نوشته اصلی توسط
mohsen3x
مستر ادعا واقعا گندشو در اوردی از بحث مسال مربوط به ساید عمومی کردی.اره من مثل تو ضعیف زن نیستم.باش شما لانچر من دف ساز
وقتی زنگ زدی گفتی لانچ کن خندم گرفت بهت که حتی پیچوندم گفتم نت ندارم.چون ضعیف زدن هنر نیست.
پست قبل من میخوندی خیلی خوب بود واسه تو وقتی سایدی تصمیم میگیره همه توش نقش دارن فقط خودتونبین.
.حرف زدی از دهنت در اومد گفتی حذف میکنم توایی رو حرف خودت پایبند نبودی چه انتظاری داری باور کنیم با کسایی که حرف زدی رو حرف خودشون وایسن اون از اقای ص.ص اینم از دوستای جدیدت که میخوان کل دف سرور کلین کنن.بعدش چه انتظاری داری طرف همر داره چرا نزنه؟؟؟
درست اونا گفتن ما نمیزنیم به این دلیل که از اس ای نیارید تو اتحاد تو به رضا نگفتی بهشونچیزی نگو بزار فکر کنن نمیاریم 10 مین که مونده 100 بشه میارمشون.کثیف بازی یعنی این حاضر بودی خودتو جلو اس ای خراب نکنی اما رضا جلو من محمد خراب بشه.
داداش من عرضه ندازی ضعیف زدن هنر نیست.انداختن یه کتیبه رو ده لب مرزت زدن اکانتهاییکه میدونی پلیر ندارن هنر نیست. غارت کردن مولتی اکانت هنر
نیست.این یه بازی گروهیه اقای با سابقه.اما خیلی جدی و شخصی گرفتیش
اگه میبینی ج.غ الان با ماست یه سری پیشنهاداتی داد که عملیشم هم کرد.و جدا از اون این چند روزه خودشونو خوب نشون دادن جلو ما محتاط کارانه عمل نکردن
رو بازی کردن
اینم جلو همه میگم چون من مثل تو نیستم قرار بود دیشب اکانت شیر مازندران به دلیل اینکه میدونم با جنوب غرب اگه متا شدیم ممکنه دردسر ساز بشه خواستم شخصا لانچکنم گفتن امیر نمیزاره گفتم به احترام امیر کاری نکنید تا اومدم پروفایلتو خوندم برادر من کسی قدرتشو واسه خودی نشون نمیده البته هم دف سازاتو میدونم کیان هم میدونم چی داری چی نداری پس منو نترسون رو حساب احترام کاری نمیکنم این داداشمون هم که سرور اولشه چیزی بلد نیست زیر پرچم بودن هم تو این سرور یاد بگیره.اما اگه حتی فیکی از خودت یا اکانت شیرمازندران رو بچه ها (شمال غرب)بیاد فقط فیکا تمام اعتبار و دوستیمون بد شکر اب میشه.بعدش ببین من چیکار میکنم.اکانتی نیست تو 3ساید روتون نزنم کاری میکنم واسه جفتتون خاطره بشه این سرور این تهدید بود
یبار دیگه درشت و خوانا مینویسم
فقط از اکانت بلوبوی و شیر مازندران فیک ببینم رو یکی از بچهای شمال غرب پاپ جفتتون زیر 500تا میکنم