فایل پیوست 395
دوستان اونطرف چه خبری هست؟! چیکار میکنید که اینقدر بچه هاتون رو رنجوندید؟! دوستان این یک بازیه فــقـــــط!!!! نظرتون رو به پروفایل زیبای دوستمون جلب میکنم اگه هنوز ندید!
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 395
دوستان اونطرف چه خبری هست؟! چیکار میکنید که اینقدر بچه هاتون رو رنجوندید؟! دوستان این یک بازیه فــقـــــط!!!! نظرتون رو به پروفایل زیبای دوستمون جلب میکنم اگه هنوز ندید!
سایدهای دیگه بهتره به مسایل خودشون رسیدگی کنن اینا به شما مربوط نیست که اگه زیادی بخواهین این وسط از آب گل الود ماهی بگیرین بساط سایدهای دیگه تا قبل واندرها جمع میشه از ما گفتن بود
فایل پیوست 396
اوکیه ٬ اما فقط یاد آوری میکنم همین دیروز سه ٬ چهار تا از پلیر های خوب شما حذف کردن ٬ ما شمال غرب قوی رو بیشتر میخوایم تا یه ساید ضعیف و منزوی برای زمان واندر٬ در ضمن از آب گل آلود اگه ما میخواستیم ماهی بگیریم بعد این اتک http://dejkoob.ir/ir/report/1062585ea7e ما میزدیم و کتیبش رو بلند میکردیم ;) . امیدوارم مشکلات شما نیز مثل ما حل بشه ....
نه داداش اینجورا نیست
ما از همه چی خبر داریم
خوشبختانه ساید ما مثل ساید شما نیست
از چه نظر ؟
از همین 800 کی ها نداریم واسه کسی
ساید ما شیوه بازیش دفاع انفرادی هست
خیلی سخت به هم کمک میکنیم در مورد دفاع
یکی الان رو بنده هم حمله کنه درخواست دف کنم شایید تا شب 500 تا سرباز پیاده بیشتر نیاد
چون هم هبازیکنای ما دف خودشون رو دارن
اما پدر بزرگ شما
قبل آتش بس ما زیر نظرش داشتیم اون موقع 280 کی فقط خودش نیزه دار داشت فکر کنم اینقدر بود
حالاب عد این مدت شاید بشه 400 کی مال خودش
از کل سایدتون 400 کی دف رفته روش
این خوبه ولی یه ضعف هست
شاید الان کل دف ساید ما رو جمع کنیم بیشتر از 1الی 2 میلیارد بشه
این طرف ما اکانت داریم 950 کی فقط سرباز پیاده داره اسم نمیبرم ولی شخصا دیده ام
ولی به کسی 1 دونه هم نمیدن
حتی شخصا ازش دف خواستم گفت برو دم خونتون بازی کن :دی
حتی دوستان میگن از این بیشترش هم هست
ما برنامه های خاص خودمون رو داریم
شاید تو اون حمله ای که به پدر بزرگه شد 50 الی 100 کی دفش بپره
این واسه جنوب شرق خیلی هست از جنوب شرقی که کل بازیکنش رو جمع کنی 100 نفر نمیشه
دیوار شدن 30 کی گرزی علی دیجی فجیتر با بقیه مخلفاتش واقعا چیزی نبود
یه مثال دیگه بگم بحث رو تموم کنیم اینجا وارد جزئیات نشیم
همین XSAYARSHAH عزیز
تا اینجای سرور چیز خاصی ازشون ندیدید
ولی مطمئنا زمانش نرسیده خیلی از ها وجود داره شمال غرب که هنوز دست نخورده هستن
چون نیازی به استفادشون نبوده
و زمان استفاده اینا خیلی کم مونده وقتی میان بیرون
سرور فکر کنم تاریک بشه :دی
:)
خوب پس می خواید بدونید چی شد؟
اولا که میگید کتیبه رو میبریدم:) چه کشکی چه دوغی چه ابی؟ کتیبه قبل از رسیدن اتکش رفته بود یه جا دیگه دوباره برگشت:) یعنی من فقط دفاع یک دهکده رو جلوش گذاشتم و کلا هم نمزاشتم مهم نبود ولی گذاشتم که دفعه بعد اگر خواست بزنه هم راحت دیوار شه هم امارش دستمون باشه
درضمن این که میگید پدربزرگ 17هست سطح گندمزاراش جدیه؟چون واقعلا زحمت کشیده خخخخخ
یه چند دیقه دیگه یه عکس براتون میزارم بهتر بخندید
http://www.axgig.com/images/75650830865415635016.png
خوب یه توضیح ریز میخوام بدم فقط:)
اتک اولی کتیبه رو نمیتونه ببره چون قهرمان توش نیست اتک دوم هم که قهرمان خالی زده ولی غارت زده و راحت هم اگر به خوایم اینسرت میشه و اتک بعدی کتیبه تو دهکده هست و نمیتونه ببره و باز هم قهرمانی توش نیست و قشم هم با اون دهکده دیوار شده و هم این که قهرمانی تو اتکاش نیست:)
الان یکی به من دف بده این می خوان کتیبه منو ببرن:)
این گندم زار و انبار غذای بزرگم 0 کنن ککم نمی گزه:)
سام عیلک میبینم که باز شلوغ بازی راه اندختین نه عزیزان این ور هیج خبری نیست یه توضیه کچلو میدم که دوستان روشن بشن .....اکانت تک سوار که شخصا خودش دفاع ساز شخصی بنده بود در سرور تو راند 3 و 8 راند 1 به پشنهاد خود من هم آمد این سرور و یه عده پلیر سر کش هم با خودش اورد اگه دوستان یادشون باشه اتحاد تک سوار همون زمان منطقه بندی مال رب جدا شد و با چندتا بچه خورده مثل همی دیجی یه جا جمع شدن که اکانت بیشوتر هم جز اینا بو د من چند بار بهش تذکر دادم ولی گوش نکرد از اونجای که پلیرهای ما میدونن من با کسی شوخی ندارم 80 ساعت بهش فرصت دادم حذف کنه با کل دوستانش در غیر این صورت اتحادشو به ویرانی تبدیل میکردم که زلزله بم پیش لنگ بندازه اونم با شناختی که از من داشت و میدونست این کار رو میکنم حذف کردن این از این ....
حالا در مورد قدرت شمال غرب ما اگه داریم بازی ادامه میدیم فقط برای سرگرمی من پایم شرط ببندم بدونه خدالت هیج اکانتی تنها به 5 اکانت شمال غرب کل سرور رو صاف کنم به زودی شما چیزهای میبیند که تو عمرتون ندید به خدا نه میخوام بلف بزنم نه میخوام بترسونمتون ما همین الانسش گرز بالای 500 ک داریم شزار بالای 150ک داریم پس شما نگران قدرت ما نباشید به وقتش یه سوارخ تو سرور باز میکنیم که نصف پلیر ها ازش بریزن تو یه سرور دیگه
باشد تا رستگار شوید