هر گونه نقد و انتقادی در مورد بازی و نحوه مدیریت تیم بازی دارید اینجا مطرح کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
هر گونه نقد و انتقادی در مورد بازی و نحوه مدیریت تیم بازی دارید اینجا مطرح کنید
امیدوارم که ادمین محترم این قضیه رو مد نظر داشته باشن خیلی مدارا نکنین با یکسری کاربرا که تقاضاهای بیخود دارن و الکی میخوان ایراد بگیرن .
ممنون
چرا سایت این شکلی شد؟
از این زشت تر نمیشد؟
همه چی ریز و درهم شده اصلا نمیفهمم چه خبره انگار گرافیک سایت درست لود نشده.
یه عکس از صفحتون بگیرید و اینجا بذارید.
در صورتی که از geasemonkey استفاده میکنید غیرفعالش کنید ببینید مشکلتون حل نمیشه.
یعنی اینکه عدد اینقدر کوچیکه متوجه نمیشید؟ یا چیزی قبلا بوده که الان نیست؟
اعداد به اندازه ی کافی بزرگ و خوب هستن , اما چون عادت به گرافیگ قبلی داشتیم عادت به این زمان میبره.
منظور ایشون قسمت نواری هست که مقدار منبع را با رنگ سبز نشون میشه و فکر کنم مشکل داره چون انبار منم پر نشده بود اما نوار تا اخر با رنگ قرمز پر بود : ) یعنی انگار داشت انبارم سر میرفت.
باتشکر
آقا قالب قبلیتون بهتر بودا.....
قالب قبلی خیلی بهتر بود و فکر نمیکنم به قالب جدید عادت کنم.
به هرکی هم نشون دادم گفت چقدر شلوغ و ریز شده همه چیز
البته به نظر من قالب قبلی هم شلوغ بود. نمیدونم چرا انقدر دارید از دژکوب اصلی فاصله میگیرید؟!!!
با سلام
بنظر منم قالب قبلی بهتر بود
درسته هرچی به .comنزدیکتر بشیم بهتره اما خوب قالبش نزدیک نباشیم بهتره:)
سلام
خدایی قالب جدید به نظر من خیلی باحاله ,قالب قبلیه خسته کننده بود
دمتون گرم
ورزن 4.2 خیلی خوبه
متشکر
این مشکل در ساعات اولیه بروزرسانی بود که حل شد.
الان مشکلی گزارش نشده.
چرا سرورهای سایت ترکیده باید هر صفحه رو 20 بار رفرش کنی تا بیاره؟
مودمتون رو ریست کنید و حتی المقدور از اینترنت دیگری تست بفرمائید. مشکلی گزارش نشده.
سایت رو آپدیت کردید خب ساعت رو هم درست میکردید دیگه ;)
چرا سرور سرعت 20 ترکید باز نمیشه؟
فقط هم همین سرور باز نمیشه.
ویرایش: درست شد.
سلام
خواهشا این تصاویر ربات یاب و تصاویرامنیتی رو کم کنید ، چون باعث کم شدن جزابیت بازی می شه ! یه تصویر امنیتی موقع فرم ورود به سرور ، یه تصویر ربات یاب بعد از ورود به سرور و بعد ازاون هم هر چند ساعت یک بار دوباره تصویر رباط یاب میاد .
انشالله تصویر ربات بعد از ورود رو برمیداریم و مقدارشو کمتر میکنیم.
Agha in code amniyati ke Baraye login gozashtin ezafast
an axare vaghta ba mobil varede Accont misham va mobilam bazi az axaro load nemikone
majburam chand bar reset konam ta in ax load beshe bebinam che adadi bayad bezanam
bazi vaghta faghat 20min tul mishe login konam :|
hamun system ke ghablan dashtin kafi bud dg
in ziyadie khodai
Agha in ghodrat hojumie ghahreman be 85-86 ke mirese bala mire ama ghermez mishe rangesh
Yani tasiri nadare afzayeshe hojumish ? dalilesh chiye ?Chera taghire rang mide
اینو دیگه باید مسولین جواب بدن .
پی نوشت: فارسی را پاس بداریم , اگه میشه فارسی تایپ کنید.http://www.pic4ever.com/images/4xvim2p.gif
لطفا فارسی تایپ کنید.
قرمز شدن به خاطر استفاده از آیتم هاست که میزان قدرت قهرمان رو بیشتر کرده اون عددی که نمایش میده محاسبه میشه و رنگ قرمز مهم نیست.
نمیشه مشکل محدودیت واسه ارسال غارت رو رفع کنید؟؟؟
در سرورهای دات کام (اسپید نرمال 1) از هر دهکده 5000 حمله و در کل از هر اکانت 10000 حمله میشه زد.
حالا ما با توجه به افزایش سرعت حرکت لشکریان به میزان 20 برابر در سرور 20 اومدیم تعداد حملات رو نصف کردیم. یعنی اگه می خواستیم دقیق تر عمل کنیم باید مقدار حملات به یک بیستم کاهش می یافت که ما برای حفظ جذابیت بازی فقط اون رو نصف کردیم (البته دارم در مورد سرور 20 صحبت می کنم).
علت هم مشخص هست غارت های شما در سرور 20 ، 20 برابر سریعتر به دهکده بر می گردند یعنی در هر ثانیه تعداد پردازش ها 20 برابر میشه. هر پردازش بین 0.001 تا 0.01 ثانیه زمان میبره با این توصیف اگه 10 کاربر آنلاین داشته باشیم که هر کدوم 5 حمله در حال نشستن داشته باشند در بدترین شرایط پردازش حملات حدود یه ثانیه طول خواهد کشید که خط قرمزه پردازش هست. یعنی اگه پردازش حملات بیشتر از 1 ثانیه به طول بیانجامه یعنی حملات سر موقع ننشسته و یا به اصطلاح حملات گیر کرده. بنابراین ما تعداد حملات رو توی سرور های اسپید با توجه به این محدودیت کاهش دادیم.
سلام
ادمین جان خدایی زمان بندی حمله ها رو درست کنید بعد از ربع ساعت انتظار واسه هماهنگی همر با چیف 8 ثانیه خطا زده!!!!:confused:
5دقیقه بعدش بروز رسانی شد!!!
تو کدوم سرور بازی میکنید؟
پردازش ها تو این سرور خیلی سبک هست، و مشکلی مشاهده نمیشه. شاید من متوجه منظورتون نشدم؟
دو حمله پشت سر هم ارسال کردید و یکی با فاصله 8 ثانیه نشست؟؟
ن داش من 3 اتک اومدم رو ی دهکده واسه چیف!!!
دوتاش ک سناتور داشت 2:10:12 میخوابیدن رو هدف!!!
ی کاتا با سناتور اومدم 4 ثانیه قبل از دو اتک قبل تایید کردم افتاد 4 ثانیه بعد!!!
دهکده پرید!!!
گزارشات حمله رو به مولتی هانتر سرور ارسال کنید تا بررسی بشه.
حمله آخرم ب خاطر ندادن تلفات ذخیره نشد!!!
این باگ انبار قهرمان درست نمیشه؟
وقتی جنس قابل انباشته شدن رو مقداریش رو بدی دست قهرمان یا برای فروش بذاری کنسل کنی دیگه با اجناس قبلی جمع نمیشه و جدا جدا تو انبار قرار میگیرن.
خب حالا خیلی مشکل بزرگی نیست ، میشه باش کنار اومد