فردا ساعت ٧ شب (١٩)
نمایش نسخه قابل چاپ
شمشیر زن قدرت حمله پیاده داره
شوالیه قدرت حمله سواره
حاسوس هم قدرت کمی حمله نا معلوم داره (انتظار میره پیاده باشه )
محافظ قدرت دفاع 65 تایی در برابر پیاده
و نیزه دار قدرت 60 تایی در برابر سواره داره
ما 2 تا دهکده داریم با دفاع 3900 (یکی پیاده ویکی سواره )
اولی 60تا محافظ داره
و دومی 65 تا نیزه دار
اگه جاسوس پیاده باشه به دهکده اول کمتر خسارت میزنه
اگه سواره باشه به دهکده دوم
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsim2....00U!b#d:#u,60U
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsim2....U!b#d:#r1u,65U
حرف شما هم درسته ، ولي خوب اگه بخوايم به سرعت و ... هم نگاه كنيم باز نتيجه مي شه كه پياده هست
يه سري دوستان مي گن هم پياده هست هم سواره كه چنين چيزي امكان پذير نيست
ولي خوب به نظر مي ياد خود دژکوب دوست داره پياده حسابش كنه ، چون هم تو دژکوب ٣ و هم ٤ تصويرش پياده هست و هم تو جدول گفته
هرچند كه همونطور كه شما لينك داديد قدرت هجوميش سواره حساب مي شه كه خوب مي شه صرف نظر كرد از اين قضيه چون كسي با جاسوس به جايي اتك نمي ده!
چيزي كه براي جاسوس بيشترين اهميت رو داره سرعتش هست كه سرعت جاسوس در حد پياده هست
رتبه کاربر بیشتر به چه عاملی بستگی داره
افتخارات کاربر بر اساس ایمیل وی جستجو می گردد.
رتبه کاربر بر اساس افتخارات و مدال های کسب کرده محاسبه می گردد.
رنک بندی در حال حاضر هر روز یکبار صورت می پذیرد.
امتیاز مدال ها در سرور 1 (نرمال) 100 برابر سرور 1000 می باشد.
به طور مثال کسب مدال طلای مهاجم هفته 100 برابر کسب این مدال در سرور 1000 امتیاز برای رنک کاربر به ارمغان می آورد.
در سایر اسپید ها این نسبت متفاوت است به طور مثال در سرور 3 میزان امتیاز 80 برابر سرور 1000 می باشد.
این ضرایب ممکن است در آینده تغییر یابد.
اطلاعات بيشتر : http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=461
چرا 100 امروز ران نشد یا باید منتظر بمونیم 50 تمام بشه که سرور شلوغ بشه
سلام ایا از تاریخ سزوز نرمال بعدی مثل همین سرور f1 اطلاعی دارید با تشکر
وقتی که همه ساختمانها به 20 رسیدن
بعدش باید چکار میکردم
لطفا واضح پاسخ دهید
دوست عزیز دژکوب ساختمان سازی نیست , هر ساختمان کاربرد خودشو داره و وقتی به سطح نهایی خود میره از اون استفاده و یا بهره برداری کامل میشه و بعضی وقتها هم که به 20 رسید تخریب میشه ؛ مونده به سبک بازی افراد !
مثلا" دارالفنون که 20 شد و همه تحقیق هاشو انجام دایم تخریب میکنیم که فضای بیشتری داشته باشیم که اکثر تو پایتخت ها ونان کپ ها این کارو میکنن تا بشه انبار یا هر چیزی که مورد نیاز هست ساخت .
حالا شما همه چیز رو بیست کردی بشین استفاده بکن و ده جدید بزن ارتقاع بده و همر بساز ...
هر ساختمانی که به سطح 20 رسید اگر تخریب شود کارایی اش از بین میرود؟
سلام به همه
این سوال شما بارها بحث و پاسخ داده شده همین تایپیک 5-6 صفحه قبل ببینی هم مطالب دیگه یاد میگیری هم اون که پرسیدی:)
سلام
چگونه می توانیم بجنگیم؟
یه زمانی تو دژکوب (یه سال پیش) می شد همه ی سربازایی که داشتن تو سربازخونه تولید می شدن رو با گلد یه جا تربیت کرد.الان چی؟
مثلا توی سرور 1000 تا 2 روز باید صبر می کردی همه ی اون سربازا بیان ولی با گلد توی یه لحظه همشون یه جا میومدن
سرور1000 همچین امکانی نداره
فقط میتونی نیرو هایی که داری تربیت میکنی رو از بین ببری منابعی که مصرف کردی بر نمیگرده
100 گلد میدی نیرو می پره
فایل پیوست 772
فکر کنم داشته باشه اگه باشه هم از بین میبره
اگه تو حمله هدفگیری منجنیق رو بذاریم رو واندر بعد که لانچ شد بریم جشن بگیریم تاثیری داره یا ن از اساتید کسی اینکار رو کرده
سلام. من قفس دارم. برای گرفتن حیوانات باید چکاکنم؟ باقهرمانم حمله کنم بهشون؟ همراه قهرمانم سرباز باشه میشه؟ حیوونا قوین قهرمانم نمیمیره؟ لفطا با جزییات توضیح بدین. تشکر
دهکده های ناتار میتونن به ما حمله کنن؟ میشه نابودشون کرد؟ معمولا برا حمله به یک دهکده سی نفره ناتار چقدر نیرو لازمه؟
ناتار به کسی حمله نمیکنه
مگر اینکه شما تو منطقه خاکستری نقشه دهکده جدیدی احداث کنید
ناتارهایی که تو نقشه هستن از اول سرور شروع به تولید نیرو میکنن
ولی نیرو سازیشون خیلی کمه
اکثرشون نیرو ندارن یا اگه داشته باشن خیلی کمه
چون مرتب ازشون غارت میزنن
واسه همین هم نیروی زیادی توشون جمع نمیشه
البته بجز دهکده های ww
سلام به همه
نباید اینجوری باشه و جایزه کاردان رو هر دهی بخوایی میتونی بگیری. مگه جدیدا اینجور شده باشه. حالا ایندفه هیرو رو بفرست اونجا که میخوایی جایزه بگیری و تو همون ده باش و جایزه رو دریافت کن ببیننقل قول:
جایزه کاردان به دهکده دوم نرفت
سلام
من می خواستم جایزه ده جدید کاردان رو در ده دوم استفاده کنم که ده دوم رو انتخاب کردم ولی جایزش رفت انبار ده اول
منو باش که لول انبار ده دوم رو 2 کردم ( منابع الکی حیف شد )
بله درسته... هر دهی که بخوای میگیری،به قهرمانم ربطی نداره. چندساعت پیش تو ده سوم دریافت جایزه رو زدم 20 ک منبع بهم داد. فقط یه سوالی که تو ذهنمه اینه که اگه وقتی میخواد فقط از یه منبع به صورت تصادفی بده چرا همیشه ازونی که کم تر داری میده،شاید تو آهنت کمه ولی گندم بیشتر لازمته. مال من که هر دفه اینطور شده و ازاون منبعی که کم تر دارم بهم داده . نمیدونم شانسیه یا کلا اینطوریه
چگونه دهکده های ناتار دارای کتیبه را کتیبه شان را بدست آوریم
برای داشتن کتیبه نیاز به خزانه داری برای کتیبه های کوچک خزانه سطح 10 و برای بزرگ و منحصر سطح 20
برای زدن کتیبه از ناتار شما نیاز به یه همر داری یعنی نیروی هجومی بالا که تو یه دهکده ا ت ساختی
اول باید مطمئن بشی که همرت قدرت کافی برای حمله به دهکده ناتار رو داره (این رو میتونی از لیدرها یا بازیکنای با تجربه سرور بپرسی)
همراه با همرت باید کاتا (منجنیق)+قهرمان رو هم بفرستی البته هم میتونی هر 3 تا رو با هم تو یه موج حمله بفرستی یا جداگانه تو موجهای مختلف اما چونکه بازیکنان دیگه ای هم به سمت کتیبه مورد نظر شما حرکت کردن پس بهتره برای افزایش سرعت لشگریان چکمه جنگجو رو بدی قهرمان
در کل همونجور که خود سایت هم بهش اشاره کرده باید کل نیرو های ناتار رو بکشی با منجنیق خزانه رو تخریب کنی و قهرمان هم باید در حمله زنده بمونه تا بتونه کتیبه رو برداره (سعی کردم کوتاه و روان بگم باز دوستان دیگه میان کامل تر میگن )
سلام
بله به این روش هم قابل انجام هست
اما همونجوری که دوستمون گفت به صرفه نیست به جز در یک صورت :
بازیکن یه کتیبه بزرگ یا منحصر داشته باشه و بازی بهش این اجازه رو نمیده که کتیبه بزرگ یا منحصر دیگه ای رو با قهرمان بزنه
در اینصورت پلیر میاد دهکده ناتار رو چیف میکنه اما کتیبه فعال نمیشه و تنها همون کتیبه اول فعال هست
دوستان اگه اشتباه گفتم اصلاح کنن چون خودم تا به حال این مورد رو تجربه نکردم ;)