من کاری به کل کل ها ندارم . ولی از وقتی دژکوب بسته شده . هرکیو تو دژکوب میبینم میگه سرور 1 راند 1 بودم.
میشه یکی توضیح بده این سرورهای راند 1 چندتا پلیر داشت ؟ فکر کنم تا الان یه 100000 نفری دیدم .
:دی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سجاد جان اولین سروری که تو ایران ران شد 1 راند1نبود فکر کنم اولین بار اسپید نسخه بتا بود که ایراد های خیلی زیادی داشت
و حتی تا ورژن4 که اولین بار اومد خیلی از این باگ ها دوباره بودن و تعداشونم زیاد شده بود و دژکوب حرفه ای تو ایران تو نسخه3.6 شروع شد نه نسخه های قبلی
نسخه های قبلی همشون پشم بودن هیچ چی به هیچ چی چون نه امنیتی بود نه تضمینی برای اکانت ها
پس اینایی که میگن راند1 سرور1 یعنی اوایل ورژن3.6 :d
والا سیامک جان کو گوش شنوا ؟تاپیک زدن در مورد افزایش گلد صحبت کنن اکثرآ مخالفن بازم حرف خودشونو میزنن و هنوز ملتو قانع نکردن تاپیکو میبندن :دی
یه عده دلیل الکی هم اوردن که واسه پلیر پولدار فرق نداره واسه کسی هم که خرج نمیکنه بهتره اینم الکیه :دی مثلآ عارف اختلاسگر شاندیز میگه گرون شه میره .com منم که خرج نمیکنم دیگه پلی نمیدم :D
احسان جان ، امید جان بنده خدا به خواسته های پلیر های سایتش ترتیب اثر میده
قیمت ها تند بود ولی واقعیت همینه ، الآن کی توی کلش جم میخره ؟ توی دوروبریایث خودم واقعا میتونم بگم هیچکس ، چون با تومان بخای جم بخری کلا باید بری واسه تامین جم بازیت سر یک کار دیگه خخخخ ، امید جان به همه ی اینها فکر کردنو اختلافات طبقاتی ایجاد شده توی جامعه رو به بازی نیاوردن ، ازش ممنونم که منافع دو طرف رو در نظر گرفتن
عارف پیش خودمونه ، هرجا باشیم با همیم ، بدم نمیاد 10 15 نفر بشیم بریم توی کام پلی کنیم ولی اینجا رو نباید ول کرد ، ترک کردن دژکوب اصلا از نظر من اوکی نبوده و نیست ، خیلی کارا میتونن بکن آقا امید ، مثلا هر سال یه تیم تشکیل بدیم با کمک ایشون و بریم کام ، اونجارو شخم بزنیم بیاییم ، و همین کار مارو باز مطرح میکنه ، البته با تقسیم وظایف بین بازیکنا ، خیلی هم کار شکیل و شیک و ترو تمیزی از آب در میاد
اینجاس که باید خودمون رو محک بزنیم برای از خودگذشتگی
شنیدم ممد مگ و حامد درگ دارن میاد یه سری به سرور بزنن
سلام
بله دقیقا"...خیلیهاشونم وقتی سره حرف میان میفهمی که کلا تو همین سایت بازی کردن...ولی مگه مسئله ی مثبتیه؟!
توضیح اینکه اون اوایل راه اندازی دژکوب .ir داخل فیلدی که پایین یاهو مسنجر قرار داشت تبلیغ میشد و طی یه مدت کمی تونست کلی کاربر جذب کنه...سرورایی که تازه استارت میخوردن بالای 40 هزار ریجستر داشتن...میشه گفت 95% اکانتها پلیر دار بودن.
ماهم 1 راند 1 دیر اومدیم و با همون دسته از دوستانی که اون سرور اشنا شده بودیم به محض استارت خوردن سرور2 ریجستر کردیم و تا انتهای سرور2 بازی کردیم...گرچه نیازی نیست که بخوام برای شما حرفم رو اثبات کنم ولی اگر کسی رو میشناسی که سرورای 2 و 3 و 4 و 8 راند 1 رو بازی کرده باشه با یکم نشونی دادن همدیگه رو خواهیم شناخت.
سرور تست بود که ورژن 2.5 دژکوب بود و کلا" یه چیزه متفاوت که دوستانی که بازی کرده بودن میگفتن کتیبه هم نداشت.
درود خدمت کلیه دوستان!
من نمیدونم رو چه حساب ادمین و تیم فنی این سرورها رو با کام مقایسه میکنن؟!!
یعنی چی که گلد گرون میکنید به همین راحتی؟؟؟ اونم به این میزان؟؟
کیفیت بازی در این حد، هزینه مثل کام؟!!! منطقی نیست! قیمت ها برنگرده پایین کل بازیکنایی که با خودم آوردم رو مییبرم کام همه اینجا حذف میکنن
والا عارف جان ما نظراتمون رو در باره واندر و قیمت بازی به تیم مدیریتی دادیم امیدواریم گوشی شنوا هم وجود داشته باشه.
با این قیمتی که دوستان برای گلد میزارن مطمئنن این سرورها قابله مقایسه با دات کام نیست و با سایت اصلی دژکوب در المان هم در ارتباط نیست و علاوه بر اون آپدیتهای جدید دات کام رو نداره و مهم تر از همه سرور قهرمانان وجود ندارد!
در صورتی که ایتم های بالا رو بتونن تو بازی پیاده بکنن بالا بودن گلد مشکلی نبوده و اکثر پلیر های قدیمی دوباره بازجذب میشن برای بازی
ولی با این شرایط ریزش پلیر نه تنها در یک سرور بلکه در کل سایت خواهد بود و دلیلش هم روشنه
که هر100کی نقره رو در دات کام میشه با هزینه 10-15تومن خرید یعنی با100 تومن میشه5کی گلد خرید و هیچ فرقی با اینجا نخواهد داشت
به شخصه اکانت بیده وحشی یک هزینه سرسام آوری رو تا حالا متقبل شده کهیه نمونش رو میگم براتون
مهم : شما تاکنون در این سرور 127700 ســکه طلا خریداری نموده اید که در صورت داشتن سکه بیشتر می توانید تا چهاربرابر مقدار خریداری شده را انتقال دهید.
تاکنون 46888 سکه طلا منتقل نموده اید و فقط می توانید 463912 سکه طلای دیگر انتقال دهید.
و اندازه همین هم از سرورهای دیگه پک8800 منتقل شده
حالا به نظرتون تیمی مثل بیده وحشی یا عارف سگ سیبیل برای اینسرور وقت میزارن یا خیلی راحت حذف میکنن و میرن دات کام!!!!!!
ما اکانتی که دارای واندر بوده رو بدون هیچ وقفه یا تونستیم حذف کنیم ویا اکانتی که 20هفته رنک1-2غارت بوده پس همچین اکانت های هیچ ارزشی برای ما نخواهد داشت و امیدوارم تیم مدیریت این رو درک کنن که ما هستیم که ازشون حمایت میکنیم نه اینکه بازی اونها خوب باشه و مارو جذب بکنه!
حالا امیدوارم دوستان فکری بکنن که ما شاد باشیم و آنها رستگار
یادش بخیر. فارمی بیش نبودم :))) نبش قبر کردی ها!! زدی تو فاز خاطرات زمان نوبیت و فارمی :))) واقعا یه شور و حالی داشت بازی اون زمانا، نیمدونم شاید به دلیل جو حام بر سرورها بود، شاید به دلیل این بود که اون زمان اولی بازی بود که به این سبک آنلاین بازی میشد، و یا از همه مهمتر اینکه اون زمان جوانتر بودیم و شور و اشتیاق وانرژیمون بیشتر بود. شب تا صبح سرمون تو بازی بود واقعا.