دوستان اینم ببینید شایدتسکینی باشه بر مرهم درد دلهاتون
:cool::cool::cool:
فایل پیوست 232
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان اینم ببینید شایدتسکینی باشه بر مرهم درد دلهاتون
:cool::cool::cool:
فایل پیوست 232
loveboy!
ما مرهم نمی خوام چون هیچ چیزی از دست ندادیم نه کتیبه نه همر نه دفاع اما شماها چیزی برای ازدست دادن ندارین باید مرهم پیدا کنین
فایل پیوست 233
در مورد پیام خصوصی هم میام جواب میدم اینم رنگ 2 سرورمون دیییییییییی
boooooooooooooooooooooom
وبازهم دیواری دیگر
فایل پیوست 234
فایل پیوست 235
در مورد رنک یا رنـــــــــــگ
booooooooooooooooooooom
دوستان کلا دارن حال میکنن و به فکره درمانه درد دله ما هستن :)
اما این دل درد از خندست ;)
فایل پیوست 236
5X بای بای
درود
شما تو نامه . پروفایل . فروم .گارنا و ...... کلی از مدله بازی کردنه ما بهانه گرفتین
حالا بیا ویه انتقاد صحیح از خودتون بکن
اخه اینجوری که شما میحرفین انگار تمام مشکل از ما بوده وشما هیچ ایرادی نداشتین!!!
ممنون
سلام دلیل حذف ما داداش از دست دادن 2 تا کتیبه جنک اموز کوچیک نیست
ذلیل ما رفاقت هایی هست که باعث میشه تو ساید ما همه چی بهم بریزه
میگیم بزن طرف رو میگه رفیقمه به غیر از اون هر کی رو بگی میزنم
میگم فلانی رو بزن میگه 48 مهلت بده من شارژ کنم خودمو بعد در خدمتتونم نه اتفاقا ساید شما داداش عالی بازی کرد هماهنگیتون فوق العاده بود
ولی وقتی تو ساید ما چند نفر هستن و بقیه تماشاچی نگاه میکنن نمیشه بازی کرد این بازی تیمی هستش هر چه چقدر که رفیق باشین
اینجا تو ساید خودتون متعهد هستین که طبق پلن بازی کنی بهر حال ما میریم تا شاید تو رفاقت ها خللی ایجاد نشه
اکانت های اصلی ساید ما رو حذف هستن کتیبه ها ازاده میتونین برشون دارین دفاع نمیکنیم نگین کتیبه گرفتن گذاشتن رو حذف بعضی دوستان بازی رو به کام ما تلخ کردن ولی ما از این اخلاق ها نداریم
راستی اینم یادبود بازم دارم براتون از اینا فایل پیوست 237
این عکس ها رو هم گرفتم که بدونین ما تو این تایم از سرور به خاطر خاله بازی حذف میکنیم
رفقا برین خاله بازی کنین به جای دژکوب بازی کردن
فایل پیوست 238
فایل پیوست 239
نگین نیرو نداشتن کم اوردن بچه بازی بسه
http://8pic.ir/images/ofa0tx7q85htldz5ekh3.png
http://8pic.ir/images/k71fp0pvrm86tisxnip2.png
سلام و درود.
قصد نداشتم نامه های خصوصی درون بازی رو اینجا قرار بدم ولی متاسفم که بازی به این زودی داره جمع میشه و هیچ لذتی برای ما نداره و وقتی هم از سر ناراحتی به کسی نامه میزنی و می پرسی می بینی با ادبیات عجیبی جوابت داده میشه و توجیحات خنده داری می شنوی:
فایل پیوست 240
ادامه نامه
فایل پیوست 241
اینم مدالی که در هفته 3 گرفته شده و با این حرفی که شما میگید من هفته 10 وارد بازی شدم هم خوانی نداره ؛ king spart عزیز مهم هفته ورود به بازی نیست مهم عملکرد مناسب هست حقیر هم از اول سرور افتخار ورود به سرور رو نداشتم ولی دفسازی ساید رو میکنم و افتخار میکنیم که بتونیم در حد خودمون مفید واقع بشیم.
فایل پیوست 242
کاش بجای اینهمه ناهماهنگی افسار گریخته و لانچ همرهای بی هدف همرها رو روی پایتخت های بازیکن های رده متوسط شمال غرب لانچ میکردید نه اینکه از روی احساسات هی روی _LEO_ یا OoooOoooOps یا BitShooter همر لانچ کنید و بعد هم حذف کنید برید!کما اینکه تیم دف کوردینیتور ساید ( هرچند سطح سرور اونقدر حرفه ای نیست که بشه گفت تیم دف کوردینیتور) هرجا رو لازم باشه از دفاع پر میکنه و همینطور که می بینید بیش از 1 میلیون و چهارصد گندمخور رو دفاع کرده فقط در دو شاخه از اتحادهای شمال غرب.
اگر به جای ما در سرورهای ایران در جنوب غرب بازی میکردید که گاهی 2 اتحاد درست و حسابی نداشت چیکار میکردید ما تا آخر موندیم آبرومندانه بازی کردیم به شما هم توصیه میکنیم حذف نکنید هنوز که فقط کتیبه از دست دادید پایتختی 0 نشده یا کراپ لاک نشدید.
در هر صورت برای همه توفیق آرزوی روزافزون دارم در این ایام ماه مبارک رمضان.
من الله توفیق
اقا مجتبی منظورش اینه که از هفته 10یاد گرفته پوش بکنه :)
مجتبی جان بنده چندین نامه ازایشون با همچین ادبیاتی دیدم
کلا خیلی زود جوگیرمیشن:p یه نامه رو باسلام عزیزم شروع میکنه وبامیزنم کپت و تمام:D
کلا هر سرور یه صمد لازم داره
:D:D:D:D:D:o