اقا بشمام کو :)))
ماشالا raptor تیم
تبریک میگم به مدافع گرزی خفنی کشیده بود
عرفان Odin
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اینارم میذارم تا دوستانی که تا ساعات آینده میخوان بیان از این جور بهانه هایی که اون اکانت اصلا پلیر نداشته و نداره و نخواهد داشت و ... نیارن :)))
البته الان میان میگن اکانت رو رید اوتو بوده :)))
سلام
میگم عامو یه ذره ثبات شخصیت بد نیستا؛ خودت میگی در مورد ای سرور حرف بزنیم قصه حسین کرد تعریف کردی پایین عامو؛ جالبش هم اینه که کلا وسطش ول کردی رفتی پلیر میدگیم به شما میگم تا عرصه تنگ میشه میپیچی به بازی
نقل قول:
پاورقی جهت شفاف سازی: این قسمت جهت ارائه پاره ای ازتوضیحات راجع به سوابق بازی ما در این سرورهاست، دژکوب منطورمه. اگر کسی دوست داشت در جریان باشه بخونه
سرور C1 من وآرش با اکانات D.K Forever بازی کردیم و از اول قرارمون بود که تا کتیبه ها باشیم. و متاسفانه یادمون رفته بود که برای برنامه ریزی بازی خودمون باید از دوستان دیگه اجازه بگیریم و کسب تکلیف کنیم!!! :rolleyes:
کسی نزدمون و ما هم تقریبا کسی رو نزدیم و بیشتر حکم سرور تست اینجا بود که ببینیم چجوری سروراش و ارزش بازی داره یا نه.
سرور E1 من اومدم اکانت ساختم به اسم SaG SiBIlZ که قرار بود آرش هم بیاد ولی شرایط طوری شد
سرور K1 هم که هستیم در خدمت شما هنوز تموم نشده.
اینجا هم هنوز در جریانه و در واقع من خودم هنوز شروع نکردم بازی رو.
تا وقتی تو بودی کسی نزد؟ مرد حسابی مختصات 400*400 ده زده بودی ؛ بعدش هم سرور نرمال یکسال طول میکشه با توجه به این پست خودتنقل قول:
تا وقتی من تو E1 بودم هم کسی نتونست منو بزنه که بخواد بیاد بگه منو تو E1 زده! بله وقتی ول کردم رفتم اکانت دادم دست بچه ها، اگه زدین دمتون گرم، منتهاش منو نزدین:) اکانت مال من بود درست ولی من رفته بودم، همین که میدونستین نیستم زدین، من 6 ماه بودم یک دونه فیک نیومد حتی، وقتی مطمئن شدین رفتم و نیستم زدین، برنده هم شدین، نوش جونتون، گوشت بشه به تنتون حالشو بردین دمتون گرم.
منتهاش الان من متوجه نمیشم این فشاری که میگین کجا بوده که من ندیدم؟!! همون ساید بدون لیدر و بازیکن رو زدین اینجوری میگین فشار، فشار ؟ :)
اونجا به شکلی زدین دمتون گرم که برنده شدین به قول خودتون به هر قیمتی، ولی دیگه این شامورتی بازیا و حرفای گنده چیه میزنین؟!
بازیکن میدگیم ارزش زدن نداره
میدونستن میری گذاشتن تا وقتی هستی خوشحال باشی
شما من وقت گذاشتم الان همه پست هات رو توی سرورهایی که بودی رو خوندم هر جا سایدت توی موضع قدرت هستی کف فروم تشک پتو انداختی تا دو تا ده ازتون میخوره شما کار برات پیش میاد با هم مرور کنیم نبودنات رو اینجا روت اتک اومده تصادف کردی
اینجا وقتی خیالت راحت شد فیک بوده و به اعتراف خودت ته بیابون شلغم میکاشتی اومدی فروم اینجا هم قول دادی برگردی بترک.ونی نیومدی که باز. چرا چون موضع ضعف بودی سرورای دیگه هم مثل همین
کلا شادی
الان میخوای بیای بگی اسم اکانت؛ من رهگذرم هیچ سروری بازی نمیکنم فقط فروم میخونم
ستاره بچینی ؛ همر لانچ کنی؛ کپ صفر کنی بوس بوس
خدافظ عارف خدافظ
سلام
آقا مدافع بیاد یه عکس بزاره ببینیم چی زدیم!
فقط نگید دف بوده :)
فایل پیوست 2275
میگم کلا داستان میگ میگ هم فقط در حد حرف بودا
محافظا بک دادن یه وقت آسیبی نبینن حیفه :دی
فایل پیوست 2276
برای بار اول میگم خدایی حذف کنیم بریم بهتره
نمیدونم این چطور خفت شده اما جای تبریک داره
چطور همر رو نزدن رید یا حداقل 50 60 کی دف نبود جای تعجبه ؟!؟
داداش داری اشتباه میزنی :d
پ.ن : سهیل باز تو آدم شدی ؟؟؟ بیا گارنا ریکورد کن مرتیکه ( عشق منی تو ناموسا 120 کی گرزی قبل کتیبه که اینجا نساختی :D)
اقا از صبح دارم دهکده های man.jرو می شمارم یکیش کووووووو؟؟.
هر کی بزداشته بیاد بذاره سرجاش