با عرضه سلام خدمت تمام دوستان عزیز
اول از همه تبریک به بچههای sw واسه ۱۰۰ کردن واندرشون، کارشون درسته همه هم از دوستان عزیزمون هستن.
دوم هم تبریک به علی کینگ سه عزیز که تونست بیگ همر سرور رو بزنه با اون همر فوقالعاده.
ما هم تمام تلاش خودمون رو کردیم بتونیم بیگ همر باشیم اما به هر حال مشکلاتی که توی ساید ما به علت بی لیاقتی لیدرها و ادعای بیش از حدشون بود و از طرفی درگیری با ۲تا ساید اونم تکی کار آسونی نیست
http://8pic.ir/images/6e2nritf88tspfs7qc30.png
اینم عکس از اکانتم ، دف همر و دف کپ هم مشخص هست البته خیلی از دفها جای دیگه بودن ! این دفی هم که ملاحظه می کنین همرو به شخص خودم ساختم و هیچگونه کمکی از طرف ساید شمال شرق به من نشده نه از نظر دف و نه کتیبه بلکه کسی که به ne کمک کرد خود من بودم که نذاشتم خیلی هاچیف بشن یا ۰ بشن.
باز هم از بچههای ne تشکر می کنم که انقدر خوب کار کردن با اینکه هیچکی بالا سرشون نبود هم همر ساختن هم دف خوبی ساختن، هیچ چیز از زحمتهای شماها کم نمیشه و همینجا جا داره از دف سازهای فوق العاده خودمون از جمله Jupiter، Sama ، Winterwolf، Slitrin ,Saeed_r ،hf2000 , ... یه تشکر ویژه بکنم که توی تیممون بودن و واقعا حرفه ای* کار کردن.
بودن ما توی هر ساید باید جزو افتخارات اون ساید باشه چون ما هرجا باشیم اومدیم که یه رکورد از خودمون به جا بذاریم، یه سوپر همر بسازیم و یه واندر رو تحت هر شرایطی ۰ کنیم.اما وجود چند شخص واقعا آماتور توی ne باعث شد اینگونه نشه
هرکی هم بخواد مارو از رکورد عقب بندازه مطمئنا باش برخورد می کنیم
من ۱ ماه این دفاع ثابت رو اکانتمه که حتی یه فیک هم از هیجا رو من نمیاد. ۱ماه که تکی دارم با کل se می جنگم اما نتونستن حتی آمار دف منو در بیارن، ما کل اینارو میتونیم ارنج کنیم اما دیگه نمیتونیم آمار دادن از تو ساید خودمون رو کاریش کنیم که کاتا همون رو از دست بدیم.
به هر حال اگر کسایی که این سرور لیدر بودن قدر پلیرهای مثل مارو میدونستن نمی ذاشتن کار به اینجاها برسه.
من ۷سرور اسپید بازی کردم اکثرا هم ne بودم ، از se آرش تروجان میگفت بیا اینجا همر بساز از اونطرف علی ویسکی میگفت بیاینsw همر بسازین ، nw هم که همیشه رفیقامون بودنو بازی کردن پیششون باعث افتخاره.
ایشالا سرور بعد باشیم و بتونیم تلافی این سرور که خیلی مسخره تموم شد
Arash Axe Man