نوشته اصلی توسط
Arash :D
والا عارف لیدر ش.غ بود از اول سرور ، لزومی نداش نزنه ، ولی انقدر حال دادیم که کتیبه از سایدتون بلند نکردیم :)
علی ما رو گرفتی یا خودتو !؟ اکانت kinglands که یه فیدشو زدین ، mr.president هم که معلوم بود وضعیتش ، از رنک 1 تا رسیدن به رنک 18 پاپش یه دونه تغییر نکرد ، bloodlover هم که تا زرد شد :) دیگه واسه من که این طوری نگو داداش ، طرف یه همر 70کی کپ داش ، الان شده 40 کی ، بعد اومده یه فیدر زده ، کپ mr.president هم والا 4تاش 16 بود 4 تاش 8 نمیدونم اصنت لانچر کیه که انقدر قوی داره لانچ میکنه :))) یه لینک بده لطفا که ده 0 کرده باشین :) حالا اینکه دست تنهایی و انقدر داری به ساید کمک میکنی من تحسین میکنی ، شاید من دیگه دوستت نباشم ، ولی تو هستی کلیم دوست دارم :)
نحوه 0 کردن و ده پروندن رو ایشالا مفصل تو 72 ساعت توضیح میدم ، تایمای لانچ من تابلوئه کی هستش ، معمولا هم با کله میزنم تو دیوار تارگتم ، مردونه اون اینسرت بود علی !؟ فاصله اتک اول و آخر 20 ثانیه بود ، خب لامصب اگه نت پا میداد که کنسل میکردم ، نشد دیگه :دی قسمت بود ، من که دیوار میزنم خودم قبل همه میگم !!!
یه سوال ، مردونه تو اتکایی که دادین ، اکانت میثم بیشتر ضرر کرد یا این 3تا تارگت ، انبار خوب بود البته اون وسطا بازم تبریک ، شما بزنین دلمون خوشه باز 4نفر بزن هستن که بازی کنیم ، ولی مردونه بمونین تا تهش ، اصن برد و باخت من مهم نیس ، ولی بمونین ، این بازی جدیدی که میدونم سجاد استارتشو زده، بحث بات رو تو رو خدا علم نکنین که دنباله ش برین رو حذف :) یکی 2 ماه آخره ، دور هم باشیم ، بازی مهم نیس واندر ما 100 میشه ، دور همیش خوبه :))))
پ.ن آموزشی : کراپ لاک بدین معناست ، شما کل گندمزار ها رو میزنی ، پشت بندش ، انبارا و ساختمون اصلی و بازار رو میزنی ، و این عمل بر روی نان کپ انجام میشه معمولا ، که مدافع به دلیل تعدیلی که نمیتونه بزنه و ساختمون هم نمیتونه اپ کنه ، شامل لاست میشه تو اون ده ، انبارا خالی شده ، بعد ظرفیت مثلا شده 800تا ، گندم منفیت هم فرضا بالا 200کی هست ، واسه همین نمیشه منبع فرستاد که بازار رو ساخت ، چون ساختمون ها هست و مثلا پاپ ده 700 هس ، ولی گندم نداره نمیشه ساختمون ساخت تا کراپ اپ نکنی، ( که تو ورژن 4 هیرو رو میتونی بذاری رو تولید گندم که حل بشه گویا :| ) ، که البته بعد از اینکه امکان نوبت ساخت اومد با گلد ، این مشکل تا حدی رفع شد ، ولی این معنی کراپ لاک هست ، وقتی کراپا رو میزنین اونم نه کامل ، میشه کراپ زدن ، نمیشه کراپ لاک ، میشه زدن کراپ :)
با تشکر