امید نرم افزار های بیشتر برای نوشتن هست تا کی میخواین ببندین؟
سایت خودش خودش مشکل این مساله رو داشت که برداشتینش و فارم یابش رو محدود کردین.
اون فارم یاب هم خیلی جای بحث داشت که محدود شد تفلی :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام تلاشتو بکنید. شما ضربه بدی دیروز خوردید و اگه اینطوری خودتون رو خالی نکنید ممکنه به جامعه آسیب برسونید.
ما درکتون می کنیم.
شما با نرم افزار سعی در تقلب در سرور داشتید که یه اکانت با جمعیت صفر اومده صافتون کرده. باز اگه سالم بازی میکردید اینقدر حالتون گرفته نمیشد.
من به شما حق میدم.
منطق اینه کسی که تخلف کرده بازداشت باشه با حمایت تا معلوم بشه بی گناه یا گناه کار همین.
اگه گناه کار بود همینجوری بازداشت کنید همه چیفش کنن ولی بی گناه بود که نباید اکانتش به فنا بره.
سایت رو دارین با دات کام تطبیق میدین این یه امتیاز منفی براش خلاصه با ادمین های دیگه یه کم دربارش حرف بزنید هر تخلفی حکمش اعدام نیست
اشتباه شما همینجاست که فکر میکنید ما رو گزارشات کسی رو مسدود میکنیم. ما تا جرم ثابت نشه و مدرک نداشته باشیم کسی رو مسدود نمی کنیم.
تنها حالتی که ممکنه به ضرر کاربر باشه اینه که اکانتش هک شده باشه. در این صورت هم اکانتش مسدود بشه بهتر از اینه که نیروهاشو بزنن به ناتار.
کسی که هک میشه سریع نیروهاشو میزنن به ناتار مثل اکانت خودم یا اکانت تیتان سرورa5(رنک 1و2 سرور) که بازداشت بشه دهکده هاش رو میان چیف میکنن تیتان از رنک 1اومد الان رنک بالای 100ولی هنوز 1هجومیه :دی
امید جان اشتباه پیش میاد یه سری قربانی میشن.
اصلا یه سوال:
کسی که جرمی انجام میده رو اگه بگیرنش تو دنیای وافعی بعد چند روز به یه گوشه ی خیابون ببندش تا زمان دادگاهش ایا سنگ رو سنگ بند میشه؟ :دی
مثال بهتر از این نمیشد زد دیگه :دی
به خدا دژکوب مهربون تره :دی
دنیای واقعی هم گرگش بیشتر هم رایدرش :دی
اره جای سو استفاده داره طرف میاد به اکانت خودشون یا نه به مولتیه انتر فحش میده بازداشت بشه که نزننش.
یا طرف کتیبه داره این کارو میکنه که کتیبه رو نبرن.
حرفتون کاملا درست ولی مولتی هانتر هر لحطه که جواب پلیر بازداشت شده رو نمیده.
حرف من الان اینه طرف رو اولش با حمایت بازداشت کنن با مولتی هانترمشکلش رو حل کنه اگه مولتی هانتر دید داره سواستفاده میکنه ای گناهکار باز از همون روش بازداشت خودتون استفاده بشه ملت زنده زنده بخورنش :دی
خلاصش اینه میشه بازداشت رو 2تا پروسه کرد:
1.یه زمان محدود با حمایت تا برسی بشه کارش
2.همون حبس ابد خودتون بدون حمایت که خورده میشه طرف :دی
حداقلش اینو که میشه انجام داد
شاید این روش در ir قدیم جواب میداد چون پلیر ها به هم و به مدیر اعتماد بیشتری داشتند. اما نمی دونم این سایت های دژکوب که مثل قارچ زیاد شده یا سایر بازی های آنلاین با پلیرهاش چه کار کرده که کافیه یکی بره تو حمایت میان فحش زیر رو روی سرور رو میکشن :
* اوه آره مولتی هانتر دستش با اینا تو یه کاسه است.
* مولتی هانتر اینو برد تو حمایت خبر دارم مسدود نیست داره منابع آپ میکنه جمعیتش هم زیاد شده غارت هاشم
داره میره بالا!
* آقا درسته میگن اگه پول بدیم میریم تو حمایت؟ می تونیم به بقیه هم بعدش فحش بدیم؟
فلان و فیسار....