سلام . اقا پلن دیشب تقصیر من شد ...
اولا 2 قسمت بود قسمت اولشم بزارین که 15 تا ده اکانت ناروتو با 1200 دف پرید ... 10 تا ده از اکانت های دیگه با 800 900 کیلو دف پرید ...
6 7 تا ده هم موج ها به دلیل اینترنت قشنگ ایران سر ثانیه نخورد ... !
دوما خودتون بهتر از میدونین جریان چیه ...
دوست عزیزمون اکانت
http://final25.a.dejkoob.ir/spieler.php?uid=385 دیروزش 2 نفر از SE و NE اومدن به ما گفتن
که این اکانت رو برای ما بزن و ما میخوایم این اکانت رو بزنی برامون و باهاش مشکل داشتیم من گفتم همچین کاری نمیکنم ...
همون روز خود اون اکانت اومدن گفتن که با SE و NE به مشکل برخوردن و میخوان همر روی SE و NE لانچ کنن ... که خود من بهش گفتم من جای تو بودم اینکارو نمیکردم . جوابشون این بود که شما هم همرمو نخواین من خودم میکوبم حذف میکنم ... دیشبم که کی بدش میاد همر سنگین جلو زن تو یه پلن ؟؟؟ تمام صحبتی که بازیکن The Man Number One و تمام صحبتی که بازیکنان SE و NE کردن طی 2 روز رکورد شده هر کس خواست نامخ بده به اکانت روم گارنا بدم براش پخش کنم ... اینجا بزارم فایلش رو ادمین پاک میکنه ...
2 تا قسمت داشت پلن دیشب :)
1 - پریدن 30 تا ده دف ساز از SE که 20 تاش پرید با 2 میلیون دفاع
2 - زدن معماری یونیک با همراهی اکانتی تو SE که خودشون خواسته بودن نه ما خریدیم ازشون نه خواستیم ازشون ( که این حرکت با خود لیدرای جنوب شرق بوده ) و این زیاد سخت نیست که کل دفاع رو فرستادین رو معماری و از تارگت های فیک که 5 تا همزمان سر یک ثانیه با معماری میخورد دفاع نکنید وقتی از پلن خبر دارین ...
من حتی به خود ماهان :) هم گفتم به ما گفتن این اکانت رو بزنیم اگه چیزی تو چنتم بود اینکارو نمیکردم ... ولی ظاهرا چنته بقیه پره :)
من همیشه سر سادگیم زود به همه اعتماد میکنم چون خودم شیر مادرم حلال بوده که خوردم ... نمیدونم کی میتونم ازین خریت دست بکشم ...
یا علی
از تمام دوستانم در غرب مخصوصا ابولفضل و حامد و نیما و ارمان عذر میخوام ... ایشاللا جبران شه ...
ُسهیل