سرور نرمال جدید (1x)
به یاری خدا تاریخ برگزاری سرور نرمال جدید شنبه 24 مهرماه می باشد.
به دوستان خود اطلاع رسانی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور نرمال جدید (1x)
به یاری خدا تاریخ برگزاری سرور نرمال جدید شنبه 24 مهرماه می باشد.
به دوستان خود اطلاع رسانی کنید.
سلام خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
ما هستیم
نووووب های دژکوب
oxford university bax
secret ;)
از بقیه سایدا هم میخوایم با قدرت بیان(قدرت مالی منظورمه):D
اینجا میشه اسپم کرد :):cool:
اسم سرورو بخاطر ما گذاشتن M1:)
سلام
سرور گریز لشکریان داره یا نه ؟@omid
پ.ن : از همه سایدا میخوایم با قدرت مالی و تعداد بالای مولتی اکانت بیان .
فقط وسط سرور حذف نکنید..
فقط اونایی که از رو به روی ما بودن خاطر بد دارن .جهت عضویت در جنوب غرب پیام خصوصی بدن تا برسی لازم انجام بشه ..
oxford university bax
secret ;)
با احترام
تو خودت قراره شمال شرق بازی کنی . برو رزومه کاری بردار بیار :)))
خدایش اینقدر سرور نیازه ؟
پلیر دارین ؟
سیاست بازی رو عوض کنین یه خورده پلیر زیاد شه . هر کی رو میزنیم میره حذف میکنه . گلد ها کد میشن . میرن سرور جدید
بابا L1 + Final بس نیست واسه نرمال بازا ؟
الان وقتش بود یه 3 ایکس بزارین
- - - Updated - - -
راستی برا حفظ رسم و رسوم همینجا اعلام میکنم بنده خودکار ندارم . در نتیجه نمیام این سرور :))
اسپم کنین تا میتونین
به به افشین :دی
از این ورا ...
آقا فینال اگر سرعت 1X داشت من شاید بعد K1 میومدم. اما سرعتش زیاد بود دیگه نتونستیم بعد از اونجا بیایم.
واسه همین دیگه یه سرور 1x نیازه ..
و خودت گفتی دیگه خودکار نداری :دی
با تشکر
- - - Updated - - -
به به به
عزیز دل برادر تو آسمونا دنبالت میگشتیم تو فروم پیداتون کردیم :))
حتما حتما بیاین Sw هم ریجستر کنین که خیلی دلم براتون تنگ شده :)
- - - Updated - - -
محسن جان با آقا امید در ارتباط هستم .
امید وارم همه چی درست بشه ..
پ.ن : زیر پرچمی ،بالا پرچمی ، زیر آبی ، لایک کننده ، زخم خورده ، نوب ، شاخ ، لات مجازی و ...
همه ثبت نام کنید .. قول میدیم زیاد اذیتتون نکنیم :*
با احترام
خب اینجور که معلومه همه می خوان بیان جنوب غرب :Dیهو شاید ما برای بار اول رفتیم شمال شرق شایدم رفتیم تو بیابونای جنوب شرق مثل آقا شایان تو ال وان.کاره دیگه ...
پ.ن:میشه زودتر مشخص کنید برنامه گریز تو سرور چه جوریه؟فقط پایتخت یا همه ده ها؟؟ :mad:
سجاد . یه دونه اکانت گول + گلد میدی بهم . بیام جنوب غرب بازی کنم ؟ :))
قول میدم بیشترین دفاع سرور رو بدم بهت . اجازه بده بیام جنوب غرب بازی کنم
آقا قدمت روی چشم ..
خوشحال میشیم..
- - - Updated - - -
زاووشی که من میشناسم Sw اونورتر رجیستر نمیکنه ..
دف سازتیم :دی
آفا ما هم منتظریم ببنیم گریز داره یا نه !!!
- - - Updated - - -
به به ..
تلگرام صحبت میکنیم دیگه :دی
خوب جنوب غرب که خیلی قوی شد دیگه کشاورز پاپ باز راه نمیدم پس من برا اولین بار میرم شمال شرق بادمجون بکارم کسی خواست بگه
در ضمن این سرور 100 % واس منه استارت روز تولدمه امیدم می خواد بهم کادوی تولد یه پک گلد با یک سرباز بده خلاصه گفته باشم نگین تقلب کرد
عه صادق چرا فرومو منحرف میکنی؟؟؟؟؟
چیزی که از الان مشخصه اینه که کلا کسی نمیاد فکر کنم اس دبلیو از همین الان وضعیتش مشخصه
آقا یهو بگین مدالاتونو بدن برید دیگه؟؟ دیگه این وقت و هزینه هم نکنید کلا
همیشه گفتم و بچه های دیگه هم گفتن . زمانبدی استارت سرور خیلی خیلی اشتباهه توی این سایت . اما متاسفانه نرورد میخ آهنی در سنگ
وقتی یه سرور نرمال هست . یه سرور فینال نرمال که 2 ایکسه . چرا باید یه نرمال دیگه استارت بخوره ؟
خودتون دارین پلیر ها رو پخش میکنین توی چندیدن سرور . پلیر زیاد باشه ، مولتی بازی و این داستانا کمتر نیاز میشه
توی اندگیم یه اتحاد حتی کاملا پر نمیشه .
دوستان سلام دوباره
در مورد تايم سرور فكر نميكنم تايم بدي باشه الان با سرور قبلي نرمال كه ران شده حدود ٦ ماه فاصله داره و با توجه به اينكه سرور نرمال وقتي استارت ميخوره تا قبل از كتيبه ها يه حركت لاك پشتي داره و وقتي رو نميگيره باقي دوستان هم كه توي سرور ال وان هستن ميتونن بيان اينجا، اتفاقا اولين بار تو اين سايت هست بين ٢ سرور نرمال همچين زماني فاصله ميوفته كه خيلي هم عالي
يه موضوع ديگه ميمونه اين وسط اونم تعادل بين سايداست كه شايد اعلام امادگي ندادن سايداي ديگه از قدرت جنوب غرب باشه ولي دوستان نترسيد و بياييد امادگيتونو اعلام كنيد چون جنوب غرب اين سرور هيچ متايي رونميپذيره كلا همش واسه خودتون
سلام اقا ما هم هستیم
من نمیدونم آقا چرا راجع به هر چیزی بحث میکنید !
آقا خوب شما سرور نرمال جدید نیاین !!
تایم بد یا تایم خوب مهم اینه که ما میخوایم بریم !!
در ضمن هر سرور جنوب غرب ما بودیم تکلیفش معلوم بوده .. حتی اگر بقیه سایدا پر پلیر بوده ..
حالا اینکه کسی هست یا نیست سرور استارت بشه معلوم میشه ..
بعدشم یه جور میگین تکلیف سرور معلومه انگار 50تا پلیر جنوب غرب میخواد ثبت نام کنه و اعلام وضعیت کردن !!
فعلا 5 نفر اعلام امادگی برای بازی توی جنوب غرب !!لطفا جو الکی ندین !!
نمیتونین روبه رو ما بازی کنین نیاین ! کسی اجبارتون نکرده :))
حتما که نباید یکی باشه برین زیر پرچمش !! یه سرور رو پا خودتون واستین :)
مچکر
یعنی خوشم میاد اخلاقه پلیرای SW همیشه همینه خخخ
هنوز سرور شروع نشده میگی سه به یک میزنیم؟؟صبر کنین شروع شه سرور آخه
انتی اسپم:ما هم اگه دو نفرو گیر بیاریم باهاشون بازی کنیم میایم اگه تنها هم باشیم که میام تکی تا مید گیم فقط ساید هم که همیشه SW بودیم به جز اولین سرورمون ولی اگه این قدر جنوب غرب خوب باشه شایدم رفتیم یه ساید دیگه سجاد بیاد 0 امون کنه :p
آقا صادق با تمام احترامی که برات قائل هستم اما با شرایط پیش اومده
اصلا برای من مقدور نیست بتونم بیام سر اکانت شما
چون تو سرور k1هم خیلی سایدتون قوی بودو هرچی همر داشتیمو پروندن اونم فقط با یه دونه همر که صدوهشتادکی گرزی داشت
گفتم بهتره به بچه های ساید خودمون کمک کنم شاید یه روزی اونام صاحب پرچم بشن البته جدیدا شماها صاحب پا هم شدید که جا داره بهتون تبریک بگم
فقط خواهشا دیگه نگو قول میدی سر قولت نمیمونی
اگه خیلی تمایل داری یه سرور با تیم ما باشی
تشریف بیار nwیاne
موفق باشید
سلام :)
از اتاق فرمان اشاره میکنن ماهم قراره بیایم :دی
سلام دوستان
خوب ظاهرا مدرسه ها باز شده :دی
همه همر سه قسمت کنها
واندر کلین کنها
ناتار متا کنها
واندر حذف کنها
واندر فروشها
واندر خرها
کتیبه فروشها
کتیبه خرها
تری داتی ها
والسی ها
توهمیا
خود شاخ پندارها
دیگه کی ها؟
با احترام نسبت به همه افراد یاد شده، همه و به حضور در این سرور دعوت میکنم
هرچند خودمون نمیایم
یادتون بخیر:))
محسن توپاک ناتار هم پیشاپیش ببخش بهشون اخر سرور دربه در دنبال متا باهاش نباشن:))
من هم احتمالا هستم البته در شمال شرق تا چه پیش اید
من منحرف نکردم که
آقا حالا کسی اینجا اعلام نکرده یعنی سایدای دیگه کسی نمیاد؟خب خیلیا اصلا فروم نمیان اهل فروم نیستن.نمونش خود من ک همین چند روزه یاد گرفتم و از سر بیکاری میام اینجا.وگرنه بازی هم شروع بشه فک نکنم بیام
سایدای دیگه هم خودمون داریم به بازیکنا اطلاع میدیم که بیان و تیم بیارن.
اگه ندیدی همه سایدا با قدرت بیان.اخرش ما که اینهمه میگیم میایم میایم و متا 3 به 1 و این حرفا ...آخرش هیشکی نمیاد:d
حالا باید سرور شروع بشه و ببینیم کیا میان کیا نمیان
راجب پست دومت هم باید عرض کنم مرسی از لطفت . بهر حال خوشحال میشدم کنار شما بیشتر بازی رو یاد بگیرم.
هستیم.;);););)
با عرض سلام و ادب
ورود کردیم از درعقب خخخخ
(مدتی بود فروم نبودیم برگشتیم)
یه تیم داره میاد به ساید شمال غرب ؛
تلفیقی از بعضی از پلیر های شمال شرق و جنوب غرب سرور های گذشته به همراه یکی مورد از دوستان جنوب شرقی !
خلاصه دوستان یه تیم با حداقل ده تا اکانت اصلی در خدمت دوستان هستیم؛
امیدوارم بقیه ساید ها هم خوب ظاهر بشن که بازی هیجان انگیز باشه ...
پ.ن؛ افشین منتال فارم خودمونی اگر با ما نیای :D جات با تیم ماست، علکی هم به دیگران قول نده، علکی هم تعصب بازی در نیار فقط x مختصاتمون منففی شده، مهم اینه تیم خوب باشه که پتانسیل صد کردن واندر داشته باشه که هست.
سلام صادق عزیز
آقا من یه عذر خواهی بهت بدهکارم
هم به خاطر اینکه برام مقدور نیست بیام کمک
هم به خاطر اینکه تو پست قبلی اصلا نباید شمارو مخاطب قرار میدادم
به هر حال این سرور من کلا هیچ سایدی بازی نخواهم کرد
انشالله بتونم بعدها در خدمت شما باشم
در ضمن شما استاد بنده هستید و بازی در کنار شما افتخاریه برای من
اون یکماهی که سرور k1سر اکانتت بودم خیلی چیزا یادگرفتم ازت
امیدوارم سرور خوبی رو پیش رو داشته باشی
ما هم با برو بچمون میریم nw
افشین منتال و علی ایران هم با ما میاند اینور
از بس ne بردیم حالمون بهم میخوره
یا علی
به به چه سروری
ما هم با یکی از دوستان انگار میخواییم بیاییم nw
پ.ن:البته میلاد قبول کرده گلد ساپورت بشه و پویا و سعید هم میان دق میکشن واسمون :دی
ارادتــــــــــــــــــــ نوید لــــــــــــــــــــــول :دی
سلام خدمت تمامی دوستان می بینم nw با این آماری که فعلا میبینم ساید nw دوستان زیادی قراره بیان از کسانی که تقریبا ان دبلیو باز نبودن ولی بازم دمتون گرم که اومدید منم شاید بیام اگه سرم خلوت شد میام پلی میدم راستی میلاد کمک نمی خوای
پی نوشت : همه واسه خودتون یه کوله باری تجربه و افتخارات دارید واسه تقسیم قدرت تو دست و پای هم نپیچید چون ساید رو ضعیف میکنه از من گفتن بود بیاین دوستانه بازی کنید ان دبلیو تنها مشکل یه ساید ( جنگ داخلی هستش ) که این مورد هم رو سایدهای دیگه ازش بهره می برن .
با تشکر
مشکل لیدری که هس از همین حالا هم معلومه ما و .... اینا ابمون تو یه جوب نمیره. نوید هم باس تکلیفشو معلوم کنه با ماس یا امشب همرشو بزنم کپ ناتار میلادم که مشخصه یا با ماس یا کپ ناتار.... مصطفی جان شما هم که تاج سر مایی یه اک بساز بیایم دف سازت بشیم ... پویا هم قراره 70ک گلد تیم رو بده...