من یه پست اینجا گذاشتم راجع به مشکلی که برای من پیش اومده بود تو بازی حلش که نکردن پست منم پاک کردن
یه مثل هست میگه
بهترین راه حل مساله پاک کردن صورت مساله هست
اینجا دقیقا همین کارو انجام میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه پست اینجا گذاشتم راجع به مشکلی که برای من پیش اومده بود تو بازی حلش که نکردن پست منم پاک کردن
یه مثل هست میگه
بهترین راه حل مساله پاک کردن صورت مساله هست
اینجا دقیقا همین کارو انجام میدن
نه داداش وقتی مولتی دوساعت دیر جواب میده حالا اومدیم من در داشتم تلفات میدادم باید چیکار کنم این که درست نیست اینجا پاک کنن صورت مساله رو اونجام بیاد بگه از کروم استفاده کن این که نشد قبلا گفتم من به خاطر یه سری مسائل نمیتونم از کروم استفاده کنم یکی دو دفعه هم استفاده کردم کلی به مشکل بر خوردم باید چیکار کنم خب دلیلش هرچی هست از مرورگر من نیست مشکل از طرف شماست
اگه مشکل از سمت ما بود باید یه نفر دیگه هم این مشکل رو میداشت. یا وقتی مولتی هانتر ما تست کرد باز هم خطا میداد. پس مشکل از مرورگر شماست. عرض شد که از کروم استفاده کنید. اصلا شاید مشکل از مرورگر هم نباشه و از بی دقتی شما باشه.
در مورد ساعت پاسخگویی هم به نظر دو ساعت زمان معقولی برای پاسخگوییه. ما که تو دات کام نامه میزنیم 24 ساعت بعد جواب میدن!
سلام مجدد.
میبخشین سینه خیز وارد بحث گذشته میشم. اما بد نیست یک موضوع رو اشاره کنم. این مورد بنا به دلایل مختلف پیش میاد که 95درصد اون بخاطر خود پلیر هستش و کمتر از 5 در بخاطر نت و داستان مزخرفش. که به این کاری نداریم.
پس این مشکل اکثرا بخاطر خود پلیر هستش و بنظر بنده و با تجربه ناچیزم عرض کنم که تا اونجا که من میدونم بهیچ عنوان مشترک شدن ای پی نمیتونه بخاطر مشکل سرور و یا اسکریپ و برنامه دژکوب باشه. این برنامه و هاستینگ و افزونه های مربوطه شون اشتباه ندارن اصلااااا (یا من اطلاع ندارم جدیدا دارن. دی) !
اما تنظیمات مدیریتی و ویرایشات مختلف برنامه نویسی چرا !!!
یعنی وقتی میگه ای پی مشترکه شک نکن مشترکه:o. حالا چجو مشترک شده بنا بدلایل زیادی میتونه باشه(از جمله نت و شبکه و ...) که بازم دلیل مهمش اینه که اگر سرور شما رو مولتی اعلام کرد حتما با رمز وارد اکانت دیگه هم شدی و یا رمز دادی به یکی که اون وارد اکانت شما شده و همچنین وارد اک دیگه ای هم شده.
و جالب اینجاست اون طرفی که با رمز وارد اک شما میشه و امکان داره به اکهای دیگه ای هم بره با رمز، که خود شما شاید اصلا به اونها وارد نشدی و نمیشناسی.
اما اونا هم با شما هم ای پی میشن.:D
اگر اشتبه میکنم و جدیدا تغییر کرده ممنون میشم بفرمایین.
اضافه کنم مشکل از مرورگر هم نمیتونه باشه. خواستین مطمئن شین تنظیمات مرورگر رو به حالت پیشفرض برگردونید و دیگه خیلی خواستین جدیتر عمل کنین افزونه های مرتبط با نت و مرورگرتون رو دیسیبل کنین. حالا امتحان کنین.