ممنون این 4تا اکانت ؛ آی دی فـروم دارن؟ کد رو بدم شما خودتون بهشون میدین یا چی کار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
اقایون لات هااین جو پهلون بازی در میارین سرورهای جدید خیلیا منتظرتون هستیم ببینیم چیکاره هسین. بدون هیچ رحم و مروتی دربدر دنبال تک تک تون میگردیم. ببینیم چند مرده حلاجین حالا. دیگه اجازه نمیدن که اینجو از پشت بیایین بزنین. اول سرور اک به اک دنبال شما ها هسیم. پ بسم ا....
فکر کردین خبریه اخهhttp://www.freesmile.ir/smiles/13919_fyllesnacksmil.gif
والا مجبی خان موضوع اینه که ماها از رفقا میخوریم. بهترین همر ها میسازیم و ارامش تو ساید برقرار میکنیم چهار تا میسپاریم تا رای بدن بهشون و بیان تو شورا بعد همونا همه ساید ( ویرایش توسط MOD AdMirAl) میدن. یا خود شما کل اکانت همر دادم دستت بری واندر حریف بزنی عمدا نزدی حریف ببره. در اخرش مجبی خان من شما ضرر کردیم. اوناییکه پشت رفاقت من شما و دوستان ما قرار گرفته بودن بردن.
پس شما هم با منی بردار فرقی نداریم
- - - Updated - - -
هر سروری بودم بهترین همر ها از اول سرور دست من بوده. بهترین دفاع ها خداشاهده دست من بوده. هر وقت واسه من بخوان بیان صفرم کنن یه اتوبوس ادم همراه میشن میان. همین این سرور نبودم ده من رو صفر بود. رسیدم پای اکانت. با 15 تا اکانت ده 0 من رو تونستن بپرونن
سلام به همگی
به به عجب بساطی شده همه برا هم نوشابه باز میکننفایل پیوست 1230 پیمان جان میگفتی برا ما هم بریزن خوب فایل پیوست 1231
در کل دو طرف خسته نباشید امیدوارم از این پلن ها تو سرور فینال هم باشه
آخه رفیق موندم چی بگم بهت! فازتو دوست دارم دوست عزیز :d بزار یکم از پلنی که خوردی بگذره بعد بیا شاخو شونه بکش :d
من موندم چرا اینجوریید! سر تایم مهم سرور رسید 4تا اتک اومد روتون بهونه کردینو رفتین همه چیو گذاشتین گردن سپهر :d
ولی سرور بعد اگه بودید از خجالت هم در میایم ;)
دوست عزیزی که علاقه زیادی داری به نقش قبر کردن خاطراتd3
بچه های شمال غرب تو اون سرور هر کاری کردن دمشون گرم اما اگه ما میزاشتیم شما واندر تو 100 می کردی خیلی هم خوب بودیم اما چون واندر شما 100 نشد ما شدیم کثافتکار خخخخ پس چرا این سرور تشریف آوردید ساید ما یه وقت خدایی نکرده کثیف نشی رفیق
بهتره اول به جمله هامون فکر کنیم بعد اینجا بنویسیم