نیما جان شما آقایی .
شما الان به من بگو دیگه دژکوب بازی نکن من بازی نمیکنم بای دژکوب میدم.. فقط امر بفرما.
موفق باشی عزیز دل
نمایش نسخه قابل چاپ
شما چش مایی
با سلام خدمت دوستان و اساتید
سجان جان احتمال اینکه بتونی بازی چند اکانت رو خراب کنی هست ولی ساید رو نمیتونی چون ادعای بزرگی هست و همین طور از شمما این انتظار رو ندارم که به کسی که میگی دوستش هستی اینکار رو بکنی
از این به بعد من نیز رسما وارد اکانت تیتان شدم تا چه در مدیریت ساید و چه در مدیریت اکانت نقشی داشته باشم
و در مورد سوال دوستان راجع به متا
هیچ متایی در کار نیست عزیز دل فقط یه توافقاتی جزئی که بازیکنان لب مرزی همدیگه رو نزنن و بتونیم از ریزش پلیر های نوب و کمتجربه جلوگیری بکنیم
چون هر چی هم باشن اینا آینده دژکوب رو میسازن
یا به طوری دیگه اگر بگم تا قبل از کتیبه ها به بازیکنان فرصت جون گرفتن میدیم و هر کمکی باشه بهشون میکنیم
با تشکر
محمدرضاSpaRtaN
سلام محمد رضا
داداش از تو توقع نداشتم تو منو میشناسی که .
تو هم جز کسایی هستی که اگه نبودی تا الان خیلی کارا کرده بودم. به خاطر روی گلت حرکتی نزدم.
امید وارم منو ببخشی. از جریان e1 کاملا خبر دار هستی دیگه لازم نیست اینو بگم.
اما توی سروری که شما لیدر باشی مطمئنن نمیشه کل ساید به هم ریخت.همون چند تا اکانت بسه .
درود
دوست عزیز من تازه حدود 5ماه هست که این بازی رو شروع کردم خواستم این سرور ثبت نام کنم دیدم شما میگی سطحش پایینه منصرف شدم ، فقط یه سوال داشتم این سرور 12روزه که شروع شده چه جوری میشه سطحش رو فهمید که سرور بعدی رفتم بعد 12 روز بفهمم حذف کنم.
ممنون
سربلنـد،پیروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت : شما چرا توی سروری که سطحش پایینه موندین و حذف نکردین؟ شاید دوست دارین اینجور القا کنید که سطح پایینه کسی نیاد؛ شما بتونی راحت بازی کنی؟
خوب سجاد جان کما بیش در جریان هستم و میدونم که کسی نیستی که بخوای بازی دیگران رو خراب کنی فقط یکم عصبانی هستی اونم حل میشه انشا الله
ما کوچیک شما بزرگواران هستیم و در حد شماها نیستیم و هیچ وقت حرف از لیدری نزدم گفتم در حدی که بتونم کمکشون میکنم ساید بالا بیاد شما حرف دهن اینا نزار
خوب دوست عزیز متعصفانه از شما و سابقه شما اطلاعی نداریم و برای همین خواهشا از سابقتون یه مقدار بگین تا شاید شناختیم
و این دوستی گه میگی از ورژن4 شروع کرده تو ورژن 3.6 چندین بار واندر بالا برده و لیدری کرده پس ندونسته حرف نزن طرفت رو بشناس بعد
درود بر استاد شایان عزیز
حاجی زود ترور نکن بنده خدا حرفی زده چرا میزنیش؟!
اینا آینده دژکوب هستن پس بزار همین طوری تحلیلشن رو از سرور بزارن شاید مام یه چیزایی یاد گرفتیم
قربون شما
محمدرضا
SpaRtaN
خخخ خوب شد من نظرمو گفتم حداقل فروم گرم تر از قبل شد:)
دوستان من قصد جسارت نداشتم فقط وقتی این سرور استارت زدیم(2.3 روز پیش) اتحادها رو برسی کردم ی مقدار عجیب بود:) معمولا بیشتر تو دات کام این وضعیت دیده میشه
درهر صورت ما استارت زدیم حذفم نمیکنیم:) انشاالله سرور سطحش بالا باشه
پ.ن1:دوست عزیز امیدوارم همین فرمایش شما باشه و بچه های قدیم دژکوب اومده باشن
پ.ن2:شایان عزیز من دورادور (تو فروم بیشتر)با شما آشنایی دارم باعث افتخاره شمارو این سرور ببینیم
ShahiN SIKO
سلام بر همه ی دوستان
یکی یک اک بده یه سر بزنیم حس اک ساختن ندارم:)
راستی یکی از دوستان گفت تایتان / می خواستم ببینم هاشم تایتانم هست یا فقط اسم اکانتشه؟
اوه اوه پس جدا سر حرفت وایسادی که 7 ساله تراویین بازی می کنی خوب عزیزم می شه بگی چه سرور هایی بازی کردی تا چندتا سئوال ازت بپرسم
بالاخره باید ببینیم شما که به این زودی می سنجی که سطح سرور خیلی پاییه کجا ها بودی و چیکارا کردی بله منم مثل شایان جون چند ماهی هست این بازی رو شروع کردم اما با خیلی از بزرگان این بازی در ارتباط هستم و خیلی چیزا شنیدم مخصوصا از 7 سال پیش که شما هم بودی و 3.6 بازی می کردی چند تا سئوال دارم ازت که البته این سئوالات هم اونا طرح می کنن ما که تازه کاریم