http://upload7.ir/viewer.php?file=53...5877090521.jpg
من نمیدونم اون کیه که جواب میده و به من هم ربط نداره کی* هست .
شما هم سایدتو سفت بچسب هم سایتو دزد نکن
نمایش نسخه قابل چاپ
http://upload7.ir/viewer.php?file=53...5877090521.jpg
من نمیدونم اون کیه که جواب میده و به من هم ربط نداره کی* هست .
شما هم سایدتو سفت بچسب هم سایتو دزد نکن
عجب سرور سطح بالایی شده خدا وکیلی حرفه ای ! همه وفادار به ساید احترام هم سایدی رو نگه میدارن !
اینجا سروری برای انتقام
i lovw u pmc
پ.ن. تو سرورهای نرمال مدتهاست فیدرزنی خز شده ! یادمه سرور 7 ،2 تا فیدر کراسوس خورد ملت کلی شاکی شدن که چرا فیدر میزنین !!!!!!!!!!!
علی جان بنظرت کسی که اکانت بخره میاد باهاش کتیبه احمق میزنه؟ بنظرت اگه واسه کثیف بازی بود بهتر نیود از یه اکانت بدرد نخور مث بقیه تک هیرو لانچ بشه تا اکانت خودمون؟؟؟بنظرت کسی که بخواد همچین کاری کنه هیروش و با 30 دقیقه اختلاف زمانی لانچ می کنه؟؟؟ اگه بنا به اینکارا بود بنظرت به سهیل می گفتیم فلان اکانت می خواد بفروشه؟؟؟ یا با اینکه اکانت اس ای سهیل و می دونستم روش همر لانچ نکردم(چون سهیل گفت اس ای باهاش نمیزنم)..سرور پیش باهام بازی کردی..میزنم میخورم..ولی اهل کثیف بازی نیستم
بهت گفتم خیلی چیزا میدونم ولی الان نمیگم!!! اگه بخوام sw رو بزنم از se میزنم نه مث یقیه
--آرمان
علی کتیبه گیچ و با این قاطی نکن پلیز...من هیچ اطلاعی درباره اون ندارم...من فقط فقط درباره این اتک که اکانت خودم ازش لانچ شده دارم حرف میزنم ولاغیر
کتیبه گیچ دوجور جابجا میشه دیگه....خودت بهتز از من میدونی..حالا اکانت دست کی بوده؟!!!
من نه با پلیر اون اکانت کار دارم نه هیچی ...درباره اتکم روی کتیبه احمق حرف میزنم
راستی نیما جان اگه میشه خواهشا واسه احترام به بقیه،جایی که حرف از یازی پاک میشه شما پست نزار
--آرمان
سلام
در کل تا جایی که اطلاع دارم:
مشکل از خود swبوده و seهم از این موقعیت سو استفاده کرده که کارش درست نبوده!(تا جایی که من اطلاع دارم)
مشکل swاز اون وقتی شروع شد که روزانه 10تا همر تو سر من زدن و اخر هم نفهمیدن کی زده!(90% نیروهای کوبیده شده به اکانت ارتمیس خورده که 2بار اول جاخالی داده شده)
امروز صبح هم از اکانت ستاره ها رو 3تا دهکدم لانچ شده بود و جالب اینه فقط دفاع کوبیده شد(محافظ و لژیون)
- - - Updated - - -
یکی دوتا سرور قبلی رو فکر کنم یه جا بودیم یه موردش رو ممنون میشم مثال بزنی
با تشکر!
:))
چه خبره معلوم نیست
حتی تو این سرور های شوخی هم دوستان دست از کثافت کاری نمیکشن وتا کل سرور رو به گند نکشن ول کن نیستن
از ستاره ها کپ من رو هم با محافظ زدن ! :)
و جالبیش اینه که با چند ثانیه اختلاف با موج کلین و کاتاهای استاد Nw اتک خورده بود !
دوستان انتظار جاخالی و اینسرت داشتن که موج کلین اینسرت رو بزنه و بره ولی خوب خدا رو شکر ما تنبل تر از این حرفاییم که اینسرت کنیم . مثل مرد دیوار چیندیم تا ثریا :))