بزنیم یا زوده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بزنیم یا زوده؟
حذف بکنیم یا زوده :d
سلام ملت
جهت خالی نبودن فروم :)
آقا طرفای شما هم ناتار زود تولید مثل میکنه ؟
ساعت حمله ها رو نیگا . تازه این وسط یه عده غیر متحد هم زدنش
این سرور ناتار 100 میکنه :)
پ ن : حمید اینطوری باید اسپم کنی . یاد بگیر :)
الان بزنیم یا زوده هنوز؟!
دوستان ی سوال داشتم
اگه ی شخصی دوتا ده داشته باشه
یکیش واندر باشه
میشه ده خودشو پروند؟؟یعنی واندر کپ شه؟؟
چرا کسی نمیزنه:(
حمید داداش کدوم اکانت رو بزنم مشکلت حل میشه . خداییش من نگرانتم :))
بابا از اول سرور که نمیزنن . زشته بده . خوبیت نداره . شما میخوایی بزنی هم اون لیدر کل شمال شرق رو بزن که جنوبیه :)
با تشکر
افشین
رفع اسپم
فایل پیوست 2937
- - - Updated - - -
پ ن : داریم میایم برا رنک 1 رید . آماده باشید بگید که پوشریم :)
پ ن : پلیر اکانت گول باز کیه . بهش بگین دوسش دارم :)
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
با اکانت گول باز در خدمت ساید پر افتخار اس دبلیو هستیم
پژمان
بخر بخر
تند تند لوح بخر خوشگل پسر
سوژه ایا :d
ظاهرا سرور تموم شده:(
پس کی میزنین:(دیرشداااا
اقا الان قیمت قفس تو بازار چنده؟ بخریم یا بفروشیم؟ یا بزنیم؟ دی:
درود به همه دوستان
باوااا حمید چه خبرته فروم رو شلوغ کردی ای بابا
تارگت من من تارگت بیاید بزنید باوا ای نفس کش (شوخی کردم باوا جوگیر نشید همین میلادو بزنید خخخخخخ)
حالا یه چیز جالب تا این هفته از سرور که متای جنوب و شمال شکل گرفته با اینکه اکانتهای ساخته شده تو جنوب بیشتره ولی مثل اینکه متای شمال جدی تر دنبال می کنه مثلا تاپ10 غارت فقط 4 تا از جنوبه و.... لایک دارین بچه های شمال
حالا یا مولتی بازی تو جنوب ما خبر نداریم یا.....
خداییش منو افشینم باید جدی تر پیگیری کنیم فقط شبها هستیم اهاااییییی افشین اومدی جو دادی تو فروم میریم رنک 1 خووووو الان 6 روزه
کجایییی منم فقط شبها میرسم
اقا یه خواهش دیگه برا ان مین بار یا ایها الذین واحه بگیر جون مادرتون تا 24 ساعت دف نچینید باوااااا خو من روزها نیستم رفرش بدم
بدرود
اقا این همری که از ماجراجویی اومده رو دستمون باد کرده. یا یه پلن بدین جماعت بزنیم. یا تارگت بدین فرادا بزنیم d:
فایل پیوست 2938
چهارتا اکانت مثل اقای بز که اسم قشنگی گذاشته رو اکانتش تو سرور داشته باشیم خیلی سرور باحال میشه
چ سکوتی :)
سلام
شنیدم سرور شلوغه همه هستن و جنوب غرب از همه شلوغتر
با پایان سرور 3 ایکس میخوایم با تیم کامل بیایم شمالغرب کل سرور رو جمع کنیم کیا شمالغرب هستن؟
مانی یه سر به اکانت 3 ایکس بزن
ممنون که کمک کردی فدات
حتما بیا داداچ ان ای اس ای اس دبل خوبن ان دبل هم شما بیاید سرور باحالی میشه
داداش زود بیاین دیر میشه ها :)
درود دوستان
باوا اینقدر تابلو پوش نزنید خو چه کاری این ؟؟؟؟؟خخخخخخخخ
دوست عزیز که می خوای بیای شمال غرب نیا دیگه که اونا قراره شخم بزنن از شمال غرب بیان و اون یکی هااا می خوان از شمال شرق شخم بزنن بهم برسن و ما هم بعد از رفتن اونا شلغم بکاریم من که همون پاپ باز کشاورزم کاری با کسی ندارم شمام اگه به کشاورزی علاقه داری بیا زودتر
والا تا امروز فک کردم داری مسخره بازی در میاری اما ظهر به نوید گفتم ببین اختلاف با نفر 4تاپ رسید 200کی یعنی ریدمون بهتر شده که یه دفععه نوید گفت داری اشتباه میزنی داداچ 800کی اختلاف داریم یه رفرش کردم دیدم ای دل غافل راس میگه اختلاف شد 800تا اونجا بود که فهمیدم ریدمون همچین بدم نیس بقیه خیلی خوبن(به استثنای دوستانی که مثل مرد رید میدن) :d
درود و خسته نباشید
یه حرکت ریز انجام شد از طرف اساتید دانشگاه چون به افشین قولشو داده بودیم گفتیم اینجا هم عکسشو بذاریم
البته کپ این اکانت هم کراپ لاک شد دیگه نخواستیم وقتتون رو بگیریم از گذاشتن لینکش خود داری میکنیم رجوع شود به رپورتهای سرور
فایل پیوست 2939
پ ن: یه اکسفوردی همیشه دینشو ادا میکنه
استادو کشتن؟:)
آقا چرا بازار مارو کساد میکنی دیر اومدیم بزار یه چهار تا چیف بزنیم برسیم به سرور :دی
فقط یه سوالی ذهنمو مشغول کرده اون 12 کی گرزی که به صورت غارت زده شده رو اکانت prince جریانش چی بود؟ غارت آخه؟! سورپرایز شدیم دفم نکردیم :(
نه وجدانی منظور مهاجم چی بوده؟؟
پ.ن:استادو کشتن؟چه قدر بهت گفتم تکی نرو ...