احتمالا منظورش یه اکانت دیگه تو یه سرور دیگس شما زیاد جدی نگیر بنده خدا یه حرفی زده شما چرا خرابش میکنید:D
اینا بزرگترین اشتباهشون خود زنیه امیدوارم بازیکنان شمال غرب یکم به خودشون بیان تا از وجود یه ساید دیگه در سرور محروم نباشیم:cool:
نمایش نسخه قابل چاپ
حاجی سلام شدیدا خالی*ی*ی*ی*ی بسته خونس اتفاقا من امروز ۱ساعت باهاش حرفیدم به هیچ راهییی مستقیم نیست میگه دیگه بازی نمیکنم من خودمو جر دادم قبول نکرد که بیاد گفتم بیا گلد هست اکانت هست همچی* اوکیه گفت نمیا*م خخخخخخ
به یکی* دیگه از بچها هم گفته بود میام همرو گذاشته سر کار عزیزم
ممد زنگ بزن به سارنگ گردن شکسته اونو بکش بیارش هرچی* گفتم اونم نیومد
به به اینجا چه خبره اینجا .
ما نبودیم اینجا ..
سلام
اینم دیوار شدن همر شمال غربی :D
http://upload7.ir/imgs/2014-11/80784579611474640247.jpg
ميريم كه ببينيم يه سوپر همره خيلي گولاخ از nwرو با يه حركته تماما نوبانه ميره تو ديفال بسيار زيبا و خوشگل
اقا از بيكاري دارم جو ميدمااااا
فایل پیوست 639
- - - Updated - - -
اقا من نميفهمم داستان ريد اين سرورو.البته من نوب تشريف دارم جلو شما اساتيد
ولي طرف ٧٩٪ تروپسش به سفره زيارتي رفته ولي هنوز مثل بنز تو تاپ ميتازه البته من اصلا نميخوام بگم زبونم لال پوش ميكنه ها مديونيد اينجوري فكر كنيد
سعيد
سعید جان با این حجم رید که ملت دارن، ایشالا کتیبه کوچیک رو با همر 50-15 باید بزنیم و کتیبه یونیک رو با همر 100-30 :)
آخه یه سرور قبلی هم ما بودیم، اونجا هم رید زیاد بود ولی تروپ نبود!! ما ریدمون نصف اونا بود ، ولی تروپمون 90% اونا بود! :) اینجاست که میفرماید: ایشالا نون سواره باشه و تو پباده!! :)
دوستان
نظرتون راجع به این اکانت TRaMaDoL چیه ؟
به نظرتون اوضاعش خوبه؟
فکر کنم 200 تا گرزی بیشتر نداره.
نه بابا، کنایه بود به برخی از عزیزان :) خودشون میخونن و متوحه میشن :)
- - - Updated - - -
این سرور ارقام غارتش خیلی جالبه و جالبتر از اون اینکه برخی از دوستان نسبت به غارتشون رشدی ندارن!
یادش بخیر قدیما یه بنده خدایی واحه خودش رو غارت کرد، کلی منابع گیرش اومد! بعد خوشحال شده بود کلی و تمام واحه هاش رو بوک مارک کرده بود و میزد تا جایی که میتونست! (ورژن قدیمی دژکوب مثل اینا لیست فارم نداشت) بعداز چند روز اومد و گفت عارف من هر چی غارت میکنم ، تو تاپ غارت بالا نمیام! گفتم بزار ببینم چه میکنی، رفتیم دیدیم به به!!! از دهکده همر داره واحه های خودش رو غارت میزنه و اینقدر هم شوت بود بنده خدا که متوجه نمیشد انبارهاش دارن خالی میشن :) همین بنده خدا بعدها صنعت نوینی رو در دژکوب ir بنا نهاد که امروزه بهش میگن: پوش
والا من وقتی به تاپ غارت نگاه میکنم، حس میکنم این سرور خیلی سنگینه! این همون برداشت سرور قبل هستش! اونجا هم همین بود، ولی دهکده هایی که من انتظار داشتم دست کم یه همر گرزی و تی کی 100 -30 بده بیرون با دست کم 2 کیلو کاتا و 2 کیلو رم، یه چیزی در حدود 60 درصد این میزان رو لانچ کرده بود.اولش متوجه نمیشدم چرا اینقدر نیرو کم دارن!! (یه مدت زیادی که آدم بازی نمیکنه، خیلی چیزا رو فراموش میکنه) ولی بعدا فهمیدم دوستان از نوادگان همون بنده خدا هستن و صنعت جد کبیرشون رو با جدیت دنبال میکنن :)
پ.ن: آیا واقعا بازیکنای سرور اینقدر قعال و منظم هستن که 24 ساعته غارت میزنن و غارتشون نمیخوابه؟ آیا یعنی بات نیست؟ :) معلوم میشه کم کم :)
- - - Updated - - -
والا من هر وقت میام راجع بهش فکر کنم و نظر بدم، اسمش رو میبینیم نا خودآگاه فازم عوض میشه و میرم تو باقالیا :) خراب این اسمشم :)
- - - Updated - - -
بنده خدا دیوار شد، نجاتش دادین رفت پی کار و زندگیش اگه عاقل باشه! اگه مثل ما عاقل نباشه که باز میاد اینجا تا دوباره از رهنمودهای دیگران استفاده کنه، بلکه رستگار بشه!
عحب سرور اسلوموشن ایه!
علی b5 تموم شد , سامی هم واندرش پوکید :d
درود بر همگی
اعلام آمادگیمون رو برای شروع این سرور بعد از 2 هفته اعلام میکنیم خخخخخ
سیامک
- - - Updated - - -
ما فعلا میتونیم ولی بعدا نمیتونیم نون این زبون بسته هارو بدیم عارف جان بیا راجب نون بحث کنیم که موضوع داغ این روزاس
عارف غینکی کجایی داداش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
در ضمن علی جان هماهنگ کن کد های اچ تی ام ال رو هم فعال کنن بتونیم زیباتر متن بنویسیم
اخ اخ اخ ببين چه ورقي اينجااااس چطوري قزويني؟؟خوبي؟؟
خو معلومه هركي جاي شما باشه نون خوراش گشنه ميمونن.از ما يكم ياد بگيرين كاشت كلم داشتيم الان داريم برداشت ميكنيم از فردا با برنامه اي كه ريختيم خدا بخواد نونم اضافه مياريم در جريان هستي كه ها؟؟؟عرفم فكر كنم كه ديگه بيماريه ابولاش بالا زده داره ميره بالا بالاها خدا رحمتش كنه كرگدنه خوبي بود خخخخخخ
سلام بر عارف فارم بزرگ خودم :دی
نوکرم حاجی
آقا من گفتم بیام بازی این سرور ، اومدم فروم دیدم هرچی هستند خودی هستند آیا بازی از جذابیت لازم در این سرور برخوردار است؟
آیا عارف تا آخر میماند ؟ آیا آرش میاید؟ آیا سهیل و محمد درس عبرت میگیرند؟
آیا حضور من را در جمعتان میپذیرید ؟
اصن من عاشق اون کینگ اف پرشیات شدم
یادش بخیر
دوستان عزیز یه سوال فنی داشتم
فایل پیوست 646
تو این عکس نشون میده تو یک ساعت رنک یک غارتمون 22تا دیوار شده داشته اگه فرض کنیم تو هر دیوار فقط2تا گرزی بوده تو 24 ساعت میشه1000تا گرزی
یعنی روزی 1کی تلفات میده و 12کی نیروهم که غارت رو ثابت رو رنک یک نگه داشتن:confused:
اینجا باید گفت ajaaaaaaaaaab;)
و به سوال برخی از دوستان هم در مورد36ساعت جواد داده میشه این18ساعت رفت داره ولی کلا برگشتی در کار نیست
به گرزی ها میگه شاد برید شادروان برگردید و اینگونه36 ساعت رو میشه تو معادله جا داد:D
در ابتدا سلام و درود فراوان
يه مطلب ريز داره اين عكس كه عارف جان هم بهش اشاره كرد و اونم منظم بودن ريدي كه ميره اونم ساعت ٥/٦ صبح.جالبه نه؟؟؟و يه بحث ديگه هم اينه كه مگه جنگه هم ناتار هم واحه تروپس داشته باشن كه برن تو ديوار؟؟
ناتار مگه الان تخم ريزي ميكنه؟؟من كه هنوز تا اين لحظه نديدم و اينكه واحه ها هم زمان يهويي جونور توشون نمياد
باز بحث ٣٦ ساعت شما شديدا مورد قبول هستش ؛)))))))) ١٢كا گرزي واو موقع كتيبه ها ركورد همر قبل كتيبه مارو ميزنه فكر كنم اشتباه نكنم همر ما قبل كتيبه ها با احتساب ١هفته دير اومدن ٩٠/٣٠ يا ٩٠/٤٠ بود s8 ir
نميشه اين دوستمونو دعوت كنيد بياد تو فروم يكم باهاش صحبت كنيم؟؟؟
سعيد
فدات شم، عزیز دل مایی :)
بله بازی بسیار خوب خواهد شد. اون سرور برای ما حکم سرور تست رو داشت و دیدیم که میشه بازی کرد!
بله اومدم که تا آخر بمونم. همین الان داشتم با آرش صحبت میکردم گفت نمیام لیو من میگم میاد :) یکم زمان ببره دلش تنگ میشه میاد. الان سرش شلوغه. ممد و سهیل آدم بشو نیستن اخوی! خودت رو خسته نکن ;)
بله که میپذیریم، باعث افتخار ماست استاد :)
واقعا یادش بخیر!!!! مثل برق و باد میگذره این عمر لعنتی!! :(
- - - Updated - - -
بحثی که ما داریم این که این بازی همش ریاضیات و محاسباته و خوبیه ریاضی اینه که همیشه 2*2 تا میشه 4 تا! هیچ وقت نمیشه 3 تا یا 5 تا. برای همین من خیلی ریاضیات رو دوست دارم. پس نمیشه توش دلیل بیاری که به فلان دلیل 2*2 تای ما شد 6 تا !! :)
حالا بخوایم محاسبات کنیم برای دوستان عزیز، ممکنه دلخور بشن، و از همه مهمتر اینه که حضور ندارن و از خودشون دفاع کنن، که اگه باشن من با محاسبات ریاضی اینجا نشون میدم اون غارت با این تروپ همخوانی نداره! مگر از راه های غیر اخلاقی!
البته یه راه دیگه هم داره! که آدم خیلی خوش شانس باشه، چجوری؟ اینجوری که مثلا 10 تا اکانت بیان و نزدیکش شروع کنن به منابع آپ کردن، خوب که کشیدن بالا و تولید منابع اومد بالا، پلاس های اکانت رو روشن کنن و یهو به این نتیجه برسن که خوب نیست اینجا بازی کنن! و یه شبه غیبشون بزنه! و حاصلش این بشه که 10 تا اکانت با حداکثر میزان تولید منابع در اون تایم سرور، کنار دوست عزیزمون باشن، و ایشون هم مدام در حال غارت کردن اونا باشه :)
ممدرضا این چیه؟ به گرزی ها میگه شاد برید شادروان برگردید
پوکیدم از خنده :D :D
سلام
این عکس که از تلفات آقای KRaL داده شده . اگر جای ایشون بودم حذف میکردم
اما من جای ایشون نیستم که پوش کنم.
واقعاغارتش حلاله.
من دیگه صحبتی ندارم بعد از دیدن این عکس.
SajjaD MaRiLyN-TRaMaDoL
سعید جان دیوانتم
بازاز افکارو عقایدم رو به هم ریخته
شاید برم کربلا بعدش عضو داعش بشم
عارف جان دوستت دارم دلم برات تنگ شده بشینیم باهم کنتاکی بزنیم
عارف جان دست از سر هم زبون من بردارین
جناب کرال کارش درسته
قبولت دارم تو حساب کتاب
محسن ما هم پروردگار محاسباته
همرجور زدیم تو چرتکه ماشین حساب و غیره نشد که نشد
انگار ترشی رو بدون سرکه داشتیم میذاشتین خخخخ
کسی هست تو این سرور طبقه وسط باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه ماشالاه به نفع ادمین دارن کار میکنن
ما هم کم کم از آمازون کوچک پرده برداری میکنیم خخخخ
همه باغوحش دارن مام داریم ولی چه جوری داریم مهم هست
به هول قوه الاهی بچه ها خوبن
خوب تمرین میکنن
یاشاسی آزربایجان
یاشاسین تیرختوروم
سلام
یکی بیاد بگه تو شمالشرق چه اتفاقی داره میوفته
فکر میکنم حق همه ی بچه های شمالشرقه که بدونن چه خبره ولی متاسفانه هیچکس جوابگو نیست
کسی هست حداقل اینجا جوابگو باشه؟
عارف جان پوشینگ همون کاتینگای خودمونه ؟
خوب به سلامتی ناتار هم شروع به نیروسازی کرده ظاهراً
http://upload7.ir/imgs/2014-11/33126435316174313828.png
<الا به نظر میاد میخوان تا میتونن کیفیت بازی رو به سرورهای کام نزدیک کنن. من مشکلی ندارم با تخم ریزی ناتار و حیوانات در واحه ها
ولی نکته ای که باید بهش توجه کرد این هست که آیا این سرور به اندازه اون سرورها بازیکن و فارم داره؟ خوب قاعدتا به اندازه اونا بازیکن نداره، پس این یکم مشکل ایجاد میکنه. به نظرم باید یه اصلاحاتی انجام بدن در زمینه فارم ها، حالا یا ناتار رو بیشتر کنن، یا فارم بریزن تو سرور، یا تولیدات رو مقداری افزایش بدن که تلفات تخم ریزی ها رو کاور کنه جوری که صرف داشته باشه جایی رو رید کنیم.
این نظر من بود، حالا باید دید نظر سایرین چیه
سلام
عارف این سرور رو با دات کام یکی میکنن الوووووووووول :D
عارف یه اثر هنری پیدا کردم
http://upload7.ir/imgs/2014-11/09923534803481829382.jpg
البته قابل شمارو نداره :D