سلاااام
من تازه اومدم خخخ چخبره ؟ یه شرح حال بده یکی سرور چجوریه من بی خبرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلاااام
من تازه اومدم خخخ چخبره ؟ یه شرح حال بده یکی سرور چجوریه من بی خبرم
سلام اول خودتو معرفی کن داداچ
شرح حال سرور به صورت زیر است:
1:ان دبل کسی نداره تقریبا یه 3 4تا اکانت خوب هستن
2:اس ای:همشون نوبن :دی
3:اس دبل که اصن نگم برات حمید فقط داره میزنه =)))
4:ام ان ای انصافا 20تایی اکانت خوب داره اما ساکت نشستن بی سرو صدا دارن همر میکشن کی بیان شخممون بزنن خدا میدونه :|
بدون شرح :|
فایل پیوست 2940
سلام من AminEmerge ام بیشتر ir و com بازی میکردم ...
با ایدی ها مختلف Saty , Nilsagh , Nirvana , WWWW , Dagon ,DOOM , .... سرور سه ایکس هم بودم اومدم پلن برم کسیو نمیشناختم یارو لیدر ساید ریل چید 13 ثانیه خخخخ کلا از سرور نا امید شدم بیخیالش شدم بیشتر NE بازی میکردم الان زدم تو کار جنوب شرق تا اینجا که هرچی از پلیرا دژکوب دیدم یا نوب بودن یا فقط با سکه اکانت میکشن بالا اخرشم نامردی میکنن سر ادم واسه یه بازی !!! اشالله که با ادمای بهتری اشنا شم ازین فروم و نرمال بعدی ...اینجا هم فان اومدم یه تک همر بندازم .... البته اکانت AminEmerge اینجا واس من نی ....
لقبمم مولتی باز عه ...تورنومنت 2008 , 53 مولتی واس اکانتم انداختم خخخ
خب دیگ خیلی حرف زدم شما معرفی کن
خخخ عزیزمی خب دیگ تورنومنت بود و جو اش ... نه ایپی اینا عوض نمیکردم خیلی .... روش خودمو دارم ... الن هر سرورجدی برم زیر 20 تا مولتی نمیکشم خخخ
مرسی ممنون ... منم اکانت AEM ام جنوب شرق.... شما نمیدونین سه ایکس یا نرمال بعدی کی استارت میخوره ؟ این سرور نشد برم ...
اونقدرام حوصلم نمیکشه مولتی برم الن دیگ از 20 تا بیشتر نمیرم خخخ توی سرور های .com که عادیه 10 .20 تا مولتی
- - - Updated - - -
ببین داداش با سکه بازی کردن توی دژکوب یعنی همه چیز ...توی .com که اینجوری قفس نمیده ... 5 تا 5 تا و 9 تا 9 تاس طرف پدر خودشو در بیاره روزی 100 تا ..200 تا بخره ... ولی اینجا طرف 200 تا 200 تا میخره روزی 2000 ...اصلن قهرمان وقت نمیکنه ماجراجویی بره یا حتی نوار زخم 70 ,80 تایی میاره اونجا 10 تا 20 تا حداکثر یا طرف اینجا میاد اکانت میخره و غیره ... که یه پلیر سطح پایین با یه پرو پلیر برابری میکنه اینجوری که واقعا حق نیست ... 53 تا مولتی که میگم واسه تورنومنت بود ... و واسه کل اتحاد که حدود 5 تا زیر شاخه داشت ... و به هیچ وجه من از مولتیام پوش نگرفتم و نمیگیرم ... فقط تخته و چوب و دمپایی و اینا ازش میکشم خخخخ بموقش یهو طرف میبینه کل اتحاد زیر شاخه سایدش نفوذیه خخخ خلاصه خیلی حال میده ... ایشالله سرور بعد ببینیم چند مرده حلاج اند پلیرای دژکوب
آقا ول کن کف فروم رو . برو تارگت بده . تایم لانج نگذره . یه امشبو من کف خوابی کنم . جا خواب ندارم شب جمعه ایی :)
کلا اساس این بازی شده مولتی کشی . چه تو ساید خودی برای پوش و چه ساید حریف برا خرابکاری . کلا قبح مولتی بازی شکسته . یادمه قدیما اگر هم کسی مولتی داشت . صداش در نمیشد
اما دادا شما واقعا ای ول داری که توی سرور های کام هم مولتی کشیدی و بن نشدی .
مایه افتخاری :)
احسان لانچ کن دیگه . شب جمعه ایی بیکار نمون خوب نیست :)
پ ن : مجتبی اصلا برا ماها مهم نیست داری تو زندگی چیکار میکنی . اسپم نکن :)))
- - - Updated - - -
پ ن : البته من کلا در جریان کارای این مجی هستم . کسی خواست بدونه بیاد تلگرام بگم بهش . بخندیم دور همی :)
دوست عزیز نه من بازی شما رو دیدم نه شما بازی منو ... من که افتخاری به مولتیام نمیکنم و خودمم پلیر نمیبینم چون خداروشکر پلیر حرفه ای زیاد هست ...
.com هم که زیاد میگم بخاطر اینه که وقتی دژکوب نبود و ir فیلتر شد خیلی پلیر های حرفه ای ir رفتن com گفتم شاید شما هم دیده باشی سطح اونجا چقدر بالا بود ...
- - - Updated - - -
والله قدیما که شما میگی اصلن مولتی این کاربرد رو نداشت اصلا چیزی به نام مولتی و پوشر نبود ... طرف مثلا دو سه تا اکانت داشت ... همین ...
والله من اصلا به این روشی که همه مولتی میکشن مولتی نمیکشم و هر مولتی فقط چند دقیقه ثبت نامش ازم وقت میگیره و حتی با جانشینی و ربات و این چیزایی ک بعضی دوستان دارن و واقعا مایه شرم ساریه کاری ندارم ....
اصلا بگذریم هرکی یه ترفندی واسه بازیش داره حالا ایشالله توی سرور بعد بیشتر با هم اشنا میشیم...
الن سایدی توی فینال متا هست ؟
سلام صبح بخیر;):cool:
سلام
کی بود گفت تارگت سفید داریم ؟ :)
یه تارگت بدید بیگ رو بزنم دو هدفه کپ و نانکپشو
که دلم خونه دادا :))))
با سلام خدمت دوستان و دشمنان و بی طرفان
با توجه به تاپ 10 دفاع و حجوم باس عرض شود که بچه های دانشگاه جنوب به سبک خودکشی نهنگ ها اومدن رو رفتن توی دیوار titi
این وسط یه سری هم به ده همر رایان زدن که متاسفانه ده همر شد کپ و چیف نشد و 3 تا چیفر هم مردن
بچه های شمال هم رقتن برا چیف و کاتا که اونا هم با اینسرت و کپ مواجه شدن
در کل هفته گذشته پر از درگیری بود و هر 2 سمت بازی خسته نباشید
پ ن : تارگت کیه ؟
پ ن 2 : هرکی منو بزنه. ..... است
با عرض سلام خدمت افشین منتال کبیر باس عرض شود از هفته پیش دقیقا یسری درگیری بود که 3 نوبت شمال پلن اومد و همگی نا موفق شد البته پلن اخری دو طرفه بود و دوتا توله همر جنوب هم دیوار شد البته از دفتون گذشت :دی
در مورد رایان هم که چنج کپ دادین کارتون عالی بود و البته ما هم اینکارو دو روز پیش انجام دادیم و البته تو پلن اخری هم یه 7-8 تا چیفر شمال اینسرت شد
در کل منم تبریک میگم به دو طرف و فعلا برابر حساب میکنیم و اون چیف نا موفق فیدرهای گول+ پلن دو روز پیش که یسری به پرنس زدین و کاتاهای امروز صبح شمال رو پرنس هم فاکتور میگیریم- کلا راضی هستیم با توجه به اینکه یکم تاخیر داشتیم و تازه فیکس شدیم رو سرور
پ ن: بابا میگفتین خدا بیامرز کامیار از خودتونه نمیزدیم و این داستانا پیش نمیومد
جز کامیار مرحوم که چیف شد و البته کاریش هم نمیشد کرد . فعلا برابریم
اما درکل میگم . سروری که از الان درگیری یاشه جذاب خواهد بود
- - - Updated - - -
پ ن : خودمم در جریان نبودم آن مرحوم مغفور واقعا با ماست
ضمن عرض خسته نباشید به 2طرف...
اماده باشید تایم لانچ رو بگم بزنین :)
درود دوستان
اقا یکم زود زدین به سرو کله هم من هنوز نصف زمینمو شخم نزدم خخخ
کل دم دو طرف گرم
یه نکته به ذهنم رسید در مورد توله همر باوا دمتون گرم که توله همرتون بیگ همر شد تا باشه از این توله همرا که برن تو دیوار خخخخخخخ
فایل پیوست 2942
اینم حسن ختام این هفته سرور - دانشگاه تا شنبه تعطیل است
افشین اینم داداش همون خدا بیامرزه!!!! بزن 1-2 داداش گلم
پ ن: بابا ناسلامتی بالا اون اتحاده اسمتو زدی یکم دف بریز روش اینجور نشه ، مورد داریم تو سرور فیک رفتیم روش 100کی دف از ته ساید کناریش هم فرستاده واسه خودش اونوقت دربدر داره گرزیاشم میکوبه در و دیوار
پ ن2: بز؟؟؟ مگه داریم :دی
درود بر دوستان قدیم
متاسفانه تعداد بازیکن قدیمی خیلی کمه در هر صورت با اجازه دوستان ما هم در این سرور هستیم شاید هم حذف کردیم
پیروز و سربلند باشید
عطا
سلام
با اجازه منم یه اکانت زدم اومدم :)))
خدا ازتون نگذره معتادا داشتم زندگیم رو میکردم :)
در حد یه دفساز هستیم در خدمتتون گفتم بیام یه اعلام حضور بکنم
همتون ک هستین
منم بیام؟
صادق بیا تا لانچ کنیم
اچتباه زدی داداچ جاسوسا همه مردن :(
این همه گفتم تخته گاز نرو بزار دنده یک برو لاین مسافر کشی با جفت راهنما برو تصادف میکنی ، دیدی آخر با موتور گازی رفتی تو کامیون :(
مهدکودک اکسفورد تقدیم میکند ؛ فیدر زدی و پلن چیف روی فیدر !
باشد تا رستگار شوید ،
درود و خسته نباشید خدمت دوستان، هفته خوبی داشته باشید
فایل پیوست 2944
چیف بز جان عزیز
فایل پیوست 2945
بز نو اعصاب!!!!
فایل پیوست 2946
تشکر از بز جان :دی
- - - Updated - - -
اعظم النوب کبیر ، نیو پلنری با روان نویس فیک اذعان فرمودن ناراحت از چیف فیدر توتال لیدر شمال شده اند
1-ده دیفالت عایا فیدر است و اگر هست چرا در فیدر باراکس و اصطبل 20 است؟ در فیدر چرا میدون لول دادین؟ فیدر با پاپ 1000!!!!
و حالا
فایل پیوست 2947
استاد فیدر با پاپ 500 میخوای چیف کنی باید اول قصر یا اقامتو بزنی حیفه بشینی 24 ساعت لانچ کنی واسه فیدر و اینجور بشه:|