سلام دوستان پیوست عکس های قبلی
فایل پیوست 1406
فایل پیوست 1407
فایل پیوست 1408
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان پیوست عکس های قبلی
فایل پیوست 1406
فایل پیوست 1407
فایل پیوست 1408
با سلام
ضمن خسته نباشید به پلیرهای محترم این سرور،از دوستان عزیز خواهشمندم پستهایی که احیانا" مورد خاصی دارند و خارج از روال بازی موجب رنجش خاطر مخاطبین میشند رو شخصا" پاسخگویی نکنند،کافیه این پستها رو از پایین سمت راست پستها گزینه ی "گزارش پست خلاف" به مدیران گزارش بدید
با انجام این کار ضمن کمک به مدیران انجمن اصول حرفه ای فروم نویسی نیز رعایت خواهد شد
متشکر از همکاری همگی عزیزان
(ویرایش توسط MOD AdMirAl)
کی* این دیدو بازدیدا عید تموم بشه یکم به سرور برسیم :D
اوه اوه چه کرده ماهان خسته نباشی*
مهری توام خسته نباشی* عزیزم
جونم سهیل چه می*کنه با چکمه سهیل یکم منبع بفرست بابا :D
http://final25.a.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7&eid=1
با سلام
دوست عزیز یک باره دیگه پست رو مطالعه بفرمایید
گفته شده خارج از روال بازی!
شاید هر کدوم از ما ها برای کل کل و افزایش هیجانات یه تعریفی داشته باشیم ولی وقتی در این انجمن ثبت نام کردیم ابتدا قوانین رو پذیرفتیم و سپس ثبت نام کردیم و ملاکه ارزیابی همون قوانین هستند و خارج از اون چهارچوب پذیرفته نمیباشد
بنا به همون قوانین تهمت و افترا،توهین و تخریب شخصیت دیگران ممنوع بوده و وظایف مدیران جلوگیری از این اتفاقاته
کاربران حق تنبیه کاربران متخلف رو ندارند و در صورت نارضایتی از پست دیگر کاربران تنها باید پست مورد نظرشون رو گزارش کنند
پست های گزارش شده تحت صلاحدید مدیران مربوطه حذف یا ویرایش و یا بدونه دستکاری باقی خواهند موند
این مکان برای بحث در مورد این قضایا نمیباشد و تنها برای روشن شدن ذهنیت شما توضیح داده شد و خواهشا" اینجا ادامه ندید
اگر شکایتی در این مورد دارید میتونید با مدیران ارشد مکاتبه بفرمایید
چیف واندر بیسمارک
فایل پیوست 1409
اینگار زدن واندر تو این سرورا از این همرهاهم میخاد :|
فایل پیوست 1412
فایل پیوست 1413فایل پیوست 1413
موضوع : پلان چیف دهکده دشمن در خاک ج.غ
http://dejkoob.ir/ir/report...57,5553d18831b
نکته 1: دوستان شما چطور بدون زدن کاتا می خواستین این دهکده رو چیف کنید؟ با توجه به اینکه اسکات هم کشیده بودید :))
فایل پیوست 1414
نکته2: در حفظ و نگه داری همر های خود کوشا باشید (مدیونید اگه فکر کنید منظورم ج.غ بود :) )
نکته3: این مهران Storm که میگن خیلی خوبه کجاس ؟*:دی یعنی اینا پلنای ایشون هستش ؟ :) پس چرا هنوز ج.ش رو جمع نکرده ؟*:دی
پ.ن1: ماهان کاکو کجارو برات اسکات بکشم ؟
پ.ن2: آقا مـیلاد وی لاوووو یــــو
پ.ن3: ماهان اون احمقه یا معماری ؟*:))
سلام
در صورتی که به درخواست بچه های شمال غرب پاسخ ندید مجبور به حذف گروهی خواهیم بود .
اصلا تمایل به چنین برخوردی نبود ولی بی تفاوتی شما باعث میشود که ما از حق خودمون دفاع کنیم .
حتما به آنچه انجام می دهید دقت کنید .
این آخرین هشدار به شما خواهد بود .
با تشکر
سلام به همه
محض اطلاع دوستان من خودم شمال غرب بازی میکنم و لزوم به پاسخگویی ندیدم. شمال غرب جنوب غرب یا دو ربع دیگه هیچ فرقی برای ماها نداره وقتیکه با این اکانت و وظیفه مربوطه فعالیت میکنیم. هر زمان نیاز به پاسخگویی باشه حتما پاسخگو خواهیم بود.
به بازی تون برسین نه به خاله زنک بازی ببخشید.
خواهشا اصلا جواب ندین و ریپلای نکنین که مجبور به اعمال قانون خواهیم بود.
صرفا جهت اطلاع بود.
با تشکر از همگی.
سلام به همه
دوستان خیلی خیلی عذر میخوام ها. اما دیگه صدا ادمو در میارین. تو این سرور خراب شده هیچ اتفاقی نمیوفته یعنی؟ الان تاپ ریسیت شد سپهر گرین من 380ک شیپیش کشتی یعنی؟ لینکش کووووووووو؟
یا اون دکتر فلانی همین حدود دف کرده بود تاپ دف لینکی انشایی داستانی؟ فقط برای چیزشعر گفتن کاملا پایه این ماشاا... و دوهَزار مدل پست میذارین و اندازه کف دست اسم مینویسین زیرش اما از جریان بازی بدمصبو گزارش نکنیناااا http://www.msnhiddenemoticons.com/Li...fault/mad8.gif!
من خودم ناتار زده بودم که لینک نذاشتم شما چی؟
ول معطلیم کلا کسی لینک نذاره دیگه. لیک و گزارش قدیمی شد. الان چیزشعر مد رفتهhttp://kolobok.us/smiles/artists/con...eanglasses.gif دیی
مادر فدات پیمانم:دیی چی شده دردت به سرم؟:دییی
Green man واندر کلیر کرده...جو نده الکی:)
دیشبم ج.غ یکم تلاش کرد مارو بزنه که به دیوار خوش آمد گفت!!
همین چن مین پیش هم یه بنده خدایی از ش.غ میخواس ماهانو خفت کنه خخخخخخ (الکی مثلا ماهان خفت میشه)
--------
پ.ن:سهیل هم بیدار شد الان میرم رنک 2:)
سلام دوستان یه تحلیل و انالیز لطف کنید بذارید
الان شرایط کدوم ساید بهتره و کدوم ساید ضعیف عمل کرده
مرسی.
خب بیایم یه آمار بدین از کتیبه ها :)
کتیبه های بزرگ :
رازمعماری یونیک دست SE و الباقی دست ناتار هاست :)
چکمه بزرگ :
NW : 3 که یکیش یونیک هست - Se 1 - NE 1
چشمان بزرگ :
یونیک دست Ne هستش و الباقی دست ناتار :دی
مرتاض بزرگ :
Se 1 - Ne 1 که یونیک دست شمال شرق هستش - الباقی هم دست ناتار
جنگ بزرگ :
Se 2 - Ne 2 - Nw 1 - کتیبه یونک دست شمال شرق هستش - کتیبه Nw هم از اتحاد ها خارجه
انبار بزرگ :
Se 1 - Nw 1 و باز هم الباقی دست ناتار هستش
گیج منحصر دست NW هستش و الباقی ناتار !!
احمق :
1 Sw (البته خارج از اتحاد ها هستش ) - NE 1 و Se 2 - یه دونش منحصر (به قول صاحبش کتیبه بیشعوره )هستش :دی
و کتیبه های کوچیک
چکمه :
SW 1 - Ne 2 - NW 3
چشمان :
SE 1 - الباقی دست ناتار
مرتاض
Se 1 - Ne 2 - الباقی ناتار
جنگ
Sw 1 - N - Se 2 - Nw 2
انبار
Se 1- Nw 1 - الباقی ناتار
احمق
Sw 1 - Ne 1 - Se 2
گیج و معماری کلا دست ناتار هستش . و خوب آمار کاملا نشون میده که این مقدار نیروی ناتار باعث شده کسی حوس زدن کتیبه نمیکنه :)
نتیجه گیری میکنیم فعلا ناتارها قویترینینن و متای 4سایدی باید زد :d
سلام به همه
لینک ادم خواست بذاره باید داغ باشه. حتی اگه دیوار شده باشه مثل یک مرد خودش بیاد لینکشو بذاره. یادداشت کنین لطفا.:)
فایل پیوست 1416
مخلصم بچه ها. خواستم با لینک سر صبح همگی رو دوپینگ کنم. اول هم جا داره به احسان و تیم رو اکانتش تبریک و خسته نباشید بگم بابت ساخت این همر.
اما حقیقت این کل ماجرا نبود. من واسه کتیبه هم رفته بودم و این فیدر احسان یه احمق کوچیک هم توش بود که بنا به یه تاکتیکی از بین چندین تارگت ایشون مشکوک اومد و اسکات زدم ازش
و وقتی دیدم نیروی پشت کتیبه احمق اینه گفتم با یه تیر دو نشون میزنم. اما متاسفانه یک اشتباهی رو مرتکب شدم. چون همر من چندین جای مختلف پارک بود و موجودی تو دهم هم تو رید بودن فقط تا همر بک شده در حال جمع شدن بود. سرم تو کیریلوید بود که با این دف موجود چقد همر باشه ازش رد میشه چون بحث زمان خیلی مهم بود یخوده دیر میشد میرسیدن پای اکانت و بحث دقیقه ها بود واقعا و متاسفانه متاسفانه من فقط نیروهای موجود تو نان کپ شانیز رو محاسبه کردم و اصلا حواسم به نیروهای در حال ساختش نبود. و وقتی در ذیق زمانی همری که جمع شده بود لانچ کردم داشتم حرص میخوردم چرا زره سنگین تن هیرو نکردم و با سپر سینه فرستادمش همچین اتکی که ناپلئونی قرار بود طبق شبیه ساز رد شه.
غافل ازینکه نیرو در حال ساخته. و کار جالب بچه های اس ای اینکه من اتک دوم رو با سواره و هیرو زدم کتیبه بردارم دوباره اما دقیقا 2 مین زودتر از من بکس اس ای خودشون اتک دادن و بقیه نیروهای اونجا رو کشتن در نبود بچه های شانیز و کتیبه رو دقیق زیر دو مین قبل لند شدن من بردن. :eek:
سلام
تا الان که پلنی از nw زده نشده اینم که واسه کتیبه رفتید نا خواسته خفت کردید :D
ولی منتظر جوابشم باشید...
پ.ن: آقای شاتگان منتظر اینسرت های هزارم ثانیه که گفته بودید هم هستیماا نری بگی نبودیم سرور بعد کتکمون میزنی :D
رفع اسپم: http://final25.a.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
سلام
کار قشنگی بود ولی متاسفانه یه همر خوب پرید خوب بعضی از اکانت ها باید دف ساز بشن.
سلام. ويرايش توسط MOD CorLeoneمن عمدا اکانتم 6-7 تا ده بیشتر نداره چون اکانت جنگی ساختم پ بسم ا.... دوما اینکه من کی حرف از اینسرت هزارم ثانیه کردم؟ من گفتم 5-6 تا ویو ببالا در یک ثانیه لند بشه رو تارگت میشه انسرت کرد و دف رو اندخت لابلای ویو ها با اینکه همشون در یک ثانیه قراره بشینن. اونم اول اینکه دستی زده شده باشه.
داداشی این بحثایی که داری میکنی ماها سالهاست داریم اجرا میکنیم و معجزه نیس. حالا یاد میگیری ایراد نداره هنو دیر نی:)
- - - Updated - - -
اینم تاپ تن محسن خان
فایل پیوست 1418
این شاخ ترین همری بود که تو سرور خفت شد. اگه درست یادم مونده باشه:)
سلام
آقا شما الان این بنده خدا رو خفت کردی دیگه کی با 40 تا گرزی رو ما فیک بزاره فایل پیوست 1419
دوستان توجه کنن 40 تا گرزی برای فیک تکرار میکنم 40 تاگرزی فیک بدین لطفا فایل پیوست 1420
سلام. صادق جان محض اطلاع که اول بکس خودتون شروع کردن و از کل اتحادی که من توشم اسکات زدن. از همه فیدرها. اسکات نزدن که نیروها رو ببینین و واسشون صلوات بفرستن. اسکات زدن که بیان خفت. اونم از کل اتحاد حالا بقیه اتحاد های ش غ بماند. پس اول خودتون شروع کردین وگرنه من یکی و خیلی های دیگه که منتظرن یخ بین اس ای و ان دبلیو بشکنه و با تمام قوا بیان سمت اس ای و راسش شاید بعضیا فقط برای اس ای دارن اماده میشن و منتظر شروع درگیری هستن اما چون سهیل پرزیدنت گفت سمتشون نرین چون قرار شده سمتمون نیان فعلا. همه دهنه های اکانت کشیدیم و بستیم فعلا به دیوار تا بوقتش باز کنیم.
که دیدم از کل اتحاد جاسوسی زدین از جمله خود من کل فیدر هام. والباقی ماجرا:)
این رو گفتم که نگین با لیدرهای سایدمون همراه نیستیم اتفاقا کاملا برعکس.
میگم که این قضیه koloft, feshar و... چیه دیگه؟ در دفاع از جریان خاصی هست آیا؟ حرکت نمادین در محکوم کردن حرکتی است باز آیا؟ :confused:
http://final25.a.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=99
سرور قبل همین اف3 دقیقا گول همین علی زبل بازی هم که نه میشه گفت اصغر زبل بازی اس ای رو خوردیم که همین قول به لیدرای ما داده بودن که سمت شون نریم و بنده اتک میدادم یا فیک 15 تا نامه و تو گارنا فکس و تلگراف میومد که فلانی نپ هسیم چرا میزنی امار کل اتک ها و فیک ها رو میدادم بهشون که این فیکه اون اونجوری تا شب بتونن بخوابن راحت. بعد دقیقا در نبود من اومدن زدن همرم 0 کردن و همرهای خیلیای دیگه رو. دیگه اون اشتباه رو تکرار نمیکنیم پس کاملا حواستون باشه و تا خرخره دف بریزین لطفا و هر کاری بلدین بکنین. :)
اول تبریک میگم خفت که نمیشه گفت پرتاب خورده همر قشنگی بود خداییش هم میارزید
مورد بعدی نکته جالب اینه همزمان با اتک دادن به جنوب شرق
یک سری پلن بسیار زیبا و پیچیده هم روی اکانتهای شمال شرق انجام شد که واقعات زیبا بود و کلاس آموزشی فراوانی برای ما داشت کلا نامه عمومی زدیم تو اتحادها سه بار از روی گزارشها مشق بنویسن
اتک لانچ شده از اکانت پالتو از دهکده با اسم بسیار زیبای ناصر باقالی (ویرایش نکنید بخدا اسم دهکده اش همینه !)
اتک ها بسیار پخته و سیم مینت بودن فاصله موج اول و آخر تنها 22 ثانیه !
http://dejkoob.ir/ir/report...37,5646265dc0b
به هر حال تبریک میگم به روحیه جنگندگی شمال غرب که همزمان به دو تا ساید شرقی اتک دادند تکلیف ما رو هم برای نپ یا متا روشن کردند!
پ.ن. رو سه یا چهار تا ده همر همزمان اینجوری اومدند حوصله ریپورت همشون رو نداشتم واقعان !
سلام مانی جان. عاقا من نظر شخصیم که میتونم بگم اما لیدرای ساید خودشون میدونن و من یکی که میخواستم ایندفه با ان ای ای متا باشیم یا نپ حداقل و از همه نفوذم هم استفاده میکنم هم در ساید خودم و هم در ساید ان ای تا بین رفقای ان ای که یکیش خود شمایی نظرشون جلب کنم تا اگه افتخار میدن همراهیشون کنیم:p. حالا نمیدونم از اک پالتو چه اتفاقی افتاده اما با یک حرکت نمیشه برداشت کلی کرد. حالا میحرفیم خصوصی تر.
البته این فقط نظر شخصی بنده بود و من لیدر نیستم که نظرم نظر کل یک ساید باشه. اما از موقعیت و رفاقتم استفاده میکنم در این مورد.:)
چون تجربه سرورهای قبل و حرکت های انجام شده در همین سرور کاملا مشخصه روی حرف و قول شماها میشه حساب کرد اما بی رو دروایسی بنظرم رو حرف اس ای هیچ حسابی نیست. از همه عذر میخوام اکثرا رفیقام هستن اما جریان حرکت های انجام شده کاملا مشخصه
http://final25.a.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
سلام دوستان جریان تاپ دفاع چیف من از ج غ بود و اومدن چیف بک کنن دیوار شدن چیز خاصی نیست که لینک بذارم
اول از همه تبریک میگم به پیمان که خفتم کرد
دوم یه عذر خواهی از همه بچه های SE که باعث سرخوردگی اتحاد شدم با این خفت
نمیخوام حاشیه بی مورد درست کنم ولی :
این سرور با همین وقت کمی که داشتم اومدم بازی و 3 4 روز پیش خواستم همرارو بکوبم راحت شم که به اسرار مهرگان و دوستان عزیز تارگتی که توی nw بود رو نزدم و منصرف شدم که یه موقع سر حرفمون نزنیم که با nw کاری نداریم
الانم تا جایی که بتونیم واسه اتحاد دفسازی میکنیم و Seدر نبود ماهم با قدرت تا اخر سرور ادامه میده (همرای گنده تر از من خیلی زیاده )
در اخر بازم تکرار میکنم اشتیاه خودم بود
باز تاپ یه خبرایی شده لینک بزارید امروز کلا قشنگ شده بازی !!!!!
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
متا قدرت مند غرب تبریک می گوییم :p از همین تریبون اعلام می دارم اینجا غرب است ولا غیر (به قول حامد ):D
http://final25.a.dejkoob.ir/allianz.php?aid=288
یاحق
Ali Chiefer