دوست عزیز تا اونجا که من یادم میاد و لینکاش موجوده فقط یه اکانت من کلی کپ از شما زد حتی واندرتون رو دوبار با لنگه دمپایی رنده کردم اون هم لینک سبز و دفاع آخری که روی واندرتون بود تا اونجا که بعد پایان بازی رمز داده شد حدود 3میلیون بود . به هر حال این بحث جاش اینجا نیست و ممکنه مدیران انجمن جریمه کنند . دوست داشتید یه تاپیک ایجاد کنید من هر چی لینک سبز از صفر شدن جنوب غرب دارم میذارم شما هم لینک های 12 میلیون دفاعتون رو بذارید ممنون
و اما در مورد این قسمت از پستتون
شما جنوب غرب بودید دیگه
اینجا اتحاد اول تلفیق جنوب غرب و شمال شرق و شمال غرب هست که شما هم توش هستید
7.6میلیون امتیاز دفاعی گرفته دقت کن مجموع شمال شرق و جنوب غرب و شمال غرب که شامل 3اکانت هولدری هم میشه که در عکس زیر مشخصه ؛
همونطور که درجریانید اکانت شیر مازندران که یه واندر در عکس داره من هستم که واندر شمال شرق رو چیف کردم که اکانتی که من ازش چیف کردم توی اتحاد شماس پس با این که توی عکس 2تا واندر در اتحاد شماس عملا 3تا هولدر بودین تازه من امتیاز دفاعی که اکانت نبادین به اتحاد شما داده رو محاسبه نمیکنم چون بخش عمده امتیاز برای اون اکانت بوده که در انتها از اتحاد خارج شد و همونطور که شما بهتر از من میدونید امتیازی که در زمان حضور در اتحاد شما گرفته برای اتحادتون میمونه ولی من ندید میگیرم و کم نمیکنم.
اتحاد چهارم هم از جنوب غرب هست
3.4 م دفاع اتحاد دهم و دوازدهم سرور هم هست که مجموعا میشه
600کی حدودا.
حالا مجموع این 4اتحاد که 3تاش جنوب غرب هست یکیش هم حدود 75% اکانت های کل سرور شده چیزی
حدود 11.6 میلیون. چطور شما سایدت 12میلیون امتیاز دفاعی گرفته به تنهایی؟
اصلا بیا یه کار دیگه کنیم اتحاد ها نه . ممکنه یه زمانی اتک خورده به پلیر شما و اون اکانت بیرون اتحاد بوده و امتیازش برا اتحاد محاسبه نشده
اکانت به اکانت چک کنیم با هم
در 20 اکانت اول اکانت های nebadinو pejiii و r e z a و 2pac و vojtekو scoor از ساید شما بودن که مجموعش باز میشه
10.1 میلیون امتیاز دفاعی؛ که باز هم شما بهتر از من میدونی همیشه 30 %امتیاز دفاعی هولدرها از خرده تروپی هست که طرف میخواد بزنه دیوار کنه خلاص شه از دستش میزنی به بالاترین واندر رقیب مثلا طرف یه جا دیوار شده 10 کی گرزیش مونده با 2کی ؛ تی کی 500تا دونه کاتا میزنه توی واندرکه اصطلاحا گندمخورش آزاد شه. که منطقی در نظر بگیریم حدود1.5 میلیون (20%در نظر گرفتم مشتری شی) از امتیاز نبادین هم برا خرده تروپی هست که بهش خورده مثل 5کی جاسوس رومن خورده بهش بدون هیچ تلفاتی 10کی امتیاز دفاع گرفته که این رو هم کم کنیم
حدود 8.6 میلیون امتیاز واقعی اکانت های مهم شماس و باز صفحه دوم رو هم که چک کردم اکانتی از جنوب غرب نبود بگیم 500 کی هم دو تا اکانت بودن که مثلا حذف کردن توی آمار نیومده باز میشه
9.1 میلیون
کاملا موافقم
سربلنـد؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.