خوووب با اجازه ی اقا مانی ما هم امدیم حرفی بزنیم تا درسی بشه برای ایندگان:دی
اکTeRRanSهستیم
هرچند دیر گفتم اما احمدم کوچیکه دوستایه گلمون و نیما God killm3جونم
نمایش نسخه قابل چاپ
اکTeRRanSهستیم
هرچند دیر گفتم اما احمدم کوچیکه دوستایه گلمون و نیما God killm3جونم
اکTeRRanSهستیم
هرچند دیر گفتم اما احمدم کوچیکه دوستایه گلمون و نیما God killm3
که حق پدری داره برام
سلام به رفقای قدیمی و جدید که تو این سرور ها آشنا شدیم باهاشون
ایشالله که خوب باشید
داریم نزدیک میشیم به کتیبه ها و بازی جذاب تر داره میشه
ممنون از رفقای قدیمی و خوبمون که این سرور ما رو یاری کردن تا هم سطح سرور کمی بیاد بالا و هم اینکه بازی از حالت مسخره تو چنتا سرور دیگه که دیدیم خارج بشه و خدا رو شکر که جواب تلفن دادن بعد از مدتها و دوباره معتاد شدن .
فعلا از شرایط فعلی سرور چنتا موردی که هست شمال غرب و شمال شرق متا رسمی هستن
و جنوب غرب و جنوب شرق متا شدن و با هم دیگه متحد هم شدن
که از الان وضعیت بازی تا حدی روشن شده .
ایشالله که خیر باشه و تا آخر بازی ما رو نزنن بتونیم در کنار رفقا بازی کنیم .
از بچه های قدیمی شمال شرق اگر کسی هست که خوشحال میشم بشناسمشون
موفق باشید
علی
احتمال ۸۰٪ ان ای واندر میکنه
Are dadash b ye dalayeli majboor shodim hazf konim
سلام
ای خدا چرا تو این سرور هر کی حذف می کنه هر کی جانشینش یا دوئلش بهش خیانت می کنه هر کی می خواد همرش رو تست کنه هر کی می خواد بازی یاد بگیره همرش رو راست میاره می کوبونه به اکانت من بدبخت آقا به خدا ما نمی خوایم مولتی هی نامه بده بگه بازم رتبه یک مدافعین شدی
بابا منم فرشید farshid-ne آخه بچه کرمانشاه چطوری میشه کم بیاره سرباز هم کم بیاریم بجاش قمه هامونو میزاریم دفاع کنیم مگر نه آقا ابوذرررررررررررررر
شیطونه گولمون زد سر همر رو کشیدیم بیرون دیدیم سرور یه تکانی خورد نه که آخه من zelzele ام سریع قایمش کردیم گفتیم حیفه زحمت بچه های سرور از بین بره مگر نه داش علی هیروززززززززززز
سلام به همه ی عزیزان
می گم کسی لینک ناتارنداره من ببینم بااین 5کیلو گرزیم چی می دند بهمون؟:D
Ali Chiefer
خوب همه دوستان همرشون زدند کتیبه های دل خواه گرفتند باتوجه به کتیبه های اند گیم معماری منحصر ومرتازمنحصرکه درswافتاده وپلیرهای swتونستن کتیبه هاشون جمع کنند وچندتا کتیبه ی بزرگ هم زدندکه خیلی خوبه ولی باید دید که تا چد توان دفاعی دارند وتاچندروز دستشونه؟:D ایا کتیبه هاشون فعال می شه؟:D آیا بدون لاست ازدست می دند؟وآیا خیلی زیاد... حصولمونم سررفته:D والا:D سیامک!!!!!!
جا داره یه تبریک بگیم به بچه های جنوب غرب
خوب کتیبه زدن هم مرتاض منحصر ، هم استحکام منحصر تو کوچک ها و بزرگ ها هم کم و کسری ندارن فقط از لحاظ انیار بزرگ کسری دارن که چاره داره !
بقول چیفر از این به بعد هنر لیدر ها و پلنرهاست که ببینیم کتیبه هایی که با تلفات آوردن رو چجوری استفاده میکنن و از همه مهمتر چجوری حفظ میکنن
علی چیفر یه حس غریبی بهم میگه تو رو اکانتت الان انبار بزرگ داری
حست به صورت افقی توحلقم:))))والا واسه اکانت 5دهکده ای انبار نمی دند اونم بزرگ:))))))
ولی یک چیز جالب اصلا به نظرتون کتیبه زدن ازناتار درسته؟ خخخخخخخخخخ باید دید چه می شه معماری منحصر رفته داخل یک ده 20 جمعیتی روی مرز منم خوبم شما چه طور؟:)))) چرا من این موقع شب بیدارم کسی پلیرشب نمی خواد؟:))))))بعدمی گند چراکتیبه نزدی خخخخخخخخ
پ.ن:بنازم به بجه های swاورین واقعا ناموسا می خواند کتیبه مرتاز توی مرز بغل من نگه دارید؟
می بینم که شمال شرق ترکونده!
5 دانه عمارت دانش + 17 عدد کتیبه شامل 7 دانه کوچک و 10 دانه بزرگ
ماشاالله خدا بده برکت؛ فقط یه سئوال این جوری مشکل کمبود دف پیش نمیاد آیا؟!؟
این چه وضعیه اخه؟کتیبه احمق که به خواسته ما تغییر نکنه احمق نیست خره.اقا همهچی عوض شده تو این دژکوب که.
کلا فکر کنم 4 تا ساید از کتیبه هاشون راضین !
24 ساعت گذشته یه لینک کتیبه زنی در نیومده یه دف رو کتیبه هم شاهد نبودیم ! فقط چند تا جابجایی کتیبه و بس
والا خسته شدم دیگه از ساعت 18:30 تا ساعت 22 فیک رفتم رو ان ای یدونه ریل هر کتیبه ای رو زدم جا به جا شد حتی احمق یونیک خسته شدم دیگه
جنگ اموز کوچک و مرتاض کوچک جنوب غرب
http://dejkoob.ir/ir/report/10634032b15
http://dejkoob.ir/ir/report/1063406cb39
7 8 ساعتی وقت گذاشتیم ب یاد قدیما
1کیلو
اوه :دی nadia با شدت عصبانیت زد کتیبه جنگ ان ی رو برد