خوب دیگه دوستان خوبی بوی از ما دیدید حلال کنید تارگت شدیم رفت دیگه خوش گذشت
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب دیگه دوستان خوبی بوی از ما دیدید حلال کنید تارگت شدیم رفت دیگه خوش گذشت
سلام
والا چه عرض کنم ! دوستان جنبه پست ما رو نداشتن ، این جوری که میبینم رو حذفن یه نگاه به عکس زیر کن :| گندم خور اضافه و آزاد کردن تروپ نمیبینم زیاد درش ، بیشتر بوی حذف میده :|
فایل پیوست 2289
حقیقتا یه ماهی هس حس بازی ندارم ، فک کنم ج.ش هم قربانی شد چون کم حوصله بودم ول نکردم :| واسه اینکه تو بازی جلو بیفتی خوبه ، ولی از سایر جذابیت ها کم میکنه :| میدونستم مولتیا بخوره میرن :| دوس نداشتم خیلی این طوری شه ولی واقعا دوس دارم زودتر تموم شه :( دوستامونم که فینالن ، میخوام فردا برم اونجا رجیستر کنم ببینم میگن تو 25 ایکسن یا نه =)))
پ.ن : لیدر جان که سوسکی میای لایکو دسلایک میکنی کجایی !؟ دقیقا کجایی ؟! :))))
با تشکر
سهیل شرمندت شدیم این سرور دست تنها بودیم ( کسی منکرشه ؟؟؟؟ ) نتونستیم اونطور که باید درخدمت باشیم ! البته تلاش میکنیم یه مهمونی درست بگیریم
اگر یه روزی یه جایی دیدمت باز و میثم هم بود یه مهمونی میگیرم برات ذوق مرگ شی و یه بازی درست انجام بدیم
از مسولین هم خواهشمندیم فرت فرت سرور ندید پلیر ها پخش باشن این فیناله زد کار مارو تو این سرور خراب کرد
moriVIP
سلام
خوب دوستان والا نیاز به اکانت خریدن نیست :دی اتک یک ساعت و نیم تایم لندشم باشه مثل این دیوار میشه :دی باشد که رستگار شوید
فایل پیوست 2290
فایل پیوست 2291
بازم میگم اتفاقی افتاده ؟؟؟؟ چرا این اینطور میده ؟؟؟؟
سلام دوباره!
دیواری دیگر :)
فایل پیوست 2292
سلام و صبح بخیر به همگی بازم دیواری به عظمت دیوار چین خوب به نفع منم شد دیگه با خیال راحت میرم دنبال کار مغازه ترسم از اینکه صفر یا چیف بشه نیست ممنون بابت دفاعی که انجام دادین ولی خیلی لاست خورد تو راه از 5530 کاتا حدودا شد 4600 .
علیرضا منتظرم بهتر باشی خبرم کن برگشتی منتظرم
پی نوشت :راستی سعید فهمیدم تارگت شدی بازم خدا رو شکر به ارزوت رسیدی . ارزو بر جوانان عیب نیست .
با تشکر
والا به نظر من که بیشتر به نظر میاد از دیوار رد شده باشن !!!!!!!!!!!!!!!!
ولی شاید من اشتباه می کنم و دوستان هیرو و 5000 رعدی که رد شدن رو حساب نمیارن شاید
- - - Updated - - -
بابا کجا رفتی واسا حالا دور هم خوش می گذره حالا یه دو تا همر دیگه داشتی حیفه بذتر اوانم صفر کنیم بعد برو
حداقل 24 ساعت واسا منم صفر شم با هم بریم شایدم قبلش طرف صفر شد!!!!!!!!!!!!!
تارگت که شدیم صفر نشیم صلوات