اول معذرت میخوام پست شما رو کوتاه کردم.
دوما" خواهشا" امید جان این جور بحث ها رو کش ندین جو فروم خیلی بهم خورده ! یکی انگلیش تایپ میکنه یکی اسپم میکنه یکی ... ول کنید ترو خدا , دو سه تا ادمین بزارید تو فروم !
و اینکه اصل موضوع
امید جان شما پست منو به طور واضح خوندین؟
جواب شما:
جواب سوالمو با سوال جواب دادین که !
آقای امید ما نمیگیم دوال یا جانشین مقصر بوده ! ما میگیم باید همه ی شرایط رو در نظر گرفت به قول دوستمون آرتمیس هر جرمی حکمش اعدام نیست.
ما نه طرف کسی که فحش داده رو نگه میداریم نه طرف کسی که جرمی کرده رو .
هر کسی هم جرمی انجام بده باید به فکر عواقبش هم باشه .
آقای امید لطفا" به دقت این نوشته های منو بخونید
شما میگید تا وقتی جرم کسی ثابت نشده ما بن نمیکنیم :
خوب یکی فحش داده و شما هم قرار نیست که به صورت خدادی بفهمید و بن کنید.
یکی ریپورت میده و وقتی هم ریپورت میده شما در جا بن نمیکنید که اول تحقیق میکنید ببینید این گزارش درست هست یا نه .
فحاشی باشه نامه ی طرف هست مدرک که به شما ارسال میشه و پیگیریش براتون راحت هست.
مولتی باشه ای پی ها هستش برای پیگیری
خلاصله هر کسی جرمی انجام بده قبل بازداشت و جریمه , اول شما مدرک جرمش رو جمع میکنید.
تا این جای کار کسی رو جریمه و بن نمیکنید پس تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل بعد این هست که شما میگید هر جرمی بازداشت داره به صورت حمله آزاد
(اینم تو پرانتز اضافه کنم که از این روش شما سواستفاده هم میشه کرد باز , طرف میاد با هماهنگی قبلی با تیمش به یک نفر در ساید مقابل فحش میده و فردی که فحش خورده میاد گزارش میده و شما میگید تا اخر سرور ایشون بن هستن , بعدش حالا که فکر میکنه وقت حمله هستش , حمله میکنه ؛ از طرفی این فرد که فحش داده با هماهنگی سایدش دفاع میزاره جلو این فرد حمله کننده , گندوم هم میشه تامین کرد چون ارسال ازاد هست , بعدش حمله ی طرف که میشینه میبینه دیوار شده , حالا میاد میگه چی شد شما که گفتین بن شده کو ؟ منو دیوار کرد که ! شما هم نمیتونید اثبات کنید که طرف رو بن کردین , شاید بتونید اثبات کنید که بن شده ولی بازم جای شک وجود خواهد داشت. خلاصله بگذریم)
خوب الان فرد متخلف بازداشت شده و شما میگید اگه با حمایت باشه سو استفاده میشه , منم میگم قبول درست حرف شما . ولی شما به من بگید این بن تایم های کوتاه مدت بدون حمایت چه ضرری به اکانتی که تخلف کرده میزنه ؟
و بن تایم های مادامالعمر چه ضرری میزنه؟
آیا این دو بن تایم رعایت انصاف و عدالت هست؟
و آخر سر پیشنهاد من که دو بار بهتون گفتم ولی بازم شما اخرش گفتین سو استفاده میشه :| :mad:
پیشنهاد من اینکه :
یک سری جرایم داریم که این جرایم رو هم میشه طبقه بندی کرد که میشه برای هر نوع از این تخلف ها چند نوع جریمه ی مرحله ی در نظر گرفت مانند .آی آر ؛ اما بدون حمایت و حتی بن
فحش :
معمولی
بار اول پانیش جمعییت , بار دوم پانیشن جمعییت به همراه 0 شدن منابع به جز گندوم , بار سوم پانیش جمعییت و نیرو و 0 شدن منابع به جز گندوم , بار چهارم بن بدون حمایت تا آخر سرور
رکیک:
همون جریمه های معمولی با شدید بسیار زیاد
البته میشه این دو رو با هم مخلوط کرد و یک جریمه ی میانگین در آورد.
مولتی بازی :
بار اول :
بن بدون حمایت تا زمانی که فرد مولتی باز یک اکانت برای ادامه ی بازی معرفی کند و پانیشن جمعییت اکانت انتخاب شده
بار دوم :
بن بدون حمایت تا زمانی که فرد مولتی باز یک اکانت برای ادامه ی بازی معرفی کند و پانیشن جمعییت و نیرو اکانت انتخاب شده
بار سوم:
حذف تمامی مولتی اکانت ها
و خیلی جرایم دیگه که میشه به این صورت دسته بندی کرد و یک محاکمه ی عادلانه انجام داد.
امید وارم با دقت خونده باشید اقا امید چون ما سعی و تلاشمون این هست که سایت شما خوب و هر روز پیشرفت کنه.
باتشکر