ممنون که بازم مسعود این همر رو رونمایی کرد بابا میخواستم بیگ بزنیم باهاش راستی مدافع نگفتین چقد نیرو داشته ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون که بازم مسعود این همر رو رونمایی کرد بابا میخواستم بیگ بزنیم باهاش راستی مدافع نگفتین چقد نیرو داشته ؟
سلام ملت همیشه در صحنه :)
باز هم مسعود و باز هم سوپر همر من :))
فایل پیوست 1994
فایل پیوست 1995
فایل پیوست 1996
دوست مدافع عزیز بیاد و بگه چقدر همر داشته . لطفا انکار نکنید. اسکات کشیدیم
- - - Updated - - -
راستی مسعود دیگه همر رو نمیدم لانچ کنی . بد میزنی . لاست میخوره . پدرم در اومده تا اینجا نیگهش داشتم
به نظر من طرف 200 کیلو همر داشته باشه به هیچ دردی نمیخوره مث کبریت بیخطر میمونه
کسی که نان کپ میکشه و 70-80 کیلو دف شخصی نداشته باشه از همرش دف کنه همون بهتر که چیف شه :/
آقا یعنی جنوب شرق سرجمع 200 کیلو دف نداره؟ رو چکمه که اصن دفی نبود اینم همراش که نمیتونه نگرشون داره:دی
تبریک به شمال شرق
این عکس اسکات بوده ازش .
فایل پیوست 1998
با همین نیرو ها میشد جلوی حمله اول رو گرفت و یا بدون کشتن قهرمان میتونست لوح استفاده کنه و وفاداری ببره بالا
نمیدونم چه خبره تو سایدشون
- - - Updated - - -
اینکه همر اونجر بعد از 4 بار رفتن و اومدن 0 نشده خیلیه . اصلا ممکن نیست از نظر من 5کی شمشیر و 5 کی شوالیه اینقدر برن و بیان
الان داشتم نیگاه میکردم اکانتش رو
3 تا 15 کراپ داره و یه 15کراپش کنار همین دهی هست که چیف شده
یعنی 2 حالت داره یا همر سنگینی داشته یا دف سنگین
چندین مدال مهاجم هم داره و آخرینش هفته 17 بوده که احتمال همر داشتنش رو خیلی بیشتر میکنه
واقعا چرا دفاع نکرده . الان هم از اتحاد اومده بیرون و احتمالا حذف اکانت میکنه
- - - Updated - - -
یه اکانت گوله با 2 همر .. یکیش همین دهش بود و اون یکی دیگه هم برده در بیابان زار . کنار کپ :)
تقریبا مثل خودمه وقتی اکانت گول میکشم :دی
2تا 15 کراپ کنار این نان کپش بوده و یه کپ هم هست واسه اون اکانتش
آقا بیاین امار بدین مردیم از فضولی :)
من میدونم اگه همر تو بیابون داشته باشه مسعود رو میزنه یا من رو . قبل حذف
سلام این اولین پیام منه
یه تبریک و خسته نباشید دیگه
به بچه های شمال
باز جي شده ديييييي،
بازم ج ش كتيبه داده؟ يا باز جيف شده ؟ ديكه اونقدر زياد شده كه آمار در رفته از دستم ، فقط خداوكيلي وقت ندارين واسه جي جند سرور رو با هم بلي ميدين ؟ ملت كه مسخره شما نيستن با دمبايي لا انكشتي كل سايد جيف شه ديييييييي ،فاجعه خيلي زياده ، هر جور حساب ميكنم با عقل جور در نمياد ، لا اقل اون همر رو بزارين جلوشون ،يه دف ميكنه همه رازي شن ،