9کرتم داداش.
پس الان مثل همیشه پرچم جنوب غرب بالاست دیگه.
SW 4eVeR
نمایش نسخه قابل چاپ
9کرتم داداش.
پس الان مثل همیشه پرچم جنوب غرب بالاست دیگه.
SW 4eVeR
:دی f1 قضیه داره سینا جون 2نفر تو d1 در کمال نامردی شبه کتیبه زدن مارو که 2تا همرشون دیوار شد سومی رد شد خسارت چندانیم نزدن بعدآ از تو گرنا با همونا رفیق شدیم گفتن f1 هستیم بیا کمک منم گفتم باشه :دی
نقشه ها 12/28 ازاد میشه و شاخ سرور همه ی بچه های اس دبلیو هستن :دی
عکس دارم خودمم رو اکانتت امدم خوبه ها :D
تو این که شما بازیکن بزرگی هستین شکی نیست ولی بیا یکم منتطقی فکر کنیم :D یعنی درگیری داخل سایدی ne و رو کردن همر ها رو خودشون و درگیری داخل سایدی لیدر های جنوب شرق با هم و و و از همه مهمتر خارج شدن من ار اتحاد اونا بخاطر اه ابنبات چوبی که همه ی اتفاقات بالا بعد از خارج شدن من پیش امد :D بکنار فقط یدونه عکس تو باعث حذف شد
اگه اینجوریه من میگیم خارج شدن من از اونطرف و امدن سمت شما باعت حذف شد :D
عرفان Odin
- - - Updated - - -
نقشه ها شب چهارشنبه سوری ازاد میشن (خدا بخیر کنه)
شاخ سرورم bax sw بخصوص اکانت saman117 هست
الان دقیقا کی جرات موندن نداشت؟
باز ما نبودیم شماها شاخ شدین؟
عرفان؟ تو که واس خاطر هولدر شدن رفتی داری چی میگی؟ خخخخخخ
احسان؟ تو دیگه چی میگی؟ :D ها؟
الان به این مینازی که تو f1 رنک 1 تاپ هستی؟ ها؟
یه چند هفته دیگه که با رومن اومدم رنک 1 تاپ اون وقت هم حرفی داری واسه گفتن؟
هاها
ولی بچه هااااا همتون چشین :D
واقعا اون سرور ، سرور مزرخرفی بود
عرفان داداش تو هم بیا f1
ما که موفق شدیم احسان و سجاد و چند نفر دیگه رو بیاریم ، شما هم بیا :D
من این فایر مخ رو تو f1 هم میزنم
لوووووول
mojtaba
d1 :NE TeaM ConTRol
f1 : DooM
یه نفر لطف کنه عکس از کتیبه ها بزاره ببینیم دقیقا چه میگذره.
salam
این چه وضعشه اگر قرار باشه به همین راحتی ی اک هک بشه که دیگه چه کاریه بازی کنیم الان کل ساید Sw به فنا رفته لطفا بررسی کنید
سلام
والا طی نامه نگاریایی که با مولتی داشتیم مشخص شد اکانت توسط کی لاگر هک شده که خودش جای بحث داره چرا باید بشه اصن؟
مورد بعدی اینکه ای پی کسی که هک کرده هم پیدا شد اما فایده ای نداره.فقط من موندم چرا همچین افرادی مث مازیار گاد عقده ای رو که تا الان بالغ بر 6 7تا اکانت هک کرده و همه شاهدش بودن چرا بن ای پی نمیشن و به خرابکاریشون ادامه میدن؟
سلام به دوستان قدیمی
تبریک میگم به تیم Odin که از اول سرور با برنامه بازی کردن و تمام هدفشون پیروزی جنوب غرب بود.
با اینکه چندین بار دوستان جنوب غرب بهش پشت کردن باز هم موند و ادامه داد.
از وضعیت سرور هم معلومه که بیگ همر سرور دست odin هست.
و یه تبریک دیگه بهشون میگم بابت چیف عمارت دانش دوم :دی
پیروز و سربلند باشید .
درود
با توجه به درخواست کاربران جهت گرفتن عیدی تیم مدیریتی تصمیم گرفت به بازیکنان فعال با شرایط ویژه عیدی بده.
قرار شد از این تاریخ یعنی هفدهم اسفند ماه تا شب عید در هر سرور به بهترین پلنی که اجـرا میشه گلد تعلق بگیره به اینصورت که اگر پلنی اجرا شد و موفقیت آمیز بود به تیم پلنری 500تا گلد و اکانت هایی که در پلن شرکت کردند هم در مجموع 750 گلد تعلق بگیره.
اگر پلن با شکست مواجه بشه به اکانت (ها) مدافع : 750 تا گلـد و دفکوردینیتور منطقه 500تا گلد تعلق میگیره.
شرایط کسب جایـزه.
1- پلن اجرا شود و نه یک تک حمله.
2- بعد از اجرای پلن اهداف خود از اجرای پلن را به طور کامل در فروم تشریح نماید.
3- مناسب بودن نوع پلن با زمان سرور مثلا اگر 2ماه از کتیبه ها گذشته پلن کراپلاکد کردن 2زار نمی ارزه چون هم منابع زیاده هم با گلد کراپ ها برمیگرده سرجاش.
4- در صورت دفاع شدن پلن ؛ تیم دفاعی باید چگونگی تشخیص تارگت اصلی رو توی فروم توضیح بدن.
توضیح: پلن= ارسال یک فیک لیست یا چندین فیک لیست منظمم در بازه زمانی مشخص روی چندین تارگت دست کم 6تارگت و زدن یک یا دو تارگت واقعی در نتیجه جایزه به تیمی تعلق میگیره با پلن کار انجام داده باشن و این که بیاید یه لینک تک اتک بدید مورد قبول نیست.
یه تشکر ویژه هم میکنم از مدیریت کل انجمن و مدیریت کل سرورها که این پست من رو حمایت کردند . جایزه رو 10برابر کردند.
سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشیـد.
جاییزه حق حسین مرادیه