اول اینکه از لطف همه عزیزان ممنون
نه نیماخان پانزر (امیدوارم اشتباه نکرده باشم ) تو سرور نیستم ، متن قبلی حاصل یه روز قبل تعطیلی بود و به نوعی یاد گذشته ها کردن بود ، متاسفانه به دلیل نداشتن اطلاع تو هیچ کدوم از سرورها نیستم و فقط همونطور که عرض کردم به یاد دوران دژکوب، جسارت کردیم و از دید خودمون یه نقد کوچیکی کردیم (ایشاالله تو اولین سرور نرمالی که ران بشه اگه سطح کیفی سرور خوب باشه حتما خدمت میرسیم )
به نظرم کیفیت پلیرهای SW خوب هست و با NE برابری میکنه ، ولی قرار گرفتن این دو ساید خوب تو قطر هم باعث میشه برنده سرور با سیاست ترینشون باشه نه الزاما قویترینشون
در مورد تعداد پلیرم ،الان ne پوئن مهره به مهره کردنو داره!!
کلا نظر شخصیم اینه که 10 تا همر متوسط رو به بالا داشتن بهتر از داشتن 3یا4 تا همر شاخ هست. بهتر هست منابع یه ساید (غارت ) بین اعضای اون ساید تقسیم شه تا در اختیار یه تعداد باشه و لازمش این هست که همه بازکنان غارت و جدی بگیرن ، و این اختلاف تو غارتی هم که شما مشاهده میکنین نرمال نیست و بیانگر وجود چند دست بازیکن هست ، بازکنایی که خدای دژکوب هستن و بازکنای نوب که از بد روزگار (بد روزگار واسه اون خداهای دژکوب )دارن تو یه اتحاد بازی می کنن !!!
در مورد اون قسمت حرفتون که فرمودین حرفام بیشتر دژکوبی هست و نه تراا وینی ، کاملا موافقم تو بررسی که تو این چند ساعت گذشته داشتم انجام میدادم به این نتیجه رسیدم که اعداد ارقام و نیروها شاید شبیه دژکوب باشه ، ولی روح بازی متفاوت شده و تعادل نژاد ها و استراتژی بازی ها به هم خورده ، نمونش همرهای گرزی هست که لینکشون تو فروم به وفور یافت میشه
یه پیشبینی در مورد اخر سروهم اگه بخوام داشته باشم (یه جورایی نوسنورداموس بازی در بیارم ) se تو نگه داشتن کتیبه هاش دچار مشکل میشه و هر دو ساید NE و Sw تموم سعیشون و میکنن تا مانع افتادن کتیبه های se به ساید دیگه ای بشن که این باعث از دور خارج شدن se میشه و متای NW تعین کننده اخر بازی میشه ( البته تو جام جهانی هم پیش بینی کرده بودم برزیل قهرمان میشه 7تا از آلمان خورد;) )
پ ن : از بابت پست گذاشتن تو سروری که کلا نه ته پیازم و نه سرش معذرت سعی میکنم دیگه تکرار نشه