت ساخته تو یه ساید دیگه دف سایدشو ریخته نوش جونش ولی کلا کثیف بازی چیز جالبی نیست سرورهای ایران چادر چیز بابی شده ما که ناراحت نیستیم فقط برام جالبه چرا مولتی هانتر همین حرکت رو برا ما بن میکنه و از جانشینی درمیاره ولی بعضی ها نه شاید ما حرفهای بلد نیسیتیم مولتی داشته باشیم
چیزیکه دیده میشه برخورد سلیقه ای هست
بحث پوش هم 1 هفته صلح اعلام بشه سرور ،خیلی ها تو تاپ نیستن:d
مگه نگفتی نامه داری اکانت تو جنوب غرب بهت گفته از شمالم نزن
نامه رو نشون بده کار سختی نیست مولتی هانتر اکانتهای شما رو بن کرده چون دوست عزیزی 20 تا مولتی کشید تو سایدت روز 5 سرور کمه کم 10 تا ده یک داشت رید میرفت هفته پیش 110 کی گرزی داشت به این نحوه بازی میگن مولتی بازی !!
سرور نرمال بهت پیشنهاد میشه نه سه ایکس
نامه رو برا مولتی میفرستم شما .
مگه من گفتم ساید شما بوده که اینقدر حساسی؟ لینک اتک رو بزارم ببینید دف به ساید دیگه تو جنوبه؟
منتطریم نرمال ران بشه ادمین هم قول داده این ماه استارت میخوره دست گرمی اینجا اکانت زدیم پژمان هم بود برا همین حذف نکردیم وگرنه سطح سرور :rolleyes:
سلام
این بحث مولتی اکانت و پوش دیگه تکراری شده چیزی که از تاپ مشخص هست ما داریم پوش میگیریم بقیه دارن ناتار رو رید میرن تنها کسی هم که این موضوع رو متوجه شده مولتی هانتر بازی هست خدا خیرش بده ;)
rezadarioush
واقعا وفاحت رو رد کردین شما
فایل پیوست 3167
لطفا از جایی که شایستشه حرف بزنین
قضیه همونه که یارو صب تخم مرغ ابپز میخوره سر کلاس اره .. بعد میگه کی بود کی بود من نبودم
داداش بچه ها رو هر اکانتی لاگین میکنن نامه شما روشه که تورو خدا شمارتو بده
این اک رو جانشین کن اون اک رو جانشین کن
یک کلمه حرف بزنی همین جا لیست اکانتایی که نامه دادی رو میذارم با عکس!
شنیدم بعد اینکه تو ساید خودت دیوار شدی زار میزدی که این نامردیه چه جوری 2 ساعته اینقد دف رسوندن تو ساید من!
حالا ما میترسیم یا شما؟
اصلا ما بچه پول دار مرفه بی درد اضافی داریم میریزیم پای بازی
در میاریم خرج میکنیم
شمام داری بکن نداری غر غر نکن
نیا داداش
مجبورت نکردن که!
شما که واسه 2کیلو گلد ابرو شرفتو به حراج میزاری لازم نیس واسه من نسحه بپیچی
دفه دیگه نامه نده به اکانتا شمارمو میدم داشته باش مستقیم با خودم حرف بزن
در ضمن تیم ما مثل یه سری سایدشونو واسه کارت بعضیا نمیفروشن
عزیزم شما متاسفانه حرف نمیزنی :دی
همین که میدونی چند تا اکانت نامه دادی که بخری و عذر خواهی میکنی کافیه
اشکال نداره دیگه تکرار نشه
تیم ما اکانت فروش نیست سایدشم نمیفروشه هر جا بوی پول بیاد غش کنه اون وری
در ضمن درست بخون گفتم بچه ها رو هر اکانتی میرن نامه شمارو میبینن
نگفتم من هر جا من میرم
خوش باشی
آقای امید خان
هر وقت حوصله اش رو داشتی تو این سایتت یه لوگینی بکن اگه زحمتی نیست
یه آدم با هوش ذهنی متوسط بخوای بزاری بالا سر سرورات هزینه اش ماهانه چقدره من میدم پولش رو بیار بزار
متا 3به 1
میخوای با ما هم متا کنی؟
میخوای پس اکانتا رو بدم بهت؟
خودت هر کاری دوست داری بکنی؟
اگه اکانتی خریداری بشه معلوم میشه و بن میشه
اگه کسی نامه داده دلیل بر خرید نیست
اشتباه به عرض شما رسوندن
برو از خود همونا بپرس ببین چی بهشون گفتن
این یه بازی هست بهتر احترام همدیگرو داشته باشیم
مهم نیست من اکانتم چیه و کیم مهم اینه که درست بازی کنیم
به هرحال خودت میدونی چه کار کردی تو این سرور ما هم میدونیم از دید هیچ کس مخفی نیست
من جواب هم نمیخوام
جواب از رفتار و گفتار شما مشخصه
این سرور رو هم پیش کش شما
مبارکتون باشه
خوش بگذره بهتون
دوستامون خجالتی هستن نمی تونن چادر گل گلی هاشون رو بردارن و مهم اینه که درست بازی میکنن و ما هم که میدونیم چکار کردیم :d
ما کلا ادمهای بدی هستیم از دید هیچکسم مخفی نیست :d
من جواب هم نمیخوام . منی که جرات نداره خودشو معرفی کنه نیم من هم نیست و جوابتون همون چیزی هست که مانی گفت .
فقط یه نکته مونده من نمیفهمم
اگه ممکنه کسایی که ادعا میکنن تک موندن ما متا کردیم 3 تا ساید شما تنها موندین بیان توضیح بدن
الان ساید nw مارو تو ne زده
دیروز بالای 1 میلیون هجومی ازشون روی اکانت های ما دفاع شد
از ابتدای سرور هم که با ساید sw ما درگیریم حدود 1.6 میلیون هجومی اونا هم دفاع شده
ساید se هم که برای خودشون اومدن حذف کردن رفتن
فقط نفوذیای ساید sw موندن توش
اکانت haji_firemokh که انقدر ggه با ساید بغلی دیگه کم مونده بشینه بغلشون
شما که 3 به 1
3 به 1 میکنین شما 3 هستین ما 1 دیگه
بعد علاوه بر اینکه همتون باهمین یه دوست دیگه هم هست که چپ و راست هواتونو داره
حالا اشاره نمیکنم کیه
اونم که از وضعیت پخش کتیبه ها
جنگ یونیک sw معماری یونیکsw
مرتاض یونیک nw
چکمه یونیک se
ne کلا یه جنگ کوچیک داشت دو نا چکمه یه گیج یونیک!
البته یه احمق بیشعور هم هست!
واقعا خجالت نمیکشین؟حیا نمیکنین؟حداقل خود را معرفی کنین!
دوستان زیر پرچمی که جاش نیست اینجا اسم ببرم ازتون
تموم لات بودنتون مال پشت کامپیوترتونه
بیاید تو دنیای واقعی بابا
فازتون چیه؟
ببین انقد سرور معلوم الحاله که از چند تا زد و خورد کوچیکی که انجام شد هیچ عکسی گزاشته نشده
لعنتیه خوب یجور پروفایل نوشته من شک کردم هنوز مقطع راهنمایی رو تموم کرده یا نه
راستی rich man سرت رو انقد نکن تو برف قشنگم
پ.ن:انقد حال میکنید با این سرور حامله نشید ازش
آنتی: فایل پیوست 3168
چند تا نکته کوچیک
1- نزاشتن لینک ها دلیلی برای گذاشتن لینک نیست وقتی حریفمون اینقدر نوب و زیر حد متوسط هست که عرضه پروندن یه دهکده وسط ساید خودش رو نداره لینک بزاریم
2- مورد دوم راجع به سه به یک و این حرف ها چهار تا ساید تو بازی داریم جنوب غرب که همراش خورده رو ما دیوار شده شمال غرب که اون هم همراش خورده رو ما دیوار شده از وسط ساید ما هم اکانتی که تو اتحاد بوده پسش عوض میشه کتیبه یونیکش تک هیرو میاد اونور جنوب شرق هم که اکانتی نیست 4 تا اکانت فعال داره که 2 تاش با ما هستن 2 تاش هم با شما !! حالا این عدد 3 و عدد 1 رو از کجاتون در میاره
3- ریچ من هم هستیم عرضه اش رو داشتیم درس خوندیم کار کردیم پول در آوردیم مثل شما گدا گشنه باشیم که دارو ندارش رو واسه 1000 تومن بفروشه خوبه؟
4- اینکه نمیزنیمتون واسه زار زدن قبل کتیبه هاتون بود که ما بدبختیم و بیچاره ایم و کسی باهامون نیستو و کم هستیم و فلان ما هم گفتیم نمیزنیمتون که بتونید فعلا بازی کنید همه هم یه اندگیم ببینن تهش هم هر کسی برد نوش جونش
پس متوهم نشید شکر اضافی بخورید شعور و فرهنگ و ادب خانوادگیتون رو هم اینجا نشون ندید این یه بازیه
خب
خوشالم که معنی 3 به 1 برام دقیقا جا افتاد
یعد از اینکه مولتیاتون تو se و nw مشخص شد
حالا نوبت این بود که یک قدم فراتر بدارین
اکانت های turan/n!ght k!ng/palang و چند تا اکانت دیگه رو از تو ساید ne خریدین
همرهاشون رو زدین
کتیبه هاشون رو بردین
و خلاصه هر چی خواستین خوردین!
افرین
ایشالا مشکلاتتون با این احمق یونیک و چکمه کوچیک حل بشه
چادر رو که سرتون کردین اومدین تو ساید ما کم مونده بود عفتتون لکه دار شه!
دیوار رو که رد نکردین
اومدین اینور دیوار دیدین چه خبره مثل موش چپیدین تو سوراخاتون دوباره!
لات بودن بازی نیس عمو جون
لاتی مرام مونه که قبل کتیبه انقدر زار زدین نزدیمتون
لاتی یعنی زیر یه ساعت کاتا داشتیم چیفر داشتیم گداشتیم بازی کنین
نه که بیای زرت زرت نامه بدی به همه
اکانتت رو میفروشی
نه که اکانت تو ساید من بخری 1 ساعتیت بزنی
ولی دلم میسوزه برات انقد نووبی که بازم دیوار شدی!
نوب علی بیک
نمیخوری به ما ولی ... چرا!!!
لینک ها به زودی!
این دفه میذارم ابروتون بره دیگه اینجا نیای بلبل زبونی کنی سطح سرور پایینه عکس نمیذارین
ما مراعات حالتون رو کردیم
پ.ن
یکم رو دیکتت کار کن گل من معلم ابتداییت بی سواد بوده یا خودت ...
پ.ن 2
نکشیمون با این انگلیسیت!
پ.ن 3
کار میکنم پول در میارم زندگیمو دارم میام اینجا واسه تفریح
نه مثل بعضی معلوم الحال ها که میان اینجا پول در بیارن ببرن بزنن به زخم
بیایید خود فروش نباشید
زشته
ادم خودشو واسه 120 تومن پول نمیفروشه
انقد حرف نزنید بخدا هیچ کی نمیگه زبون ندارید که
یه پستو یه پروفایله دیگه...انقد فشار خوردن نداره
تمامی مهملاتی که نوشتید چون کوچک ترین ارزشی ندارن وقتمو نمیزارم تا چیزی بگم
فقط اون قسمت که هی میگی خریدی خریدی (دست پیش میگیری پس نیوفتی)
صحبتش رو با مانی کردم و جاش توی فروم نیست
حالتونو بکنید درس خونده ها و کار کرده ها :d
اولا اقا مانی
دوما چی گفتی ؟
توروووو خداااا با ما کاری نداشته باش؟
:دی
میبینم که دونه دونه داره پروفایلاتون پاک میشه و دیگه حرفی ندارین!
اورین
اورین
برو دیگه کاریت ندارم زیادی چلوندمت
فقط یادت نره
اب را بریزی کجا؟؟؟
انجا که .... :))))))))))))))))
3تا اکانت خریدین تو NE
Turan
palang
n!ght K!ng
اولی 108 کیلو گرز با 26 تی کی
دومی با 20 شمشیر و 8 سزار
سومی هم با 47 تبر و 16 تی کی
روی اولی احمق یونیک بود
دومی هم چکمه کوچیک
شب اول هر 3 اکانت کراپ لاک
روز دوم و سوم پاپ دو اکانت 0 شد
روز 3 همه ده های turan چیف شد!
دقت کنین
همه ده ها!
همر palang با 7کیلو شمشیر 7 کیلو رعد خفت شد
همر turan که یه سری با 16 کیلو شوالبه
Persian-smile خفت شده بود و 1/4 نیروهاش رفته بود به همراه همر N!ght k!nig که به خاطر نداشتن گندم شده بود 40 کیلو تبر روی اکانت Mostafaa از 1 ساعتیش دفاع شد
اما شاهکار امروز
احمق یونیک که انقدر به خاطرش پول و انرژی و همر و ابروتون حرج شده بود با لینک سیز برگشت!
خسته نباشی دلاور
خدا قوت پهلوان
چرا سرور گاهی وقتا بیشتر 500 تا رید نمیره
الان این سرور چندمه که اینطوره و ما هم چندین بار گفتیم
یعنی برنامه نویسی این بازی بعد چندین سال هنوز درست نشده یا حوصله درست کردن ندارن با کلا روند همینه که هست جواب هست
- - - Updated - - -
جناب ادمین چطوره رید نمیره ولی سیلور کم میکنه؟؟؟؟
فکر نمیکنید باید این سیلور ها برگرده به اکانتها ؟؟؟؟؟؟؟
اول سلام
الان 3 روزه منتظرم یه دلاور از تیم مدیریت بیاد جواب این سوال رو بده.
ما هم با این موضوع خیلی مشکل داشتیم و بارها با تیم مدیریت مطرح کردیم ولی جواب مشخصی نگرفتیم. رید اتومات درست کار نمیکنه ولی این رو هم بگم که سیلور کم نمیشه.
حتی اون دسته از دوستانی هم که فکر می کنن به این مشکل دچار نیستن با نگاه کردن به قسمت حسابداری و فاصله زمانی بین برداشت سیلور و مقایسه با تایمی که تو لیست فارم تعریف کردن متوجه این مشکل میشن.
البته تا جایی که ما متوجه شدیم این اشکال فقط برای دوستانی که از مرورگر موزیلا استفاده می کنن پیش میاد. و با تعویض مرورگر مشکل حل میشه.
با عرض پوزش از تیم مدیریت بخاطر اینکه جای شما جواب سوال رو دادم. این موضوع هیچ چیز از ارزش های شما کم نمیکنه.به قول یکی از دوستان موفق، پیروز و دنباله دار باشید.
ارادتمند
مصطفی بینام
سلام آقا مصطفی
اول مرسی بابت جواب مگه بدوستان جواب بدن وگرنه مدیرت که قابل نمیدونه
اگه مشکل از موزیلا هست و با تعویض مرورگر درست میشه این جواب نامه مولتیه
Multihunter
موضوع:
RE1:رید
فرستاده شده:
1398/06/12 01:35:43
Multihunter :
سلام
محدودیت پیش بیاد موقتی هست و بصورت خودکار برداشته میشود.
بحث اصلاح نیست ، وقتی که فشار روی سرور بیش از حد استاندارد شود جهت حفظ منابع سرور این محدودیت بصورت موقت و خودکار قرار داده میشود
در مورد سیلور یه هم چک کردم ببینم رید نمیخوره کم میکنه که دیدم کم میشد. همون موقع که رید نمیخورد نامه دادیم تاریخ ارسال معلومه لازمم بود مولتی بره رو اکانت چک کنه صحتشو
فایل پیوست 3172
فایل پیوست 3173
فایل پیوست 3174