رضا جان بعد از سرور ۹ واقعا ازش خبر ندارم,شمارشم داشتم ولی خوب تا پیداش کنم شمارش رو بگردم خودشو پیدا کنم اوکی تره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام امیر جان ممنون
من که کاره ای نیستم کل زحمتها رو دوش مهدیه عزیزه .
سه تا تارگت دیگه ؟
- - - Updated - - -
سلام بر همه
ممنون عارف جان شما لطف داری . ولی متاسفانه مشکلات زندگی اجازه بازی کردنو نمیده هر حد یه دف ساز در خدمت دوستانمون هستیم:)
- - - Updated - - -
l0l
راستی محسنم هست این سرور؟
اقا تارگت بدین میزنیم
راجع به پلن دفعه قبل من حرفی ندارم چون هیچ کاره بودم! اما این دفعه به لطف داداش رضای عزیز یه پلن خوب رفتیم و اگه سوتی ممد نبود بردیا زده نمیشد!!!
اینکه بگین هانیبال هم دف نکرد اخره حرفا بود!!!!! کافی بود پروفایلشو میخوندید قبل اتکا!!!!
و مرسی از دوستانی که لطف دارن میگن بار se بالا رفته با پلیرایی که اوردیم!! مثلما" حضور رضا خان بار se رو زیاد کرده! اصلا اسم رضا که میاد اکانت لوسیفر
شارژ میشه و در اینده نزدیک با کمک رضا و دوستان دیگه شاهد قدرت نمایی se خواهیم بود
درود بر همشهری عزیز
اصلا مشهدی جماعت خوارکش پلن دادن و اجرا کردن پلن هست عارف جان
انشالاه شاهد هنرنمایی شما هستیم
درود بر همگی
مهدی جان ما نخوندیم قبل اتک ها پروفایل هانیبال رو ، چی نوشته بوده ؟ یه اشاره ای بکنین ممنون میشم
عارف جون دیوانتم بده این پلن رو داداش
احسان جان یوبوسیت اینترنتی از زیاد استفاده کردن نت میاد خخخخ
نوشته بود تخته سیاه باید دوباره راه بندازم!!!! اشاره به دور قبل حمله ها که از se بود کرده بود. فقط این دفعه دیگه نشد راه بندازه متاسفانه. یه چیزای دگم نوشته بود! ولی خوب کارش از اول با ده زدن تو se درست نبود. خودشو از بازی عقب انداخت به نظرم. البته سایده ما هم با اشتباه زدن دور اول این اکانت به خودش ضرر زد ولی بحرحال هروقت ماهی از اب بگیری تازس