پس حدسم درست بود علی جان
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخ
داداش سیا ضایع شد:d
بازم خوبه این طوری خودشون دارند خالی می کنند:d
نمایش نسخه قابل چاپ
هم سروری های گلم سلام :
خسته نباشید : روزای خوبی در کنار هم داشتیم . من کوچیک همتون هستم و همتونو دوست دارم حتی اگه دوستم نداشته باشید.
داداشا من 100درصد موافقم که جنوب غرب اکانت واندر 100 کنه و سرور به خوشی تموم شه و نامرداشن که رو حرفشون وا نستن.
اینم بگم هدف شمال رو هم تا حدی میدونم . من از الان تا زمانی که صادق 100 کنه رو اکانتم و با تمام قوا از واندرش نگهداری میکنم.
اگه هم که بچهای شمال رو حرفشون بمونن و نزنن خیلی مردن و من از همشون کمال تشکر و تبریک دارم و امیدوارم سهیل عزیزم از اکانتاش که همیشه و به همه میگفت تو جنوب شرق داره استفاده نکنه چون تمام تلاشمو میکنم به صادق نرسه.
در کل چنتا مردیم نشستیم دور هم تصمیم گرفتیم و الان همگی قبول کردیم جنوب غرب صد کنه و هر کی زیرش بزنه خیلی... هستش.
دوستون دارم سعادتی بود در کنار شما بازی کردن ایشالا تو میتینگ میبینمتون.
و در اخر تبریک میگم به جنوب غرب و این یعنی 4تا ساید مسالمت امیز قبول کردن یکی 100 کنه و 25درصد هر کی از این 100 کردن سهم میبره
پس تبریک به همه و به امید ثابت کردن مردونگیمون به همدیگه در این تصمیم.
کوچیک و دوستدار همتون
Ali_KinG_sE
علی جون فکر نکن سیاست من اینه که بخوام اون همر رو رو sw بلند کنم که باشما درگیر شن و شمال برنده شه ... :)
اون همر هنوز سرجاش و رو اکانتی که دارم هست ...
شایدم خودت بدونی ...
ولی من خودم از نامردی بدم میاد :)
اون همر میمونه اگر کسی خواست نامردی کنه :)
کمم نامردی نشده تا الان تو این سرور ... مام میتونستیم بریم قاطی اونا ولی نمیشه ...
خیلی چیزا هست که خود ساید ها نمیدونن ... یه سری مسایل که گفته نشه بهتره ... چون نمیخوام دوستی ها بهم بخوره ...
ایشالا سرور 3ایکس بعدی ببینیمت و همینطوری باهم بازی کنیم ...
سلام علی جان!
ببخشید عزیزم الان شد تقصیرسهیل؟بله اکانت همر دار داریم توی seهمرشم اون قدر هست واندر بزنه ولی اگه بنا به زدن بود خیلی راحت تر ازاون می شد کتیبه بلند کرد باهاش حتی ده همر زد چون تایم اف لاینی بود ولی بازی قشنگتربودنش به چیز دیگه ای است:X
یاحق
Ali Chiefer