دانیال جان رید اون اکانت ها از پوش مولتی بوده
الان دارید آباده رو آزاد میکنید میزارید تو رید آباده رو میگیرید
دیگه به دلایلی استاپ شده بوده چه صیغه ای هست
نمایش نسخه قابل چاپ
والا معمولا شما اهل دور زدن قوانین و هک کردن اکانت ها و اینجور چیزا هستید و این کارا رو خوب بلدید.
سرور ۲۵ رو هنوز یادمون نرفته که شخص شما چه کردی ...
پ ن : خیلی جالبه ، عکس میزارن که تو حمایت ببینید اینا تاپ نیستن پس ما پاکیم اینا کثیف ، میگم داداش اشتباه زدی ما تاپیم باز میگن نه شما فلان کارو کردین، خودت به صحبت ها نگاه کن ببین خندت نمی*گیره؟
دانیال جان سرور 25 ایکس مشخصه فرومش هم معلوم هست کی کتیبه خرید کی اکانت خرید کی ایمیلش برای کتیبه بن شد کی همر کوبوند تو در و دیوار
بعد برادر من الان بحثت اینه پوش نمیگیره شمال غرب!!! راه دور زدنش رو هم بهت گفتم همرهاتون هم بعلت خاصی استاپ نشده بود دقیقا پوش از اکانتهای مولتی قطع شده بود
خوش باشی
من نمی*فهمم مجبوری حرفی بزنی که بعد باز خودت بیای نقضش کنید؟ دقیقا چن چندی با خودت؟
پسر گل بشین سر جات بازیتو بکن
مانی جان بیخیال فرار به جلو برا تو ساخته شده اصلا
تو خوبی
- - - Updated - - -
یه سوال
دقیقا چطور میشه اکانت رونین تو تاپ مهاجم نیست و این میزان غارت داره؟! کجارو داره میزنه؟؟
ممنون میشم رفقای مخالف مولتی بازی و معترض به این کارها تا همین چند دقیقه پیش، حالا بیان و نظرشون رو در مورد سوال بنده بدن (که البته شک دارم به نیت ها.**..)فایل پیوست 3199
بحث عوض نکن چند تا مولتی داری مولتی هانتر اینارو بن کن دیگه تازه اگر رونیی هم میزنه اونم بن کن
زیباداشت از زیرش در میرفت خخخخخخخخ
همرهاشون به دلیل حمایت استپ نشده فقط به خاطر حال نداشتن و خسته بودن استراحت کردن همین باور کنید خخخخخخ
با سلام خدمت دوستان امیدوارم دژکوب بهتون خوش بگزره به نظر من مولتی یه تعریفی داره اونم اینکه اکانتی بدون پلیر اصلی و با ای پی مشترک باشه متاسفانه ملاک پلیر خوب تو تاپ تن بودن شده در صورتیکه یکی از ملاک ها میتونه تو تاپ تن بودن باشه که اونم به شرطه ها و شروط ها هست اینکه پلیر در مقابل غارتی که انجام میده چقدر لاست میده؟ ایا ترکیب همرش درست هست ؟ اصلا مختصات هایی که دهایی که زده به درد پلن میخوره چقدر اصول دفاعی رو برای دفاع از این همر رعایت کرده ؟ اصلا زیر ساختهای بلند کردن همرش رو داره یا صرفا همرش رو فقط میتونه تو رید بزاره ؟ شاهد هستیم که اکثرا تاپ تن های غارت تو نقاط مختلف ساید و بدتر از اون مپ ده میزنند تا غارتشون بالا بره اینجور پلیرها وجودشون برای هر سایدی به نظر من مضر هم هست پس باید این تفکر که هر کس تو تاپ تن هست پلیر خوبیه رو اصلاح کرد .گاهی میشه منه پلیر در راستای کار تیمی کپم رو در اختیار واندر زن ساید قرار میدم خوب این که از مولتی هانتر انتظار داشته باشیم بیاد به دلیل پوش بن کنه خواسته غیر منطقی هست. خودتون رو بزارید جای مولتی هانتر باید برای سرور بعدی یه تعریف منطقی از مولتی بشه و اول سرور در غالب نامه قوانین به طور کامل برای پلیرها ارسال بشه ببخشید اگر به این تایپیک مطلب ربط نداره
عجب
دوست عزیز باییه کپ که این همه رید نمیشه زد دیگه تابلو هست
ببین هچ فرقی نداره تو 10نفر بیاری برات مواتی بکشن کپ اپ کنن بدن بهت برن یا بندازه رو وی پی اس برات بکشه مولتی مولتی هست تازه این بشتر نامردیه چون طرف تیم نداره نمیتونه مولتی بسازه ولی توی وی پی اس همه میتونن بسازن
من چه با مولتی چع بدون مولتی باجفتش بازی میکنیم ولی بیاین خودمون گول نزنیم
بامحدودیت اکانت10کی هست نهایت ریدت 30 الی 40 ملیونه نه 600ملیون راحت میتونید رید ساعتی طرف در بیاری خخخخ
سلام
جهت بی روح نبودن فروم
فایل پیوست 3200
تشکر از آقایان سعید و بابک و مانی
واقعا زیباست
امید جان اکانت pado
تو جنوب غرب همرش خورد شده رو واندر شمال غرب برای کلین رمزش رو زدن
جدا از اون که برخوردی که با اون ویرایش شد که اینکار رو انجام داده باید بشه
دقیقا مثل سرور 25 ایکس که همرهای توی راه رو برگشت دادید
اینجا هم همینکار رو بکنید تا هم تیر این ویرایش شد به سنگ بخوره
شاهد وحدت رویه در برخورد با تیم ها باشیم
جسارت نباشه به پلیرهای خوبمون. وظیفه اکانت رعایت قوانین وحفظ پسورده و اگه تا قبل این ما دخالت کردیم اشتباه بوده. این کار یه جوری دخالت در روند بازی هست که از حیطه وظایف مولتی هانتر و مدیریت سرورها خارجه.
علتش هم مشخصه فردا اتفاق مشابه ای میوفته و شرایط طوری میشه که امکان دخالت ما نیست یا حتی اتفاقی میوفته که جبران پذیر نیست و به خاطر دخالت الان اون موقع توقع میشه که باز دخالت کنیم و این روند همینطور ادامه پیدا میکنه و کلا ما کارمون میشه نیرو بک دادن و جبران کردن خسارت. آخرشم همون اکانتی که نیروشو بک دادیم از همه بیشتر بهمون فحش میده. پس اجازه بدید این اتفاق تجربه ای باشه برای بقیه اکانت ها که در نگه داری پسورد دقت کنن.
مساله اینه امید جان این کار رو تو سرور 5 ایکس برای تیم رقیب کردید
به ما رسید گفتید نمیکنیم
سرور 25 ایکس هم انجام دادید
الان دوباره میگید نمیشه
من تشکر میکنم از این برخوردی که کاملا عادلانه هست
عاقل را اشارتی کافی است
قبل از این هم نوشتم
تو فروم انتقادات اتفاقا باید بک شه برای همه طرف ها که طرف بدونه انجام این کار بی فایده است
نه اینکه دوباره این کار رو تکرار کنه با خیال راحت !!!!!
مشکل از خودیاتونه اکانت lenovo هر کی بود طرف ویرایش شدفایل پیوست 3201
فایل پیوست 3202
بنده به عنوان یه فرد کاملا بی طرف با بک دادن سرور و همر به خاطر خرابکاری به شدت مخالفم و با صحبت های مدیریت موافقم این نمیشه که هرکی خواست پسوورد اکانتشو 123 بذاره بعد که همرش پر شد بیاد درخواست بک دادنشو بده!شما پسوورد اپ بانکیتم لو بره حسابتو خالی میکنن پسوورد ایمیلتم لو بره میتونن خرابکاری کنن و کل گوشیتو زیرو رو کنن آیا میتونید در مقابل اونا هم درخواست بک دادن پول و اطلاعاتتونو بکنید ؟پس اینجا هم همینه وظیفه ی حفاظت از امنیت اکانت و پسوورد تو هرجای دنیا و هرسایت و اپی به عهده کاربر هست والسلام.
پ.ن:والا شاید فردا پس فردا ما هم پس اکانت شاخ ساید رقیبو پیدا کردیم همرشو فرستادیم کپ ناتار چرا باید بک شه همرش ؟ همین خودش یه پلنه که از چیف همر هم بیشتر حال میده!
پ.ن2:منظورم با شخص خاصی نیس و اینو کلی به عنوان یه بی طرف عرض کردم.
پ.ن3:پ.ن1 شوخی بود تیم ما بچه سال و چند پدر نیستیم بخوایم از این حرکتا بزنیم(قابل توجه اونایی که از این حرکتا میزنن)
فایل پیوست 3203
فایل پیوست 3204
حالا بماند که انبارا هم صفره!!
از اول سرور با اکانت lenovo در ارتباط بودم تو خود بازی چند بار بهش گفتم نیروها گندم خورش زیاده یک پلنی بچینیم یکیو باهاش از ساید رقیب بزنیم گفت همرت خوبه بذاریم باشه بع عنوان واندر زن استفاده کنیم
حالا پری روز گفت ارتباط باهات یکم سخته منم پسورد اکانتو دادم خودش میگفت لیدرمو برای اکانت مشکلی پیش نمیاد شبش اومده همین دست گلا رو گذاشته!!
البته اینکه اشتباه از خودمه رو قبول دارم و برای همینم از مولتی درخواستی بابت اینکه نیرو رو بک بده یا کاری کنه نداشتم آخر سر هم 70 80 کی نیرو برام مونده بود میتونستم اکانتشو که دو قدمیم بود صفر کنم ولی مثل خودشون نیستم سرو سرعت پایین باید با انصاف بازی کرد حتی جلو تیم رقیب !!
سلام دوباره
این جا بازار تحلیل اصلا گرم نیست
دوستان 4 تا عکس بزارید دیگه تایم کتیبه هست
اولیشم الان اگر حال داشتهباشم میزارم
در مورد این قانون
۱- جمع کسیری از بازیکنان چه در یک*ساید چه ۴ ساید
باید بگم هیچ ربطی به تعداد بالا نداره چون بازی معنا نداره اصلا همه پسورد هارو میدیم به هم بعد هی همر میزنیم هی مولتی بک بده :dddd:
خوب خدا رو شکر یه سری منتظرن دوست عزیزمون بیان یه صحبتی بکنن بدون اینکه در جریان باشن بدو بدو لایک کنن
تنور لایک داغه یه لایک هم به ما بدین
اقا امید
مشکل بک دادن یا بک ندادن مسئله نیست
اینکه در مواجهه با یک مشکل مشترک در سرورهای متقاوت تصمیمات متفاوت گرفته میشه این شبهه رو ایجاد کرده که دوستان هوای تیم خاصی رو دارن
سوال partizan کاملا واضحه که متاسفانه شما طفره رفتین از پاسخ بهش
ایا تو سرور 25 فینال یا تو سرور 5 ایکس همرهایی که جلوی تیم ان ای بازی میکردن رو بک دادین تو راه بودن یا خیر؟
ایا قوانین اون سرور ها با قوانین این سرور متفاوت هست؟
اونجا پسوورد لو بره ایراد نداره مولتی هانتر اجازه دست بردن تو بازی رو داره اینجا نداره؟
مطمئنا این کثافت کاریا تو خیلی از سرورا که تیم پر اوازه پرشین توش بازی میکنه بوده و هست
نشونش بن شدن ایمیل salt بوده
ما هم بهش عادت کردیم
اما نمیشه یه بوم داشته باشیم دو هوا
این صحبت های ما رو هم به دل نگیرین ما دلسوز هستیم
بدیارو میگیم نمیشه از خوبیا گذشت
بهترین کاری که تو این سرور انجام شد بستن ایمیل تو هفته اول بازی بود که جلوی خرید و فروش اکانتها رو تا 80 درصد گرفت
مبارزه با مولتی بازی هم عالی انچام شد مولتی هانتر دست مریزاد داره
قوانین دیگه ای هم میشه به کار بست تا سرورهارو پاک تر و بهتر ازین کرد فقط یه همیت لازم داره که در تیم مدیریتی هست
فقط نمیدونم چرا عملیش نمیکنن
پاسخ واضح داده شد. اگه قبلا تصمیمی گرفته شده از سر دلسوزی بوده و نه هواداری تیم خاص.
سرور 25 رو یادمه دو بار حملات درجریان بک داده شد نه یه بار و هر بار هم از یه تیم بود.اکانت salt هم راه جلو پاش گذاشتیم که ایمیلش مسدود نشه و راهش هم جلب رضایت اکانتهایی بود که توش خرابکاری کرده. خودشون فرصت داشتند اما هیچ تلاشی نکردند.
خوب جناب partizian اومدن از یه بار بک دادن حملات تیم رقیب صحبت کردند ولی نگفتن که از تیم متحد خودشون (اکانت های ساید sw) هم یه بار حملات در جریان بک داده شد.
ای کاش گاهی دلسوزی برای ما هم میشد که همیشه قربانی و مظلوم واقع شدیم
دلسوزی بابت وقتمون هزینمون و اعصاب خوردی که ایجاد میشه
همین اکانت black یا pado نمونش!
در هر حال گذشته و کاری نمیشه کرد
ما همیشه تیم مدیریت و مولتی هانتری رو ساپورت کردیم حتی اگر اشتباه کردن یا به ضرر ما کاری کردن
این روند هم ادامه پیدا خواهد کرد
من تنها حرفی که در مورد این موضوع دارم اینه که وقتی چند بار بک دادن تروپ اکانتی انجام بگیره دست اینجور افراد از این موضوع کنده میشه و هیچ لیدری زیر سوال نمیره با اینه پیام فونیکس خیلی جاها میتونست حرکتی برعلیه تیم حریف بزنه انجام نداد که جای تشکر داره ولی چنین پلیرهایی که توی تیم خوب و منسجم پرشین وجود دارن و بازی رو به حاشیه میکشن باید برخورد کرد ولی باید گفت که در تیم پرشین بازیکنای قابل احترام زیادی هم وجود دارن ولی متاسفانه لیدر خوبی که چنین کارایی رو حمایت نکنه وجود نداره
20 تا سرور هست ما حداقل داریم سه ایکس بازی میکنیم
بر چه اساسی امیدجان دف کتیبه ها دو برابر سرورهای قبلیه !!
اون از رشد ناتار و زاد و ولد نیروها اینم از دف تو کتیبه سرورت فیکس نیست برادر من
سلام دوستان عزیز
این امار نیرو برای کتیبه ها خیلی زیاده
یه فکری کنید نیرو ها داره میره تو دیوار
چرا خبر نمیدین بفهمیم چیکار میکنیم
نترس حالا که کل سرور گذاشت رو حذف خنده یادت میره :ddd:
این امار کم نیرو نیست
نزدیک به 150k دف داره شایدم بیشتر برای یه کتیبه کوچک چه خبره ؟ این امار
تا جایی که یادم میاد نیروهای نانار بر اساس تعداد نیروهای همرهای سرور بود قبلا " البته اگه اشتباه نکنم ! اگه اینجوری باشه بازم تقصیر همرسازای سروره !
اگه 150 کیلو دف هست شک نکن همرای بالای 300 کیلو داریم توی سرور :khaak: خب ناتارم از دهکده هاش محافظت میکنه , مفتی کتیبه به کسی نمیده ;)
مثلا دارم از حقوق مردم مظلوم ناتار حمایت میکنم
سلام دوستان ما هرچی بر ضد سرور بگیم پیاممونو حذف میکنن اگر ما برای خومون ارزش قائل باشیم و بزاریم روی حذف ادمین به این مشکل بررسی میکنه وقتی مثل ملتی هستیم که فقط میگیم انجام میدیم ولی بخاطر وقت و پولی که خرج کردیم ساکت باشیم باید هرچی یک نفر بگه بگیم چشم .... هیچ بهانه ای پذیرفته نیست که بمونم با این وضعیت بازی کنم وقت و پول بیشتری مصرف کنم پس بهتره با شخصیتانه بزارم روی حذف با رفتن من چیزی عوض نمیشه ولی با رفتن امثال ما یه عده از این کثیف بازی و دلایل غیر موجهشون نمیتونن دفاع کنن یکبار هم که شده دوست و دشمن این حرکت رو انجام بدین مطمئن باشین چنین موضوعی پیش نمیاد (هیچ سروری در جهان وجود نداره که میزان دفاع ناتار رو با همر سرور بسنجه این یه تحلیل مسخرست) پس آخر سرور از هر اکانتی یه همر بخوره به واندر 50میل دف که هیچی به هیچی پس وقت الکی نزارین وستای عزیز منم رفتم روی حذف
من که سرورو ول کردم اکانتو دادم بچه ها چندتا کتیبه برداشتن :d
انتظار داشتم مثل قدیم خوش بگذره..زیاد حال نداد :)
اینم باشه یادگاری
فایل پیوست 3206
سلام خسته نباشید به همگی مخصوصا کتیبه جمع کنا
همونطور که اطلاع دارین وضعیت کتیبه ها خیلی بد بود
فایل پیوست 3210
این میزان دف کتیبه بزرگ هست ! همر من 20% هجوم هیرو و 25% هجوم شیپور ناتار داشت ! تلفات رو ببینید!
عملا جذابیت از بازی گرفته شد و همر جنگی ها از بین رفتن !!! و حتی یسری همر واندر زن هم این وسط فدا شد!
تا جایی که من اطلاع دارم ، میزان دفاع کتیبه باید متناسب با میزان هجومی کل سرور در نظر گرفته شه ، ولی اینی که ما دیدیم ، میانگین 20 تا همر اول سرور بود
این همه زحمت کشیده شده و برنامه ریزی شده واسه تک تک زمان بازی ، ولی با این کار همش به باد رفت !
واندر رو ما با 90ک گرز و 16-17ک tk کلین کردیم ، اصولا با 60ک گرز و 15ک tk کتیبه های یونیک باید بلند میشد ، ولی دقیقا 2 برابر این میزان همر لازم بود برای کلین کردنش
نمیدونم والا چی بگم .....
سلام به همه دوستان
امروز یه اتفاق خیلی عجیب افتاد کتیبه احمق بعد کلی چیف کردن جنگ نشد واتک امد روش و ما جا به جا کردیم هنوزم جنگ نشده
بعد اون فیدر ما ساعت ۱۰ صبح چیف شد بعدش ما هر کاری کردیم نتونستیم پس بگیریم هر چی زدیم دیواریم شدیم برگ هامون در حال ریختن بودن که این به این سرعت دف از کجا رسید براش که ما که دهامون چسب هم نتونستیم ده چیف بک کنیم تو همین فکر هابودیم که ساعت ۱ نیم یه دفعه از همون ده ۱۸۵ تا شوالیه ده ما رو غارت کرد و دباره پاییز شد که چطور میشه این دهکده با این سرعت اصلا بتونه اصطبل ۲۰ کنه یعنی از ثانیه اول چیف ده اگر با اصطبل ۲۰ کلاه خود شوالیه گول میساخت تازه ساعت ۴ بعد ظهر می شد ۱۸۲ تادونه بعد این که داستان فهمیده شد جالب این جا بود که امدن گزارش مهای مارو پاک کردن ازاون جایی که چند تا باگ بود من هی گفتم اینا گردن نگرفتم اینسری اسکرین شات گرفتم جالبیش اینجاست که هر ۴ دقیق من جاسوسی زدم از طرف ولی هیچ شوالیه گول ونیرویی نبوده ولی جلوتر از اتک ما بهش دف میرسیده وشوالیه اسکرین همش موجود الن باگوشی هستم رفتم خونه عکس هارو میزارم
تا حل نشدن مشکل اکانت موناکو بازی هیچ کاری نمیکنه و اگر رسیدیگی نسه ما حذف میکنیم به جا ی پاک کردن گزارش بیا مشکل حل کن