سلام به همه
چند روزه فروم و کل کل هاشو میخونم و فقط به یه عده باید بگم:
شهر که شلوغ میشه قورباغه هفت تیرکش میشه
دوستان خودشون خوب میدونن منظورم کیا هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
چند روزه فروم و کل کل هاشو میخونم و فقط به یه عده باید بگم:
شهر که شلوغ میشه قورباغه هفت تیرکش میشه
دوستان خودشون خوب میدونن منظورم کیا هستن
ناصر عزیز بهت تبریک میگم همر خوبی ساختی
حرکت قشنگی برای مخفی کردنش انجام دادی
در کل موفق باشی
دفاع واندر به صورت چشمگیری رو به افزایش هست
واقعا خسته نباشید میگم به همه بچه های اتحاد
http://8pic.ir/images/uw1lekvwr6u52gcqe7b8.jpg
اینم 20 کیلو کاتا بدون تخریب
فایل پیوست 1454
- - - Updated - - -
واندر رو صد نخواهم کرد
فایل پیوست 1455
سلام به همه
بد نیست یک موضوع رو دوباره یاد اوری کنیم. وقتی یک تارگت دو هدفه توسط کاتا هدفگیری بشه یعنی داری تعداد کاتاهات رو نصف میکنی. نصفشون یه تارگت میزنن نصفشون تاگت دوم رو. و اصلا مهم نیست که سطح تارگت ها 1 باشه هم نصف کاتاهات رو استفاده میکنه قدرت تخریبشون رو. و تارگت دوم 50 هم باشه فقط نصف کاتا ها مشغول میکنه. پس وقتی بخواد عمارت جادو زد با کاتا و سطح اون بالای 20 اینا باشه دیگه فقط تک هدف میذارن تا اشد تخریب داشته باشه.
البته سهیل پرزیدنت یا همین دوستمون که گزارش گذاشتن بهتر از من اینا رو میدونن سهیل که از عصبانیت بابت موارد پیش اومده در اخر سرور عمدا اینطوری زد. من فقط برای یاداوری به عزیزان تازه کار بودم که این گزارش ها رو میبینن درستش رو بدونن و کاربردش رو. با اجازه همه اساتید عذر میخوام خلاصه:p
در ضمن سهل جان و علی چیفر(ص) دمتونگرم همر شاخی بود.http://www.freesmile.ir/smiles/254913_hb.gif
اخه اینجا جای این صحبت هاس لعنتیا:eek:
سلام به همه ی عزیزان
یه خسته نباشید به کل بچه های شرق میگم , گل کاشتید دوستان :x
والا من اسپید باز نیستم بازی کردن تو این سرور واسم خسته کننده بود!
اگه این سرور هم اکانت ساختیم فقط به خاطر کاکو ماهان بود یعنی کلا دلیل اومدنم ماهان بود :)
ولی از شانس خوب ما قسمت شد با بچه های گلی آشنا شم و یه سری از دوستای قدیمیم رو هم تو این سرور پیدا کنم :)
این سرور که تا امشب تمومه ولی رفاقت ما تمومی نداره ;) یه تشکر ویژه از ماهان, عمو ممد , میلاد اُلد گایز
آقایون : مهران, ایلیاد, صادق صمدی , سپهر , جعفر , علیرضا , آرمان , مانی , امیر , احسان , مُصی و همه عزیزان شرقی :x (شرمنده اسم کسی جا موند)
در آخر از مرتضی عزیز که از اول تا آخرش با هم اکانتو کشیدیم بالا تشکر میکنم :x دمت گرم
آرش کیوان ابولی عزیز مرسی از شماها با مراما :x
پ.ن1 : ما از قبل کتیبه ها هم بیگ همر بودیم ;)
پ.ن2 : ارزش تیمی بازی کردنو هم پایین نیارید , ایمیل اکانت هم دست کل تیم بود و مربوط به فرد خاصی نیست ;)
پ.ن3 : تبریک به عمو ممد بابت بیگ همر رومن که تو آمار هست :x
فایل پیوست 1456
موفقو پیروز باشید
مهرگان
فایل پیوست 1457فایل پیوست 1458
رضا جان خسته نباشی گفتیم نزن ولی دیگه دیر شده بود
واندر رو تک هدفه بزنید تخریب بیشتری شه
MR-PRESIDENTاین همر خوبی به هم زده بود اگه تک هدفه میزد تا هشتاد واندر رو پایین میکشون
الان هر کی همر زده تو واندر اینا میکوبه خیلی سرور جالب شده هیف من نبودم:cool:
درود عرض ادب ببخشید جسارت کردم پست گزاشتم
بنده اینجا بازی نمیکنم فقط میام فروم میخونم روی اکانت یکی از بجه ها قبلا لاگین میکردم درحد نگاه کردن
قصد توهین کردن به کسی رو هم ندارم
لینک های که دیدم توی هیچ کدومش دیوار تخریب نشده تنها مشکلی که این سرور داره همر ساختن هیچ کسی رمر نساخته
موفق باشید