البته اینکه کسی نمی تواند به کس دیگر نیرو بدهد خوب است چون حداقل هم سطح ها با هم بازی می کنند
منظورم هر سطح لیک
پس اگر کسی بخواهد لیک بالا تر حمایت کند باید سطح خودش بالا ببرد
نمایش نسخه قابل چاپ
دکترم میگفت نوباشه برای کبدت ضرر داره چه اصل با چه بدل :(:(:(
هر سایدی که بالاترین سطح عمارت دانش رو داشته باشه به اندازه سطح عمارت دانش درصد افزایش از امتیازات پیروزی میگیره. به طور مثال سطح عمارت دانش ساید شما 50 هست و سایر عمارت های دانش سطحشون پایین تر از این مقداره. شما در حمله ای 2000 پوینت می گیرید 50 درصد هم عمارت دانش به شما میده یعنی 1000 پوینت بیشتر. و در مجموع 2000 پوینت شما میشه 3000 پوینت.
سلام بچه ها
خوب چه خبرا؟
من نبودم جن روزی!
جریان چیه؟ما چرا مدافع شدیم؟حجوم چرا نداریم؟
غارت چرا ایطوریه؟
جرا یکی کنار ما ده زده اخه؟:rolleyes:
سلام برشما من تازه ثبت نام کردم
- - - Updated - - -
اسم شهرم وحشیه
عزیز مسئله همینجاست،وقتی انبار با ظرفیت بالا داشته باشی میتونی منابع زیادتر ذخیره کنی،هدف من این بود که فیدر بزنم و منابعش رو پوش کنم برای همر سنگین،به نظرم شدنی بود ولی بدون انبار با ظرفیت بالا اصلا نمیشه!!متاسفانه از بازی منصرف شدم،محدودیت زیاد داره،انشاالله قوانینش کامل تر شد و ثابت شد شاید بشه بازی کرد.....
حالا یه مشکل دیگم هست اونم محدودیت تعداد غارته 500 تا ازهر ده و کلا 1000 تا از اکانت واقعا کمه اینجوری باشه ما هم باید بزاریم رو حذف اصلا نمیشه همر کشید:(
سلام من تازه اومدم تو سرور بی پایان هم هستم
من که زدم رو حذف
خیلی بده
سرور فقط سرور 1000 که اونم جوش زیاده و
:o
- - - Updated - - -
:mad:سرور :mad:
فقط سرور 1000
داداش سرور 1000 جالبه اما استراتژی های زیادی که سرور های نرمال و مخصوصا 3x داره رو اونجا نداره
اصلا به هیچ دردی نمیخوره این سرور بی پایان من نیومده زدم روی حذف :|
اینم دفای NE که یک مقدار بازم از دسته بچه ها ناراضیم که کم دف رسوندن
http://upload7.ir/uploads//166ed258a...a443add9d7.png
مراسم ختم گرزی های تازه گزشته در ساید NE برقرار است
خوب به خبری که همکنون به دست ما رسیده توجه فرمایید ! :دی
چنانچه شما دهکده جدیدی بزنید ، به میزان امتیاز فرهنگی مورد نیاز برای دهکده تازه تاسیس از امتیاز فرهگی شما کسر میشه
یعنی اگه توی سرور نرمال پدرت در بیاد و غارت کنی و جشن بگیری و 1000 بدبختی دیگه و امتیازت رو برسونی به 8000 تا که خود این 8000 تا دارای مشکله البته و بعدش با سلام و صلوات مهاجر ها رو بفرستی که دهکده جدید رو راه بندازن ، به محض رسیدن مهاجر ها اون 8000 تا امتیاز ازت کسر میشه و باس از 0 دوباره امتیاز جمع کنی ! :))
یه جورایی هرکی که پول داره و میتونه اثر بخره میتونه بیاد و قهرمان این سرور بشه !
متیاز فرهنگی جشن کو چیک هم اندازه تولید امتیاز دهکده است
یعنی این استراتژی که به محظ ساخت دهکده جدید تالار بساز و جشن بگیر هم دیگه مالیده و از این خبرا هم نیست !
یا خود خدا خودت به دادمون برس
سلام داداش لطفا نحوه امتیاز گیری رو تغییر بدین این همه پاپ میزنیم غارت میزنیم کجا میرن پس اینا
لطفا غارتو پاپو هم واسه گرفتن امتیاز اضافه کنین این سرور بخ خدا کلافمون کرده
شاید ما هم رفتنی باشیم با این وضع سرور
scar face team
امید جان خاهش میکنم تعداد نیروهای ارسالی از دهکده ها رو زیاد کن والا پای اکانت پدرمون در اومد
خب اوکی اینم لینکه اتکی که از ش.غ روی بچه های NE اومد و نتیجش
http://upload7.ir/uploads//189fbc842...a8fa7c603b.png
تا لینک های بعدی شما رو به خدا میسپارم
بیگ همر سرورتون رو ک دیوار نکردی. 3-2 ک سرباز پیاده ناقابل هم میزاشتی جلوش دیوار میشد.:)
انشالله اگر پای نتیجه هامون به دنیا باشه ده 40 رو میزنن :دی
- - - Updated - - -
اوایل فرومو ببینی گفتم که باید تا یه مدتی کلم کاری کنیم
زوره الکیه درو دیوار زدن
هنوزم دیر نشده پاشو بیا داداش
من خودم تراکتور دارم رفاقتی برات شخم میزنم!بچه ها تو کار چاه زدن هستن اب هم حله!برا کودو سمپاشی هم خدا بزرگه جهاد کشاورزی کمک می کنه!!
خیالت راحت!
یه سوال اگر کسی توی همه سایدها یه دهکده بسازه اونوقت امتیاز پیروزیش از عمارت برتر زیاد میشه؟
دوست عزیز من گفتم دهکده.نه اکانت!!!!!
محدودیت غارت !
اولین بار محدودیت غارت در ورژن 4 و سرور 7 راند دوم لحاظ شد با محدودیت 10000 حمله از یک اکانت علتش هم جلوگیری از سنگین شدن بیش از حد نیروهای هجومی در برابر واندری بود که گندمخورش نصف نبود ! و اینکه همر از حدی بیشتر بزرگتر نشه ×
حالا اینکه در سرور بی پایان بیایم محدودیت 500 حمله برای یک دهکده رو قرار بدیم و یا حداکثر 1000 اتک از یک اکانت دوحالت داره یا اکانت باید هزینه بسیار زیادی برای پاپ بازی بکنه که اون هم با مخدودیت اثر هنری زیاد جوابگو نخواهد بود و یا بعد از گذشت یه بازه زمانی همه نیروهای هجومی در یک حد یکسانی قرار خواهند گرفت مگر کسانی که پارکینگ دارند یا اکانت ها رو بصورت توافقی راید میدن و بنظر من این محدودیت در اصل اکانتهای تنها رو تحت فشار قرار میده که با اصل بازی دژکوب منافات داره
درود
یه نکته مهمی درباره سرور بی پایان وجود داره که باید حتما توضیح بدم و اون هم اینه سرور بی پایان به هیچ وجه برای پلیر حرفه ای طراحی و اجرا نشده؛ این سرور برای کسانی هست که تا الان بازی نکردن و تازه میخوان یاد بگیرن ؛ میان اونجا و بازی رو شروع میکنن.
حالا شما فرض کن قرار باشه اکانتهایی قدیمی تبدیل به امپراطوریهای بزرگ با دهکده های زیاد بدون محدودیت غارت با تعداد حملات بالا توی سرور قرار بگیرن؛ آیا بازیکن تازه وارد چیزی یاد خواهد گرفت؟
من تعجبم از بازیکنهای با تجربه هست که میرن سرور بی پایان و به صورت حرفه ای بازی میکنن؛ نه عزیز من شما لطف کن یه سرور معمولی بازی کن و توی سرور بی پایان پلیرهای تازه کار رو پیدا کن ؛ آموزشش بده ؛ یاد که گرفت بگو بیاد توی سرور معمولی اکانت بزنه و اصل بازی رو اونجا ببینه و لذت ببره تا اینجوری تعداد پلیرهایی که بازی بلد هستند توی سرور های معمولی بیشتر بشه و هم این که کسی که شما بهش بازی یاد دادی میاد توی منطقه شما بازی میکنه و میشه یار وفادار شما و بدین ترتیب تیمهای خوببی توی سرورها شکل میگیره که پلیرهاش به هم اعتماد دارن و دیگه بحث های مسخره اکانت فروشی وکتیبه فروشی پیش نمیاد.
از بازی لذت ببرید
با تشکر
درود
این که در کنار بازیکن حرفه ای میشه بازی یاد گرفت حرفیست منطقی و بر منکرش لعنت منتهای مراتب اون زمانی که من بازی رو شروع کردم حدود 28یا 27 سالم بود و بازیکنهایی که باهاشون بازی میکردم میتونم بگم دست کم 50% شون از من بزرگتر بودن مابقی هم توی رنج سنی خودم نهایت 10% زیر 20 سال در نتیجه آدمهایی بودیم که بازی رو به هم یاد میدادیم و جنبه هامون بالا بود وقتی میدیدیم یه نفر فعاله ولی بلد نیست زودی فارمش نمیکردیم علی رغم این که ورژن 3.6 غارت خیلی کم بود و منابع کمی داشتیم و فقط باید اکانت فارم میکردیم تا غارت کنیم نه ناتاری بود و نه واحه با برکت، با این حال کمک میکردیم بچه ها بیان بالا
اما اینجا رنج سنی پلیرها زیر20 هست و متاسفانه جو زیادی میگیره خیلی از دوستان رو وقتی اکانتشون 20 کی گرزی توش ساخته میشه و به هر 5قاره اعلام جنگ میکنن و میخوان برن آمریکا رو فتح کنن در نتیجه نمیذارن کسی بازی یاد بگیره + خودشون هم بازی بلد نیستند که بخوان یاد بدن
منابع زیاد بوده غارت کردن زدن نیرو ساخته توی 3تا ده 1ده رو زدن به یکی اون ده رو میزنن به یکی دیگه باز ده 3 هنوز هست و فکر میکنن بازی بلدن
شما برو توی کل فروم و تاپیکهای سرورها ببین یه پلن میبینی؟ همه حمله ها به این صورته که طرف مقابل مثلا ساید ان ای فیک داده یه نفر به ساید اس ای طرف بهش برخورده
عجب به من فیک میدی الان حالتو جا میارم میره گارنا
اصغر ، جعفر واکبر رو صدا میکنه صاف 4تایی همر رو لانچ میکنن روی اون بدبخت که از ان ای اتک داده حالا 2حالت یا اون 4تا مولتی داره دف میریزه دیوار میشن که میان میگن میخواستیم گندمخور آزاد شه ( یکی نیست بگه بابا جان من الان گندمم منفیه ولی روزی 2بار تعدیل میزنم انبار گندم پر نشه چه گندمی میخواد آزاد شه؟) یا حالت دوم اینه که طرف دفاع نداره و صفر میشه و مهاجمین میان میگن دیدی ما شاخیم دیگه فیک ندیا
این شده وضعیت دژکوب در نتیجه کسی به کسی بازی یاد نمیده همه مولتی اکانت دارن بازی میکنن؛ حالا چی میشه من که تازه اومدم نمیدونم بازی چیه نامه میدم به لیدر یه اتحاد که دعوتم کنید اتحاد چرا؟ چون کاردان بهم گفته وگرنه من چی کار دارم به اتحاد. لیدر من رو میبره اتحاد و تمام دیگه نه بازرسی میشم؛ نه برنامه بهم داده میشه نه هیچ چیزی تا زمان کتیبه ها ، اون زمان نامه میاد که سریع دفاع بدین به لیدر چون حمله روشه به من چه که حمله روی لیدره دفاع نمیدم اصلا دفاع ندارم که بدم دفاع چی هست؟ الان 14 هفته از بازی رفته من تازه 4تا ده دارم. پس میبینم اینجا داره از من استفاده میشه به نفع لیدر منطقه پس بای دژکوب.
حالا مدیریت سرورها یا باید شرط شناسنامه بذاره هر کی سنش بالا بود و باجنبه توی سرور ثبت نام کنه یا این که بیاد یه سرور مثل بی پایان راه بندازه که بازیکن اونجا راه بیافته.
من متاسفانه سر کار هستم نمیتونم راحت پست بذارم .
از بازی لذت ببریـد.
با تشکر.
یه سوال فنی دارم بر اساس چه معیاری
اکانتی که جمعیتش 100 هست منابعش سطح 2 هست و فقط 500 تا گرزی داره باید تو لیگ پادشاهان بازی کنه ؟!!!
این تقسیم بندی گروهی بر چه معیار و اساسی هست ؟
سلام
قوانین رو مطالعه کنید متوجه می شوید.
معیار دسته بندی کاربران در لیگ ها پنج برابر مجموع قدرت هجومی نیروهای کل دهکده های بازیکن بعلاوه مجموع میانگین قدرت دفاعی نیروهای اکانت تقسیم بر 6 می باشد :{6÷(5att+def)}. به طور مثال برای شمشیرزن رومن با قدرت هجومی 70 و قدرت های دفاعی 40 و 25 میزان امتیاز دسته بندی 64 خواهد بود.(اعداد گرد می شوند). بنابراین لیگ ها به جمعیت و سایر پارامتر ها غیر از نیروهای تربیت شده توسط کاربر بستگی ندارد. دسته بندی کاربران در لیگ ها هر 24 ساعت انجام می گردد. بدین صورت که کاربران دارای نیرو به چهار دسته مساوی از نظر تعداد تقسیم شده شوالیه ها دسته با کمترین نیرو، فرماندهان در دسته بعد و وزیران دسته کاربران با نیروی بیشتر از فرماندهان و در پیایان پادشاهان دسته با بیشترین نیروی سرور خواهند بود.کد:((25+40)÷2+ 70*5) ÷ 6 =64