سوژه خنده منی
پلیر ماچ کردنی
یعنی سوزش به جایی رسیده که ملیجک فروم هم داره خود شاخ پنداری میکنه
آدم های خیال پرداز هیچ وقت نمیتونن درک درستی از واقعیت داشته باشند
پیشنهاد میکنم سرتون رو بیارید بیرون و دنیا رو رنگی تماشا کنید :d
نمایش نسخه قابل چاپ
سوژه خنده منی
پلیر ماچ کردنی
یعنی سوزش به جایی رسیده که ملیجک فروم هم داره خود شاخ پنداری میکنه
آدم های خیال پرداز هیچ وقت نمیتونن درک درستی از واقعیت داشته باشند
پیشنهاد میکنم سرتون رو بیارید بیرون و دنیا رو رنگی تماشا کنید :d
دوستان ظاهران یک همر تو راه واندر بوده گم شده ! از یابنده تقاضا میشود آن را به نزدیکترین واندر محل تحویل دهد !!!
پارتیزان نامه بزن ادمین و مولتی هانتر ببین اگر دفاعی و همر داشتن بگیر بزن شمال غرب 200تا پلیر نشستید با 400تا اکانت رو به رو 20 تا پلیر :دی
د وصف قدرت ما همین که دفاعی رو با دوستاتون هماهنگ میکنید بک میدید :دی 1/5 گرز میاد رو واندر 2 لول دیوار میندازه :دی بدون معماری منحصر
و این است قدرت مطلق سرور شمال غرب کبیر
ما صد هم نکنیم مهم نیست
مهم اینه شماهارو به روزی انداختیم که از 3 ساید داریم همر جمع میکنید مارو بزنید :دی
دف 3 تا سایدتون اندازه ما هست؟؟؟ نه هست؟؟؟
پ.ن : دم اکانت venezia گرم که گفت 4 میلیون دفاعی دارم شما حواستون به واندر باشه :دی
دیگه 5 تا پلیر روی 100تا اکانت نمیتونن لاگین باشن 24 ساعته که ( اون ساعت 5 نفر رو به روی کل جنوب غرب ایستادن)
دهکده های cyrus سیو شد
green سیو شد
2تا کپتون سبز پرید البته دفاع سنگین داشت قطعا
یه 3-4 میلیون هم دفتون روی اکانتاتون پرید
شما هم یه همرو رو با بیگتون زدید :دی واندرو 1/500 گرز به زور میزنید ، همر اونو با 1/700 زدید؟ :دی
- - - Updated - - -
http://uupload.ir/files/ws99_screenshot_4.jpg
#خفت و خاری وقتی سایدت کلین شده و از 2 ساید دیگه دفاع گدایی میکنی :دی
الان یکی با چشم گریون میاد میگه همرهای مارو از رواکانت دزدیدن بدون رم و کاتا زدن به واندرشون
بعد نمیگه که همر ساختن و لانچ کردن بلد نبودن :d
خسته نباشید همه دوستان
سرور خوبی بود
لذت بردیم بدون این که بخوایم دف بسازیم واندر 100کنیم یا سیاست بخوایم به خرج بدیم اسم تیممونو هی ببریم گندش کنیم:)))
این که هم دف 3ساید برابری میکنه با دف ما جالب بود در نوع خودش
کل کل هایی که هست همیشه جز بازیه اما 3 به 1 بازی کردن هم در نوع خودش سختی های خودشو داره وقت بیشتری ازمون گرفت و خیلی خوشحالم که داره این سرور تموم میشه
ما بازی کردیم لذت بردیم بدون این که بخوایم تو این سایت چیزی به دست بیاریم بر خلاف بعضیا که مدال های این سایت گویا براشون مایه افتخاره
کارو جان به عنوان لیدر خیلی زحمت کشیدی و واقعا دمت گرم پسر خاله جان:)))
از کتیبه ها از دف ساید و همه و همه به نحو احسن استفاده شد
تو 3روز اول کتیبه ها با یه جنگ آموز 6تا هامر شارژ کردیم این خودش یه افتخاره و هماهنگی و برنامه ریزیه مارو میرسونه
در مورد رضا داریوش هر مشکلی پیش اومد رضا برام قابل احترامه اما این که درگیری یه سرور اینقدر براش مهمه که چشم میبنده روی کلی خاطره برام هیچ دلیل قانع کننده ای نداره و متاسفم !! این یک بازیه برای سرگرمی و دور هم بودن
جا داره از بچه هایی که در شمال غرب زحمت کشیدن وقت گذاشتن اندازه 3ساید تشکر ویژه کنم اسم نمیبرم چون خیلی زیادین (به قول رفیقمون چقدر رو ما پلن میرین یکم استراحت کنید:))) )
در هر حال همه دوستان خسته نباشید و آرزوی موفقیت برای همه در زندگی
امپرور
سلام میلاد جان
خسته نباشی رمر خوبی کشیده بودی اما در تایم مناسبی لانچ نشده بود
صداقت در گفته هایی که میشنوی نیست چون من از اول سرور با کسی جز صادق در ارتباط نبودم
سرور و نتیجه اش به من مربوط نمیشه حتی برای زدن شخص خاصی رجیستر نکردیم
شاید حرف هایی به نقل از من داره عنوان میشه اما شنونده خودش باید عاقل باشه
من سرور اخرم بود و اون خاطره هایی هم که فرمودید متاسفانه امکان تکرارش نیست اما به خاطر تو و رضا لاتی هر وقت دوست داشتی بگو یه سرور به عنوان یه نوب کبیر همراهیت میکنم
از اتاق فرمان خبر دادن من باید برم فعلا
خسته نباشید به همه دوستان و آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون و رهایی از این بازی منحوس
خداحافظ همگی
rezadarioush
من هم تبریک میگم به تیم کارو و مجتبی ماتریکس
به چیزی که لیاقتش رو داشتن رسیدن
اینورم حدود 20 تا همر واندرزن 50 کی کاتا ترشی شد چون یه سری عزیزان رفتند خوابیدند !!!
در کل این سرور میتونست خیلی قشنگتر باشه اگر این همه کثافتکاری و خرید و فروش توش اتفاق نمیافتاد
ما به خودمون باختیم هرچند این حرف چیزی از ارزشهای برد شمال غرب کم نمیکنه باز هم تبریک به همه اونایی که سالم بازی کردند تایم گذاشتند
بردن به همر نیست به دفاع هم نیست به درست بازی کردن هست که یه سری دوستان منم منم هاشون نگذاشت
به همه دوستان رقیب خسته نباشید میگم
کارو که این همه تیم رو کنار هم متحد نگه داشت
مجتبی ماتریکس که یه تیم کوچیک ولی موثر داشت
عارف و هانی از اکانت آنابل این قدر قشنگ پاپ زدن که دلمون نیومد پاپش رو خراب کنیم
علی جاس علی یاس ؟؟؟ انرژی و حرص خوردناش رو دوست داشتم خیلی امیدوارم از من هم دلگیر نباشه ولی باز هم میگم تجربه ات باید بیشتر شه
میلاد امپرور پلیر قدیمی ، رضا گربه نره
از همه بازیکنهایی که قبول زحمت کردند منت گزاشتند با تیم ما اومدند بازی کردند همه تشکر میکنم کار بیشتری هم نمیتونستیم بکنیم 98 میل یه تنه تو دو ساید کشیدیم با احمق و جنگ بزرگ 20 تا همر بالای 50 کی کاتا کشیدیم ولی قسمت نبود
چون دیگه قرار نیست به این سایت خیلی خیلی عالی برگردم
تشکر میکنم از عمو حسین عزیز Blue sky که مث همیشه منو تنها نذاشت و با اکانتش خیالم همیشه از دف راحت
حاصل اکانت هم که فقط خودم روش پلی دادم با کمترین میزان مصرف گلد و پوشر 3تا همر بود
همونطور که مانی پارتیزان گفت یه عده کوتاهی کردن و همر های واندر زن ترشید
این هم فایل همر 2 میل گرز ما برای کساییکه از نزدیک 2 میل گرز ندیدن :D
اونکه پول واندر رو گرفت و گذاشت جیبش هم بیاد مبلغ رو اینجا اعلام کنه تا همه بدونن قیمت دستشون بیاد
خیلی زیبا هم عناوین تقسیم شد خسته نباشید
http://s10.picofile.com/file/8393934100/untitled.JPG
واندر مثل خیار آپ شد ؟:d چقدر جالبه
با عرض سلام خدمت تمام دوستان و دشمنان
تبریک به شمال غرب کبیر و اون دوستان گلی که کمکمون کردن مخصوصا بچه های تیم علی اپاچی که بدون هیچ سوالی و درخواستی حضور داشتند.
مانی خوبی؟؟
راستشو بخوای ، من تا امروز خودمو معرفی نکردم که همتونو اذیت کنم :دی البته اگر ببینی حتی کارو هم نمیدونست من کی هستم
صد کردیم با استرس و جذابیت ، من تو داستان هک شدم رمزهای شمال شرق و جنوب غرب هیچ نظری نداشتم و ندارم ...
امیر پرشین میگفت اینا همرای شمال شرق مارو زدن دیوار ...( در همین حد و بس ) خودم سرور D3 همر پیام رو زدم صفر کردم با رمز هنوزم به خاطرش ناراحتم اما میدونی چرا؟؟
چون نیما ss panzer کثیف کاریو شروغ کرد و از اکانت های mr.gogoli و داداشش سیاوش میومد چک میکرد مارو و دفاع رو موقع اتک بک میداد ( بگذریم)
ته این حرکات چیزی نیست ، چون تهشو رفتم فقط دلخوری بود
( عذرخواهی میکنم از پیام فونیکس اگر این پست رو میخونه )
شمال غرب صد شد به لطف کارو - امیر پرشین - مجتبی ماتریکس ( بچه هایی که هر کدوم یه سری آدم رو بعد سالها دور هم جمع کردن ) واقعا خسته نباشید میگم به هر سه تاشون به خصوص کارو ( پارتی بازی )
امیر پرشین واقعا یاد گرفتم مسئولیت پذیری یعنی چی
مجتبی مرد لحظات سخت love you ^_^
این دوستان پلیرهای زیادی رو آوردن اما باز هم به نظرم زحمت اصلی به خود پلیر ها بود :یه سری از دوستان که توی ذهنم میاد رو مینویسم که افتخار حضور کنارشون رو داشتم
میلاد و دانیال empror - فرزین همر نفله کن ( خدا میدونه اگه دانیال اون پشت هی حرف نمیزد الان کجای کار بودیم :دی )
سینا Sir Alex Fergi (که به عشق خودش اومدم این سرور ، خدا میدونه توی این 4 سالی که دژکوب نبودم حتی ت-راوین رو هم تو زندگیم حذف کرده بودم و به همه نه میگفتم) سینا یکی یکدونه پزشک شمال غرب که خواب و خوارک رو از خودش گرفت که اشتباهی تو بازی پیش نیاد به افتخار اکانت خودش که چکمه منحصر رو زد - نقشه رو زد - دفاع میلیونی - کلیر چندین کتیبه و همر جتگی واسه پلنا... - میدونم زیاد نوشتم
علی جاس و محمد ویرانگر که اولین بار بود میدیدمشون اما در عین حال که علی جاس غر زیاد میزد بازیشم خوب بود دمش گرم ( محمد ویرانگر هیچوقت حله گفتنات یادم نمیره واقعا دمت گرم )
حمید P o Perisa ( یه وام به ما ندادی :| ) مرسی از اینکه تحمل کردی همرت بدونه رمر کافی بخوره...
بچه های اکانت کینگ واریور ( واقعا خسته نباشید)
رضا لاتی و اردلان ( که اگر نبودن همری از اکانت Corona virus به این اندازه در نمیومد )
مصطفی سیکو ( دمت گرم به خاطر بودنت - نخوابیدنات - پای سیستم بیهوش شدنات :دی )
محمدرضا سالت و هانی آنابل ( 2 پاپ باز بزرگ شمالغرب که یکی از یکی گل تر بودن واقعا دمتون گرم که بودید - تبریک به هانی بابت 100ک پاپ و تبریک به محمدرضا برای 1 دفاع )
محمد رد لاین ( خسته نباشید مرسی از پلن زدنات )
پیام و پارسا cyrus ( از بچه هایی که مثلشون ندیدم ، 7 میلیون پیاده و 1/5 میل کاهن روی اون اکانت پاپ پایین واقعا فوق العاده بود ، ببخشید که نتونستیم اینسرت کنیم ، واقعا پلیر نبود همه اکنتارو چک کنه من 5 دقیقه مونده اتکا رسیدم)
راستشو بخواید دیگه کسی به ذهن خستم نمیرسه
ببخشید زیاد نوشتم و کل کل کردم ( دیگه دژکوب لذتش به همین اذیت کردناس - روزی که این بازیو شروع کردم یه بچه راهنمایی بودم !!! الان فوق لیسانس دارم ...)
علی The Heroes هرجا بودی به من نگفتی خدا لعنتت کنه
ببخشید اگر کسی رو جا انداختم
همر رومن خوبی کشیدیم فکر کنم :دی ( سینا 36 ساعت دیر اومدم رو اکانتت )
همر دوم اکانت Corona virus
http://uupload.ir/files/aven_ww_sw_1.jpg
همر اصلی اکانت Corona Virus
http://uupload.ir/files/lf5f_ww_sw_2.jpg
دفاع واندر شمال غرب
http://uupload.ir/files/kxr_nw_thumb.jpg
خسته نباشید به 3 سایدی که باهم جلوی ما وایستادن ، اما نتونستن جلوی از خود گذشتگی کارو ، هماهنگی سینا و میلاد و کارو وایسن - ( مرسی مجتبی که به دادمون رسید لحظه اخر همرشو رسوند )
- من ارزش سنجی نمیکنم چیزیو اما این دور همی برام ارزش هزار صفحه نوشتن رو هم داشت
به امید دیدار در جای بهتر و موفقیت تک تکتون
پ.ن : ماهان سامورایی همرت اندازه همر اسپان بدون جنگ آموز ماهم نبودااااا ، جای فروم برو پای اکانت :دی ( شوخی میکنم ببخشید اذیتت کردم)
Amir Alone
سلام
دوستان عزیز این سرور هم به پایان رسید انشالله همه تو زندگی هاتون هم موفق باشید.
اول باید یه تشکر کنم از مجتبی عزیز محمد تهی علی رضا در به در علی اسکای بنی عزیز و بقیه بچه های ساید که واقعا مرد مردونه موندن و زحمت کشیدن شب نخوابی کشیدن خرج کردن و غیره واقعا کارشون عالی بود مخصوصا بیگ همر مجتبی ;)
این سرور تنها دلیل باخت ما کم تجربگی بچه ها تو این اسپید و صاف نبودن تعدادی از دوستان ما بود که خودشون بهتر می دونن که چی می تونستن بکنن ولی برای رنک نکردن بچه های شمال غرب واقعا زحمت کشیدن پلیرهای بزرگی توش بود که بچه های پرشین و غیره رو اموزش و پلن دادن و تونستن ساید منظم و متحدی رو ایجاد کنند دمتتون گرم تونستید از همه چیه بالا ترین استفاده رو ببرید به غیر از تعدادی تون که کثیف بازی کردن ما نشد که از مهره هامون استفاده کنیم.
بچه های ما هم در چه در توان داشتن گزاشتن که متاسفانه یکی دونفر زحمات رو نابود کردن.
و امیر جان این همر ما همری بود که بدون جنگ آموز و حدود 10 روز بعد از استارت سرور به صورت شل ول استارت خورد بدون پوشر و غیره با منابع سریز کپ که از جای به بعد بچه ها گفتن بهتره جنگ بیاد روش و اینا و ما اکانت رو سفت چسبیدم.
از تمامی دوستانی که باهاشون بحث کردم و من ناخواسته بی احترامی کردم عذرخواهی می کنم بالاخره جذابیت بازی واقعا به فروم هست .
در آخر از تیم گلوری تشکر می کنم که به من اعتماد کردن و باهم بازی کردیم و رفیق شدیم چون ت ر ا و ی ن بهانه ایست برای با هم بودن
سال خوشی داشته باشید اگر عمری بود در 3x بعدی در خدمت دوستان هستیم:cool:
سلام خدمت دوستان میخوام طولانیترین پست عمرمو بذارم
وقتی سروری تموم میشه مخصوصا وقتی با برد تموم میشه همه مهربونتر میشن و جو گوگولی ای حاکم میشه :)))
از حضور تیم خودمون بخوام بگم اینطور شروع شد که اوایل کرونا بود اکثرا بیکار شده بودیم توگروه به کارو گفتم یه سرور پیدا کنیم بیکاریم به یاد قدیما یه بار دیگه جمع شیم بچه ها هم اکثرا موافقت کردن و اومدن
شنیدم مولتی هانتر بعد نظرسنجی گفته مولتی بازی آزاده ای لعنت اینطوری باشه مولتی نزنم عقب میفتم که
یه اکانت اصلی زدم Sir Alex Fergi که توتن بود دو تا مولتی هم زدم رومن Corona Virus و گول DSD که دف بسازن
سرور شروع شد دیدم انقدر سریعه وقت قضای حاجت هم پیدا نمیشه مهاجرا رو ساختم کارو مختصات داد وسط بیابون گفت هماهنگه بزن اینجا با فاصله 12 ساعت فرستادم بعد خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم ای دل غافل مهاجرا قراره دیوار شن چون زخم بستر قبل من رسیده و کارو هماهنگ کرده بوده :)) کارو مجددا هماهنگ کرد و مجددا با این فاصله دیوار شد و بار سوم موفق شد کپ بگیره
من یه دهکده داشتم با اکانت توتنم یه سریا چهار تا و پنج تا داشتن گفتم بیخیال این اکانت، اکانت بشو نیس بریم این اکانت رومن رو بکشیم بالا دیدم تنهایی اصلا نمیکشم زنگ زدم امیر الون عزیزم بیاد نجاتم بده :))
درسته اکانت اصلیمون بد درنیومد و دو تا همر موثر زدیم ولی لعنت به این نژاد که دلم ازش خونه برا من همیشه سرالکس اکانت اصلیم میمونه و اکانت پربرکتی هم بود با اینکه فقط تو اسپاونش همر داشت پوینت زیادی گرفت
تو این مدت امیر عزیزم خیلی زحمت کشید صبح ها من میومدم فیک اینا میذاشتم شب میخوابیدم امیر میمومند و اتکایی که رو ساید میومد و یه پارگی جزئی پیدا میکرد :)))
کلا دو تا کپ پوشر داشتیم ولی قرار شد جنگاموزو هرکی میگیره همه پوشرارو بزنه معامله خوبی بود دو تا پوشر میدادیم بیست تا پوشر از میلاد و دانیال و رضا لاتی میگرفتیم دمشون گرم
برای من بهترین خاطره از سرور با اختلاف خفت شدن نیزه های داداش کارو توسط هماهنگی فرزین بود که شاکی شده بود تی کی های همر به نیزه هاش خوردن :))
من از همه بچه ها تشکر میکنم خیلی زحمت کشیدن میترسم اسم کسی از قلم بیفته اسم نمیبرم
ارادتمند همه
سینا
سلام به همه دوستان
خسته نباشید به همه مخصوصا دوستانمون در شمالغرب
تیم کارو ، تیم امیر پرشین و تیم خودمون دمششون گرم خسته نباشید
ما هم همرهایی زیادی داشتیم که یا نخورد به واندر یا اصلا لانچ نشد
همرهای ترسی به ترتیب همر ماتریکس - همر هرکول که تو راه واندر بود و دف و همر آنابل
http://s10.picofile.com/file/8393942776/hamer.PNG
http://s10.picofile.com/file/8393942850/hamer2.PNG
http://s10.picofile.com/file/8393942884/hamer23.PNG
در اخر هم یه خسته نباشید میگم به اون دوستانی که با کلی قسم و آیه اعتمادمون رو جلب کردن و بخاطر یه مدال نارو زدن و خیانت کردن، مدالهاتون مبارکتون
البته اکانت سیاهی لشگر هم حدود 720 شمشیر 310 شوالیه گول و 58کی کاتا داشت که اونم تو راه واندر بود
مجتبی جان این همر۲/۳ میل گرز که گذاشتی
۳روز با کتیبه و ۶روز به صورت نرمال از سرور جلو هست
احتمالا از قبل رجیستر سرباز خونه و اصطبل روشن بوده
یا در زمان به خاک رفتن سرور یه باگ زده صف نیرو های در حال ساخت رو پاچیده بیرون و این عمل مکررا تکرار شده
باز هم باید خسته نباشید گفت به پلیر اکانت
اما کمی واقع گرا باشیم(از دوستان اگر کسی حوصله اش رو داره ماشین حساب بیاره تعداد روز های سرور زمان تربیت نیرو ها در هر بازه زمانی با کلاه خود و زمان بعد از کتیبه ها رو محاسبه کنه)
تنها اکانت*های تاپ رید از هفته اول اکانت Yahoo و من بود که توانایی روشن کردن سرباز خونه بزرگ رو داشت بقیه دوستان بعد از بالا اومدن مولتی هاشون شروع به شارژ زدن
درود /.
خوب دوستان یک بار دیگه تیم فروهر بعد 4 سال وارد یک سرور دیگرِ دژکوب شد اما این بار با دو تیم خوب و منسجم the heros (قهرمانان) و پرشین ها (امیر عزیز) در یک ساید ادغام شد و یک بازی کاملا حرفه ای و زیبارو به نمایش گذاشتن تیم ها ، به نوبه ی خودم از تک تک پلیر های شمال غرب و تیم خودم تشکر میکنم (بجز مولتی های حریف) که شب روز در کنارم بودن : میلاد و دنی امپرور پسر خاله های عزیزم ،فرزین هم بازی بنده و داداش بنده که مارو یک سرور دیگه تحمل کرد و فرید پلیر خوبمون ، دکتر سینا دوست داشتنی و امیر الونِ کار بلد ،مصطفی سیکو برادر بنده از خفنای دژکوب وقتی ما نیستیم مصی بالا سرتونه اذیتش نکنید که میایم براتون :دی ، رضا و اردلانِ خفن ، رضا گربه نره و علیرضا لست هیرو (پیر مردامون) :دی مجید یاری یارِ قدیمی حمید و ابی عزیز ، جاوید و فرشاد ، امیر طوفان )
تشکر میکنم از لیداری خوب شمال غرب و علی آپاچی عزیز که برای اولین بار در یک جبهه بودیم کلی حال داد بهمون متحد فقط خودت داداش حیف که اون داستان برا تیم پیش اومد /. مجتبی ماتریکس رفیق بنده و امیر پرشین عزیز که این سرور مرز های فروتنی رو جا به جا کرد :دی ، هانی نارتو با معرفت هرچی به این بشر گفتم همر سریع یدونه میداد این همه همر از کجا اومد :دی و علی عزیز محمد رد لاینِ با منطق ، آقا فرهاد خوش اخلاق
و تیم محدود امیر پرشین ولی خفنشون علی jas ، محمد ویرانگر و محمد رضا سالت سنگ تمام گذاشتید شرکت در همه پلنای طاقت فرسای من و تیم واقعا سختِ اما هم با هولدری واندر هم باا پلناتون نشون دادید اینکاره اید نظرم راجب هزار بازا یخورده عوض کردید آغا همشون مثل نیستن : )))
ادیب گیان فرید گیان مهران گیان هر بژی
این سرور با دوستان عزیزی افتخار آشنایی داشتم که برای من بسیار ارزشمند و ماندگار خواهد بود : ایوب و محسن عزیز که این سرور ترکوندن 1 میلو 600 کردید تو همرشون که نرسه به واندر اما در صورتی که برگه برنده رو در واقع دادید بهشون دمتون گرم همر خفنی بود با وجود اتکا هوای همرو داشتید /.
تیم خیلی با اخلاق و با مرام ترکا سجاد ، پیمان ، امین ، علی ، felfire داداشمون که این سرور یجورایی عصای دستمون بودن هم تشکر ویژه دارم این بچه ها نبودن فیدراتون نصفشون در امان بود :دی /.
اما در در رابطه با ساید ها اگر از بنده بپرسن نظرت راجب به متایی که 3 ساید بجز تیم علی آپاچی با هم بر علیه شمال غرب کردن چیه در یک کلمه میگم : هیچ.
بگذریم ما در کل قرنطینه رو بهونه کردیم که یک بار دیگه دور هم جمع بشیم مخصوصا وقتی امیر پرشین رفیق بنده هم ازم خواست که یک سرور کنار هم پلی بدیم در کنار مجتبی و بچه ها . راستش شایعه ها زیاده حرف های پشت سر امیر زیاده اما این بشر به حدی دوس داشتنی و با مرام که هیچ جا از رفاقتش کم نمیذاره تعجب میکنم شما چطوری در مورد این بشر قضاوت میکنید قطعا هر کسی با ساید رقیب به یک روشی برخورد میکنه من مقصر رو تیم هایی میدونم که خیلی راحت اکانتاشونو واگذار میکنن و تیم رو میفروشن در تمام سرور هایی که بازی کردم دیدم این قضیه اینکه پلیر یک ساید اکانتشو واگذار میکنه تنها دلیلش میتونه این باشه که اون تیم ، تیم نیست شما بیا یک اکانت از اتحاد بنده یا مجتبی یا امیر بخر اگه خریدی اون موقه منم از خودم ایراد میگیرم که من اصلا تیمی جمع نکردم فقط یک سری پلیر در راستای اهداف یک نفر یا شخص خاصی مشغول باری هستن به این نمیگن بازی امیر پرشین این سرور حتی وارد اتحاد برنده هم نشد که فقط ثابت کنه این چیزا زمانی که رفقاش میان تو بازی اصلا براش مهم نیست بنظرم این حجم از تنفر بی انصافیه فقط یک حس بدِ که مجبورتون میکنه همه علیه یک نفر پلی بدید /.
بازم برد شمال غرب رو تبریک میگم صادقانه بگم بیداری کشیدیم زحمت کشیدیم مزدمونم گرفتیم /.
از تبریک لیدرهای جنوب شرق و شمال شرق هم تشکر میکنم منو با تبریکاتون چه تلفنی چه پیامی خوشحال کردید و نشون دادید فقط تو بازیِ که کل کل میکنیم جدا از بازی همگی رفیقیم /.
پ.ن1 : امیر داداش هماهنگِ میتونی بزنی :دی
پ.ن2: فرزییین آمااااار نده فررزین
پ.ن3: کاروس : چییییکاررر کردیییی نیززه هامو خفت کردیییی بنده : شرمنده تی کی هام به نیزه هات خورد داداش :|
پ.ن4: میلاد، دنی : داداش بخواب صبح شیفته فیکاته بنده : حله هماهنگه داداش
پ.ن5: مصی مستی باز ؟ باز تو B1 jen3 رو B1 ِ ردیکس دیدیی :دی
با تشکر/.
کارو چپ دست/.
سلام سلام همگی
خوبید؟
خوشید؟
خسته نباشید
این سرور هم تموم شد و خاطراتش میمونه فقط، خوب و بد... گذشت
باید به همگی خسته نباشید بگم، چه بازیکن های های ساید شمال غرب (چون مثل بقیه نیستم و حوصله دارم، اسم میبرم از همشون) چه بازیکن های متای 3 ساید
قرار بود اینجا تاپیک بحث پیرامون سرور باشه که نقد و بررسی بزارن، ولی شد جای کل کل و ما خودمونو از اینجا دور نگه داشتیم ولی امیر مرتضوی عزیز تا تونست جای هممونو پر کرد;)
سیاست کثیف بازی فقط واسه تیمی بوده و هست که تعداد بازیکن هاشون کمتره و یا بازی بلد نیستن، میخوان جبران کنن کم کاری هاشونو (ولی خب تاوان کارشو میده و اگه مولتی هانتر قبول نکنه، خود اون تیم عرضه داشته باشه عمل متقابل انجام میده)
سیاست ساکت نشستن یه گوشه هم واسه تیمی هست که میخواد از درگیری تیم های دیگه منفعت ببره و خودشو قاطی نکنه تا بعدا بتونه قد علم کنه (همون خاله بازی و کشاورزی خودمونه)
اگه دارید وقت میذارید، هزینه میکنید، چرا نمیخواید از وقت و هزینتون لذت ببرید؟
مگه کشاورزی و خاله بازی چقدر لذت میتونه داشته باشه که اون همه براش هزینه کنید؟؟؟ (خطاب به ساید جنوب شرق، به گفته ی مجتبی شماره یک)
سیاست اشتباه دیگه وقتیه که متا 3 به 1 بسته میشه از روز اول سرور این یعنی رفیق بودن، نباید پشت سر رفیقا بد و بی راه گفت، به هر دلیلی، این دور از مردونگیه
و بعد وانمود کردن اینکه متا به هم خورده و خیانت شده این وسط باید بیای بیان کنی، در عین حال مقدار قابل توجهی از دفاع اون ها سمت شما باشه؟ (این سیاست فقط برای خرید زمان میتونه باشه، ولی اینکه فکر کنید این همه آدم و پلیر شمال غرب گاون و متوجه نمیشن، هه از سادگیتونه (خطاب به خود شخص مجتبی شماره یک))
و سیاست شمال غرب که در عین زد و خورد میاد به 3 ساید دیگه زمان میده برای جبران خسارت، به نظرم هنوز حتی دلیل موافقت آقای کارو هم نمیدونید (جایی نمیخوابه زیرش آب بره، یکم باید یاد میگرفتید)
خب از سیاست که دور بشیم بحث انتقاد رو هم مطرح کنم که از مولتی هانتر باید انتقاد کنم، مولتی بازی ماهیت بازی رو عوض میکنه، هیچوقت و با هیچ نظر سنجی ای نباید مولتی بازی آزاد باشه و حتی باید به نحو احسنت باهاش برخورد بشه و مجازات هاش سنگین تر هم باشه
اعتراف میکنم این سرور هم من 1 مولتی ساختم ولی واقعا از سختی بازی کاسته شده بود برام و تقریبا این باعث بی ارزش شدن بازی توی همین سرور شد واسم
مورد آخر هم تشکر و خسته نباشید به بازیکن هایی که چه حریف بودن چه متحد بودنشون توی سرور برای من به شخصه ارزش داره حتی ممکنه بعضی هاشون رفته باشن یا حذف کرده باشن ولی بودنشون چون به جذابیت بازی کمک میکنه برای من با ارزشه
01- امیرحسین یزدی (همیشه دوال خودم بوده و همیشه زحمت زیادی برای اکانت ها کشیده، وقتی هست دلم قرصه)
02- کارو Lion King
03- میلاد و دانیال Zakhme Bastar
04- دکتر سینا Sir Alex Fergi
05- امیر مرتضوی DSD
06- فرزین Lion King
07- جاوید Green
08- مجتبی Matrix III
09- محمد Red Line
10- سینا رِند
11- فرهاد siyahi lashgar
12- هانی ناروتو Annabelle
13- محمد استوبید Metanol
14- محمدرضا Salt
15- علی جاس Renik
16- محمد ویرانگر Turbo
17- امیر پرشین
18- مزدک
19- علی آپاچی gharntineh
20- علی کریم نژاد
21- آرمین سایلنت
22- رضا لاتی و اردلان Tak_Shakh
23- ایرج TOTEN
24- رضا gorbehnareh
25- مسعود Sheikh
26- مهدی X13
27- حیدر Butcher
28- حمید POPersia
29- علی KALLEPAZI
30- امین King OF Warrior
40- پیمان Ashba
50- کاروس (داداش کوچک کارو) FarvahaR
60- ابی
70- امیر طوفان
این اعضای تیم خودمون بود که کنار هم خوب بازی کردن هرکدوم به تنهایی خودشون یه تیم هستن خدایی
و از تیم حریف که بودنشون باعث میشه بازی قشنگه بشه برامون که به شخصه سابقه بازی کنار هم رو هم داشتیم و به نوع و سبک بازیشون خیلی احترام میزارم
ولی به کم کاریشون توی این سرور امتیاز نمیدم (البته درست نیست من که توی زندگیه کسی نیستم و از دغدغه هاشون خبر ندارم، شاید نرسیدن بازی کنن)
1- مانی که توی دژکوب به اسم پارتیزان میشناسیدش
2- کیا f25
3- سحر cherry
4- پیام باشتانی
5- صادق وانتد و آرمین استیل
6- ماهان سامورایی
7- مجتبی num 1
باز هم هرکدوم یه تیم هستن (اعضای تیمشون رو نمیشناسم ولی)
برای همگی آرزوی موفقیت و تن درستی میکنم توی زندگی واقعی
امیدوارم از زندگیتون لذت کافی ببرید
پ.ن : پیام از طرف اتاق فکر دکمه اومد
پ:ن : اسم کسایی رو نوشتم که باهاشون در ارتباط بودم قطعا شمال غرب خیلی بیشتر از دونسته های من بازیکن داشت
پ.ن : چقدر پلیر داشتیم خدایی، برد حقمون بود، نه واسه بهتر بازی کردن (که قطعا همین بود) بلکه واسه زیاد بودنمون
پ.ن : اگه از بچه های خودمون تشکر کافی نکردم ببخشید، زحمت ها و بی خوابی هاتونو نمیشد با کلمات بیان کرد
پ.ن : خداوکیلی انقدر نوشتم خودم حوصلم نکشید برم بخونم جایی غلط داشته یا نه، داشت بگید اصلاح کنم
تا پست بعدی توی 4-5 سال آینده (اگه با کرونا نمیریم، قطعا با الکل کور میشیم) خدا نگهدارتون
مصطفی رشنو (SIKO)
ضمن عرض خسته نباشید به تمامی دوستانی که سالم بازی کردند.
دوستان می خواهید با دکمه f12 تو مرورگر گزارش تهیه کنید دقت کنید واسه ما انگ باگ نشه :d ممنونم.
asasasasasasasas
جمع کنین کاسه کوزه هاتون رو کم دل بدین قلوه بگیرین.
اول از همه تبریک میگم بردتون رو که از صدقه سری و بی کفایتی و خود فروشی بعضی افراد نالایق که فقط شعار دادن بلد هستند و در عمل هیچ بودن رو نشون دادن به دست اوردین.
دوم میخوام یه انالیز مختصر داشته باشم.
برنده این سرور تیمی بود که تعداد همرهاش بیشتر باشه و تعداد راند های بیشتری نسبت به تیم مقابل در واندر زنی دوام بیاره.
که تا جایی که میدونم دیگه هیچ همری برای شمال غرب باقی نمونده بود و اخرین راندی بود که تونستن واندر رو پایین بیارن
ولی ما و تیم بنده حقیر که همینجا دست تک تکشون رو میبوسم به خاطر از خود گذشتگی هاشون بیشتر از ۲۵ تا همر با کیفیت که یک نمونه کوچیکش رو فقط اینجا اسکرین میکنم که متعلق به اکانت tao بود تا حساب کار دستتون بیاد که شما نبردین ما به بد کسی اعتماد کردیم و افسار بازی رو در عین حال که خودمون میت نستیم برنده باشیم به یک تیم *کاملا اماتور دادیم.
خلاصه که در حوالی ما از این به بعد لطفا ادعا نکنین.
http://s11.picofile.com/file/8393975...B0_Dolphin.jpg
عزیزم این ۳ همری که دادی حتا یک لولم واندر مارو نمیتونه بیاره پایین
ضمنان ما ۴ تا همر ۱.۵تا ۲.۱ داشتیم که سه تاش تو راه واندرتون بود
faghat shoma hamer dashtid xD
https://cdn.discordapp.com/attachmen...02/unknown.png
- - - Updated - - -
همراتو بکن تو کوووووووچت xD
با 20 ک کاتا میخواستی 130 میل گندم خورو بزنی واندرو بیاره پایین؟؟
همت میکردی میزدی به نقشمون اون همراتو خزانه رو از سطح 10 به سطح 9 کاهش بده
تو خودت پات گیره داشتی واندر آپ میکردی رکب بزنی به sw خودتون صد کنید
بگو نمیخواستید همراتونو بزنید nw sw همراون تموم شه خودتون یهو واندر صد کنید xD
شماره ناتار هم پیدا کنید از سرور بعد زنگ بزنید ناتار خانوادتونو قسم بخورید که ما با شماییم این دژکوب بازارو ول کن حق توعه واندر صد کنی P:
پی نوشت : از لطف مولتی هانتر هم غافل نشیم معماری یونیک و جنگ اموز یونیک رو انداخت ور دلتون نقشه هم انداخت یه خونه ای واندرتونxD
- - - Updated - - -
[QUOTE=Arezo Luncher;35560]faghat shoma hamer dashtid xD
ُسلام اقای حامد
خوشحالم که برای سایدت بازی کردی و جای تقدیر داره
اما بی انصاف نباش ما 4 تا جنگ آموز داشتیم و حدود 25 تا سوپر همر و 30تا همری که میتونستن روی واندر تاثیر داشته باشن فقط 9 تا از این همرها برای اکانت کارو و میلاد و 2تاش برای بنده بود لیست جنگ آموز و کتیبه احمق رو حتما چک کن
همر های زیر 40 ک کاتا روی دیوار 20 با 130 میلیون دفاع (گندمخور) تاثیری نخواهد داشت نمونه این مساله رو برات میزارم ( راستشو بخوای چون لینک ها آرشیو شده بود و سرور تموم شده دیدن باقی لینک ها ممکن نیست )
عکسی که برات میزارم اتک صبح هست تا عصر که 100 کنیم دفاع به 43 میلیون پیاده گول و 21ک میل محافظ و 20 میلیون نیزه دار رسید که عکسشو تو پست اخرم میتونی ببینی
http://uupload.ir/files/aikt_nw_last.jpg
درضمن اگر روی صحبتت درباره ادعا با ما بود : ما اهل ادعا نبودیم و نیستیم ، هدف لذت بردن و مسیر سیاست درست .
خدانگهدارت
خیلی خوب بوووووووووووووود;)
ولی جدی امید جان سرور باگ خورد.با یه حرکت اندازه تولید یکساعت منابع میومد تو انبار،اما ساعت 8 صبح باگ رفع شد
بعدشم f12 استفاده نکردیم ;)
- - - Updated - - -
[QUOTE=Arezo Luncher;35560]faghat shoma hamer dashtid xD
- - - Updated - - -
همراتو بکن تو کوووووووچت xD
با 20 ک کاتا میخواستی 130 میل گندم خورو بزنی واندرو بیاره پایین؟؟
همت میکردی میزدی به نقشمون اون همراتو خزانه رو از سطح 10 به سطح 9 کاهش بده
تو خودت پات گیره داشتی واندر آپ میکردی رکب بزنی به sw خودتون صد کنید
بگو نمیخواستید همراتونو بزنید nw sw همراون تموم شه خودتون یهو واندر صد کنید xD
شماره ناتار هم پیدا کنید از سرور بعد زنگ بزنید ناتار خانوادتونو قسم بخورید که ما با شماییم این دژکوب بازارو ول کن حق توعه واندر صد کنی P:
پی نوشت : از لطف مولتی هانتر هم غافل نشیم معماری یونیک و جنگ اموز یونیک رو انداخت ور دلتون نقشه هم انداخت یه خونه ای واندرتونxD
- - - Updated - - -
بفرما اینم همرهای رنیک
همرهای 50 کی کاتا ما کاری نمیکرد ولی 29 کی کاتا دوستان واندرو حتما 0 میکرد حتما تقویت شده بودن خوب
با سلام.
حق با شماست واندر رو نمیاره پایین ولی از اول سرور برای این اکانت ها به یک دلیلی زحمت کشیده شده اونم لانچ شدن هستش نه ترشی گذاشتن.
در مورد جنگ اموز و معماری ها که نیاز به گفتن نیست که چجوری خریدید و چجوری ۲ تا جنگ اموزتون شد ۴ تا جنگ اموز. زمانی میتونستین ادعای جنگ اموز بکنین که پاک و بدون شیله پیله با ۳ تا همر خوشگل و یه پلن زیبا بیاین و ببرین که اونوقت عزت و احترامتون قطعا پیش ما افزایش پیدا میکرد نه با یه تک هیرو که قبلش رسید کارت به کارتش ارسال بشه بعد هیرو بیا ببره.
در مورد بحث ادعا کردن صحبت من خطاب به کسانی بود که ادعای واندر ۱۰۰ کردن داشتن و روی واندرشون ۱۴۰ میل دف بود که ۹۰ میل از اون دف متعلق به ما بود و روی واندر خودمون ۱۰ میل دف بود تا اونا واندر صد بکنن و تمام همر هامون منتظر رسیدن نوبتشون بود برای لانچ.
پس لطفا اگر توانایی انجام کاری رو نداری و احساس مسئولیتت به حد و اندازه ای نیست که بخوای زحمات و هزینه های دیگران ارزش قائل بشی و احترام بذاری بیجا میکنی میای جلو و میگی من واندر صد میکنم و ادعای بزرگی و توانایی میکنی.
بازم از همه عزیزان به خاطر ناپاکترین سرور طول تاریخ دژکوب تشکر میکنم.
یه گریزی هم به مولتی هانتر نالایق و بی کفایت و کوتاه فکر بزنم به خاطر ازاد کردن مولتی اکانت ها از اول بازی.
مولتی هانتر اگر کفایت عقلی داشت توی این سرور مولتی رو ازاد نمیکرد تامثلا ۱۰۰ تا پک گلد اضافه بقروشه تا خودش هم ابروی خودش رو و هم سایت و سرورش رو با ۲۶۰۰ تا ظرفیت اتک ببره.
به نظر بنده حقیر این سرور یه فرصت عالی بود تا بازیکن هایی که از دژکوب فاصله گرفته بودن با دیدن یه بازی خوب و جذاب دوباره به بازی برگردن و در سرورهای اینده شاهد جذابیت بیشتری باشیم.
- - - Updated - - -
عزیزم ما با جنگ اموز ۵۰۰ هزار تومنی شارژ نکردیم عشقم وگرنه فقر منابع که نداشتیم. فقر جنگ اموز داشتیم به لطف خرید و فروش ها.
وقتی جنگ اموز خودت رو میدی بهsw بیکفایت و میدن دست هر بی سر و پایی تا ۵۰۰ تومن بفروشه نتیجش همین میشه که ۳۰ ک کاتا روی همر باشه
ما هیچ ادعایی راجب اینکه واندر صد کردیم نداریم ولی اینکه شما اینجوری فکر میکنید نشون میده شما چقدر ادم اعقده ای هستی
و حالا اینکه ما واندر صد کردیم ادعای دف دادنتون رسید .
و عزیزم شما چطور میدونید قیمت هر جنگ اموز ۵۰۰ هزار تومنه حتما خودتم در گذشته کثیف بازی کردی .
ضمنان ما اگه جنگ اموزتونو بردیم جواب کارتون با اتحاد پرشین بود و این کاری که با اون اتحاد کردید کار اولین بارتون نبوده چون خیلی حرفه ای اون اکانت هارو تخریب کردید انگار که تو سرور های ۱۰۰۰ هم صد بار این کار رو کردید
چند تا پست دوستان رو خوندم واقعان تعجب کردم بیشتر هم خنده ام گرفت !
1- توهم سه به یک !!!
دوستان محترم اتحاد پرشیا داخل شمال شرق شامل 3 تا اتحاد بالغ بر 60 تا اکانت و یک سری تک ده هایی که بیرون اتحاد بودند اینها از اول سرور اومده بودند تو یک ساید که یه گلد مفتی بگیرند ! نوکری یه ساید دیگه رو بکنند سرنوشت اکانتهاشون هم معلمومه ته سرور اینقدر همر نداشتند که دوتا نقشه کلین کنند از شمال غرب سواره زدید نقشه ها رو کلین کنند
اکانت آلوچه - mistake-f25 که خریده شدند تو شمال شرق - اکانت ehsan0172-اشح داوود-
شمال شرق کلا درگیر زدن اکانتهای مولتی یه ساید دیگه داخل ساید خودش بود چه خوب چه بد دم اتحاد واریور گرم که زد جمعشون کرد
بالغ بر 27 تا اکانت تو جنوب شرق چیف و صفر شدند یه سری اکانت هم مثل 008 و خاکستری جنوب شرق هم فول دف شدند
یه سری اکانت تو جنوب غرب خریده شدند که مثل توتن ! هانتر و اکانت سوسک که دید اینور هوا پسه رفت اونور اینا جز اکانتهایی بودند که تو جنوب غرب کلین شد !!
یه سری رو فرستادید تو یه ساید دیگه کلی هم اکانت خریدید قیمت رو هم خوب بالا بردید نوش جون اونایی که فروختن و خوشبحال اون کسی که خرید و ته سرور یه موز از تو سرور برداشت :)
مورد دوم در مورد پلن و کم کار بودن ساید
دوستان محترم یا اولین سروری هست که دارید بازی میکنید ! یا سرتون رو مثل کبک کردید تو برف !!
الان دقیقا کدوم پلنی اجرا شد کلا اینقدر کم بود که براتون میشمرم اگه چیزی هم بود که من ندیدم اضافه کنید
1- پلن زدن استحکام 5 ایکس کتیبه جابجا شد ناموفق ! ولی اسمش پلن بود باز
2- پلن زدن کتیبه 3ایکس جنوب غرب که 1 ساعت قبلش استحکام f25 تک هیرو رفت شمال غرب کل پلن حفظ سه ایکس ها هم ناموفق شده بود
3- زدن همر تو راه واندر venizia که موفق بود از طرف جنوب غرب
4- زدن همر اکانت feshar khoon که اونور دوستان شمال غرب گفتن فیدر بوده ولی ما نفهمیدیم اکانتی با این تعداد کم ده چجوری این همه تو تاپ رید بود و آخرش هم همری ازش دیده نشده ایشالا فیدر بوده باشه همچنان
5- زدن اکانتهای پایدار با سه همر سنگین- یاهو و ..... که باز من این حق رو به حریف میدم چون از چند خونه ای و ناگهانی زدن حریف واکنش مناسبی نمیتونست انجام بده اسمش پلن بود
حالا با این اوصاف هرکس ادعای اینو داره که پلن زده خیلی درگیر بوده بیاد عکس بزاره ما هم ببینیم بفهمیم بقیه دوستان چقدر پر کار بودن بعد انگ کم کاری به دوستان دیگه بزنن
من همچنان منتظرم دوستانی که فیدر زدن رو پلن میدونند یه مثال معتبر از سرورهای ای ار ، کام ، یا سرورهای شلوغ و پرتیم همین سایت بیارن که فیدر زدن اسمش شده پلن زدن من قبول میکنم
اعتماد و راستی آزمایی
بهم دروغ نگیم اگه 2 تا لنگه دمپایی اکانت های پرشیا هم تو در و دیوار نمیرفت که تازه اتک های تو راه رو هم مولتی هانتر برگردوند باز اگر پسورد یا امکان خرید و فروش برای دوستان وجود داشت باز اینکار انجام میشد از سمت شما ! سرورهای قبلی هم آرشیو فرومش هست و سابقه این رو هم دارید که شما هم اول شروع کردید پس جانماز آب نکشیم واسه هم خیلی صادقانه بگید دستمون رسید تونستیم کردیم باز هم بتونیم میکنیم این جمله رو صرفا هم برای دوستان اینوری میگم هم برای دوستان اونوری تا زمانی که برد و باخت اینقدر براتون مهم باشه همین میشه و اتفاق میافته
مورد بعدی
وقتی شما تو یک سرور رجیستر میکنید به هر حال یک عده جدید رجیستر میکنند که ممکنه عضو تیم نفوذی اونور باشند یا واقعان پلیر تازه وارد باشند که بدون تیم باشند با این وضعیت مسخره ای که هر سرور یک سری دوستان عزیز دارن پیش میارن امکان بازی از اون ها گرفته میشه و درست نیست
سخنی هم با مدیریت محترم
قوانین شما در مورد خرید و فروش زدن همر ملت تو در و دیوار بازدارننده نیست ! مولتی اکانت گرفتن پوش بازدارننده نیست !! ترسی رو هم برای عاملین این حرکت ایجاد نمیکنه فکری به حال این قضیه بکنید اگر در سروری که مولتی اکانت آزاد نیست !! کسی پوش میکنه پوشرش که بن میشه اکانت اصلی پوش گیرنده هم باید پانیش نیرو و پاپ بخوره اگر شما به این قطعیت میرسید که اکانتی تخلفی انجام داده ایمیل بازیش اگر بن میشه باید خود اکانت هم بن شه
این قضایای خرید و فروش و گرفتن پسورد جز با اعمال قوانین شدید و بازدارنده حل نمیشه
اینکه بنده بیام داخل یه ساید یه تیم رو بیارم کل کسانی که نمیشناسم رو بزنم چیزی نیست که در روح این بازی باشه
مانی جان کاری به کل حرفات ندارم ولی اکانت sosk رفیق منه رفیق مجی هم هست و این دو سالی که ما بازی نمیکردیم با مجی 1000بازی میکرد و همرشم آخر سر زد رو تائو که پوینت هجوم بگیره در حالی که بهش گفتم بخاطر رفتار زشتی که باهات کردن بزن رو اسدبلیو ولی قبول نکرد. خواهشا چیزی نمیدونید نگید الکی بازیکن رو تخریب نکنید. لیدرای جنوب غرب پسورد میفروختن بعد بچه های ما بد بودن؟ تا فروشنده ای نباشه خریداری هم نیست البته همه اینا هم بر میگرده به کثیف کاری صادق و آرمین که استارتش زده شد. اکانت mistake هم پوریا بخاطر رفاقتی که با بچه های ما داشت اکانتشو داد و رفت و خرید و فروشی هم در کار نبود.
مشکل اینه که نمیتونید تیم خوبی جمع کنید و هر کسی رو عضو تیم میکنید. اگر تونستید بیاید از بچه های ما اکانت بخرید یا پسورد بگیرید. شما کمیت رو فدای کیفیت میکنید ولی ما کیفیت رو بر کمیت ترجیح میدیم
من موندم 3 به 1 یعنی چه پس؟ شما مولتی تو ساید ما نداشتید؟ پلنگ و اساسین دو نمونش بود، بعدی اپتیما و...
عزیزم کسی راجب کم کاری شما حرف نزد.
همه هم قبول دارن که زحمت کشیدین همر ساختین خیلی از همر هاتونم ترشی شد هر چند نمیتونست هیچ تکونی به واندر بده
موضوع بعدی مولتی هانتر حتا یک پیاده هم برگشت نداد
و اگر هم میگی ۳به ۱ نبوده پس دف شما تو واندر swچیکار میکرده.
ضمنان پلن ما فیدر زنیه دیگه هر جوری دوست داری راجب این موضوع فکر کن.
شما هم چند تا از پلن هایی که رفتین رو بزارید تا ببینیم چیکار کردین
جریان نقشه هم اگه تو تونستی شیش تا نقشه رو بردار من همه ی مدال هامو بهت میدم
آره راست میگه توهم 3 به 1 نیست مجتبی وقتی میایم 5 ایکس رو میزنیم کل دفاع جنوب غرب میاد تاپ 10 بعد میایم واندر جنوب غرب رو میزنیم کل دفاع شمال شرق و جنوب شرق میاد تاپ 10 دفاع ما توهم زدیم راست میگه بنده خدا /. مانی جان اکانت فشار خون مال میلاد و دنی بود با نیزه غارت میکردن دفاع میساخت یک عدد همر 200 کی گرزی داشت که اونم کوبیدن به کتیبه چشمان لینکشم پیدا کنم حتما بهت میدم این شمایی که توهم زدی تو سروری با این حجم دفاع هر پلن مستقیمی رو کتیبه ها دیوار شدن مطلق رو داره اگه شما خودت پلنر بودی که 3 تا همر از اون خوشکلایی که میگی رو ما میزدی من یدونه فیک هم از طرف شما رو شمال غرب ندیدم چه برسه به پلن : )))) در مورد ادامه ی حرفاشم من خودم گفتم مجتبی اگر تیمشون واقعا تیم باشه نباید دنبال لیدر ساید باشن که اکانت بهشون بفروشند /.
باشد که رستگار شوید /.
کارو /.
راجب اکانت سوسک من همون روزی که پروفایل رو دیدم و رو اکانتش لوگین کردم دیدم یه دونه دف روش نیست لب مرز شمال غرب هم هست کلا شبا هم چراغش سبزه همرش هم پارک میشه رو کپش به مجتبی گفتم این با اونوره ! دیگه اینقدر بازی کردیم فرق پلیر و اک نفوذی و ساید فروش رو هم بدونیم
راجب به اکانت mistake هم پی ام ها و اسکرین شات هاش موجوده خواستی بیا تو تلگرام بهت اسکرین شات بدم
درسته حرفت کاملا تا اکانت فروشی نباشه خریداری هم نیست ولی این دلیل بر کار درست خریدار نیست تو پستم هم گفتم قوانین به گونه ای باید باشه اگر پسوردی لو رفت خرابکاری محرز شد عامل بگونه ای مجازات بشه که جرات انجام این کار رو نداشته باشه
ما از تیمی که جمغ کردیم و داریم راضی هستیم یک نفر اکانت فروش هم داخلش نیست نمونه اش اینکه نه اکانتی از ما خورد تو دیوار نه پسی لو رفت
راجع به سه به یک هم اکانتهای متعلق به شمال غرب رو ببین چه اونایی که خریده شده یا از اول با شمال غرب بودند تو سایدهای دیگه مقایسه کن چند به چند بوده بعد بیا بگو سه به یک
- - - Updated - - -
کارو عزیزم حرف منطقی بزن برادر من قرار نیست جوک تحویل هم بدیم ! یا سرمون رو مثل کبک بکنیم تو برف!
شما رو واندرت اتک میومد دف اکانت f25 و alooche توتاپ تن نمیپرید بالا !! اینا با شما بودن یا نبودن ؟؟ تو کدوم ساید بودن ؟؟؟
جنگ کوچیک شمال شرق تک هیرو اومد تو شمال غرب یا نه ؟؟؟ نصف بیشتر شمال شرق که دست شما بود حالا پلیر نوب گذاشته بودید اونور اکانتهاشون مثل تشتک نوشابه پریدن هوا ! اکانت رد لاین میاد 200 200 جنوب شرق تک ده میزنه تو 40 دقیقه 800 کی دف میکنه 10 تا اکانت تو جنوب شرق میان بالا تو تاپ تن اسمش چیه !
اینکه اکانتی که 5 تا همر واندرزن داره میفروشه کنارش هم 4 تا واندر زن صفر میکنه و جنگ یونیکو چکمه رو میده
این وضع شمال شرق بود با جنوب غرب ! این دو تا ساید هرکدوم یه نصفه سایدم محسوب نمیشدن با این وضعیت فروش اکانت و تیم های نفوذی
اکانت فشار خون قبل از پریدن همرش هم تو تاپ تن بود با 5 تا ده داشت غارت میکرد نیزه دلاور بکشه !! بعد تو دهش با این حجم غارت نه نیزه ای بود نه دلاوری گذاشته بود رو گریز نیروهای دفاعیش کشته نشن !!
من هم موافقم پلن خاصی نمیشد اجرا کرد بیام همر بلند کنم 8تا 9ساعت برسه به شمال غرب که چی بشه اصولا ! کتیبه چشمان بزرگ زمان فعال سازیش 90 مین بوده ! 10 جا هم فیک و ریل میزدیم 9 جاش میتونست با چشمان راحت چک بشه ! بحث من اینه اصلا فیدر زنی اسمش پلن نیست اسمش اتک بین سایدی هم نیست تعداد پلن ها رو هم گفتم اگه چیزی جا انداختم بیاید بگید
مانی فرافکنی نکنید
اکانت سوسک رو من نمیزدم، ریدش هم رو وی پی اس من بود بله اما حتی روش لاگین نکرده بودم آمار همرش هم نداشتم خود مجی هم میدونست ریدشو من گذاشتم چیز قایمکی نداشت.
دف هم خودش میگه داشته چون چند بار از شمالغرب زدنش حتی 2تا فیدرش 0 شد. حتی یه بار اکانت alish رو دیوار کرد. خداوکیلی هر حرفی رو نزنید. متا 3 به 1 بود دیگه. کلا اکانتای ما تو شمال شرق بودن چندتاش که بخوای کل مولتیهای مارو حساب کنی 10 تا هم نبود بعد همین ها باعث میشه بگی 3 به 1 نبوده؟
بدلیل پایان سرور و همچنین بحث های نامرتبط با بازی ، تاپیک بسته شد
همگی دوستان خسته نباشید