سلام داش گلم؛ استاد اَدا، سلطان خوبا !!!!!!
بزار کل سرور یه نگاه بندازن کتیبه ای که اینقدر از زدنش ذوق کردی رو چطوری زدی؛
فایل پیوست 2183فایل پیوست 2184
این همون اکانتی نبود که باهاش رفته بودی خزانه گیج منحصر رو زده بودی و بعد می اومدی میگفتی نیازی به همر ساید دیگه نیست و فلانی کاتا هاش رو زده، و خودمون اونقدر همر داریم که بزنیم و نیازی به همر های ساید دیگه نداریم؟! فقط ادعا بود همر هات ؟
فایل پیوست 2185
فایل پیوست 2186
من فقط دلم برای این دومی میسوزه که با کلک جانشینش شدی و گفتی کمکت میکنم و موقعی که نیستی برات لیست فارم میزنم لاست بی گندمی ندی و ... بعد که جانشین شدی اومدی بعد دو سه روز نصفه شبی با تی کا هاش این کارو کردی؛ پلیر بیچاره هم دیده بهش نامرده شده لج کرده گذاشته رو حذف، از یه بچه 16 ساله هم انتظار بیشتری نمیره وقتی تو یه بازی همچین چیزی ببینه بزاره بازی رو کنار و ...
تو که میخواستی کتیبه بزنی اونقدر معرفتش رو نداشتی با همر های ساید خودت بزنی باید حتما یه جلو زن رو که بچه های ما گلد اکانتشو داده بودن و ساخته بودن و میزدی و تیکا های یه بیچاره رو نصفه شبی میزدی تو دیوار ؟ سر حرف هم میشه میگین ج.غ اونقدر همر داره نیاز همر از ساید دیگه نباشیم !!!!!!
بعد چقد قشنگ و با ادعا هم توی فروم میای میگی که فلان کتیبه رو زدیم،
آفرین به تو، آفرین به بازی سالمت، آفرین به ادعات، آفرین به ذوق کردن بعد کتیبه زدنت...
پ.ن؛ همه دوستان از همه ساید ها ببینید و بدونید که این کثیف بازی ها رو کدوم ساید در سرور شروع کرده ...
پ.ن؛ یادمون باشه همه واسه کتیبه و مدال و ... بازی نمیکنن بعضی ها اومدن بازی کنن لذت ببرن سن پایین هستن یا مشکل دارن تو زندگیشون، اونقدر مرد باشیم ضعیف کشی نکنی و نامردی نکنیم؛ اونقدر وجودشو داشته باشیم بخوایم اتکی بزنیم از جیب خودمون مایه بزاریم و بازی دیگران رو خراب نکنیم.