با سلام
تبریک برای خفت زیباتون...
من تازه رو اکانت اومدم میشه خواهش کنم لینک جاسوسی رو از ده همر بزارید که حرفی تو خفتی که کردید نباشه...؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
تبریک برای خفت زیباتون...
من تازه رو اکانت اومدم میشه خواهش کنم لینک جاسوسی رو از ده همر بزارید که حرفی تو خفتی که کردید نباشه...؟
با تشکر
فایل پیوست 1344
تاپ رید
فایل پیوست 1346
تاپ رید بعد از دو ساعت و چهل دقیقه
رید کی تکون نخورده در موقع صلح؟!!!
کی پوش میکنه؟!!!
سلام
عزیز من تهمت زدن خیلی راحته بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی منظورم با شما تنها نبود کلی گفتم
ولی هر ادم ناشی هم که باشه متوجه میشه کسی که نفر اول بود در پست قبلی شما هیچ گونه تغییر توی غارتشه نبود پس نمیشه گفت اینشون پوش میکنن چون اگه بحث پوش باشه
اون شخص باید از لحاظ غارت دهکده ناتارها و متروکه ها تغییراتی در غارتش داشته باشه
بنابراین نتیجه میگیریم که نفر اول اون موقع انلاین نبوده یه کم موقع پست گذاشتن دقت کنین ممنون میشم
با تشکر
من صاحب حرف صادقم اومدم از رو زمین برش دارم :)
عاقلان دانند ...
من امروز نبودم رو اکانت هیچکس نبود ...
شب عید یه سری دوستان زندگی بیرون بازی ندارن فقط تو نت کسی هستن این روزا هم هستن :)) لوول
من نه پاپم رفت بالا نه غارت اکانتم تو 4 5 ساعت رفته بودم برای مادر و پدرم کادوی عید بخرم :)
دوما کسی که بعد من اومد 1 که تو 1 ساعت 20 میلیون غارت کرد :)))
پوشر هم معلومه تو سرور کیه ... منم و همین تک اکانتم
چجوری روتون میشه خدایی میاین پست میزارین وقتی خودتون اینکاره این و از هفته 3 بازی پوش میکردین ؟؟
5 ساعت نبودیم نه یه دونههه رفت رو پاپمون نه 1 دونه رفت رو غارتمون
یه زره شخصیت خوب چیزیه فقط دنبال اینین ادمارو خراب کنین :)
رفاقت ارزش داره با هر گربه صفتی رفاقت معنا نمیده به قول یکی
ولا غیر :)))
بحثای الکی پوش رو تموم کنید . من خودمم از هفته 5 پوش میکنم وقتی تولید منابع 25 ولی سرعت حرکت 5هستش عاقلانه تر همینه که پوش کنیم ولی در کنار پوش غارت سالم هم میکنیم که الانم توی تاپ هستیم
کی واقعا بدون پوش توی تاپ بود چند هقته پیش؟ همه پوش میکنیم یکی کمتر یکی بیشتر
الان مثلا فروم پست میزاریم راجع به پوش که چی بشه؟ مثلا شخص پوش کننده بیاد خجالت بکشه؟ یا از این به بعد پوش نکنه؟
الان مهمترین بحث همون عیده . عید همتون مبارک
فیلم کیه پوشر نداره با بازی
صادق صمدی
مهرگان هفت
سهیل اقا ریس جمهور
خلاصه داستان: در رابطه با پوشر هایی است که ادعا دارن پوشر ندارن.
اکران نوروزی اغاز شد .
بشتابید
عیدتون مبارک
باگ جدید سرور
تو منطقه خاکستری ده زدم بگین خب
همه اسلاتها رو پر کرده بگین خب
همه منابع رو 1 کردم بگین خب
ده بگین خب
هیچی دیگه ناتار با 13 تا اتک ده رو دیستروی کرد
حالا موندم ناراحت اتک 14 ناتار باشم که جایی رو نزده یا نگران اینکه کاتای ناتار داره که داره 3 هدفه میزنه
ناتار داره 3 هدفه میزنه تو خاکستری ده نزنین
ده برای نابود نشدن باید دارای جمعیت باشه
گندمزار سطح 1 هم اگه داشته باشی همه اسلات های جمعیت دار دهکده بخوره دهکده از بین میره !
مشکل از منطقه خاکستری نیست !!
مورد بعدی در مورد پوش ! کلا تو این سایت کسی پوش نمیکنه !! فقط تصادفا بعضی از دوستان تو ایام صلح ترجیح میدن استراحت کنن غارت نکنن ! بعضی هم مثل بنده تاپ ندیده هستن ! روز صلح شروع میکنن غارت کردن !:d
پ .ن.1 قدیما یه رسم تو فروم ای ار بود که تارگت از تو فروم انتخاب میشد فکر کنم سنت پسندیده ای بود باید احیا شه
خدایای رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغاز به خالق سپارد.حلول سال نو و تولد دوباره طبیعت، عید فرخنده و کهن نوروز باستانی را که یادگار نیاکان و پیام*آور دوستی، عشق و محبت، با لطافت گیاه و خرمی طبیعت، و تحول به مراحل نیکوتر و برتر است.
سلامت
سعادت
سیادت
سُرور
سَروری
سبزی
و سَرزندگی
هفت سین سفره ی زندگیتان باد
از خداوند منان برای دوستان و خانواده عزیزتان چه در دژکوب و چه بیرون دژکوب در سال جدید سلامتی و عاقبت بخیری را آرزومندم.
از طرف تیم DoG.Style
پس اگه اینجور باشه مشکل داره ولی فک کنم شما اشتباه میکنین چون قبل از لین من دو تا ده دیگه گرفته بودم ولی دچار این مشکل نشده بودم واسه ده سوم اینجوری شد کلا اگه حتی یه مخفیگاه سطح یک یا یه گندمزار سطح یک تو ده باقی بمونه نباید ده دیستروی بشه
مگر اینکه دوستان برنامه نویس همت کنن و این مشکل رو حل کنن
مورد دیگه که جدیدا رو اکانت چن تا از بچه ها تو سرورهای مختلف دیدم وقتی تو خاکستری ده میزنی اخرین جایی که کاتا میشه مخفیگاهه انگار اصلا تصادفی نمیزنن
عزیز دل کاتا اسلت رو نشونه میگیره هیچ ربطی به پاپ نداره حتی اگه یه گندمزار یا یه مخفیگاه سطح 1 هم از دهکده باقی بمونه ده دیستروی نمیشه این دفعه شانس ما باگ سروره ظاهرا
الالنم هم به امید نامه زدم هم به مولتی هانتر که باید دهکده رو برگردونن و تایمی که من برا بالال بردن دهکده صرف میکردم باید جبران بشه
تو پست قبلی همونطور که گفتم اگه سرور واقعا این مشکل رو داشته باشه باید سرس برنامه اصلاح بشه
برا دیستروی یه دهکده 20 تا موج دو هدفه سالم نیاز هست
حالا ده من با 13 تا اتک دیستروی شده
تمام 18 تا ساختمون منابع ساخته شده بود از 21تا اسلات ساختمونها ساختمون اصلی انبار انبار غذا بازار و یه مخفیگاه 10 ساخته شده بود میمونه 16 تا اسلات که به مخفیگاه سطح 1 همه پر شده بود
بعد از زدن ده 14 تا اتک ناتار شروع شد که تو اتک 13 ده دیستروی شد یعنی اصولا باید بعد از اتک 13 هنوز 13 تا ساختمون برا اتک 14 ناتار باقی میموند
اگر 14 تا اتک میخورد و من ساختمون جدیدی بین اتکا نمیساختم بعد از اتمام اتک ها تو اون ده باید 11 تا اسلات پر باقی میموند
همینه که میگم کاتای ناتار 3 هدفه خورده
فایل پیوست 1347
اینم پوشر های سرور ... گفتین رنک 1 و 2 غارت هفته پیش پوشرن :)
اینم از این اگرم الان 1 و 2 نیستیم امتیاز هجومی من و رنک 1 غارت گواه همه چیز هست ...
باشد تا رستگار شوید ...
سالی بی تهمت رو براتون ارزو میکنم
در ضمن ما رفتیم خوابیدیم غارت اکانت خوابید نگید با مولتی اشناییت داره تو حمایت پوش میکرده :))
لوول
- - - Updated - - -
فایل پیوست 1348
یه عکس دیگه دلم نیومد نزارم :)
راستی 10 نفر تاپ و دیدم اونا که اومدن پست ریپلای میکردن نیستن توش ... چرا ؟ فک کنم رفتن برا عید کادو بخرن مثل من که عصر نبودم
- - - Updated - - -
فایل پیوست 1349
:)
باشد تا رستگار شوید :دی
البته با ما نه
ما پوشریم :))
- - - Updated - - -
فایل پیوست 1350
پوشششششششششششششششششش
ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﯿﺮﺩ ﺗﺎ ﮔﺮﻣﺎﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﺨﺶ ﺭﻭﺣﺖ ﺑﺎﺷﺪ...
ﺑﺮﺍﯼ ﻗﻠﺒﺖ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﺘﭙﺪ ﮐﻪ ﻟﯿﺎﻗﺖ ﺧﻮﺑﯿﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ...
ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﯿﺰ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ...!
ﺑﯽ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ...
و برایت میخواهم زیر باران عاشقانه های خدا خیس ترین باشی...!
دعا میکنم تا موفق ترین باشی....
و بهترین ها برایت باشد...
و امسال بهاری ترین سال زندگیت باشد....
سلام به همه ی دوستان بچه های عزیزم واقعا باورکنیداین یک بازیه نه بیشتر شب عیدی نشسته اید بازی می کنید اخه:|||
اصلا کسانی که هی می گند پوش پوش می شه معنی کنند پوش کردن یعنی چی؟!
اصلا ما پوشریم می تونیم می کنیم شماهم می تونید بکنید!
کوره راه رفتن بلدنبودمی گفت زمین کجه:||
والا
سال خوبی داشته باشید
سهیل جات خالیه :p
به تقویم*ها اعتمادی نیست، اگر تحولی* در دل و زندگیت روی داد مبارک است.
راز نو شدن را باید دانست و گرنه بهار یک فصل تکراریست !!
گذشت عمر تبریک ندارد....صافی دلها و نو شدن*ها تبریک دارد
سهیل جان از قدیم میگن عاقلان دانند واسه چی* خودمو خسته کنم من ؟؟؟
مگه اولین سرور رنک ۱ ریدم ؟
اونا که باید بدونن میدونن بقیم بذار هر چی* میخوان بگن :خ
فدا همتون
چگونه بایست غارت کرد
فایل پیوست 1351
وقتی ذوق میکنی
فایل پیوست 1352
وقتی می بینی مثل تو بیکار پیدا نمیشه :دی
وقتی روز صلح 100ک 100ک غارت میکنی
البته خدایی خسته شدم.کلی ناتار اسکات زدم
فایل پیوست 1353
یکی بگه این چیه دیگه؟!!!!! من گوشی مودم کردم وصل شد به نت بعد چنین چیزی ادم می بینه!!!!!!!
!!!!
http://8pic.ir/images/qzkz320s1phssqar0gv1.jpg
اخه نه که اینجا ما داریم چیستان حل میکنیم اصلا بازی برامون مهم نیست
فایل پیوست 1359
سلام ملت،
فردا روز صلح هم تموم میشه! فقط یه خواهش، قبل اینکه اون دکمه ی غارت رو بفشارید لیستاتون رو یه رفرش بزنید که ثواب داره...
;)
درود به همه دوستان
من به عنوان مدیر بخش آموزش این حق رو دارم که برای بالا رفتن سطح فنی سرورها اینجور پستها رو هر جا که صلاح ببینم بذارم؛ اگه یه زحمت به خودتون بدید میبینید که بنده مدیر بخش سرور ها نیستم و اختیارات من در بخش آموزش هست؛ در نتیجه برای ارتقای کارهای فکر شده هر کاری صلاح بدونم انجام میدم؛ که یکی از اونها هم اینه که از کسانی که با پلن و فکر بازی میکنن حمایت کنم. تا بلکه سطح سرورها از سیخونکی همر زدن به دیوار در بیاد و دوستان از دژکوب واقعی لذت ببرن
شما هم برو یه پلن بریز یه همچین کاری بکن بیا جایزت رو از من بگیر.
از بازی لذت ببرید
سلام به همه
خدایی حرف حسابه. منم بشخصه کاملا موافقم چون دیگه مثل قدیم نیست همه اتک و حمله ها رو تاکتیک و استراتژی پیچیده و گروهی زده بشه. و این حرکت ها پلیرهای جدید امثال بنده رو راغب میکنه به اندیشیدن جهت اجرای بهترین پلن های حرفه ای و متفکرانه. شما قدیمیا همکه حال حوصله اینکار ها نداین.
مخلص همه . سال نو تون هم مبارک.http://oshelam.persiangig.com/image/...rhe0ls9nbi.gif
http://www.pic4ever.com/images/899.gif
پوشرر هاااااا وارد میشوند دیری دیرینننننن :)))
یارو 3 روزه تو تاپ نیومده یهو تو 20 مین با 18 میلیون غارت میاد رنک 5 :)))))))))))
گند بزنن به این سطح بازی
- - - Updated - - -
فایل پیوست 1362
اینا که دورشون خط کشیدم یهو به طرز شگفت اوری ساعتی 568552 میلیون غارت میکنن :)))))))))))
اونا هم که عدد دارن رنکینگ هفته پیش تاپ تن هست که صلح بود ...
پوشر ها وارد میشوندددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددددد
مولتی هم نشسته نگاه میکنه ... نامه دادم میگه ایپی نداره نمیتونیم کاری کنیم
پوش کردن که جرم نیست وقتی آیپی نخوری
دوستانی هم که ادعای غارت سالم توی روز صلح داشتن :
آموزش پوش در روز صلح :
1- لاگین روی مولتی
2- مرکز دهکده - امارت قهرمان
3- واحه های تسخیر شده رو کنسل کنید
4- با اکانت اصلی به مقدار لازم نیرو فرستاده بشود برای غارت
5-دوباره وارد اکانت مولتی شده و با قهرمان آبادی ها مورد نظر رو تسخیر کنید
6- تبریک میگوییم شما پوشر شدید و در روز صلح هم توانایی پوش کردن دارید
کاکو مهران هنوز حرف اول رو میزنه انگار