مانی جان لینک واقعیه ... هم دفاعش که کمتر از 10 % تلفات داشته هم دیوار :(
نمایش نسخه قابل چاپ
ساغول همشهری
دیگه هر کی یه جایی قسمتی داره مال ما هم اینجا تموم شد
یه سیاستی که من پیشه میگیرم همیشه از اول سرور تا آخرش سعی میکنم با سیاست بین ساید های دیگه رفاقت کنم و خوشبختانه 78 درصد سرور رفیق هستن :دی
و این همیشه برام مفید بوده
و برای سایدی که بازی میکنم هم مفیده از هر نظر
مثلا یه همچین شرایطی داشته باشی
میتونی راحت شبا بگیری بخوابی هنگام کتیبه ها رو واندرت فقط فیک میاد یا امثال اینا :D
یا اگه حمله واعقی بود درجا خبرش از خودش زودتر میرسه البته دف نمیشن اطلاع میدن بهش ما هم از اینور جاخالی میدیم
اینو میگن سیاست
- - - Updated - - -
سلام علی جان
نه 100 کی تبری بود با 40 کی شوالیه با 6 کی رم و 1 دونه کاتا
بقیه نیرو ها هر 40 ثانیه یه بار تقسیم شد خرد بهشون
که حمله آخر دقیقا 5 دقیقه با حمله اول فاصلش بود
و به دلایلی قهوه خونه روشن نبود :دی
به هر حال
یشد تلفات نداد تو دف
چون فاصله زیاد بود بین حمله ها و میشد راحت اینسرت کرد
160 کی فکر کنم گندم خور تلفات دفشون بود
160 کی رو گرزی هم حساب کنیم 40 میل منبع میشه که اگه به فرض دو تا گندمزار 0 میشد سطح 20
نزدیک 20 میل منبع میشد
یعنی دو برابر
جالبه بدونید فقط تو این حمبه که اولی 1 دونه فقط کاتا بود توش به هیزم شکن آسیبی نرسید و دیوار از 15 به 7 کاهش یافت
حالا دیوار 0 هم میشد فرقی نمیکرد
ندیدیم تا حالا هیزم شکنی با یدونه کاتا تخریب شده باشه
خوشبختانه از نحوه حمله ها هم آگاه بودن
ولی هدف دیوار کردن بود همین
نه علی جان 15کی کاتا نبوده ... هشت موج اینسرت شکن در حد 2-3کی گندم خور + 7-8 موج کاتا به تعداد کافی :دی ... فک کنم هم خونی داشته باشه ... خودت یه جور حساب کتاب کن درست در بیاد دیگه :D
دیوار هم .... :|
پ.ن : شرمنده اسمت رو نوشتم مانی :( ... رنگ اسمتون مثله همه دچار خطای دید شدم :eek:
دف که اونقدرام که میگی خیلی خیلی زیاد جمع نشده ... ناسلامتی سرور 10 ایکس هست :) ... در مورد دیوار هم باید بگم که برای هرکسی ممکنه پیش بیاد که یادش بره دیوارش رو چک کنه ... اونم شخصی که توتال یه ساید هست و دلسوزی بیشتری به اکانت های سایدش داره تا اکانت خودش !!!
من خودم امروز متوجه شدم که شمشیر محافظ ندارم :cool:
سلام به همه !
اقایون اک وحشی حذفید:confused: حیف اون پلیر بود بنظرم. همیشه میگن اقتدار و مدیریت اون نیست که هر کی ساز مخالف زد حذفش کنی. مدیریت اونه که مخالف و موافق رو حتی شده از راه و روش کاملا مجزا در جهت رسیدن به هدف اصلی راهنمایی و هدایت کنی.
خواهش میکنم دوستان. تشویق لازم نیhttp://www.freesmile.ir/smiles/241314_encore.gifدییی
مجید راند بعدی بیا se دور همی بختدیم :d
مجید نریا که دامه. دقت کنی نوشته مجید شب بیا باغhttp://www.freesmile.ir/smiles/69341...9hqas0xb6z.gif دیییی. شوخی میکنم داداشم.
اقا یکی یه عکس دیگه از واندرها بذاره خوبیت نداره جلو مردم:)
فایل پیوست 637
اینم عکس