حرف شما متین و درست اما منصور داداش فرجه رو به بازیکنایی میدن که بدونی مردونه میجنگن و بازی* جذاب می*شه نه اینکه فردا بزنن رو حذف.شما تضمین میکنی* باز حذف نکنن و بمونن؟
در مورد سوال*های که کردی دونه دونه جواب میدم ببینیم واقعا امکانش هست یا نه که بتونن جون بگیرن.
می*خوام یه لحظه خودت رو بذاری جای اونا با هم بررسی* کنیم.
اول از همه من اگر جای اونا بودم و مقابل چنین حریفی قرار می*گرفتم خودم رو جوری نشون میدادم که همچیمو از دست دادم و وقتی* دشمن فرض می*کرد حریفشو نابود کرده شروع می*کردم به نیرو سازی و چند ماه بی* وقفه کار می*کردم.این از اینجایی قضیه
۱-حالا میگی* با کدوم جنگ آموز
شما با این ناتار هایی که وجود داره با یه جی* بی* جی** اسه نون کپ توی ۲ ماه میتونی* این همر رو بسازی البته بدون جنگ آموز
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc...t=100&hm=15,15
این بدون جنگ آموز بزرگ هستش که الان موجود دارن که این همر جنگی به حدی خطرناک می*تونه باشه که هر کدوم از ما رو توی هر موقع از سرور تهدید کنه.
۲-میگی* کدوم انبار؟
مگه من شما بقیه با انبار غذای ۴۸۰ک -۲۵۰ -۳۰۰ و بیشتر رو نگاه نمی*داشتیم؟الان انبار ساختیم کارمون راحتتر شده ولی* بدون انبار غذا هم می*شه چرخوند.و اگر دقت کنی* بدون کتیبه انبار حتا کراپ رو ۱۹ هم می*شه کرد.
۳- میگی* ۵۰ نفر اول پاپ
الان ۲۰ تاشون از ۳ ساید مخالف هستن حرفتون تو این مورد درسته ما از نظر پاپ شاخیم.اما اگر واقعا قدرت یه اکانت به پاپ باشه باید بگیم خوب کارشون تمومه!
۴- تاپ دفاع و مهاجمین رو میگی*
این یکم جای بحث داره چون مثلا یه سری*ها هستن که تا حالا تو جنگا شرکت نکردن و مثل بمب ساعتی* امکان داره بترکن و برن جز ۱۰تایی اول و بعضی**ها تروپشون زدن و تموم شده و الان هیچی* ندران جز ۱۰تای هجومی و دفاع هستن.باز این آمار برمیگرد به آینده که مقایسه کنیم.اما باز حرفتون درسته الان ما امارمون بهتره.
۵-خوب همره هلیوس دیوار شد همره من خفت شد امیر بلو خفت شد خود هادی اولش یه کوچولو خفت شد البته من لینکشو ندیدم از اکانت امیر امارشو گرفتم همر خود من توی دکتر ویژن ناقص شد و و و خیلی* از لینک*های دیگه که بودن.
۶-بله با شما کاملا موافقم الان اکانت داریم کل سرور رو می*زنه این کاملا درسته حرفی* توش نیست.
۷-به نظر شما کل ۳ ساید ۳تا همره ۱۰۰ک+ نداره؟ :دی من فکر می*کنم اشتباه میکنی* چون دارن حالا میگم چرا.
خوب من یه سوال دارم از شما به تاپ ۱۰ غارت یه نگاهی* بنداز
چنتا رو جز تاپ ۱۰ غارت میبینی*؟
فایل پیوست 335
ما ۶ اونا ۴
شما که توی تاپ ۱۰ غارت هستی* به نظرت چقدر همر لازم هست که به تاپ ۱۰ غارت بیای*؟۱۰۰ک؟۲۰۰ک؟۳۰۰ک؟نه داداش من خیلی* بیشتراز این حرفا.هر کدوم از این اکانت*ها زنگ خطری هستن که هر آن بخوان خودشونو تخلیه کنن و اگر با پلن و برنامه باشه ساید رو به آتیش میکشن.
و خیلی**های دیگشون که من اسکاتش رو میخی* میشینم در میارم بهت میدم ببینی* فعال هستن و دارن تروپ سازی می*کنن.
به هر حال نیت من بحث کردن و جواب دادن نیست خواستم بگم ساده نگیرید.ما گوشت هم رو شاید بخوریم ولی* استخونه همدیگه رو بیرون نمیندازیم.خیلی* وقت می*شه من شما و خیلی* از بچه*های دیگمون به همدیگه ثابت شدییم.بنده هم هیچوقت جا پای بزرگان نمیزارم اما نظر شخصیم رو گفتم شایدم من دارم اشتباه می*کنم کی* میدونه
البته نا گفته نماند که تا الان کار تیم لیدری موفقیت آمیز بوده و خیلی* زحمت کشیدن من به شخصه دیدم چه شب و روز هایی بیداری کشیدن با اینکه چند جا باهاشون بحثم شده :دی باز جای تشکر داره.
حالا قراره اومدم ایران با مهدی که نمی*خوام سر به تنش باشه بریم ماشینه رو گاز بزنیم :دی
به هر حال انشا*الله که این سرور ۱۰۰ می*کنیم و با هم جشن میگیریم :دی