سلام عرض ادب
چه فروم سوت وکور شد یهویی:|
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عرض ادب
چه فروم سوت وکور شد یهویی:|
می خواین من با یه سوال شروع کنم بحث رو .
چرا اس دبلیو پلن نمیریزه و فقط فیک میزاره و به چند پلن خفت بسنده کرده. آیا انگیزه ندارن؟ نا امید شدن؟ یا پلنر ندارن ؟
درسته 300 خونه خیلی راهه ولی 27 روز هم خیلی روزه
اخرین پلنتون مربوط به 27 روز پیش میشه
میخای بگو جاسوس هاتون رو کجا زدید ما بچه ها ر بفرسیم ببینیم کجا موندند
شاید بین راه از گرسنگی تلف شدند یا شاید تو این ابادی ها اسیر حیونا شدند
ولی خداییش نگرانم کردی گفتی جاسوسی زدید و هنوز نخورده
جاسوسات رسیدند میس بنداز گلم
چارت بیانگر همه چیز هست :دی
فایل پیوست 2590
فایل پیوست 2591
فایل پیوست 2592
لول:دی
این پلن نیست این بازی کثیف و نشان از هوش بالا نداره . شاید این بازی کثیف شما ما رو ترغیب کرد برای نشان دادن بازی کثیف .
- - - Updated - - -
فایل پیوست 2593
این عکس رو با اجازه افشین می زارم
دیشب یکی از تنها گزینه های اس دبلیو در نبود پلنر یعنی اکانت پلار اینسرت شد .
باز نشدن نامه مستر رومن روی اکانت افشین که ساعت 22:30 دقیقه فرستاده بود اونها رو به این خیال برد که افشین پشت اکانت نیست و اونها از یک روش قدیمی شده گول خوردند و اتک لانچ کردند . به افشین عزیز خودم و ممد رضایی که هماهنگی برای اینسرت رو انجام داد تبریک می گم . کار بزرگی نبود اما آخرین حربه های بازی کثیف اس دبلیو ازشون گرفته شد
پ. ن1: الان میان پست میزارن که کاتاها باز سازی خواهد شد در عرض دو روز
پ. ن2: رجیستر کردن در هر سرور مقدماتی دارد . حتی قبل از تایید ایمیل بگردید دنبال یک پلنر. اگر خواستید میلاد می تونه راهنماییتون کنه.
پ. ن 3: میلاد این روزا دستش بند هست. حاجی رو معرفی کرد
پ. ن 4: پ ن 1
پ. ن 5: ای روبهک چرا ننشستی به جای خویش / با شیر پنجه کردی و دیدی سزای خویش
دوست عزیز گرامی گلم نیاز نیست برات توضیح بدم اما مطمن باش نامه دیشب هچ گونه قصدی نداشته
عجب:| واندر زدن میشه بازی کثیف؟! واندر کوب میکشی برا چی؟! نه وجدانن زدن زیرساخت واندرتون رو میذارید پای کثیف کاری (زدن انبار ناتار) :|
پ.ن : زین پس کشیدن واندر کوب زیرساخت بازی کثیف میباشد
داداچ شمو از شاهکارهای خودت بگو... همش ک میلاد میزنه تو به به چه چه میکنی :-|
- - - Updated - - -
سلام
من نمیدونم چرا دارید اعصاب خودتون رو خراب میکنید
شماها که میگید ج.غ همه رفتند و کسی انگیزه نداره و پلنر نداره، گلد نداره، همر نداره، فقیره، بدبخته و ..
پس چرا دارید کل کل میکنید و همش حرف ج.غ رو میزنید
بازی کنید ببینیم چند چند هستید
ولااا
سعید خسروی
سلام چقدر گردوخاک کردن دوستان :دی
دوستان به جا اینکارا بشینید با حساب سرانگشتی دفتونو بکشید تا یه بحثی داشته باشیم نفر بعدیتونو برای پروندن نانکپش انتخاب کنیم :دی
شاید هم قرعه کشی کردیم :دی
پویا اذیت نکن گناه داره شاید کسی نیست تو سایدشون که بیاد پلن بره فقط اسکات میشکن جایی که خالی از دف هست رو میان میزنن :دی
مثلا من یه نانکپ30 کی شوال داشتم رفتم مسافرت بدون کاتا کردن دهو چیف کردن :دی
داداچ تا همرت بود پیدات نبود تو فروم بعد از پریدن همرت خوب فعال شدی تو فروم :دی
راستی 2 تا چیز یادت رفت بگی :دی
1. اون مقدار کاتا و رمر واسه یه ده بود یا نه ؟ اگه بود یعنی ما زدیم به شارژ جنگ یونیک اگه نبود کدوم همرتون ناقص شده اعلام کنید :دی
2.داداچ ناتار رید دادان با پاپ بالا با فارم لیست اتو و غارت اتو رو یادم بده :دی گندم منفیم اذیت یه خورده :دی
گفتم فاز فروم داغ شده تا داغ هست یکی هم ما این وسط بزنیم :دی
دورد به همه بچه های فروم ؛
داداچ داری اچتباه میزنی !
پلن رفتن چیه که بخواد 48 ساعت طول بکشه !
یه همر در حد همر ده 02 خودت که با کله رفت تو دیوار چیف کردی؛ اونم چون من سرم شلوغ بود نقشه رو چک نکردم کم وقت گذاشتم روی اک خودم بیشتر درگیر کارای ساید بودم وگرنه تو پلن زنی بیا کپ منو بزن =) با همین مقدار دف ثابت هم بیا بزن ببینم چطوری میزنی یاد بگیریم =)
یه قسمت گفتی پلنای ما mp3 هستن، پلن ها منظورت هست، پلن ها :confused: در کل چند تا پلن رفتین که جمع بستین پلن ها خخخخخ
فکر کنم من میتونم کتابچه مجموعه پلن های سرور L1 رو ببرم نشر قلم چاپ کنم ! ولی شما یه صفحه هم نمیتونی سیاه کنی با جزئیات ! البته پلن های شما حرفه ای هست داداچ ا 1 میل هجومی میرین تو دیوار 600ک دفاعی این خودش کار هر کسی نیست ناموسا ! من اگر تو پلن های آینده قهرمان و رمر هم نزارم نمیتونم این رکوری که شما زدین رو بزنم :دی
اون قسمتی که گفتی روش بازی متفاوته کاملا باهات موافقم؛
ما بیگ همر میزنیم شما میری یه 25ک شوال نوید رو چیف میکنی؛
بعد اینطوری میشه که همر گانز که قرار بود تو پلن اول جلو زن بشه دیوار بشه تو پلن سوم دیوار میشه!
همر سکر هم که اینقدر مونده بود ازش بعد پلن اول ؛
فایل پیوست 2594
تو پلن آخر یهو میشه اینقدر ؛
فایل پیوست 2595
یاد جمله اول پستت افتادم که شمال شرق دو تا همر دیوار میکنه تا یه جا رو بزنه؛
عکس ها خودش بیانگر همه چیز هست، در ضمن من فکر کنم همر های جلو زن و دیوار شده از ساید های همسایه بودن :confused:
این داستان تا فروردین 96 ادامه دارد ... :)
بله همرهای دیوار شده از سایدهای همسایه بودن همونایی که خریدین طی بازی تمیز :دی
ما ادعایی واسه پلن رفتن نداریم چون وقتش نداریم بشینیم بکوب 24-48 ساعت پشت سیستم واسه یه پلن به جاش جاهای دیگه جبرانش میکنیم
میلاد جان من جاسوسی از کپ و نان کپت داشتم کامل نان کپ چسبیده به کپ و اون زیر ساخت که بعد چیف توی ده بود مسلما نه برای 30 ک شمشیر بود و نه برای 60-70 ک حداقل 120-130 ک رو داشت همر 02 من مال دهکده اول سرور من بود که کلا خودش رید میکرد و ساپورتی نمیشد ولی همر شما دیوار ب دیوار کپ بود و پوش و ساپورت میشد .
زدن واندر و زیر ساخت هاش قبل از اومدن نقشه کثیف بازی هست ولی برادر من نقشه اومده پس کی قراره دف بریزی بقیه منتظر نمیشن که شما دف بریزی اعلام آمادگی کنی که بعد اتک بدن؟ 1ماه پیش چکمه رفته رو اون ده دف ثابت ریختیم واسه یه لنگه دمپایی گندمش دادیم واسه همین روزی که زده بشه واندراتون بهش میگن پلن اگه نیس شما بیا به ما یاد بده
شما هرچی همر چیف کردید یه همر 60 ک شمشیر ما کار همشونو کرد واسه زدن کامل زیر ساخت 3 تا واندر مطمئنن بیشتر از 10 تا بیگ همر میخواد البته اگه حریف قدر باشه
در کل سرور اینقد ضایس که ما هم ترجیح میدیم ناتار 100 کنه و خودمونو زیاد درگیر واندر آپ کردن نکنیم به زندگیمون برسیم
موفق باشید
سلام
سعید داداچ ول کن اینارو :)
اون ده هیچی نداشته بجز 10 کی شوال ساپورت میکرده :)
همه که مث ما نیستن آمار که هیچ عکس هم بدن ما که میدونیم چقدر بود
بزار خودشون به در دیوار بزنن نانکپ لول:دی و 2113 هم چیف شد آمار ندادن چه برسه عکس
مد شده دیگه این تو بازی نسل جدید :))))
پ ن : زین پس کسی همر رو واندر بلند کنه کثیف بازی کرده
پ ن : نزنید بزارید بچه هامون 100 کنن بازی تمیزتون نشون بدید :)
تو حالت عرفانی که بودم خبری رسید:دی
میگن یا ما 100 میکنیم یا ناتار :دی
موضوع چیست؟ :دی
عجله واسه چی ؟ :دی
فایل پیوست 2597
- - - Updated - - -
نسل جدید :دی
داداچ دیگه اخرت پلنتون زدن مولتی و دف سازا بود بکش بیرون از ما :دی
نمیخوای یه سفر دیگه برم اعلام کنم دف اکانت بک بدم اقامتگاه هم نداشته باشه یه چیفر خالی بزنی :دی ؟
گندتون که 3 ماه پیش تهدید کرد نان کپ اصلیتو وقتی هستی میزنم :دی 4 تا اسکات زد دیگه ناپدید شد تو فروم هم نیستش ...
شماها هم دونه دونه تا نانکپاتون پرید خیلی فعال شدید تو فروم :دی
یه نگاه هم به پلنای که روتون اجرا شده نگاه کن :دی اس ای با 2 تا بازیکن ببین چقدر تاثیر داشته :دی
داداچ بکش بیرون لطفن :دی (در این جد دیگه ) اضافه کاری هم نکن :دی
خنده هم اینجا مختصه من هست :دی نخندی دیگه :دی
:))))))))))))))))))))))
خدایی عجب رویی داری :))
چکمه من بود ته مپ بود سینه خیز بردنش :))
از سرورم که ترانسفر شدی اکانتو دادی دست تیم لیدر شمال شرق :|
وات د فاز:|
نانکپامون:| چندتا نانکپامونو پروندی:پی
ی نانکپ پروندین شد نانکپامون:|
2تا حرکت مفید که خودت تو همین سرور زدی بگو :|
میلاد هر از گاهی ی حرکت میزنه شمام بیرون گود اورین اورین میکنین...
اینقد جنبه داشتیم دیوار شدیم گفتیم دمتون گرم... ده پروندین هم گفتیم دستتون درد نکنه... پریده شدن ده رو گردن قطع برق و عدم بودن رو اکانت و ای پی خوردن دفساز و امثال این ننداختیم...
شما خیلی خوبی داداچ:پی
خوبه خودت داری میگی واندر کوب نه زیر ساخت واندر کوب :d
ما شاهکار خاصی نداریم . یه شاهکار داشتیم که زد دو تا همر شما رو جوری زد که انگار اصلا نبوده از اول با بیست درصد لاست هم برگشت
تو ساید ما هر کسی وظیفه ای داره
ما همر میکشیم میلاد پلن میچینه و زحمتش هم واقعا زیاده
فقط می خوام بدونم توی کدوم پست از میلاد تشکر کردم و به به چه چه کردم؟ چون توی اون پستی که ریپلای کردی نبود
- - - Updated - - -
بهتره از بحث دور نشیم؟
واقعا پلنر ندارین؟
واقعا؟
همراتون ترشی شد؟
اینور دعواس سر لانچ کی لانچ کنه اونجا شما یه پلنر ندارین؟
یه دونه داشتین با کله رفت تو دیوار سرباز نیزه دار اون چی شد؟ قبل از انقلاب بود؟ بعد از انقلاب فرار کرد رفت؟ عه
همونو برگردونین قول میدیم دیگه دستش نندازیم
خوب اینم کتیبه با لینک سبز :دی البته رفته بودیم واسه خفت ولی گویا رو اکانت بودن و نامه دادن ما شب کاریم نمیتونی مارو خفت کنی :دی صبح دیدیم واسه دلجویی یه کتیبه دادن هیرو آورده :دی راضی به زحمت دوستان نبودیما مرسی اه
فایل پیوست 2598
اینم وضعیت واندرای سرور
فایل پیوست 2599
به یک دستگاه پلنر دست دوم در حد نو که مال خانم دکتر بوده باشه نیازمندیم :دی نبود ؟
خوش باشید
درود به بچه های خوب و گل فروم
درودی ویژه به اونایی که دسته جمعی رفتن تو دیوار یه میلیون دف و یه مدت کوچ کردن به پشت رشته کوه های زاگرس و الان دوباره برگشتن، فار گرفتن ؛
یه دورد ویژه تر به اونایی که چیف شدن و فعال تر شدن(از جمله خودم :دی )
اینقدر گفتین منم رفتم تو آرچیو گشتم عکس مربوط به اون هفته رو پیدا کردم، من هر هفته 2 شنبه که تاپ ریست میشه همون موقع یه شات با گوشی از صفحه تروپ نیرو ها میگیرم، جالبه شما هم امتحان کنید اینا رو که میزارین کنار هم مثه یه فیلم کوتاه میشه رشد همر رو نشون میده خاطره خوبی میشه بعد ها، دژکوب که تموم میشه ولی این عکسا میمونه در کل خاطره میشه، این عکس هم مربوط به همر ده 04 آخرین باری که ازش شات گرفته شد هست؛
این همر بعد کتیبه ها استارت خورده بود، سبک بازی هر کسی با سبک دیگری فرق داره؛ دوست خوب و گلم که فکر میکنی تو بجای ما روی اک ما داشتی پلی میدادی یا همه مثه تو بازی میکنن دقت کن یه بار دیگه تکرار میکنم سبک بازی هر کسی با دیگری متفاوت هست، من سبک بازیم اینه همر کپ میسازم، همر کپ هم خوب میسازم ذهنت سمت همر کپ های دمپایی خودتون نره مال ما فرق داره :p
فایل پیوست 2600
اینم آخرین عکس مربوط به اون موقع،
البته اگر اون همر میموند بیشتر میشد چون تازه شروع کرده بودم به پوش کردنش ولی پرید دیگه، داداچ وقتی میگم اچتباه میزنی اچتباه میزنی دیگه ! قبول کن، تو روی اک من داری پلی نمیدی که! میخوای بگم مسعود از آموزشی برگشت خودش بیاد تایید کنه !
مجتبی داداچ تو هم داری اچتباه میزنی ! اونی که عکس نداده رفیق خودت sw team هست، البته من نیازی به عکسش ندارم همین که همری که 17ک رم و13ک کاتا داشت رو چیف کردم برام کافیه ما بقی اعداد مهم نیست ؛
و در اخر بگم سعید جون، چون در خواست پلن کردی و منم علاقه ویژه ای نسبت به تو دارم، تایید شد دوستان من فردا پس فردا یه روز دانشگاه نمیرم اختصاص میدم به یه پلن ویژه برای ساید دوست داشتنی جنوب غرب ، که خودشون به طور نا محسوس و غیر مستقیم دارن اشاره میکنن منطقه جنوب غرب نفت خیز هست و ما بیایم چاه نفت بزنیم :دی ... چشم کاکو دارُم میام !
داداچ واندر صاحب داره و خودش میدونه چیکار کنه، نیازی نیست من برم روش کاری کنم؛ اگر دوست داشت واندرشو میکشه بالا دوست نداشت هم نمیکشه، مسئولیت من اینه واندر ناتار رو حمایت کنم که صد بشه ! اینا خیلی با هم فرق دارن !!
پ.ن، یه جوری گفتن کتیبه زدن فکر کردم مرتاض کوچیک رو لینک سبز زدن :| بعد دیدم احمق کوچیک بوده ! :|
خبر آمد خبر هایی در راه است ...
اینکه میبنیم توی دژکوب منطق های جدید حکم فرما شده عالیه دمتون گرم عاقا
یا شما میبرید یا ناتار : دی
خسته نباشید میگم به همه نیو پلیرهای این بازی که واندر مهم نیست واسشون و فقط دغدغه اکانت خودشون رو دارن اونم همر کپشون : دی
[ویرایش توسط مدیریت]
نه داداچ ما میزون میزنیم نشونه گیریمون بیسته :دی
من جواب محسن رو میدم بعد تو میای ج میدی :-؟؟
چرا به خودت میگیری داداچ، باز خوبه این داداچ گفتن رو بهتون یاد دادیم ما؛ والا بابا
این فسیل بودن رو به اون دوست خوبمون اولد پلیر سرور های دژکوب جهان از گذشته تا کنون هست به اون بگو اون کسی هست که دنبال متقاعد شدن هست وگرنه ما که همون F1 و H1 بیش نبودیم :دی
لحن ما مناسب هست داداچ، البته بستگی به طرفش داره چقدر مناسب باشه ; )
بیا بهت یه اک بدم همر بسازی ؟! :دی
آنتی اسپم یادمون نره دوستان
فایل پیوست 2601
نفر سوم تاپ غارت عشق منه :d
کاش منم همرم میپرید وقتم ازاد میشد همش میخوابیدم کف فروم :دی هر روز واستون از وضعیت سرور عکس میزاشتم :دی البته همینطوری زیاد تو فروم هستیم دوستان قدرت دار هم خسته میشن میگن 1 روز برو استراحت
ولی اینا همش واسه این هست تایم افلاین انلاینی اک در نره :دی 1بار نبودیم جریان دار شد :دی
دوستان نبودم فرصت استفاده کردن میچسبوندن چپ و راست :دی
میخواستم ببینم به جز یه نانکپ 30 کی شوال اونم نبودیم اعلام کردیم نیستیم ولی زدید دمتون هم گرم زدید دیگه از لول :دی چی زدید ؟
حالا دم میلاد گرم ولی ضرری که لول:دی وارد کرده چقدر بوده ؟ :دی چندتا همر ناقص شد :دی سرانگشتاتون اشاره میکنن بچه ها قوی هست :دی
اصن به عنوان داور سعید هر چی بگه قبول ...
دادا سعید یه حساب کتاب میزنی ببینیم ما وضعیتمون تو این سرور چه جور بوده :دی دیگه ببینیم در مجموع عملکرد اکانت ما چه جور بوده :دی
پ.ن:راستی ناراحت میشید گزارش ندید :دی زشته فشار به اونی میاد که گزارش میده :دی والله ما که قلبمون صافه ولی هر چی میکشیم از این زبون تیزه :دی
پ.ن:راستی دوباره بگیم که حرفمون محکم بشه :دی این سرور یا ما میبریم یا ناتار :دی اعتماد به نفسمون زیاده ادعا داریم میگیم نمیزاریم شما ببرید :دی ایراد داره ؟ شایدم نتونستیم :دی :دی :دی
سلام نوید جان
والا اکانت شما چنتا از همر هایی که بی احتیاطی کردن رو ناقص کرد این از کسی پوشیده نیست ولی رعدای گود بوی و پولار هم کم نزاشتن. در کلsw اس ای رو توی جنگ مید گیم کلا از دور خارج کرد موند اکانت شما و شایان و کلی اکانت بی صاحاب و دفساز ، صد در صد وقتی تارگت یه ساید میشه 2 تا زدن هرکدومش تقریبا میشه گفت انتحاری محسوب میشه از طرفی هم ان ای هم تارگتای محدودی داره مثلا اکانت salt با دف ثابت حدود 1 میلیون زدنش منطقی نیس و چنتا دیگه که دف ثابت نسیتا خوبی داره پس توی این تایم سرور ما ترجیح میدیم پلن سنگین نریم و به همون پلن mp3 :دی خودمون اکتفا کنیم که هم کم هزینس و کم وقت میبره ، ان ای میتونه پلن بریزه واسه زدن همر های ما ولی همونجور که قبلا گفتم همر هایی که اولویت ما هستن حاشیه اطمینان نسبی رو دارن و تا پایان سرور میمونن به نظر من ان ای همر هاشو نگه داره واسه زدن 3 تا واندری که داره میره بالا البته اگر میخواد ک ناتار 100 کنه چون با خوردن زیر ساخت های واندرا عملا مثل این میمونه که ما 1-2 راند واندرشونو زدیم و بیشتر همر هامون میشه گفت بی استفاده میمونه پیش بینی من اینه که با توجه به انکه هر دو طرف تقریبا همرهاشون دست نخوردس واندر ناتار 100 میشه :دی
سلام و درود
پلنر این پلن کیه خودش بیاد بگه یه سری نکات گنگو برای من روشن کنه
آقا اذیتشون نکن گناه دارن:| میخان بیان تبریک بگن روشون نمیشه :)
نکنه پلنرشون قهر کنه بره :( اینا برن ما باکی کل کل کنیم پس:|
پ.ن: پلنر بفرستیم کمک؟
پ.ن: دیوار شدیم بودیم... دیوار شدین کوشین پس:|
همری ک میخاستی بدی من سرگرم باشم برای بار چهارم بزن تو دیوار رپتور شاید این بار رد شدی :))
سلام همگی
خسته نباشید به دو طرف کار هردو خوب بود
دوستان یه لطف کنن عکساشم بذارید ماهم ببینیم
پ ن1 : من بشون گفتم معیار بازی کثیف مثل قبل نیست:( گفتم دف نچینید میشه بازیه کثیف گوش ندادن:( کلا کسی به ما دفسازا گوش نمیده:(:(
پ ن 2: باز گفتم ما اتک گذاشتیم دف که نچیدن هیچ کتیبه هم دادن بیاید این مرتاض و بدین بره بالاخره زشته دوبار زدن نشده اینبار بجای اون کتیبه بره برگشتن گفتن حالا مگه چی اوردیم یه احمق بود دیگه همشم میره رو درصد منفی!!! بازم گوش ندادن:(
نصیحت : به حرف دفساز ها همانقدر اهمیت دهید که به حرف دیگران اهمیت میدهید
خوب ضمن تبریک به کل سرور ال 1 و سرور بغلی اینم عکسا
بعله از اتاق فرمان اشاره میکنم جلو زنا از ساید های دیگه و خریداری شده طی بازی پاک میباشن :دی
فایل پیوست 2606فایل پیوست 2607فایل پیوست 2608فایل پیوست 2609
پ ن : باز که رمر و جلو زنتون آخر خورد :دی
موفق باشید
- - - Updated - - -
اوه چه خبره آقا؟ بد فشار خوردن گویا :دی داداچ پاشو برو یه لیوان آب سرد بخور بعد برگرد بشین پشت سیستم :دی
فایل پیوست 2610
درود به همه دوستان
اول از همه یه خسته نباشید به میلاد عزیز بابت لانچش فقط حیف که از این دمپایی ها زد فدا سرت دادا خیالی نیست پلن بعدی...
دوم یه تبریک جانانه به مدافع و دوستان خوبمون تو جنوب غرب که باعث گرمی بازی شدن
راستی چقدر دف از جنوب غرب پرید اونم موقع بالا بردن واندر نزدیک یک میل دف پریده گویا اونم با چند تا دمپایی(الکی مثلا ما خیلی همرای شاخ داریم)
بعدشم خبر امد خبرای جدیدی در راه است(اینم الکی مثلا .....)
میلاد جان دمت گرم بابت بلن زیبات اینکه دیوار شده یا نه مهم ولی از اون مهمتر قدرت لانچ و بلن های زیبات که این سرور چند بار ثابت شده و این دیوار شدن چیزی از ارزشت هات کم نمیکنه بلاخر بعد 5 تا بلن یه دیوار طبیعی هست :دی
عرفان Odin
اول دمتون گرم به خاطر دیوارتون
وقتی چشم رو انداختید یه بچه ها گفت هیرو بفرستیم لاقل پوینت دف بگیریم
بالاخره یه پلنم باس بریم تو دیوار اگه قرار بود همه پلنه 100 درصد بگیره که دیگه ....
ولی من هر جور نگاه میکنم میبینم هنوز همری از ساید ما بلند نشده یه همر فقط یه بار از پویا بلند شد سالم برگشت
کل همرایی که زدیم چه اونایی که دیوار شده چه اونایی که سالم اومده همر ساید ما نبود دوتا لنگه دمپایی زدیم 2 میل دف رو پروندیم البته میدونیم این موقع سرور 2 میل دف چیزی نیست ولی خب اون لنگه ها هم کارایی خاسی نداشت دیگه...
ولی بازی هر روز قشنگ تر میشه
انشالله دو ماه اینده بیشتر خوشبگذره
5 ماه اول سرور که خیلی خشک بود ما و sw زورمون زیاد بود ولی نپ بودیم
خخخخخخ
درود
چند باری جملات بالا از طرف پلیرهای شمال شرق مطرح شدهکه همر ها از ساید ما نبوده و مطالبی از همین دست؛ دوست عزیز گویا شما معنی متا رو نمیدونید همری که از ساید متای شما هم میره در راستای اهداف متاس نه اهداف ساید شما. همون همر guns اگه نبود یا همر lol:d یا haftvad ساید شما پلنی میتونست بره که الان احساس شاخی و قوی بودن بهتون دست بده؟
در صورت ادامه استفاده از این نوع ادبیات توسط بازیکن های شمال شرق رمز همر های باقی مونده در جنوب شرق که دست میلاد هست رو تغییر میدم تا ببینم آیا همری از سمت شما لانچ میشه برای پلن یا نه.
این جمله شما این شائبه رو در من ایجاد میکنه که شما به عمد در ابتدای سرور در حالی که با جنوب شرق متا بودید توی درگیری ها خودتون رو عقب کشیدید تا جنوب شرق توسط دو ساید دیگه تضعیف بشه و در نهایت شما منافع ببرید از جنوب شرقنقل قول:
نوشته اصلی توسط kinG NE
از میلاد و افشین توی شمال شرق میخوام که این مساله رو شفاف سازی کنند. در غیر اینصورت برای همر ها و دفاع های باقی مونده جنوب شرق شخصا تصمیم گیری خواهم کرد.
سربلنـد؛پیـروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: حالا من هی میگم بازنشسته شدم و وقت ندارم دور رو دادم به دیگران و هر کاری میلاد میگه انجام میدم؛ ولی دلیل نمیشه فکر کنید جنوب شرق بی صاحابه
سلام
شبتون بخیر
دوست عزیز
همر از سایدتون بلند نشد یعنی چی ؟
زمانی که دیوار نمیشید همر شماست
زمانی که دیوار میشید همر متا شماست
باخت ماله داوره
برد برای سرمربی ؟
سعید خسروی
سلام به همگی؛
حقیقتش نمیخواستم پست بزارم چون یه سری ها هستن یادشون نیست تا دو هفته پیش چی شده بود و یه ماه پیش به غیبت کبرا رفته بودن و ... مهم نیست بازی ادامه داره، به قول یکی از دوستان زمین گرده میچرخه این دور مال شما بود دور ما هم دوباره میرسه ;)
خدا پدر کسی که چشم عقاب رو ساخت رو بیامرزه، باعث شد ما یه بار همه همر هامون بره و هیچ کدوم برنگرده؛ البته به کمک 26 تا قهرمان، سوالی در ذهن من ایجاد شده بود شاید کل دفاع جنوب غرب همین بوده ؟! :confused:
چون با توجه به اینکه 13 ساعت تایم ارسال دفاع داشتین فکر کردم دفاع میلیونی جمع میشه !! یا حداقل لینک دفاع ها رو نمیبینیم ! ولی همر آخری با لینک برامون برگشت؛ اون دوست زرنگی که فکر میکنه زرنگه سلام ملوان زبل ! ما هم لینک اتک رو دیدیم حالا برو ادیت کن بزار کسی ندونه مثلا !
فایل پیوست 2613
البته همر ها ریکاوری میشن، همونجوری که این همر 25ک گرزی بود شد 100ک گرزی ...
به گمانم یکی اکانت مستر چاوز رو خریده ولی نمیخاد رو کنه خریدیم =) بعد به ما میگه شما اک میخری !!
و اما اصل پست،
شایان جان ما از روز اول با شما رو راست بودیم، تو چند تا پلن همر از جنوب شرق استفاده شد ولی بودن پلن هایی که ما با همر های خودمون زدیم؛ مثالش همر هایی که تو درگیری های شمال غرب استفاده شد یا همین پلن آخری که دیوار شدیم، اینا همر های شمال شرق بودن، ولی چون رمر کم بود میشه تو همین پلن آخری هم فقدان همر رمر رو احساس کرد،بیشتر کاتا کشیدن بچه ها ما در خواست رمر داشتیم از ساید متامون برای پلن های مشترک که دم شما هم گرم همکاری کردی؛ البته این همکاری ها بیشتر جنبه دو طرفه داشته، شما یه همر گذاشتین ما هم همر گذاشتیم نمیشه گفت ما نزاشتیم! یا موقعی که دفاع نیاز بود ما کمک کردیم و بر عکس مواقعی ساید شما کمک کرد، مفهوم متا هم همینه ;) ولی بعضی ها لحن بیانشون یکم فرق داره شما لطفا دلخور نشو،
در مورد حرف سالار که گفت، منظورش این بود چون چند ماه اول سرور بین شمال شرق و جنوب غرب درگیری نبوده مثل این بوده که مثلا نپ باشه ، که البته اصل ماجرا این بوده که ما درگیر شمال غرب بودیم و طبیعتا نمیشه هم زمان با دو تا ساید درگیر شد؛
امیدوارم جواب شبه هات رو داده باشم دادا ...
پ.ن؛ من منتظر اون دو تا همر چکمه پوش جلوی سایدتون هستم، آنویل ها آمادست ;) آمار واندر ها هم که داری خودشون آنویل هستن =))
پ.ن؛ داداچ تو که از ترس گیج منحصر گرفتی چیف نشی یه وقت :confused::cool: اچتباه نزن دیگه مرسی اه
در آخر میگم ما شما رو دوست داریم ولی بچه های جنوب غرب نمیدونم چرا هی کم لطفی میکنن به این ابراز علاقه ما :دی