جوابی مختصر و مفید = : ))
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم نوبی بهت گفته غارتگر بودن یعنی بازیکن بودن؟غارتگر بودن یا از پوش هست یا از وقت گذاشتن زیاد برای فارم لیست زدن.
اکانتی که غارتگر باشه و همیشه تو تاپ فقط خودشو تارگت میکنه.(زیاد به این سرورا توجه نکن اگه پلیر به اندازه کافی داشت معنی تارگت شدن درک میکردی)
کسی نیاد بگه غارتگر خوبه یا فلان.نشون به اون نشون اکانت من بیگ سرور بود تو اون تایم نه غارت خاصی نه چیزی.شما با غارت خیلی بازم عقب بودید.
کافیه یاد بگیری چجوری از منابع استفاده کنی و فقط هم 2و3 هفته اول نیاز به غارت داره یه اکانت.یاد میگیری بعد ها دهی بزنی که تولید 2تا دهکده حداقل بهت بده(15 گندمی با تولید 100%)خیلی تاثیر داره.
میخوای پیامهایی که دیروز با یکی از بچه ها میحرفیدم بذارم که گفتم صاف تو دیوار این اتک علی اگه نباشه دیگه باید طرف مقابل خیلی...باشه.
بازی علی هم خوبه اونهایی که دیدن قبولش دارن شما خودت مجهولی پس تایید شما تاثیری نداره.اگه هم اونجوری زده برمیگرده به همون بی انگیزگی.
بزرگترین کار یا پلنی که زدید چی بود؟فقط زدن پرزیدنت اونم فقط به خاطر اینکه صبح و شب وقت گذاشتید چند وقت.جز وقت گذاشتن چیز دیگه ای نبود.البته جای تقدیر هم داره این همه زحمت.
میبینی؟چیزی ندارید بهش افتخار کنید.سبک بازی معمولی.فکر بازی بازم معمولی.حق بده ادم دلش نیاد وقت بذاره.
جواب نمیدم اذیت نکن خودتو دیگه.
پ ن:مدرسه ها باز شده دیگه بعضی هاتون برید یکی مبصر میشه یکیتون مسئول ابخوری.از همین تریبون استفاده میکنم باز شدن مدارس بهتون تبریک میگم.
هر چی بیشتر پست میذاری بیشتر مطمئن میشم که تو ای ار هم آش دهن سوزی نبودی !!
بازیکن بودن به استفاده بهینه از وقت منابع و هزینه هست ! پاپ زدن اصولی باشه خوبه کمک کننده هم هست ولی اینکه پایه بازی دژکوب غارت هست غیر قابل انکار هست ! کسی که غارتی بازی میکنه ! معمولا از دو یا سه بیس غارت میکنه ! همر واندر زن رو نمیذاره تو غارت میاد 20 تا فیدر میزنه تولید ران شدن یه نان کپ رو در میاره ! با غارت گندم اش رو تامین میکنه حالا منابع زیاد آورد میره سراع همر واندر زن دوم یا سوم
یه مثال ساده برات بزنم اکانتی که 450 میل غارتش هست تو یه دوره 60 ساعته یعنی انداره 106 تا دهکده با پلاس و واحه داره منابع بهش وارد میشه !
این منابع فکر میکنی صرف چی میشه ! راحت تو فیدر ها دف میسازه دو تا همر واندر زن تو پارک هم ران میکنه همرهای غارتی و جنگیش هم نان استاپ ران هست حالا شما بشین با 30 تا فیدر یه تک همر ران کن آخرش هم علامت سوال بشی !
اینکه تاییدیه من ارزش داره یا نداره تو عددی نیستی که بخوای اظهار نظر کنی
اتکش رفت تو دیوار برای اینکه 4 تا مثل تو وجود فیک دادن به جنوب شرق رو هم نداشتن !
بشین با رفقات 8 چنگولی 2 تا کتیبه و 2 تا نیمچه همر سایدت رو بچسب هر چند فایده ای هم نداره به وقتش میزنیم اونا رو هم
یکی عادت داره وقت بذاره پلن اجرا کنه یکی هم عادت داره 11 کیلو کاتا تک ویو بزنه تو استحکام منحصر فرق خاصی هم نداره زیاد فرقش اینه یه ساید میشه اتوبان 4 بانده یه ساید میشه قلعه عقابها که ملت جرات فیک دادن هم به ندارن
معمولی کجا بود بابا ! داریم یار کشی میکنیم تو جنوب بازی برامون جذاب شه نه همر دارید نه کتیبه دارید نه دف دارید آدم به چه انگیزه ای آخه شما رو بخواد وارد معادلات بازی کنه ! مگه اینکه سالی یه بار اینجا پست بذارید یادمون بیاد این سرور شمال غربی هم داشته !
من هم باز شدن مدارس رو به شما تبریک میگم اتفاقا بچه ام رو هر روز باید بذارم مدرسه باهاش هم مدرسه ای بودی میرسوندمت گلم
فارم این همه اعتماد به نفس داشته باشه خوبه والا!
نوستالژی شمال غرب قسمت دوم
http://dejkoob.ir/ir/report/1064930ef74
http://dejkoob.ir/ir/report/10649372d51
تنها دست اوردشون از این حمله تخریب خزانه بود
lo0o0o0o0o0l
نوستالژی شمال غرب قسمت سوم !
کتیبه چکمه بزرگ از شمال غرب
http://dejkoob.ir/ir/report/1064940cbb9
سلام سلام به همه
اولا که کم شب همون روز اومدم شمال ...
برا همینه خبری ازم نیست ...
دوما کارو من همیشه برات احترام قایلم ولی جوابتو باید بدم و تمام پی ام هاتم دارم میخوای با عکس به خودت نشون بدم ...
اولا که جریان اکانت هایی که تو NW واگزار شد چی بود ؟؟
من اولین سرورم بود این سرور و و حتی ایپی مشترک هم نمیدونستم چیه ...
5 روز دیر اومدم نشسته بودم داشتم بازی میکردم که خود همین دوست عزیزمون کارو اومد گفت یکی داره اکانتشو میفروشه ( Slipknot )
بخر دست بقیه نیافته ... من گفتن باشه ( اولین مولتی اکانت من ) خدا سر شاهده 5 روز دیر اومدم اما اول بازی همون 1 اکانت رو زدم چون مولتی باز نیستم ...
گذشت و دومین اکانت رو خود کارو خرید Dampai ... بعد نمیرسید بازی کنه منم دیده بودم اکانت کینگ اس ای داره مولتی راید میده ( خود علی بهم گفت صاحب اکانت King SE ) افتادم تو این وادی که منم برای یه همر مولتی راید بدم و از هفته 11 بازی من ایپی هام با مولتی ها باز شد ...
2 3 تا اکانت دیگه به همین مموال بودن ...
کارو جان شما حتی اکانت Nemidoonam و اکانت Amg رو گیر داده بودی بخرم من خودم گفتم نمیخوام دیگه ...
جریان گلدم ادم یه خورده معرفت داشته باشه بد نیست من 3 بار خودم به شما رفاقتی 1 کیلو 1 کیلو گلد دادم ...
دوما من از بی لیاقتیم بود خوردم ؟؟ پی ام های اون شب رو نشون بدم ؟؟
با خودت صحبت میکردم فک میکردی تارگت چکمه بزرگ NW هست میگفتی بزار ببرن حال ندارم خوابم میاد من خزانه 20 کردم جابه جا کردمش ...
بعدم همون شب معلوم نبود ریل رو کدوم هست و من همونجا بهت گفتم میرم میخوابم چون خوابم میومد زندگی واقعیمم برام ارزشش بیشتره فرداش ساعت 10 کلاس داشتم معلوم بیدار نمیموندم ... دوما کارو جان اون پلیر هایی که میگی ارش و شیوا وو ... یادته اول بازی بنیتو داشت کپتو با همر میپروند ؟ سفر نبوددی ؟؟ من نبودم با همون اکانت ها که دادی دستم نمیزدم چیف نمیکردم 10 ثانیه قبلش که کپت پریده بود ...
همین شیوا که میگی چون همرش 5 کیلو لاست داده بود دیگه بازی نکرد اکانتشم که چون نامه فروش زده بود به NE بن شد ... اکانت ارش و شیوا هم یکی بود ... خود شیوا به من داد اکانت رو ... کسی زور نکرد ... 24 ساعت کسی نیمیرینه تو اکانت کسی ....
... این سرور هم جدا از دوستی هام اشتباه محض بود رفتنم به NW خود کارو اول سرور گفت من برم اون ساید ... رفتم تمام تلاشمم برای خود NW کردم ... دوما اکانت هایی که میگی همشون دست علی چیفر هم بود ... من نزاشتم برم که پشت NW خالی شه ... همون روز بهت پسوورد اکانت دادم خودت گفتی روش دفاعی میزنی منم گفتم دیگه بازی نمیکنم ...
اینو نگفتم چون کپم پریده یا چیزی .. من همون موقع هم اکانت از لحاظ دفاعی جزو 3 تا و از لحاظ هجومی با از دست دادن 1.4 میلیون فقط پیاده جزو 10 تای سرور بود ... بازی نکردم چون از خودم ناراحت بودم ...
انتی پلن SE از اون روزی که اکانت life For Ever روز شمار گزاشت ریخته شده بود ...
اون دهی که من ته NW زدم رو دیدین ؟؟
با چکمه یونیم 22 ساعت راهه ... قرار بود جنگ یونیک اتک اومد بره اونجا ... با همون برنامه ای هم که ارمان رو من ریل گزاشت مین میتونستم تو یه ثانیه 20 تا موج اینسرت بفرستم برای هر دهم ... نه قهرمان داشتم نه چیزی ... اصلا صبح 15 دقیقه مونده بود اتک بخوره اومدم اکانت قفل شده بود ...
دست رسی ها همه برام غیر ممکن بود ...
منم نگفتم با علی کینگ اس ای صحبت کردم کاری به من نداشته باشه ... یه صحبتی بود بین منو علی اول سرور تا زمان کتیبه ها ... که قرار بود نه من به علی اتک بدم نه اون به من ...
الانم زیاد تند نرو کارو جان شما هفته نبودی تو سرور منم میخوام برم استراحت ... 2 3 تا پست دادی ریپلای نکردم چون رفیقم هستی و خواهی بود ... اما ادم یه طرفه به قاضی نمیره ... 10 بار خودت بهم پی ام دادی کپ برات جور کنم غارت کنی ...
منم رو اکانت نیستم 3 4 روز ه چون شمالم علی داوری هم در جریانه ...
در ضمن تارگت SE من بودم به یه دلایلی ... اگر اکانت چپ دست بود با 1 میلیاردم این تلفات رد شده بود ...
من 7 میلیون دفاعی دستم بود 2.5 میلیون رو اکانت خودم فقط بعد با 700 کیلو جنگ یونیک رو دفاع میکنم ؟؟ سوراخه مخم ؟؟
به قول علی شاد باشید ... اینجا بازیه رفاقتارو زیر سوال نبرید ...
من خوردم نوش جونم که خوردم ساعت 10 صبح کلاس داشتم تا 8 نمیتونستم بیدار بمونم ... مردونه خوردم مردونه هم زدن ... نوش جونشون ... هیچ دینی هم ندارم به ساید NW هر موقع بودم پای اکانت هر چی خواستیم انجام دادم ... 5 ساعتی که تو زندگی عادیمم اگر اتفاقی برای دنیای مجازی بیفته رفاقتامو زیر سوال نمیبرم حداقل ....
سهیل