اینجام هیچکی نیست حوصلمون سر رفت دو تا دوست خوب داشتیم که.......:rolleyes:
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجام هیچکی نیست حوصلمون سر رفت دو تا دوست خوب داشتیم که.......:rolleyes:
مورد داشتیم تو sw به یه اکانتی که خارج اتحاد بوده اتک داده شده بعد از یکی از اکانت های se نامه اومده بهش اتک نده. اتک بدی ...:)
به به چه بحث*های جالب و فنی اینجا هست خیلی استفاده کردیم
به قول Ehsan WondeR:
رفیقان آمدن دشمن به فریادم برس.
مخاطب خاص :rolleyes:
رفاقت با من الکی نیست.
با رفیقم رو راستم کمکش میکنم پس دوست دارم با من روراست باشه.
هرکی دو رویی کرد دیگه از چشممون میوفته..
ادعام نمیشه اما واسه رفیق زرنگ بازی در نیاوردیم.
اونایی که باهام رفیقن میشناسن منو . نیازی نیست تعریف کنم.
سلام بر همه دوستان من نه فروم باز هستم نه زیاد تو فروم پست میذارم ولی به عشق سجاد گفتم یه لایک بکنم :))
سجاد جون شما نیاز به توجیه نداری شما اثبات شده ای :*
سلام
نمیدونم چه شکلی شروع کنم...شاید برداشت خیلی هامون از لیدر بودن اشتباست...بیایید به جای این حرفای خاله زنک بازی تو فروم حرفایی بزنیم و جوابهایی بگیریم که به دردمون بخوره.
به نظره من لیدری تو دژکوب یعنی زحمت کشیدن الکی...بیشتر مواقع واسه خاطر کسانیکه دوست دارن سقوط ات رو ببینن نه سعودت
لیدری یعنی وقتی باختی تا اخر عمر مقصری و وقتی میبری زیره تهمت.
این چیزیه که تو هر سرور کلی کشته مرده دیدیم براش؟یا من اشتباه میکنم؟
با سلام
دوست عزیز این که میگی کلا سمت لیدری رفتن کار خوبی نیست و همیشه ضرر میکنی بستگی به دید شما داره و احتمالا از چند نفر ناراحتی و این پست رو گذاشتی و شاید چند بار پست خودت رو بخونی و نظرت عوض بشه
لیدری اجباری نیست چون انسان قابلیت انتخاب داره و همین طور به زور هم نمیشه چون باید علاقه داشته باشی
ولی خیلی ها هستن دوتا نکته ریز رو فراموش میکنن و اونم اینه که
ممکنه کسی بازیکن خوبی باشه و بیگ پلایر باشه اما به خاطر نداشتن یک سری خصلت ها در لیدر بودن 0مطلق باشه و نتونه مدیریت بکنه
و برعکس ممکنه کسی رتبه اکانتش 1000 باشه اما در بحث مدیریتی حرف اول رو بزنه و بتونه از قابلیت های افراد در ساید استفاده بکنه
این کار هم مستلزم داشتن اعتماد به نفس و باز هم علاقه هست در غیر اینصورت لیدر بودن جواب نمیده و کار طاقت فرسایی هست
و در آخر
هر چیزی یه بهایی داره زمانی که یک ساید بهت اعتماد میکنن باید
یا در سرور های بعدی پیششون حرفی برای گفتن نداشته باشی و همیشه سکوت کنی
یا با افتخار ببازی و لذت بازی کردن کنار هم علیرغم باحت باز هم قابل وصف نباشه
و یا بتونی سرور رو برنده بشی و به هدفی که داشتی برسی
با تشکر محمدرضا:)
درود!
حرفات تا حدودی درست هست ولی نکاتی رو هم تو حرفات زیر پوستی اشاره کردی
ببین من مواقم با : شاید برداشت خیلی هامون از لیدر بودن اشتباست.... به نظره من لیدری تو دژکوب یعنی زحمت کشیدن الکی...بیشتر مواقع واسه خاطر کسانیکه دوست دارن سقوط ات رو ببینن نه سعودت. لیدری یعنی وقتی باختی تا اخر عمر مقصری و وقتی میبری زیره تهمت.
نکته اینجاست که اگه هیچ کس نیاد و قبول زحمت بکنه، سایدها هیچ وقت شکل درستی نمیگیرن و همه چیز در هم میشه و وضعیت خیلی افتضاح میشه. بدون لیدر و تعیین مسیر درست و برنامه ریزی منسجم بازی نتیجه نمیده
حالا الان یه مسئله ای هست که محمدرضا خیلی خوب بیان کرده. تفاوت بین لیدری و بازیکن بودن
ببین مشکل ما اینجاست که گاهی وقتا بازیکنایی که اکانت های خوبی دارن فکر میکنن باید لیدر باشن، درک نمیکنن که اکانت خوب داشتن دلیل نمیشه که بازیکنش بتونه لیدری کنه. فاصله اکانت خوب و همر دار و رنک 1 و .... تا اکانت های بدون همر و رنک 1000 فقط چندتا جنگه!! به راحتی همتراز میشن.وقتی بازیکن به خودش میاد و میبینه اکانتش به اون حد سقوط کرده، انگیزه رو از دست میده و بازی رو رها میکنه. حالا کسی که لیدر هست، کسی که بلد هست چجوری ملت رو جمع کنه دور هم، 100 بار هم بزنی تو سرش، بازم پا میشه و رو پاهاش وایمیسته و شروع میکنه به تلاش بیشتر از قبل. البته یه نکته ای هم هست، نگهداشتن لیدر خوب، نیاز به همکاری همگانی داره. یعنی ملت هم باید کمک بدن و گوش به حرف باشن و هماهنگ عمل کنن.
ولی در اکثر مواقع همه کاسه کوزه ها سر لیدر میشکنه و همه چیز به حساب اون نوشته میشه، در حالی که خیلی ها در عدم موفقیت نقش دارن. ولی چون لیدر تو چشم هست، همه رو میندازن گردنش. اینم یه جورایی هنر لیدر هست که چجوری بتونه همه رو ساکت کنه که حرف تو حرف نشه.
با عرض پوزش و کسب اجازه از اساتید
موضوع جالببه ولی داداش وقتی قبول کردیم شب تا صبح پای سیستم بشینیم کلیک کنیم یکی رو غارت کنیم منابع بکشم بالا و ... و لذتشم ببریم در واقع باید مدیریت بازی رو هم تجربه کنیم در واقع تیم ورک بازی دژکوب شاید تو کلیک های بازی نباشه ولی 60 درصد دژکوب همین تیم ورکه و البته به نظر من اگر نخوام خیلی فلسفی بگم قسمتی از دژکوب که به درد زندگی واقعی میخوره همین تیم ورک و تجربیات اونه که به شما توانایی مدیریت افراد ، کنترل منابع بهبود روابط عمومی و کنترل بحران میده
احسان
- - - Updated - - -
یه نکته دیگه هم اضافه کنم ! من چند سرور لیدری رو تجربه کردم ولی شک نکنید ، لیدر خوب بودن سخته ولی پلیر خوب بودن خیلی سخته
درود بر دلاوران دژکوب
کسی که بخواد واقعا زحمت بکشه واسه اک و پلی تروپ بده
اگه دوال بدون گلد میخواد خبر بده
ما هستیم
خواستیم دژکوبو بعد c1
acc DELETE
بیخیال شیم نشد
خلاصه ما هستیم
هر سایدی
هر نژادی
هر سنی
هر قیافه ای
هر....
:D:D:D:D:D:D
بدون شرح...
http://dejkoob.ir/ir/report/1071075a672
سلام به همه
جناب بوگاتی این لینک الان گذاشتی برای این سرور نرمال بود تو این هفته از سرور؟
خیر لینک مال سرور e1 نیست.اینجا هنوز 53 روز به آزاد شدن کتیبه مونده
رفع اسپم:کسی از میزان دفاع ناتار در تایم کتیبه و فرمولاسیون میزان دفاع در سرور اطلاعی داره؟مشابه سرور های IR بر اساس میانگین تاپ همر های سرور هست یا داستان دیگه ای داره؟لینکهایی که از سرور (اگه اشتباه نکرده باشم)d1 دیدم به شدت نا امیدکننده بوده از نظر سطح دفاع.
- - - Updated - - -
چند تا سوال:
1.اکانت هولدر احتمالا رومن بوده؟!
2.همر کپ بوده یا نان کپ؟
3.روز چندم سرور همر لانچ شده؟رو واندر سطح چند؟
4.به نظرتون تعداد کاتا نسبت به اتک پوینت همر کم نیست؟
و در نهایت تبریک به تیمتون برای ساخت این همر
والا الان تو e1 تا جایی که میدونم یه چیزی گزاشتن که شک دارم همرای واندر زنش بتونن فقط واندر رو کلین کنن (همشون باهم )
اینطور که بوش میاد قراره هر 4 تا ساید باهم یه واندر کلین کنن
احتمالا هم با تاس برنده رو معلوم میکنن
قوانین تاس انداختن هم اینه
1- 4 که برای هر کدوم از ساید ها هست
اگه 5-6 بیاد هم دوباره تاس میندارن
البته این مال زمانی هست که بتونن یه واندر رو کلین کنن که بعید به نظر میرسه
چند تا سوال:
1.اکانت هولدر احتمالا رومن بوده؟!
2.همر کپ بوده یا نان کپ؟
3.روز چندم سرور همر لانچ شده؟رو واندر سطح چند؟
4.به نظرتون تعداد کاتا نسبت به اتک پوینت همر کم نیست؟
و در نهایت تبریک به تیمتون برای ساخت این همر
مرسی عزیزم شما لطف داری. ما این همر رو دیروز زدیم یعنی میخوره روز 237 م سرور. واندر سطحش 4 بود. مسلما همچین همری نمیشه از کپ کشید. تا زه ما خیلی دیر شروع کردیم و میتونست راحت تا 600 کیلو هم بیاد چون کتیبه جنگ کوچیک دیر اومد روی اکانت.واندرم رومن بود اره. ما چون مجبور بودیم که هم کاتا شارژ کنیم و هم رمر و میگم کتیبه هم دیر بهمون رسید اینقد بیشتر کاتا شارژ نشد وگرنه خیلی بیشتر شارژ میکردیم
به شدت کم بوده در این حد که کتیبه یونیک رو میشد با 9 کیلو گرزی 2 کیلو تی کی خالی کرد.اگر این وضعیت تو این سرور هم باشه ممکنه یه سری مشکلات تو قسمت مدیریت کتیبه ها برای ساید به وجود میاد ولی مشکل اساسی جای دیگه ای اینه که برنامه ریزی اکانت ها به هم میریزه.خب اگه دف این قدر قراره کم باشه میشه یه جور دیگه منابع رو خرج کرد و ممکنه یه اکانت رو آزاد کردن نون خور رو ناتار حساب باز کرده باشه برای باز شدن نفس اکانت و سوییچ کردن دهکده های همر. که کلا همه چی میریزه بهم این جوری
باسلام
شما درست میگید دوست عزیز
منم اینجا همین بحث را مطرح کردم و سوال منو با یه سوال جواب دادن و بعدش هم هیچ
این مسئله خیلی مهمه و واقعا نمیشه ازش گذشت
دفاع ناتار چه تو واندرها و چه واسه کتیبه ها باید با سطح همرهای سرور متناسب باشه
و اگر تو همین تایم از سرور هم درست بشه, بهتر از اینه که به سرورهای بعد موکول بشه
امیدوارم مدیران محترم هرچه زودتر یه فکری براش بکنن
چون اینجوری واقعا بالانس بازی بهم میخوره
بعضی بازیکنها هستن که از همون اول سرور به هوای تسخیر واندر برنامه ریزی کردن و الان دارن به مشکل بر میخورن
والا این بحث دف تو واندر دقیقا حق با شماست اقایون. و این سبک برای همه پلیر های سابق غریب هسش که یکی بتونه براحتی واندر کلیر کنه اونم در هفته های ابتدایی سرور. من خودم برای اولین بار که دیدم ...http://www.freesmile.ir/smiles/851319_speechless.gif. و کلا چیز جالبی هم نیست هر کسی بتونه واندر بگیره.:)
قبلا از چند هزار پلیر ثابت هر نوع سروری هم که بود 5 نفر تونسته بود واندر ببینه اصلا. و یارو 15 سال پلی میکرد اخرشم شاید ارزو بگور میشد و واندر نمیدید.
هر کسی واندر نباید ببینه و یا بتونه کلیر کنه./ اسمش روشه وااااندرررhttp://www.freesmile.ir/smiles/45491...am_c8d6ac2.gif
این دوستمون درست میگه واندر گرفتنش راحته اما اگه مثل سرور d1 باشه که پاپش از 238 بعد از چیف شدن بشه 7و فقط ی ساختمان اصلی و اردوگاه داشته باشه نگه داریش کاره هرکسی که چه عرض کنم کار هیچکس نیست چون نه انبار داره نه گندمزار نه میشه با گلد انبار سریع کشید بالا در نتیجه بعد از چیف شدن سایدای دیگه به راحتی میتونن کاتا یا چیف کنن چون نمیشه دف کرد :دی
احسان جان دقیقا همینطوره که شما میگید
اتفاقا اون کسی که بتونه اول بازی واندر را بگیره
بدلیل نبودن یا کم بودن کاتا
با اطمینان خاطر بیشتری میتونه بیارش بالا
درکل تسخیر و بالا آوردن واندر تو این ورژن, شرایط خاص خودش را میخواد
و کسی که قصد داره از اول بازی این کار را انجام بده
باید یک سری شرایط را برای خودش فراهم کنه
و همین امر باعث میشه که از یکسری مسائل عقب بیفته
دقیقا مثل کاری که ما تو این سرور انجام دادیم و الان به در بسته خوردیم
خوبه. همین طور پیش بره ما دیگه لازم نیست گلد بخریم
گلد تمام سرورر را چندتا اکانت دارن میدن
http://upload7.ir/imgs/2014-12/06739072114191746848.png
بیا حالشو ببر
http://upload7.ir/imgs/2014-12/61687238050918228339.png
همین امروز همر چند اکانت با نیروی عمارت دانش آنلایز شد. همین اکنون چند اکانت بزرگ سرور فقط با نیروی یک دهکده خود می تونند بیش از 50 درصد دف عمارت دانش رو کلین کنند. در ضمن دژکوب بازی گروهیه. قطعا تک تک پلیرهای یک اتحاد برای گرفتن چندین عمارت دانش برنامه ریزی نخواهند کرد پس با کار گروهی میشه پس از تسخیر عمارت دانش آنرا حفظ کرد. همچنین در آینده نزدیک قبل از آزاد شدن کتیبه ها حتی با همر یک دهکده هم میشه عمارت دانش رو کلین و تسخیر نمود. با توجه به پاپ اشتباه عمارت دانش و عدم وجود سربازخانه یا اصطبل این دهکده ها در حال حاضر و طی هفته های آتی نیروسازی نخواهند کرد.
قوی تر بودن دفاع دهکده های عمارت دانش مطلوب ساید ها و اتحادهایی است که از لیدری قوی و انسجام بیشتر برخوردار هستند. در این حالت این گروه با افزایش دفاع دهکده های عمارت دانش نسبت به پلیرهای با سک بازی انفرادی و تک محوری، موفقیت بیشتری خواهند داشت.
کاهش نیروهای عمارت دانش مطلوب پلیرهای با سبک بازی انفرادی خواهد بود. با کاهش نیروهای عمارت دانش این گونه سبک بازی و بازی انفرادی موفقیت بیشتری خواهد داشت.
اما در مورد اثر هنری:
کاهش اثر هنری در حراجی به نفع عده ای از پلیرهاست و افزایش اون به نفع عده ای دیگر.
کمبود اثر هنری برای پلیرهایی که توان خرید سکه ندارند و سکه مورد نیاز خود رو از طریق حراجی تامین میکنند مطلوب می باشد. به صورت تخمینی بازی های آنلاین این رقم بیش از 90 درصد می باشد. معمولا برای این افراد تامین سکه اهمیت بالاتری نسبت به تامین امتیاز فرهنگی از طریق اثر هنری دارد. این افراد امتیاز فرهنگی مورد نیاز خود را از طریق دیگر تامین می کنند.
افزایش اثر هنری مطلوب پلیر های تاپ سرور است که سکه مورد نیاز خود را خریداری میکنند. طبق همین آمار این رقم کمتر از 10 درصد می باشد. در این حالت با کاهش قیمت اثر هنری این افراد سکه کمتری در حراجی صرف می کنند. برای این افراد تامین امتیاز فرهنگی از طریق اثر هنری اهمیت بیشتری نسبت به تامین سکه دارد.
کاهش اثر هنری در حراجی قابل جبران با برگزاری جشن و یا افزایش پاپ یا بدست آوردن اثر هنری در ماجراجویی خواهد بود. اما تزریق اثر هنری و عواقب آن قابل جبران نیست.