بیگ همر این سرور چند به چند با این همه محدودیت؟
بعد اینایی که تو تاپ بودنو راهنمایی کنید به فروم لینک بزارن ببینیم سرور چه خبره:دی
نمایش نسخه قابل چاپ
بیگ همر این سرور چند به چند با این همه محدودیت؟
بعد اینایی که تو تاپ بودنو راهنمایی کنید به فروم لینک بزارن ببینیم سرور چه خبره:دی
خوب نیست آدم بعد پسته خودش پست بزاره اما خیلی باحاله این
پ.ن:با کلاه خود 20 درصد هم زده شده
[IMG]http://uupload.ir/files/5xac_گرزی.png[/IMG]
ی آمار کلی از سرور ! الان کیا پادشاهن هنوز ؟ یعنی خسته نمیشین تو ی سرور که هیچ جذابیتی داره بازی میکنین ؟! من از همین تریبون از ادمین عزیز میخوام که یک سری جذابیت جدید به e.s اضافه کنه تا مام بیایم بازی کنیم
به نظرم کتیبه ها اضافه بشه به بازی ولی زمان دار باشه
مثلا هر سه ماه کتیبه ها ناپدید بشه و یک ماه بعد دوباره آزاد بشه
به جز کتیبه های اصلی دژکوب کتیبه های جدید دیگه ای هم میتونه تو سرور ایجاد شه با توجه به شرایط خاص این سرور
اقا سرور بی پایان زیاد قشنگ نی
دو هفته بعد از راه اندازی، تصمیم به ترک سرور گرفتیم. بنظرم تنها برای مبتدیان میتونه جذاب باشه.
واقعا باید یه چیزی باشه که بازی هیجان انگیز بشه الان واقعا نمی دونم چه طور بازی کنیم که حال بده
من به یک نفر چند بار پشت سر هم حمله کردم الان چند روزه رفته توی حمایت قانون اینجا چه جوریه . اگر به واندر سایدهای دیگه حمله کنیم امتیاز هجومی میگیریم توضیح بدین لطفا
یکی از لیدر های شمال شرق که نفر اول سرور هم هست بوسیله بچه های جنوب شرق زده شد . یک میلیون و خورده ای ازش غنیمت گرفتند و بخشی از ساختمونها و فیدراش تخریب شد
دیشب بیخوابی زده بود به سرم یه اتک هم روی دهکده ام بود گفتم یه نگاهی بکنم ببینم چی شد چهار صبح بود پیش خودم گفتم لابد هم اتحادی ها همه خوابن دیدم نه چند نفرشون ان لاین هستن بابا جان مگه شما کار و زندگی ندارین برین بخوابین چیزی به صبح نمونده خب اتک اومد و طرف هم دیوار شد خخخ
سلام دوستان بیگ همر سرور فرزین شوالیه شد
و دوستان ساید ما sw بزرگ با همکاری در مدت زمان طولانی با دف های ملیونی ایشون که بچه های ساید خودشو مجبور میکرد بسازن بریزن تو همراش زده شد
http://uupload.ir/files/qjkc_capture.jpg
بعد روش بازی تو این سرور را هم کامل توضیح خواهم داد زمین تا آسمون با سرور های داری شگفتی جهان فرق میکنه برگرفته از تجربایت پادشاهان سرور
تشکر زیاد باشه کامل توصیح خواهم داد که چگونه باید پلن ریزی کنید برای بازی
موفق باشید.
این بازیکن که شما بهش حمله کردی یک مدت اماج حملات جنوب شرق بود جالب اینکه فقط دفاع میکرد و دست به حمله متقابل نمیزد حالا هم به دو لیگ پایینتر سقوط کرده . باید به بچه های شمال شرق گفت دوران خوش نشینی تموم شده و باید منتظر اتفاقات اینجوری باشند
گرافيك سايت بهم خورده؟ يا از تنظيمات نت من هست؟
- - - Updated - - -
http://uupload.ir/files/i4br_111.png
واندر شمال شرق الان 98 هست بحثی که مطرح شده اینه که اگر واندر 100 شد شمال شرق سرور را برده و عده زیادی میگذارن روی حذف این استدلال اشتباه هست چون این سرور بی پایانه و با صد شدن واندر سرور تموم نمیشه لطفا موج منفی نفرستید چون خیلی ها بازی توی این سرور رو دوست دارن قوانین این سرور بتدریج در حال تکمیله و یکی از حسن هاش اینه که اکانت شما حتی بعد چند سال از بین نمیره و دایم میتونی کاملترش بکنی
اگه همین طور باشه که چنگیز خان میگه(بعد از گذشت چند سال از بازی نکردن دوباره میشه بری روی اکانت قبلی و بازی رو روی اون اکانت ادامه داد)خب این خیلی عالیه.
با توجه به اینکه واندر شمال شرق رسیده به 99 و احتمال 100 شد اون هست پیشنهاد میشه که اعلام بشه راند اول فلان ساید واندر رو صد کرد و جوایزی به ساید برنده اهدا بشه بعد میشه واندر تمام ساید ها رو مجددا ریست کرد و با اعلام راند دوم سرور بی پایان مجددا ساید ها برای بالا بردن واندر رقابت کنند و همه از واندر سطح صفر شروع کنند این باعث ایجاد انگیزه جدید بین بازیکنان میشه در حال حاضر با صد شدن واندر عده ای قصد حذف کردن دارن
نفرات برنده چجوری مشخص میشن وقتی بی پایانه
اقا در صورت 100شدن واندر ش.ش جایزه به چ کسانی تعلق میگیره؟
فکر نمیکنید سرور بینهایت زیادی یکنواخت و بی فایده شده؟ هیچ کس راضی نیست ببندینش بهتره،اکثر بچه ها از اون سرور برای بانک گلد استفاده میکنند والا چیز خاصی نداشت و یه تقلید نافرم از کلش بود(مثلاالبته)
خب بالاخره بعد از کش و قوسهای فراوان بچه های شمال شرق واندر رو 100 کردن جای تبریک داره با اینکه از طرف سه ساید مورد هجوم بودن
با سلام در مورد تغییراتی که قراره انجام بشه توسرور بی پایان
در یک مورد تعدادی از دوستان ناراضی بودن که مربوط میشد به سرعت ساخت کاتا که دوستانی که برای چند ماه بعد شارژ کردن متضرر میشدن حالا با پیگیری موضوع با اقا امید که در حین انجامه ظاهرا میشه اونهایی هم که از قبل شارژ شده سرعت تولیدشون 2 برابر بشه
درود به همه کاربران و دوستان خستـه و بی حال و خواب انجمن
آقا این سرور بی پایان هم جذابه ها
پاشید بیاید اینجا دور هم یه حالی کنیم
البته بذارید یه ذره سر دربیارم ازش مفصل توضیح میدم که چگونه است :دی
سربلنـد؛پیـروز و دنبالـه دار باشیـد.
- - - Updated - - -
درودی دگر بار
گفتم همین سر چراغی یه خفت خوب از آقا حمید بذارم
تا ببینیم چی پیش میاد
سربلنـد؛پیـروز و دنبالـه دار باشیـد.
16 میلیون دف روی واندر جنوب شرق . باید روش بنویسیم بر چشم بد لعنت :o
ظاهرا جناب شانگفی هم با یک اکانت در جنوب شرق حضور پیدا کردن باعث خوشحالی هست
واندر جنوب شرق به لول 99 رسیده بود که با یک همر متشکل از 90000 گرزی و 270000 شوالیه مورد حمله قرار گرفت الان لول واندر جنوب شرق 87 هست اقا راستی یک سئوال همچین همری رو چه جوری گندمش رو تامین میکنی
سلام من قبلا تویسرور بی پایان ثبت نام کردم حالا هر کاری می کنم نمی تونم وارد اکانت بشم میگه این اکانت و این ایمیل وجود ندارد
نکته جالب وقتی میرم برای ثبت نام مجدد میگه این ایمیل قبلا ثبت شده
همه ایمیلامم چک کردم همون یوزر و پسومیزنم ولی با همینجور میشه
اگه میشه کمککنید ممنون
صد شدن واندر رو به بچه های جنوب شرق تبریک میگم بالاخره زحمات تیم لیدری و تلاش دوستان نتیجه داد و حالا حالا ها پرچم بالاست :rolleyes:
خسته نباشید
سلام خسته نباشید
سوالم اینه یه دهکده*ای که چیف میکنیم
توی قسمت توسعه اگه پلیرقبلی این دهکده*ی چیف*شده ۲ تا دهکده ساخته از همین دهکده ، بعداز چیف دهکده ماهم میتونیم چیفر یا مهاجر بسازیم یا سقف ساختش پُر شده ؟
دوستانی که شمال شرق هستن کمی دف به واندر بفرستن جای دوری نمیره مخصوصا لیگ پادشاه
سلام
من تازه وارد بازی شدم یک هفته است
چرا در حالی که میخواهم از همسایه محترم خود جاسوسی کنم
اخطار میده که این کاربر با ای پی شما وارد بازی شده و نمی توانید به آن حمله کنید
ظاهرا عده ای که در حراجی روی دست دیگران چکش میزنن گاهی تهدید به حمله میشن یاد ال کاپون و فیلمهای گانگستری افتادم :p
دوستان به ارسال دف به واندر شمال شرق ادامه بدین که براحتی نتونن کلین کنن واندر ما گندمش مثبته و براحتی بالا میاد :iagree:
دوستان از ساید شمال غرب
از لیگ شوالیه هرکی منابع لازم داشت به اکانت من پیام بده ChiChiNi
سلام واقعا سرور بیخودی شده
جالب اینجاست ایمیل اکانت رو عوض کردم بردم رو ایمیل اصلی بن کرده میگه اکانت فروختی خخخخخخ
مولتی واقعا نمیفهمه ؟ همه ایپی ها همون ایپی هست که من باش رو این اکانت میومدم ؟
خنده داره
اینترنت شمام مشکل داره یا فقط برای من اینجوریه
خیلی کند شده