همون ۱۰% بازی براشون مهمه که اومدن تو انجمن ، بقیه فرقی براشون نداره ، اینجا نشد میرن ۱جا دیگه:d
نمایش نسخه قابل چاپ
خب آره ولی اون 10% رو فقط ملاک قرار بدی نتیجش همین سرورهای 1000 نفری میشه
خود من رفتم وارین دیدم انقدر فجیع فاصله زیاده بین یوزرها گفتم بمیرم دیگه اینجا سرور شروع نمیکنم.
ماشالا سرورهای اونجا هم جمعیت رو 200-300 نفر میچرخه
به نظرت حال میده 200 نفر که همه گلد میخرن بمونن دور هم بازی کنن؟
نه جالب نمیشه ، ولی حذف فارم یاب هم خدایی هیچ دردی رو دوا نمیکنه ، کسی که بازی بلد نیست ، خب بلد نیست ، چه با فارم یاب چه بدون فارم یاب
این وسط فقط وقت اونایی که بازی بلدن بیشتر گرفته میشه که باید بشینن هی فارم ادد کنن ، وگرنه روش بازی که عوض نمیشه ، اونایی که ریدرن همونجور رید میدن ، اونایی هم که بازی بلد نیستن همونجور فارم میشن ، نه همر ها کم میشه نه ناتار ها عجیب قریب میشن نه ...
تازه مشکل بعدی هم اینه که اگه ۶ نفر پلیر رو اکانت باشن و ساید رو تقسیم کنن که هر کدومم چه مختصاتی رو ادد کنن ، اگه هر کدوم ۳۰تا فارم ادد کنن در روز میشه ۱۸۰تا ، اونوقت مولتی شک میکنه که نرم افزار دارن ، حالا اکانت بن میشه تا زمانی که ثابت کنن ، ۱روز هم که اکانت بن بشه عقب افتادن
اینا فقط ۲تا از مشکل هاست ، انقدر مشکل به وجود میاد که نگو
شما ببینید تازه تعداد کسایی رو که تو این سرورا متاهل دانشجو کارمند یا به هر صورت دیگه واقعا وقتشون واسه بازی کردن خیلی کمه چه برسه به این که فارمیاب هم حذف بشه همین وقت اندکی که دارن واسه ادد کردن فارم هدر میره خب این کجاش خویه
من خودم به شخصه نه حالشو نه وقتشو واسه فارم ادد کردن دارم
الان همه جا دارن کاری میکنن که از تلف کردن وقت جلوگیری بشه
)البته بعضیاشون اضافیه مثل بات ها(اینجا دارن کاری میکنن همه الاف بشن
تو سرورای اسپید که تا شما بیای فارم ادد کنی اونی که نرم افزار داره
میزنه دهکده و اکانتت پرواز میکنه!!!!!
این الان به نفعه کیه
حالا هی ما میگیم مرغ شما یه پا داره
یعنی سرور های جهانی الان با فارمیاب شده ؟ لیست غارت فارمساب داره ؟
ماجراجویی نیرو زیاد میاری منابع زیاد میاره ؟
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنظر من که سرورها متعادل نیست ک یکی از دلایلش ناتارها هستن که واقعا منابع زیاد میدن بنظرم ادمینها اگه وقتشونو بزارن روی ناتارها و اصلاح کنن خیلی بهتره تا اینکه بخوان فارمیاب رو بردارن واقعا برداشتن فارمیاب هیچ دردی رو دوا نمیکنه بقول دوستمون بجز 2نفر همه مخالف برداشتن فارمیاب هستن حالا معلوم نیست ادمینها چطوری به این نتیجه رسیدن که ا گه فارمیاب رو بردارن درست میشه
یکی از دوستانمون هم فرمودند که قدرت ناتار رو زیاد کنیم بنظرم اینم جوابگو نیست چون بحث اصلی سر اینه که چی باعث شده همرهای سنگین کشیده بیرون نه اینکه چطوری همرها رو کم کنیم حتی اگه بتونیم کاری کنیم که همرها نصف بشن باز شروع به ساختن میکنن و وضعیت همون میشه
خلاصه ی مطلب که حذف فارمیاب اشتباست بهتره روی ناتارها کار بشه
البته همش نظر شخصی بود :o
واقعا خیلی جالب هست!
یکی از همین دوستان که موافق فارم یاب هست توی بحث حراجی که ایتم ها زیاد بود خودشو نمود !
که باید حتما شیبه .com باشه و این حرفا!
ولی اینجا ...
اگه قراره مثل com باشه پس همه چیزش باید مثل اونجا باشه!
میخواین مولتی یه 500 تا گلد بگیره یه برنامه بنویسه فارم لیست رو هم بزنن!!!!
این جوری راحت تر میشه ها!!! تازه دیگه بات و این چیزا هم راه نمیوفته! خود مولتی داره میفروشه :))
عشق و حال دژکوب به سختی ها و شب زنده داریه!
یه دوستی هم گفتن وقت نداریم و درس و دانشگاه داریم!
کسی که وقت نداره یا دژکوب بازی نکنه یا قید غارت و تاپ رو بزنه و بشینه دف سازی کنه!!
باز هم میگم اگه میخواین مثل com پیش برید همه چیز رو مثل اونجا کنید!!!!!!
پ.ن فرشید:(
آره به اندازه الآن بد نمیشه
همه پلیرای خوب اسپید بیخیال بازی شدن سرور ۵۰۰ ثبتنام کردیم دیدیم رقابتی وجود نداره
همون ۴۰ نفری که بازی بلد بودن رقابت ایجاد میکردن
اینجور انگار رسما دلیلش این بوده پلیرای خوب رو بذارن کنار
واسه ۵۰۰ گلد خریدن ضرورتی نداره وقتی هر یه هفته واندر آپ میشه و به دفسازها هم گلد میرسه،کمترینشم که ۳۰۰تا هستو واسه فعال شدن فارمیاب کافی بود
دوست عزیز Ali بگم واست که
فعلا اینجا تعداد کسایی که با فارمیاب مخالفن 10 تا هم نمیشه
همه ملت یا کارمندن یا متاهل و یا دانشجو البته محصل هم داریم شما جزو هیچ کدوم نیستی که 24 ساعت بی کاری نمیشه که همه مثل شما باشن که اگه بخوای این جوری فکر کنی فقط خودتون 10 تا باید بازی کنید بقیه 990 نفر دف بکشن
تو این سایت همه دارن تلاش میکنن که راحت باشن کاربرا بعد شما داری میگی هیچ کس بازی نکنه همه بی کارا بازی کنن
همچین چیزی امکان نداره!!!!
کم داشتیم مثل شما کسیو که تنهایی 24 رو اکانت باشه
البته هر کس نظری داره نظر شما هم قابل احترام
والا منم کار دارم مغازه دارم روزی 6 ساعت هم وقت بازی ندارم!
ولی سرور ها خیلی نا متعادل هستن! همر ها خیلی سنگین تعدادشون هم بالا ولی دف اصلا نیست به اون نسبت!!!!!
باید حتما یه فکری به حالش بشه
هم باید نیرو سازی ناتار ها بیشتر بشه!
هم مقدار تولید منابعشون کمتر بشه
هم این فارم یاب ورداشته بشه
دقیقا بشه مثل .com
الان با فارم یاب همه با یه مقدار گلد میتونن همر دار بشن
من دیدم واس مولتی هاشون هم با فارم یاب همر کشیدن دف در کار نیست اصلا ...
و از همه مهم تر روش های تخیلی جدیدی اومده از هر ده همر میکشن
و واقعا هم داره جواب میده با این وضع ناتار ها تو 1 مین هم فارم لیستو اوکی میکنن!
منم نظرم رو میدم نظر شما هم واسم خیلی محترم هست
بازم میگم اگه میخواین مثل .com و .ir موفق باشیم باید مثل اونا عمل کنیم:)
پ.ن :( فرشید
حاجی اخه فارمیاب واسه همه هست
برداشتن فارمیاب فقط باعث میشه وقتمونو تلف کنیم
همینو بس
باعث میشه که ادد کردن فارم جای یه مین یه روز طول بکشه
اخه که چی بشه
واس همه نیست!
واس اونایی هست که گلد میگیرن!
ولی وقتی برداشته بشه واس همه برداشته میشه
دقیقا همین طول کشیدن فارم لیست باعث میشه هر اکانتی نتونه همر بکشه
و دیگه اون روش تخیلی از هر ده همر کشیدن هم جواب نمیده
در نتیجه سرور ها به یه تعادلی میرسه اما باز هم باید رو ناتار ها کار بشه اونارو هم اوکی کنن
پ.ن :( فرشید
اونی که پول نداره فارمیاب بگیره
پولشو خرج نکنه کلوپشم نگیره
دیگه همه میدونن تو این دژکوب هر کی گلد نداشته باشه برنده هم نمیشه بخصوص تو سرورای 1-3-5 ایکس
اگه تو این هم شک داری که معلومه پس بازی نکردی تا حالا
قرار نیست کسی که گلد خرج نمیکنه و فام لیست و فارم یاب نداره برنده بشه
همه میدونن نمیشه
مسئله اینه اونی که گلد خرج میکنه نباید انقدر فاصلش زیاد بشه بعد تموم شدن حمایت بتونه هرکی گلد خرج نکرده رو فارم کنه
اونی که گلد خرج نمیکنه باید بتونه بدون گلد هم تا آخر سرور دووم بیاره ولی الان با این همرها 10 روز هم دووم نمیاره.
من نمیدونم چرا اینقدر میترسید فارم شدن صفر شدن هم واسه تنوع خوبه:دی
کسی که نمیخواد خرج کنه نمیخواد مدعی تو 20 تای اول باشه
بازی براش مهم نیست پس فارم هم بشه واسش مهم نیست
میدونم خیلیا هستن که تفریحی بازی میکنن اما خیلی ها هم هستن که میخوان از تک تک زمانی که دارن استفاده کنن
اگه گرونه فارمیاب چرا واسه همه مجانی نشه چرا باید حذف بشه
داداش
شما دیگه فارمیاب مجانی کلوپ مجانی
مخوای ادمین یه چیزیم از جیب بهت بده دیگه
اینم حساب باید کرد که درامد هم دارن اینجا بالاخره سایت هم خرج داره
فارمیاب با لیست فارم فرق داره
من گفتم فارمیاب مجانی
البته کسی که پول نداره فرمیاب بگیره پس پوله لیست فارم هم نداره پس اگه مجانی هم بشه فرقی براش نداره
پس همون فارمیابو برگردونن با 200 سکه بهتره
حالا دیدی من درست میگم
شده دیگه اینقدر گفتید که محدود شد ما هم به چیز رفتیم
ولی من هنوز سر حرفم هستم کسی که بخواد خرج کنه چه 200گلد بخره چه 300 تا واسش فرقی نداره
کسی هم که نمیخواد بخره 100 تارو هم نمیخره پس فارمیاب واسش فرقی نداره واسش مهم نیست فارمیاب
چون لیست فارم هم نداره پس فارم میشه
شما هم اگه واقعا از ادد کردن فارم لذت میبری من سرور که شروع کردم میگم بیا واسه ما هم ادد کن
کجا سخت میشه
فقط وقت گیر تر میشه
اینا باهم خیلی فرق داره
منم از اولین پستی که اینجا گزاشتم دارم همینو میگم
وقت مارو دارید میگیرید با این کارتون
وقتی فارمیاب بدون محدودیت فعال باشه کلیه فارم ها فورا تخلیه میشه و همه غارت ها پوچ برمیگرده. (ما برای رفع این مشکل به اشتباه اومدیم تولید ناتار رو در سرورها زیاد کردیم که در سرورهای بعدی این اتفاق نخواهد افتاد و تولید ناتار طبق استاندارد سرعت بازی خواهد بود.)
حالا شما دوست داری 100 تا فارم با شعاع دور دهکدت رو غارت بفرستی و دست پر برگردند یا کل نقشه رو غارت کنی و نیروها دست خالی برگردند؟
متاسفانه شما در تحلیل هاتون حد توان تولید دهکده های ناتار و آبادی ها رو در نظر نمی گیرید. فکر میکنید که فارمیاب فقط واسه شما فعال میشه.
وقتی فارمیاب دست 200 تا پلیر سرور باشه عملا تمامی دهکده های ناتار با توجه به ظرفیت تولید کم در هفته های اول خالی از منابع خواهند شد. علاوه بر پوچ برگشتند نیروها مشکل دیگری که ایجاد میشه عدم توانایی ناتار در افزایش سطح ساختمان ها و منابع و رشد پا به پای سرور خواهد بود.
یعنی توان ناتار در هفته های اول گرفته شده و نمی تونه با توجه به نیاز سرور پاپ بزنه.
بله اگه هرچقدر غارت زده میشد و نیروها دست پر برمیگشتند داشتن فارمیاب بدون محدودیت کار رو راحت می کرد. اما در صورت استاندارد بودن تولید ناتار ها، فارمیاب بدون محدودیت ابزار بلااستفاده ای خواهد شد. و در سمت دیگر داستان ما می مانیم و پاسخ به 200 نامه ای در روز که چرا ناتارها منابع نمیدهند!!!
بازم فرقی نمیکنه ، خب طرف میره لیست ناتار هارو میاره ۲روزه از اول تا آخرش رو ادد میکنه ، فقط بجا اینکه تو ۱مین ادد کنه ، تو ۲روز ادد میکنه ، بعد ۲روز همون آش همون کاسه
خدایی هیچ فرقی نمیکنه
ما که از فارمیاب فقط واسه ناتار و آبادی استفاده نمیکنیم،اگه مشکل ناتار و آبادیه که فارمیاب رو واسه ادد کردن دهکده نامحدود بذارین،اگرچه بازم به نظرمن همین توجیهات رو واسه کسایی که به خالی بودن ناتار و آبادی میاوردین بهتر بود.خوب کسی که بلد باشه لیستشو جوری میسازه که دست پر بیان ،چون یه سری نحوه استفادشو بلد نیستن باید حذف شه؟یا بازی رو یادشون بدیم؟
کسایی که اعتراض به فارم شدن و همر سنگین بازیکنای دیگه دارن اکثریت کسایی هستن که انتظار دارن همر خود به خود ساخته شه یا میان ثبتنام میکنن میرن ۲ روز بعد آنلاین میشن،همین کسایی که به شما اعتراض دارن در جریان بازی به ما هم اعتراض میکنن و تا حدودی با این نحوه برخوردها آشنا هستیم.
چی شده ناتارها شروع کردن وحشیانه نیرو ساختن؟ ;)
salam man nazarm darmord farmyab in haste ba mahdoodiat bashe ama inke 100g babat cloop va 200g babat farmyab bedim zoore in farmyab ro hadaghal 100g ya 150g bekonin mamnoon misham
حذف شدن فارم یاب فقط پای یه مشت نرم افزار رو به سایت باز میکنه که بعضی هاشون هم فیک هستن برا هک کاربرا خلاصه یه چیز اوکی تو این سایت بود اونم دارن بر میدارن :دی
خلاصه هر جور حساب کردم نفهمیدم مشکلشون چیه :دی
از این به بعد بدون فارم یاب فقط یه ادم بیکار میخواد من بخوام بازی کنم سرور های جدید که فارم یابشون ناقص میرم یه افغانی میگیرم میارم پای سیستم ناتار ها رو از بالا تا پایین اضافه کنه :| (روش خوبیه همین الان به ذهنم رسید) :دی
u ke playere sabete tra hasti natunesti unghadri motefavet hammer besazi,che berese be yeki ke avalin serveresh bashe!
فارمیاب رو میشه فاصلشو از 20 به 50 ارتقا بدین؟
سلام
اینگه قیمتش ارزون شده خوبه
ولی اینکه نمیشه مرکز فارمیاب رو تغیر داد و حداکثر شعاعش هم 15 فکر نکنم جواب بده
وسط های سرو که همر ها جون میگیره و گندم خور زیاد میشه جواب نمیده یا هم که تولید ناتار هارو نجومی بکنین
مثل قبل میموند بهتر بود میشد همر های بزرگ کشید بیرون
تو سرور غیر اسپید مخصوصا" سرعت 1 اگه فارمیاب محدود باشه 100در100 استفاده از نرم افزار و بات رایج میشه!!!! مثل گذشته! امیدوارم تو سرور تیر ماه این مشکل نباشه چون واقعن حیفه!!!!!