sw بدونه هیچ تلفات خاصی فقط اسم اتحاد رو کرد "حذف کنید" !
یعنی دکتر رفت هیچ کس نمیتونست همر بسازه؟گادفادر هم کنار رفت؟
:)
نمایش نسخه قابل چاپ
sw بدونه هیچ تلفات خاصی فقط اسم اتحاد رو کرد "حذف کنید" !
یعنی دکتر رفت هیچ کس نمیتونست همر بسازه؟گادفادر هم کنار رفت؟
:)
just friend جان اسم آیدی من ehsan _farzad هست نه ali.ar .
داش لیو باشه ما موش ولی جاییکه موش نباشه گربه ها باید ته مونده و آشغال های این و اونو بخوره و سر آشغال با گربه های دیگه در گیر میشن فک کنم اینو از نزدیک دیدی . من قصد توهین نداشتم خودت بد حرف زدی منم جوابتو دادم .
سرور قبلی هم که حریفامون در رفتن بعد از گفتگو با مولتی هانتر تصمیم این شد که نقشه ها رو زودتر ازاد کنن تا واندر بیاریم بالا
اونجا فکرکنم5 ماه تمام شد.البته شرایط اون سرور فرق داشت
اونی که شما گربه دیدی شیـــــــــره
مهم اینه که گربه موش اشغال تو سرور نباشن
age gharar be zadane SW male man
baghie vase shoma
:P
Man.j
migam berimm C1? ounja NW zaeife
NE ghavie
berim Tavazone ghovaye ounja ro be ham berizim
:))
be khoda ounjam hazf mikonan bade katibe
kollan bazi nakonim bezarim in bache ha be bazishun beresan
HA!!!
nazaretun chie?
:p
نه دیگه نشد شما گفتین ما موش قبول کردیم وقتی ما هم میگیم گربه قبول کنید کنید دیگه . والا یاد سر و کله زدن با بچه ها میوفتم وقتی که بخواین آرومشون کنی هر چی اونا میگن مجبوریم بگیم چشم چون نمیشه باهاشون منطقی حرف زد بنابراین مجبوریم باهاشون کنار بیایم . باشه حاجی شما شیر پلنگ ببر خوبه راضی میشی ؟ ما هم موش ؟ خوبه دیگه ؟
داداش میشه بگی sw دیگه کی مونده که بخوای بزنی ؟ سهراب خان مونده که آیدیش وقتی رفت دست من بود منم که رفتم دادم یکی که جمعیتش پایین بود باهاش بازی کنه که بازی بلد نیست . اگه میراس رو میگی که اونم میلاد روش بازی میکرد که نمیدونم الان دست کیه داره بازی میکنه خود میلاد بازی نمیکنه . بقیه هم که دارن حذف میکنن کلا چند آیدی بی خاصیت دیگه مثل مرد تنهای شب و علی مشکی اینا مونده که اینا کلا از دم تعطیلا
جنوب شرق هم دارو ندارشو میزنه بلکه یه جنگ آموز بیارن تو 24 ساعت 2تا همر نسبتا خوبشون رو به فنا دادن;)
http://dejkoob.ir/ir/report/10586779883
http://dejkoob.ir/ir/report/10586787093
موقع پست گذاشتن حول نکنین پلیز ! همینجوری یه پستی میذارن نمیگن درسته یا نه . XSAYARSHAH داداش ما که میریم تو خزانه اکانت frozen throne جنگ آموز نداره حالا نمیدونم واسه شما چطوریه که گفتین همر میزنیم که یه جنگ آموز بیاریم !