پدرام سرچ گوگلت توووو اعماق وجووودم
خخخخخخخخخخخخخ
نمایش نسخه قابل چاپ
لووووول یعنی یه *ست اینقدر فشار آورد به بعضیا؟
ماهم نیازی به معزفی نداریم داداش اونایی که باید بشناسن میشناسن شما هم تو سرور های فیک مگر اینکه اومده باشی بالا
نیازی به کل کل نداریم تو بازی همه چیز معلوم میشه فروم که همه لب و دهنن کاری نداره که مام حرف بزنیم دادش گلم لینکم نداریم از ۱۰ساله *پیش خودمون چون از اون زمان تا الان ۱۰۰۰تا اتفاق افتاده
اگه دوست داشتی خیلی برات جالب بود ما کی هستیم و چی هستیم بیا روم با هم حرف میزنیم
سپهر نمی دونم اینا چی دیدن تو خودشون واقعا ما که از اون قدیم ندیما چیزی تو اس دبلیو ندیدم بیشترم تو فکر متا با شمال غرب یا شمال شرق بودن حالا ببینیم این سرور هم ساید اس دبلیو همر های خودشونو خفت می کنن؟ میزنن به دیوار؟ آیا ؟
مجتبی عشقه منیا میدونی که :ایکس
ارش متفکران
نمی دونم کدوم سرور بود ولی همش اسم ارش بود سروری که شروین شیراز مدافع بود یا مهدی ان 2000 خودم به شخصه تا حالا بازیشو ندیدم ولی می گن پلیر
و دات کام بیشتر پلی می کنه
Hellseeker کلن پلیر خوبی بوده این لینک گواه حرفمه تو اتحاد بودیم
http://www.dejkoobtoolbox.com/en/lis...iances&aid=111
قابل توجه اونایی که به شمال شرق افتخار میکنن و با بد گفتن از بزرگان دژکوب می خوان خودشون رو بزرگ نشون بدن
اصلا تو آمار نیستی برو سرور خودتون بازی کن :دی
بیا اینم لینک واندر اسپید ورژن 3.6
شمال شرق حتی توانایی کم کردن سطح واندرو هم نداشت :)))
چرا از رو نمیرید ؟؟ حالا بازم بیا پست بذار
http://upload7.ir/imgs/2014-12/41175214795852966231.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-12/41175214795852966231.jpg
یکی از ش.ش بیاد یه حرکت مفید از ش.ش تو تمام سرور های اسپید بگه ببینم خودتون چیزی یادتون هست :دی
نو ورژن 3.6 که نقش نخودی بازی می کردین ... :دی تو ورژن 4 هم که هیچی نشدید ... به چه امیدی ترا بازی میکنید :دی
این که دانا اسم پسر یا دختر واسه من زیاد فرق نمیکنه رفیق
ایشالا که همیشه هم شما هم دانا هم همه بچه های SW در تاپ باشن داداش
من ادعا کردم ؟ یکی گفت کجا بازی کردی منم جوابشو دادم
الان آماره پست های شماست که داره ساید های دیگرو به تمسخر میکشونه
پلیر های شما میان به من میگن : این
من گفتم بازم میگم . امیدوارم هر سایدی که بهتر پلی کنه پرچمش بره بالا . حالا چه WW 100 کنه چه نکنه
اگه واقعا فکر میکنید من بی احترامی به شخصی کردم عذر میخوام
موفق باشد
BaD ZaT
سلام به همه
خوشحالم که حده اقل باعث شدم فروم از آروم و سوتو کور بودنش در بیاد
پرچمه همتون بالاست
یا علی
BaD ZaT
با سلام
خدمت همه عزیزان و دوست عزیز و کنجکاو من GREEN MAN
یک سوال ازت دارم شما چند سالتونه؟؟؟
دوم: این داستان صد شدن اولین واندر تو ایران که عرض کردین می تونم ببپرسم اون سرور اسپید بود یا نرمال؟؟؟؟
نکته:3تا حالت داره این داستان شما:اول (یا اینو از کسی شنیدید )دوم (یا بودید تو اون سروری که 8سال پیش بود)(یا فراموش کار شدید)
می دونی چرا؟؟چون اولین سرور ایران 1xبود 6ماه بعد اولین سرور 3xایران راه اندازی شد که واندرش توست تیم KAMRAN9Xصد شد ...
امید وارم متوجه شده باشد و الکی مثل کمک داور های دسته فوتبال ایران پرچم بالا نبرید که باعث دعوا بشه..
لطفا پیش من دیگه ادعا الکی نکنید.
عارف
عزیزم بله اولین سرور ۱x بود اما اولین سروری که تموم شد و واندرش ۱۰۰ شد اسپید بود گلم از ۴تا بپرس میگن بت شما مثه اینکه فراموش کار شدین
از اونجایی که نرمال ۱ساله هست و اسپید ۴ماه خب :D
خلاصه ما کوچیکه بچه*های با سابقه دژکوب هم هستیم کل کلم نکردم فقط یاد آوری کردم
SEPEHR
GREEN MAN
عزیزم وقتی میگم بعد شیش ماه از شروع سرور 1xسرور 3xشروع شده یعنی چی ؟؟
سرور3 ایکس فوقش 5 ما طول میکشه.
نتیجه میگیریم سرور 3ایکس زوتر تموم میشه .
اندرستن؟؟؟;)
عارف _naruto
عزیزم نگو که بت میخندن
عزیز دلم تنها سروری که دژکوب تو صفحه ورودیش تبریک زد و نوشت اولین واندر ایران در اتحاد فلان توسط بازیکن فلان ۱۰۰شد من نمیدونم شما یادت نیست حالا زور زور می*خوای زور چپون کنی* باشه آقا شما قدیمی* ما پلیر ۱روز کل کل الکی* نکن عزیزم
sepehr
green man
سلام
اقا سپهرم قابل احترام هستش مثل بقیه
من اگه از چیزی خبر نداشته باشم ازش حرفی نمیزنم
من تو ne,se,swبازی کردم تو 2ایکس راند دو ایران که بهترین اکانت مقدماتی فینال 2012 روساختم ,همون موقعه لیدر های SE زمان کتیبه از من ایمل خواستن که موجب شد 0 بشن.
راستی حرف از مهدی ان 2000 شد :d
جالب انقد نارو از مولتی هانتر های ایران دیدم که قد یک کتاب میشه.
چند وقت پیش که با اشکان در تماس بودم طرف از دست همین ادما دله پوری داشت .
انشلا همه تو زندگی واقعی موفق تر باشن اینجا یک بازیه نه بیشتر.
من اکانتم اوله سرور پرید و دوباره به خاطر ماهان برگشتم و خوشحالم قدیمی هارو میبینم.
یک معذرت خواهی از سپهر بکنم که ازو دل خور نباشه .
عارف
سلام
فقط NE
بهونه تراشیدم :)
حالا دعوا :)
فداتون
BaD ZaT
اینجا چرا اینطوریه
یکی جلوی مارو بگیره
هرچی میزنیم پر برمیگرده
ما که هر جایی اتک میدیم برای غارت این پیغام بهمون میده((منابع این آبادی/ناتار/فارم قبل از شما جنوب غرب اومد دزدید و رفت ))
چی کار کردین هر جایی میزنم خالی بر میگرده با این همه اتک
سلام به همه ی بزرگان
1 بار . فقط 1بار اومدیم تاپ غارت . اونم خدا سرشاهده ناخواسته . اومدن کل نیروهارو بک کردن .
اصلا برنامه ی اک ما از اول این بود که در تاپ خودمونو نشون ندیم .
اون وقت طرف آقای ( X ) که میدونم کی هستش بات میزنه هیچی به هیچی . داداش مگه داریم ؟؟؟؟
به پیر به پیغمبر دیشب از ساعت 3 صبح هیچ پلیری روی اک ما آن نشده . جالبیش این جاست که سوال انتی بات 5 صبح پرسیده شده و 50 مرتبه کلیک نامرتبط در صفحه انتی بات انجام شده که باعث بن شدن اکانت این جانب شده
بنده ساعت 6 صبح آن شدم سوال انتی بات پرسیده شد که جواب صحیح دادم .
با همه ی بچه ها هم چک کردم هیچ کس بجز پدرام روی اکانت نبوده که اونم ساعت 3 خوابید دیگه :) انتظار دارید بیدار بمونه ؟ خسته بود !!خستهههه :) حتی بنده که 6 اومدم دیدم اینطور شده .
بگذریم . ما اینو میذاریم پای فعال بودنه مولتی هانتر های عزیز که برای هیچ سروری تاجایی که در توانشون بوده کم نذاشتند . دمشون هم گرم .
فقط امید وارم این مسائل یا بهتر بگم این سوئه تفاهم ها کمتر پیش بیاد که باعث کم شدنه پلیر ها در تمامیه سرورها نشه .
یکم عقب افتادیم ولی خب فدای سره همه ی بچه های اکانت .
مخلصیم
Amir Lucky BoY
BaD ZaT
من موندم این رومن کیه که هیرو رو میفرسته پشتیبانی فارم های پاپ پایین تا هیرو لول بگیره یعنی کلی تلفات دادیم بابت این هیرو فقط هم این هیرو توی ساید ج.غ ظاهر میشه یعنی اکانت توی ساید ..... هست ما هم میتونیم این کار رو بکنیم نکنین داداش
اگه باز ببینم کل فارم های اطراف اکانت طرف رو قهرمان میریزم
للللوولللل اس ای صد میکنه شک نکنیددد
سابولیکو
از در و همسایه کیا تو این سرور بدمصب پلی میکنن:confused: یکی رمز دفسازشو پخ کنه بیام ببینم سرور چجوریاس شاید بهتون افتخار دادم اومدم فارمتون شدمhttp://www.freesmile.ir/smiles/46991..._mini_goof.gif
: ایششششش
پيمان داداش نيا اينوري كه هيچ خبري نيست همون d3 بمون فارم اونجا باش بهتره اينجا همه فارمن :دي حتي خود من
پ.ن:http://e3.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
خوب صبح دل انگيز زمستوني همراه با برف نمور بخير :دي
اينم از اولين واندر سرور
http://upload7.ir/imgs/2014-12/88045674854272912432.bmp
Just Ne :)
به به میبینیم واندر هم گرفتین که
سلام
آقا پسره گل فازت چیه ؟ تو همه سرورا فارم شدی اومدی به بچه های من اتک میدی بعدشم که بهت میگم نزن تا دف نریزم میگه : من تورو خوب میشناسم اکلنت x رو کردی تو دیوار . من رو اکانت ... بازی میکنم
رو هر اکانتی که میخوای بازی کن
شاخ نشو . خودتم میکنم تو دیوار
مخاطب خاص
AmiR LuckY BoY
سلام همتون فارمید اصلا شاخ سرور خودمم
اکانت farhan
ایمان:cool:
والا پلیر های اکانت FarvahaR معلوم و مشخص شده است! نمیدونم رو چه حسابی میای میگی رو اکانت ما داری پلی میدی...
پلیر های سرورم میشناسن کی رو اکانت بازی میکنه عزیز دل ;) از فانتزی هات دور شو یکمم واقع بین باش :D
با کمال احترام ولی دیگه ازین حرفا نزن خودتو تابلو میکنی!
Mehrgan se7en