سلام
اسم این بخش از فروم اگه اشتباه نکنم بحث و گفتگو پیرامون سرور E3 هست ! حالا مطرح کردن یه سری حرفا در مورد کسی که اصلا تو سرور اکانت نداره نمیدونم چه معنی میده .
دوست عزیز shaniz ، در یکی از جذاب ترین و مهمیجترین سرور های 3.6 ای ار ، سرور هشت که اگه اون سرور بازی کرده باشی خاطرات شیرین اون سرور ( والز + تری دات ) رو یادته ! شمال شرق واندر رو صد کرد ! و ادمی که که 3.6 بازی کرده و سرور هشت رو یادش نباشه جای تعجب داره.
اما در مورد بازی من و صحبتهای دوستمون anti ! اینکه هر سرور 100 تا مولتی میکشیدم و کلی گلد واسه همه میخریدمو کلی اکانت میخریدم ! اینجوری که شما نوشتین انگار خودمو بهتر از خودم میشناسین. میشه دقیقا بیشتر توضیح بدین چه کارایی میکردم سرورهای ای ار خودم هم مطلع بشم ؟:)
دقیقا چیزایی رو به من نسبت دادین که هرکی منو از نزدیک بشناسه میدونه اینکارا تو خون من نیست :) شما اگه تونستی فقط یک نفر رو پیدا کنی که بگه من فلان اکانت بودم تو فلان سرور و علی اشرفی پول داد و اکانت منو خرید یا برا من گلد خرید که براش بازی کنم جایزه داری :)
این حرفا حرفهایی هست که بعد از مید گیم زیبای سرور هفت راند دو پیش اومد . سرور قشنگ و خاطره انگیزی که هنوز تکرار شدن سرور مثل اون واسه من ارزوئه . البته یه سری حرفهای دیگه هم بود تو سرور هفت در مورد من بود که یادت رفته بنویسی . مثل اینکه علی اشرفی 20 میلیون داده یه پنل ادمینی خریده ! علی اشرفی برنامه نویس حرفه ای هست و یه برنامه خودش نوشته که ........
به هر حال اون سرورها تموم شده و بحث در موردش اونم تو فروم e3 بیفایده هست . ایشالا اگه یه سرور تو بازی به عنوان رقیب مقابل هم قرار گرفتیم تو فروم مربوط به همون سرور میشینیم بازی هم فقط ، و نه شخصیت هم رو ، نقد میکنیم . نظرت چیه دوست من؟ بهتر نیست؟
امیدوارم تو این سرور بازی قشنگی داشته باشید .
علی اشرفی