درود سعید جان نبینم ناراحتیتو صاحب حرف کیه بگو تا پرچم sw رو بکنم تو حلقش :V
نمایش نسخه قابل چاپ
عزيزمييي
شما بشدت ثابت شده ايي
ما حرف نميزنيم سرمون تو كاره خودمونه فكر ميكنن دوستان خبريه مام اره.........
ولي از اونجايي كه ليدر كل هم دوست صميميمه هم بأهم پلي ميكنيم از يه چيزايي چشم پوشي ميكنيم
اكانت بزرگ داشتن مبني بر بزرگ بودن نيست دوووووووووووستان
بارها و بارها ديديم كه يه اكانت كوچيك خيلي موثر تَر بوده
اقااااااا گول ظواهر رو نخوريد تو زندگيه واقعيتونم بارها و بارها به اين حرف رسيدين
اوضاع غریبیست نگم براتون فایل پیوست 879
انگار داری فایل پیوست 880 میکشی ولی در حالی که فایل پیوست 881، حالا جالبش اینجاس که همه فکر میکنن جریان اینجوریه فایل پیوست 882.
حالا شده جریان ما
که ما واقعا دستو بالمون فایل پیوست 883
اوضاعیه اوضاع
درود
یه زمانی که تازه ورژن 4 اومده بود و من بلد نبودم رفتم یه سرور خارجی با محمد مگ و یکی از دوستانی که الان توی جنوب غربه یه چند وقتی بازی کردم که یاد بگیرم.
الان یه اکانت دیدم توی تاپ پیشرفت یاد اون سال افتادم . فقط خواستم بگم مولتی بازی نکن برادر :دی NAJA
سربلند،پیروز ودنباله دار باشید.
درود داداش احسان
خوبی عزیزم ؟
همه هستیم ولی خوب نمیدونم چرا نیستن اینجا خخخ
درود بر شایان عزیز
منم یادم میاد خخخ
ناجا اسم اکانت ما بود توی سرور 5 آی آر
ولی این اک با ما نسبتی نداره ، اون زمان توی ریدکال رومی داشتیم به اسم شوکر شما رو اونجا زیارت نکرده بودم ، البته بیشتر محسن اونجاهاس
سلام بهمگی
دنباله دار یعنی دنباله داری باشید. که همون دنباله بادباک کاغذی در سده 400 قبل از میلاد میزیسته که شایان جان چون که خودم شاهدم از 45 قرن پیش اویزون دژکوبه بدمصبه تا الان. http://www.freesmile.ir/smiles/228319_nerdylaff.gif
دکترا هنو نفهمیدن که چجو اینقد این بشر جون سخته و هیچ جو نمیمره دست از سرشون بر داره و تصمیم گرفتن خودشون بُکُشَنشhttp://www.freesmile.ir/smiles/863719_2lkfck5.gif خبر ندارن که تنها دلیل زنده موندنش این دژکوبه
http://www.freesmile.ir/smiles/46991..._mini_goof.gif
فایل پیوست 885
بردیا جان منظورش شمایی ها :دی
فارم هایی که 150k منابع بهت میداد :دی
درود به همه دوستان
دنباله دار بودن آرزوی خیلی بزرگیه که من برای همه دارم مفهومش اینه که زندگی خوب ، همسر خوب و فرزندان خوب وبه واسطه کارهای خوبی که انجام میدی نام نیک داشته باشی و سالهای سال حتی بعد از مرگت به واسطه فرزندان و نوه ها و کارهای خوبت و .... ادامه دار باشه اسم و رسمت و مقطوع النسل نباشی.
- - - Updated - - -
درود بر شما دوست عزیز
شرمنده من نمیشناسم شما رو ، البته تقصیر سن زیاد و حافظه ضعیفه و این که خیلی ها اسمشون رو نمینویسن خوب آدم که همه رو به لقب نمیشناسه،
ولی واقعا شما من رو خوب میشناسی، واقعا دژکوب یکی از اساسی ترین دلخوشی ها و سرگرمی های من توی زندگیه، خیلی دوست دارم سطح سرورها مثل سابق بشه مثل سرورای کلاسیک باشه و بچه های قدیمی بیان دور هم بازی کنیم، میتینگ آخر سرور2 کلاسیک رو یادتونه حتما ، بیشتر از 500 نفر از کل ایران جمع شده بودن فرحزاد، کجا دیگه میشه اینقدر راحت این همه جوون( به استثنای من پیرمرد) را دور هم جمع کرد.
امیدوارم بچه های قدیمی به جای زدن و فارم کردن جدیدا و جمع شدن همه با هم توی یه ساید،پخش بشن توی کل سایدها به جدید ها آموزش بدن و سعی کنیم فعلا خیلی در قید و بند برد و باخت نباشیم و سطح سرور ها رو ببریم بالا وقت واسه بردن همیشه هست