نوشته اصلی توسط
1kilu
سلام خدمت همه دوستان
عزیزان من حدود 4 یا 5 سرور شمال شرق بازی کردم از وقتی یادمه شمال شرق یک منطقه خیلی قوی بوده و پلیر های زیادی داشته این زیاد بودن پلیر ها همیشه هم خوب نبوده و باعث درگیری های بوده و چند دستگی به وجود امده
همیشه جنگ داخلی داشته با ساید های دیگه درگیری داشته اما اخر سرور باز هم اگر بیشتر از ساید های دیگه همر نداشته کمتر هم نداشته ساید های که اروم بوده و هیچ جنگ داخلی نداشته
این سرور هم به لطف چند تا از دوستان یک سری اختلاف افتاد بین بچه ها و این شد وضعیت شمال شرق ک باز با کمک مانی علی عزیز و دیگران دوستان ب یارزی خدا جمع میشه و همون ساید قوی میشه
حالا دوستانی ک با حذف کردنشون باعث این وضعیت شمال شرق شدن شدن کاسه داغ تر از اش و تا پستی از شمال شرق میبینن میان وسط عزیزم مگه حذف نکردین مگه نرفتی دیگه فروم امدنت چیه عزیز داخل شمال شرق هنوز مرد های هستن ک پای همه چیزش بمونن حتی اگه فارم بشن بهتره شماها برید یه بازی دیگه بکنید یا بهتره برید جایی ک لیدرش پولدار باشه هرکی باهاتون در افتاد اکانتشو براتون بخره ک شما حذف نکنید
همه میدونن ک شمال شرقی های 3x.ir از خون شمال غربی ها 3x.ir تشنه هستن و همیشه درگیری های بوده از اون قدیم ها با وجود اینکه بیرون بازی بیشترین رفاقتو با اونا دارن اما شمایی ک پلیر های اونارو مسخره میکنی میگی زدیمتون و فلان و بیسار همون ها با وجود خوردن تا اخر سرور مردو مردونه موندن با وجود اینکه من میدیدم فقط چند نفر بودن 2 یا 3 نفر کل سایدو میچرخوندن عرضه بازی کردن رو داشتن و موندن همین دوستان 2بار واندرشون در سرور اصلی 100 شده و قابلیت بازی کردن تو هر شرایطو دارن نه اینکه یکی بیاد بهشون بگه تو بگن ما دیگه نیستیم
بزرگی دژکوب ب پاپ اکانت و تعداد نیرو های اکانت نیست
از دوستان عزیز خواش میکنم بحث شمال شرقو تموم کنن شمال شرق باز هم برابری میکنه با همتون و قدرتمندانه ب بازی ادامه میده پس دیگه حرفی نمیمونه برید منطقه خودتونو جمع کنید