من گفتم ص.ص و دوستان شما کثیف بازی کردن.
در ضمن خودتون گفتین که گودفلاس دست شما بود و در نهایت هم همه دیدن که باهاش واندر ne رو کلین کردین. پس شما هم همچین پاک و منزه نیستین.
نمایش نسخه قابل چاپ
آرش جون بحث چی میکنی ؟ :))))
پست های اینارم نباید ریپلی کرد چون گنده میشن
تایم اتک هاشون قطار که چه عرض کنم کشتی رد میشه از بینشون =))))
لینک اون اتکی که زدن کپتو تو c1 صفر کنن چون موفقیت آمیز نبود و اینسرت شد پاک کردن اینارو دکر کردن :)
قبل استارت سرور گفتیم بیاین اینجا ...
الان که 3 هفته گذشته دوباره سر و صداشون شروع شده که ما فلان کردیم :))))))
خوب ببين كي زبون باز كرده ،اخه نوب تو روت ميشه بياي اينجا بست بزاري يوزر ،
نوب جان لا اقل قبل از حذف اون نيرهارو به نفع سايد خرج ميكردي ،زنك زدي به من كفتي باشو بيا ارش اينا هم هستن ،من بعد از جند سال اومدم ،يعني اينقدر فشار بود ؟ خلاسه با نبود نوباي امسال تو ما اين سايدو جمع كرديم ، كمتر حرف بزن اينجا وكرنه زنك ميزنم هر جي از دهنم در بياد بهت ميكم ،
چه خبره اینجا ؟؟
عارف این همون مهدی لوسیفری نبود که گفتی بیرون دیدیش،هم شهریته ؟؟
هر هفته بهت میگفتیم آقا Se بزنیم جمع کنیم ؟ میگفتی نه نپ بستیم باهاشون زیره حرفم نمیزنم ؟ حالا بیا تحویل بگیر :)
اسطوره دف ؟ بحث صادق صمدیو اینجا نکشونم که ببینیم این چه آدمیه ..
تو 2ماه نپ 1.5 میل دف جمع کرده هنر کرده ؟ حتی واندرتون هم دف نداشت :))) بیخیال بابا چرا الکی گنده میکنین یکیو ؟
سرور آی آر علی 2113 اینجوری میشناختن که پول میداد کپ میخرید واسه رید توافقی .حالا اینجا شد اسطوره دف ؟؟
آنالیزور کیه ؟ حتی جرات نکرده اسم اصلیشو بزنه .احتمالا همین اطراف فارمش کردیم :)) حالا رفته آنالیزور شده :D
دیگه راجع بهت حرف نمیزنم .تا پستات 2رقمی بشه ;)
اون لینک هایی که از اکانت عارف درومد واسه 1 هفته قبل از 100 شدن واندر Se بود .
که اون زمان هیچکس جز محمد رضا اسپارتان توی سرور لاگین نداشت.بد نیست بگم که از بس عشق مدال بودین 2تا اکانت جنوب غربو فیدر زنی کردین که رنک 1 پاپ بگیرین :)) دور برندارین اینجا توی فروم K1 توی سروری که نیستین ..
سرور تابستون به قول آرش به قید معدل بیاین. ما هم جنوب غرب در خدمتیم .
فقط مثل تابستون قبلی نشه که با تیم کامل و پرقدرت به قول خودتون اومدینو، نان کپ و کپتو چکمه کوچیکتونو لینک سبز دادین .
LuCifer یادت که نرفته ؟ :))) این دفعه یکم پر قدرت تر بیا :D
حوصله بحث سرورای قبل ندارم .از ادمین خواهش میکنم پستای اضافه از این به بعد پاک کنه :)
موفق باشید
ســجاد
آقایون اینکه تو سرورای قبل چی بودید مهم نیست
اینکه اینحا چکار میکنید مهمه
اگر هم از سایدse حذف کردنو رفتن
خب از هر سه ساید دیگه هم پلیرهای خوب حذفرکردنو رفتن
پس وضعیت همه مشابه هم هستش
مجتبی جان از ایمان کویر که میشناسیش بپرس سرور 3 راند دو اون هم یه تایمی از سرور اومد کمکم من هم ادعایی ندارم ولی اون سرور 500ک محافظ رومن توی اکانتم داشتم و بیگ همر سرور هم مال اک من بود
- - - Updated - - -
[QUOTE=SajjaD MaRiLyN;24959]چه خبره اینجا ؟؟
سرور آی آر علی 2113 اینجوری میشناختن که پول میداد کپ میخرید واسه رید توافقی .حالا اینجا شد اسطوره دف ؟؟
سجاد خداییش کی همچین حرفی زده که من پول میدم کپ میخرم برو از دوستان قدیمی بپرس من پول هیچوقت بابت خریدن اکانت نمیکنم
این پست میزارم که بحث عوض بشه .:)
فایل پیوست 1940
فایل پیوست 1941
فایل پیوست 1942
فایل پیوست 1943
کتیبه ها :)
معماری کوچیک با چشمان کوچیک کسی نگرفته..
ســـجاد
[QUOTE=ali 2113;24972]مجتبی جان از ایمان کویر که میشناسیش بپرس سرور 3 راند دو اون هم یه تایمی از سرور اومد کمکم من هم ادعایی ندارم ولی اون سرور 500ک محافظ رومن توی اکانتم داشتم و بیگ همر سرور هم مال اک من بود
- - - Updated - - -
سزورش تایید شد ولی بیگ همر و دف !!!
البته بنده خدا چیزی زیاد یادش نمونده بچه زرنگی هم هست تو جزییات نرفت
قصد توهین کردن نداشتم بحث من سر اون کلمه گنده هه بود :)
اگه با صحبت هام ناراحتت کردم عذر میخوام تاپیک هم از بحث خارج نشه
موفق باشی
سلام مجدد. ممنون سجاد جان. از عکس کتیبه ها مثیکه شمال متا هستن و جنوب متایی در کار نیست اگر درست فهمیده باشم. اما جنوب هم کتیبه های خودشون دارن و اما این شکل ادامه پیدا کنه برنده سرور مشخصه و جادو در شمال صد میشه بنظرم. اما میتونه ورق برگرده و کاملا نتیجه خارج از انتظار باشه که اکثرا سرورهاییکه اینچنین متایی در کار بوده زیاد شده بین متا فعلی بهم بخوره و جریان بازی بکل عوض شه. سرور جالب تموم خاهد شد بنظرم. دیی
بهر حال دم همگی گرم.